Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια η μπεμπα απο τις 10 το πρωι ζητημα να εει κοιμηθει κανενα 20 λεπτο συνολικα σε 5 λεπτα υπνου τωρα παλευω να την κοιμησω εκει που κλεινει το ματι γαριδα παλι τα νευρα μου μονο το δικο μου αιγοκερακι ειναι στριμμενο??/:confused:

ελιτα τι τελειες φωτο ζηλευω θελω και εγω θαλασσα ειστε πολυ γλυκια οικογενεια παντως κι εσυ συμπεθερα μια κουκλα:D:D:D:D

Να και η νυφη σου εχθες που ειχαμε παει βολτα

post-14680-14825440089171_thumb.jpg

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια η μπεμπα απο τις 10 το πρωι ζητημα να εει κοιμηθει κανενα 20 λεπτο συνολικα σε 5 λεπτα υπνου τωρα παλευω να την κοιμησω εκει που κλεινει το ματι γαριδα παλι τα νευρα μου μονο το δικο μου αιγοκερακι ειναι στριμμενο??/:confused:

ελιτα τι τελειες φωτο ζηλευω θελω και εγω θαλασσα ειστε πολυ γλυκια οικογενεια παντως κι εσυ συμπεθερα μια κουκλα:D:D:D:D

Να και η νυφη σου εχθες που ειχαμε παει βολτα

Κι εσεις ειστε πολυ ωραιο ζευγαρι με δυο πανεμορφα παιδακια. Αν δεν εχετε παει γαλαξιδι να πατε. Ηταν η εκπληξη του αντρα μου που δε θα μουκανε!!!!Καλα συμπεθερα ιδιο ζακετακι εχω παρει κι εγω στη μπεμπα απο ζαρα. Γλυκα δεν ειναι και μαλιστα ξθ εγω σε ροζ το πηρα γιατι ειχε και ασπρο.Κουκλα η νυφη μου ε!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αγαπες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαθηκα το χαζο..γιατι ο ζουλης ζυμαρουλης μου με τρεεεεεεεεεεεεχειιιιιιιι....!!!!!!!!!!!!!!

κ οταν κοιμαται τα κλασικα κανω τις δουλειες μου...

Καλε που να προλαβω να σας διαβασω ....

ελπιζω να ειστε οολες καλα μανουλες κ μπεμπακια ε;

Μου λειψανε οι κουβεντουλες μας..θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα...καλα εσεις πως προλαβαινετε καλε;

Καλα κοριτσια οσο μεγαλωνει ο ζυμαρουλακος μου γινεται πολυ αντρακι...κ τρελλαινομαι...λεμε ακγου..αγκα.αγκι...βγαζει κραυγουλες..απιστευτα χαμογελα...κ παιθενωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...η μανα...

εχει γινει κ πολυ στρουμπολος το αγορι μου...ζωη να εχει τρωει.....!:-D

Τον εχω βγαλει κ βολτουλα εξω κ με καροτσι κ με αυτοκινητο κ πολυ του αρεσει του τσογλανακο μου...χαχαχα

Θα βαλω κ καινουργιες φωτο να δειτε...

Τωρα σε 10 μερες θα κανουμε κ το εμβολιακι μας...ποπο εχω μια ανυσυχια για αυτο....δεν θελω να πονεσει το μωρουλι μου...

εμεις εχουμε τρελα με τα φωτακια κ τις μουσικες..του εχω βαλει παντου..στο καροτσι..στην αλλαξιερα..στο λικνο...στην κουνια..μονο στο καρεκλακι του αυτοκινητου δεν εχω..χαχα...κ παπακια στο μπανιο μας...χαχα

καλα παιθενω με την πιπιλα οταν την εχει στο στομα κ κανει...οϊ οϊ οϊ οϊ

κ νανουριζεται,.....χαχαχαχα

Τρελα ειναι τα ζουζουνια μας τρελα...

κατερινακι μου λες κ μενα το ωροσκοπιο του;

Πέμπτη 11 Φεβρουαριου 1.30 το μεσημερι

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ευχαριστουμε ευχαριστουμε!!!! εγω ψηνομαι για Γαλαξιδι ειδα και τις φωτο και εχω ξεσηκωθει θελω θαλασσα οπωσδηποτε αυριο σκεφτομαι να κατεβω Γλυφαδα να παω λιγο απο την δουλεια και μετα καροτσαδα στα μαγαζια να χαζεψουμε. Καλα το ζαρα εχει μερικα πολυ ωραια ρουχα ειδικα για τα κοριτσακια της εχω παρει κατι φουστανακια απιστευτα απο εκει μου αρεσουν πολυ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τι κανετε?Τα μπεμπέ καλα?

Εμεις οχι και τοσο καλα.Πηγαμε τελικα στον γιατρό και ο μικρός μου εχει βροχιολιτιδα.Μας γεμισε με σπρει για την δυσπνοια

Και ολα αυτα απο ενα συναχι του αντρα μου.Και φορούσε και μασκα συνεχεια μεσα στο σπιτι για να μην τα κολλησει.Τι αλλο να καναμε πια???

Τουλάχιστον πηγαμε νωρις αλλιως θα βρισκόμασταν στο παίδων ξαφνικά

Εχω τρελαθει απο την στενοχωρια μου.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ραμονιτσα διδυμος σαν την δικια μου!!!!

διδυμος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:?

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν μου αρεσει αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.00 ή 13.30 γεννησα...κολλησα τωρα...

για να δω μισο

και εμενα που γεννησα 2.20 το μεσημερι διδυμος ειναι και εμενα με χαλαει ρε γμτ μαλλον γιαυτο μου βγηκε τσουχτρα η ζουζου την επηρεαζει ο διδυμος γιατι τα αιγοκερακια ειναι ησυχα παιδακια , εντωμεταξυ ακομα να κοιμηθει εεεεεεελεος απο τις 11 το πρωι εκει που κλεινει τα ματια και λεω ξεραθηκε το παλευει και παλι γαριδα δεν κουραστηκε??? τουλαχιστον δεν γκρινιαζει γιατι εχθες ειχαμε δραματα

και εμενα που γεννησα 2.20 το μεσημερι διδυμος ειναι και εμενα με χαλαει ρε γμτ μαλλον γιαυτο μου βγηκε τσουχτρα η ζουζου την επηρεαζει ο διδυμος γιατι τα αιγοκερακια ειναι ησυχα παιδακια , εντωμεταξυ ακομα να κοιμηθει εεεεεεελεος απο τις 11 το πρωι εκει που κλεινει τα ματια και λεω ξεραθηκε το παλευει και παλι γαριδα δεν κουραστηκε??? τουλαχιστον δεν γκρινιαζει γιατι εχθες ειχαμε δραματα

Μωρε για τον χαρακτηρα των διδυμων λενε..αν κ δεν τα πολυ πιστευω τα ζωδια.....ε..αυτι λιγακι με χαλαει....χαχα

ακομα να κλεισει ματι ε; ελπιζω να εναι ησυχη το βραδακι..

εμενα κανει προειδοπιητικες γκρινιτσες τωρα στον υπνο του με την πιπιλα γιατι πλησιαζει η ωρα της μασας..χαχα

Να ρωτησω κατι; θηλαζεις ακομα ετσι; απο ξενο καθε ποτε της δινεις;

Διαφημίσεις

ε ναι λοιπον ξυπνησαμε.....ηρθε η ωρα της μασας......

παωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

χαχααχχα κανει τα οϊ οϊ οϊ παλι..

ramonitsa δεν θηλαζω εβγαζα ενα μηνα με το θηλαστρο αλλα δεν αντεξα αλλο η κορη μου η τσουχτρα ποτε δεν επιασε στηθος βλεπεις με το μπιμπερο στην μοναδα γλυκαθηκε και μετα τιποτα ειχε και αποψη το σκασμενο...

Τρωει καθε 3-4 ωρες 180-200 ml περιπου κανει 5-6 γευματα την ημερα και το βραδυ μην με βρισετε αλλα κανει 6ωρο-8ωρο περιπου..:D:D

Κατερινακι εκει που μειναμε μας αρεσε παρα πολυ και ειχαν και για τα μωρακια κερεβατακι,Απο 75 μεχρι 120 η σοιτα πουχει το τζακουζι. Οποιο και να παρεις ομως ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο. Στο σαιτ δεν εχει πολλες φωτος www.epavlishotels.gg Apokei paw me karotsaki boltoyla. Hsyxia!!!!!Δε φανταζεσαι.

Ραμονιτσα χαζομαμα!!!!Οπως ολες μας. Κοριτσια δεν ξερω αν ειναι αυτο κανω τα πιτσιρικκια μπανακι μαζι μου στο ντουζ. κανα 20λεπτο το καθενα με κοιτανε και γελανε τα χαλαρωνω μασαζακι με λαδακι μετα τα βαζω στο στηθος ρουφανε ρουφανε και τωρα υπνο και τα δυο.Και χτες το ιδιο γιατι ο μπεμπης ειχε ξεφυγει και μας ξενυχταγε τα βραδια

Να μας εβγαλε ο μπαμπας φωτο με τη μπεμπα εχω και ενα που τα ξαπλωνω πανω και τα πλενω αφηνω το νερακι να τρεχει πρωτα πανω μου για να δω αν ειναι ενταξει.post-22755-14825440089986_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

καλησπερα κοριτσια και μωρακια:)

εχουμε κι εμεις σαλακια... την επομενη παρασκευη θα κανουμε εμβολιο

γελαμε πολυ και λεμε αχου

για πολλες μερες η μπεμπα οταν πειναγε φωναζε λεεε λεεεε και μου ειπε ο αντρας μου οτι το παιδι μιλαει γαλλικα (lait= γαλα), υπαρχουν και κουκουβαγιοι εκτος απο κουκουβαγιες?

προχτες ειπε καθαρα και την πρωτη της λεξη: γααααλαααααα....

ειναι πολυ πειναλεα η κορουλα μου, ποτε θα πει μπαμπα? πριν το σουβλακιιιιιιι η μετα?

εμεις τι ωροσκοπο εχουμε? 04/02 ωρα 09:40

γεια σας κοριτσια τι κανετε?Τα μπεμπέ καλα?

Εμεις οχι και τοσο καλα.Πηγαμε τελικα στον γιατρό και ο μικρός μου εχει βροχιολιτιδα.Μας γεμισε με σπρει για την δυσπνοια

Και ολα αυτα απο ενα συναχι του αντρα μου.Και φορούσε και μασκα συνεχεια μεσα στο σπιτι για να μην τα κολλησει.Τι αλλο να καναμε πια???

Τουλάχιστον πηγαμε νωρις αλλιως θα βρισκόμασταν στο παίδων ξαφνικά

Εχω τρελαθει απο την στενοχωρια μου.

αμάν βρε κορίτσι μου δεν τη γλιτώσατε τελικά ε; περαστικά σας..μόνο ο ένας κόλλησε; πάλι καλά

τελικά αν είσαι άρρωστος δεν μπορείς να το κρατήσεις μακριά από τα παιδιά σου ε; και η πάρος το ίδιο είχε πάθει

πάρος τον αποχαιρετάς καλό μου; ούτε που θα καταλάβεις πώς θα περάσουν 6 μήνες με 2 παιδιά στο σπίτι και με εμάς παρεούλα...

αλήθεια ραμονίτσα κι εγώ απορώ που βρίσκω ώρα να γράφω και καμιά φορά αισθάνομαι και τύψεις να σου πω αλλά δεν πρέπει να χαλαρώνω και λίγο η μάνα;; ο αντρούλης μου βοηθάει πάρα πολύ με τις δουλειές ευτυχώς, φορτώνω και μερικά στον κόκκορα...

kardoula φοβερός ο γιόκας σου!! να τον χαίρεσαι!!! και το δωματιάκι σας πολύ πολύ όμορφο!

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...