Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ο ωροσκοπος αν ψαξεις στο google θα βρεις πολλα σαιτ που μπορεις να δεις επειδη τωρα φευγω και ειμαι λιγο βιαστικη το βραδυ μπορω να σου κατεβασω μια αναλυση του χαρακτηρα της κορης σου και να σου στειλω εχεις προβλημα αν ειναι στα αγγλικα???

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

elita!!!o adras sou apisteftoooooooos!!!!bravo paidiaaaaaaaaaaaaaa!!!!exete mia poly oraia oikogenia!!!!!

emena otan me pipilaei ston laimo einai epidi pinaei...nomizo...

afiste vazei ki emena tin grothia tis sto stoma kai exei salakia!!!!

tis teleytaies meres otan thilazei me gratzounaei sto stithos i gratzounaei to prosopo tis!!

kardoula ,emas antiliako kai gialia mas eipe meta tous 6 mines..ti antiliako tha valete;

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

παρολλο που δεν κοιμηθηκαμε καλα επειδη ο μπεμπης ειχε κεφια περασαμε πολυ ωραια γιατι ειχε ωραια μερα.και τα μωρα ηταν αψογα οταν βγαιναμε βολτα ηταν ησυχα και ετσι μπορουσαμε να φαμε να πιουμε καφε με την ησυχια μας. καλα ο μπεμπης σημερα κοιμηθηκε 1 το βραδυ με 9μιση το πρωι σερι ε βεβαια αφου ειχε γινει ξενυχτης. η μπεμπα νορμαλ ξυπναγε για γαλα καθε 4 ωρες περιπου

PN8Qp2.png

csXep2.png

κι εμενα πιπιλανε τα χερακια τους λετε ναχουν αρχισει τα δοντακια?α στο γαλαξιδι τα βαλαμε και ακουμπησαν το νερακι της θαλασσας με το χερακι ειχαν γουρλωσει τα ματια και χαζευαν πρεπει να τους αρεσε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μαρια η κορησου ειναι υδροχοος με Λεων ακριβως σαν τον γιο μου:D:D:D:D:D

Εμενα ειναι αιγοκερακια με ωροσκοπο παρθενο. Μιλαμε τα παιδια ειναι ταξης και ηθικη!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα εγω ειμαι κριαρι καμοια σχεση. Λετε να τα καταπιεζω?Ταιριαζουν με τον πατερα τους ταυρος και με το μεγαλο τους αδερφο πουναι παρθενος. Παντως παλια πουχα γνωρισει ενα αιγοκερο δεν τον αντεχα δε μπορουσαμε να συνενοηθουμε πολυ χαλαρος γαι τα γουστα μου. Και οταν ημουν φοιτητρρια ταχα εναμιση χρονο μενα παρθενο και βαριομουν και δεν τα βρισκαμε. Ηταν πολυ του προγραμματος και μονοχνοτος για μενα που ειμαι της φωτιας και παραημουν ζωντανη και οχι χαμηλων τονων για τα γουστα του. Αλλα για να ταχεις παιδια ειναι τα καλυτερα.

Καλα η μπεμπα ειναι στ γυμναστηριο και παιζει και γελαει

PN8Qp2.png

csXep2.png

elita kouklia ta mpempakia sou:) na ta xerese. megalwsan kai auta.

inka mou eipe na parw i ths frezyderm i ths fissan peira frezyderm kai na vazw panw sta gimna simia ektos apo ta xerakia pou ta vazei sto stoma. fisika eimaste poly asprouliarika mwrakia gi auto prepei na vazoume.

a episis simera ematha oti ta moustardosporakia sta kakakia tous einai gala pou den aporofithike apo ton organismo kai oso pio polla exei toso pio poly ta taizoume perisotero apo oti xreiazete.

kala oti theloune lene i giatroi...exo berdeftei ...alla tha to psakso kai tha pao na paro ...emena mou eipe oti einai kataspri i foufoula kai na tin vgazo volta meta tis 4:00 kai to kalokeri na foraei vamvakera aspra pou kaliptoun olo to soma kai kapela !!!!kai oti den kanei akoma na valei antiliako...kai gialia ....

ypervolika ta vrisko...

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

elita pragmatika exete mia poly omorfh oikogeneia! na pernate panta etsi omorfa!

kala eisai koukla!!!! ftou sou

inka emena mou pe antihliako meta tous 3 mhnes! a xa xa de 8a bgaloume akrh me tous giatrous

molis gyrisame apo boltitsa sto kentro, phgame eidame baftistika pou ginomaste nonoi se ena mhna, o mpemphs exei kefia

egw otan xtypaei o hlios to karotsi bazw sentonaki (to sentonaki gia oles tis douleies)

i1lzp2.png

Θυμαστε ενα παλιο τραγουδι ακουω φωνες ?? τσιριδες ακουω τσιριδες ..οοολη μερα σημερα , δεν ξερει τι θελει, τρωει στηθος, τρωει μπιμπερο, πινει χαμομηλι, τρωει μανικια, πετσετακια οτι βρει σας λεωωω, τον πηγα και βολτα και μονο εκει ηρεμησε ...πηραμε και κατι τηλεφωνα και τον ειχα ανοικτη ακροαση και τελικα κατεληξα...ειναι κουτσομπολης, του αρεσουν οι βολτες, πειναει πολυ και βαριεται ευκολαααααααααα λετε να εχει μοιασει στην μαμα ??? χαχα

και εμενα εχει πολλα σαλια και αν δεν σιχαινομουν τις σαλιαρες θα του εβαζα ..λετε δοντια απο τοσο μικρα ????

γιωτουλα μου αποκλειστικοτητα εχετε αλλα αντρακια ζορικα ειμαστα να μην παιξει και λιγο το ματακι μας ??? και η φουφουλα μας προκαλειιιιιιι

φιλια ξαναρχισε !!!!!!!!!! γκρρρρρρ

Ευχαριστουμε mummycool gia τα κοπλυμεντα.

Καρδουλα τι γλυκος μπεμπακος ειναι ο πριγκιπαπος. Κι εσυ φιλια στα μαγουλακια ε?ασε και τωρα που θα παμε στο χωριο εχω τον παππου τον κερβερο που δε μας αφηνει και μας κηνυγαει χαχα. Ο μπαμπας το πρωι πηρε το μπρμπη μαζι του για κατι δουλιτσες κι εγω το απογευμα πηγα με τη μπεμπα στα μαγαζια. Ολη η οικογενεια βολτουλες.

Εγω παντως στο γαλαξιδι τα αφηνα να τα δει λιγο ο ηλιος γιατι χρειαζονται βιταμινη d οταν θηλαζουν και τους κανει καλο. Μαλιστα σε καποια φαση αλλαξαμε τη μπεμπα σενα αγαλμα διπλα στο μνημειο του ναυτικου!!!!Και της ειδε ο ηλιος τα μπουτακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...