Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!! Εχθες η μπεμπουλα με εφτασε στα ορια μου... 3 την νυχτα και δεν ειχε κοιμηθει ακομα... και ολο γκρινιαζε και γκρινιαζε και γκρινιαζε... και η κακουργα η μανα της εβαλα τις φωνες γιατι εκλειναν τα ματια μου και απο την κουραση με ειχε πιασει ταχυκαρδια και βουηζαν και τα αυτια μου... και μετα κοιμηθηκε αλλα εγω απο την στεναχωρια μου που της φωναξα δεν μπορουσα να κοιμηθω... :(

Ελιτακι ειστε πολυ ομορφοι ολοι! Μακαρι να ειστε παντα γεροι να χαιρεστε την οικογενεια σας..

Mummycool ποσα βαφτιστηρια εχεις καλε???

Κατερινα ευχαριστουμε!! Θα κοιταξω μονη μου και αν δεν βγαλω ακρη θα σου πω!!

Καρδουλα σουπερ ο πριγκηπας... Μου φαινεται πως τριζει η καρεκλα του Ναυπλιωτη που παιζει το ματακι του!! (ασε που ειχα και προταση απο τα Βορεια!!) Τελικα μου φαινεται η κορη μου ειναι μοιραια γυναικα απο την κουνια της ακομα!! Που να μεγαλωσει κιολας... χιχιχι

Παρος υπομονη και θα περασει ο καιρος.... Εδω ειμαστε εμεις να κανουμε παρεα...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μας εβγαλε ο μπαμπας φωτο με τη μπεμπα εχω και ενα που τα ξαπλωνω πανω και τα πλενω αφηνω το νερακι να τρεχει πρωτα πανω μου για να δω αν ειναι ενταξει.[ATTACH]320[/ATTACH]

κ

Ελιτακι Τελεια Φωτο!! Πολυ γλυκεια!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ναι 13.30 γεννησα...

Διδυμακι λοιπον ε;

ραμονιτσα υδροχοακια με ωροσκοπο διδυμο τα μωρα μας!!

Οι αντρες μαααςςςςς!!!!!!

Ειπαμε αλοιμονο σε οσες γυναικες τους ερωτευτουν!!! χιχιχι

Καλημερα...

κοιμαται ο ζουλης κ ειπα να πω ενα γεια πριν ξυπνησει....

τι κανετε κοριτσακια μου;

Αχ Γιωτα μου ποσο σε καταλαβαινω..κ εγω οταν βαζω τις φωνες....εχω κατι τυψεις μετα....αστα να πανε....κ κλαιω αποτην στεναχωρια μου πολλες φορες..κ προσπαθω να μην φωναζω για τι ειναι μωρακι μωρε κ δεν καταλαβαινει αλλα απο την κουραση μας που να καταλαβουμε εκεινη την στιγμη..αχχχχχχχ...

Υδροχοακι..χαχααχα...οχι καλε μην το λες αυτο ...θα καλοπερασουν οι τσουπρες τους....θα ειναι πανω απο ολα ΣΩΣΤΟΙ αντρες!!!!!!!!!!!!

ε;;;;;;;;;:mrgreen::?

Μαμικουλ..καλα κανεις μανα..ετσι να χαλαρωνεις....γιατι εγω ειμαι συνεχεια στην τσιταααααααααααααααα λεωωωωωωωωωω...

Ελιτα...σουπερ η φωτο ..χαχχα πολυ γλυκεια...

Αχ Παρος μου υπομονη....θα περαασει γρηγορα ο καιρος...καλα λεει η μαμι...μετα 2 παιδια ουτε που θα το καταλαβεις..!

Η ελενα τι κανει ξερουμε;

Νινια ...ποοοοοοοοοολυ γελιο ο αντρας σου....:mrgreen:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Υδροχοακι καλε τι φατσα ειναι αυτη απιστευτη;;;;;;;;χαχαχααχχ

κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξανθομπομπιρακος κ εσενα ε;

χαχαχα κ εμας το φρυδι ανυπαρκτο κ καταξανθο..θα σκουρυνει αραγε;

κατι παει να κανει τωρα....

αχ θελω κ εγω να ανεβασω καινουργιες να δειτε...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ξανθουλης και βλεπω τα καινουργια μαλλακια που βγαινουν ακομα πιο ανοιχτα!

σαν τον πατερα του! καλα βλεφαριδα καταξανθη κ μακρια να δεις!! ασε ασε δεν σταματαω να τον πασπατευω κ να τον φιλαω! του σπαω τα νευρα ...χιχιχι

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

καλε τι ωραια πιτσιρικια που εχει το καφε μας !!! μπορει να ειναι απαιτητικαα αλλα ειναι κουκλια οποτε πως να τους χαλασουμε χατιρι ?? ε??

εγω τραγουδαω τον μικρο τυμπανιστη!!!!! εντελως μεσα στο κλιμα ομως !!

αλλα αυτο το ραπαπαμ τον κανει και ηρεμει καπωςς ...καλα που δεν εχω και γειτονες να καλεσουν το 166 να με μαζεψει σε κανα ιδρυμα χαχα

τον εψω στο ρηλαξ και επιτελους νομιζω κοιμηθηκε !!! φτου φτου να μην το ματιασω και μου ξυπνησει θεε μου ! αν και σημερα δεν μπορω να πω το βραδυ το χτυπησαμε και εμεις το πρωτο μας 7ωρακι αλλα δεν παιρνω και πολυ θαρρος .....

συμπεθερα μην μας κανεις ζοριλικια ..γιατι τελικα εσας βλεπω να ειστε πιο ζορικες χαχαχα

Κοριτσακια τι κανετε τα μπεμπακια!Διαβασα τα μισα σας νεα μετα τα υπολοιπα!!

Ελιτα τι ωραιοι που ειστε!!!!!! Φτου σας καλε τι ωραια τα μωρακια σας!! φτου φτου!!!!μπραβο παντα βολτουλες και ολο χαρες να ειστε

Ολγακι περαστικα, τι κριμα μωρε δε μπορω τα παιζω οταν ειναι αρρωστα! καλη δυναμη σου ευχομαι!!!

εμενα κοριτσια κατι γινετε με τη μικρη στραβοκαταπιε προχτες και δεν επανηλθε καλα η φωνη της ξανα! Και παλι κλαιει οταν τη ταϊζω , με το ζορι το πρωι εφαγε 50ml και μετα απο 3 ωρες καταφερα να της δωσω αλλα 110 ml! Μαλλον παλι το γαλα θα δω πως θα παει μεχρι το βραδυ και θα παρω το γιατρο, λετε να μην το γλιτωσουμε το φαρμακακι? τωρα παλι κοιματε απο τις 12:30!

Αντε να δουμε!

Κοριτσακια ξυπνησε πααααααωωωωωω!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...