Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα μανουλες!!!

Εμεις όπως τα ξέρετε!! Με μόνη διαφορά πως αρχισαμε να βάζουμε την γροθιά μας στο στόμα!! Αν και νωρίς υποψιάζομαι πως αρχισαν να την πονάνε τα ουλα!! Θα δουμε την αλλη Τετάρτη που εχουμε παιδίατρο!!

Ποτε περασε ο χρόνος και μιλάμε για βάπτιση!!! Εμεις όπως τα ξερετε 21 Αυγούστου, το που δεν ξερω ακομα!! Γιατι μετα από καποια θεματα που προέκυψαν ελπιζω να καταφέρω να το αλλαξουμε και να το κάνουμε Χαλκίδα!!!!

Νατάσσα συγχαρητήρια!! Μπραβο κοριτσάκι μου.. ποτε με το καλο θα τον παρετε σπιτάκι σας;

Ελίτα πως πανε οι ετοιμασίες του γάμου και της βάπτισης; Ξέρω γράφω πολλα.. αλλα δεν θέλω να μην ασχοληθώ με κάποια!!!!!!! J Χρόνια πολλα γεμάτα ευτυχισμένες στιγμές με οσους αγαπάς και σʼαγαπουν!! Και ειδικα με τα αγγελουδια σου!!!!

Καρδουλα μπορεις να τα ενώσεις την στιγμή που εχουν έρθει στην ίδια θερμοκρασία. Βαλε ταμπελίτσα με την πιο παλια άντληση ώστε να το καταναλώσεις πρωτο. Και εγω το ίδιο κανω!!

Ολγακι δεν ρωτάς τον γιατρο για να είσαι σιγουρη;

Ελεονώρα εγω εχω να χάσω αλλα 9 κιλά εγκυμοσύνης και αλλα 10 που ειχα από πριν!! Κολαν και φαρδιές μπλουζες φοραω ακομα, δεν μου κανει κανένα από τα ρουχα μου!!

Γεωργία πήγατε Αμφιλοχία; Εμεις τελικά δεν θα ανέβουμε την άλλη Τριτη γιατι οι κολικοί μας καλά κρατούν!! Εχουμε και έναν γάμο το Σαββατο οποτε να μετακινήσω το παιδί για 3 μέρες είναι κριμα!!

Ραμονίτσα Χρόνια πολλα και κυρίως καλα!! Γεμάτα με τα πάντα!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα ξέρεις απο αυτα;

Μπορεις ναμου πεις και εμένα; γεννήθηκε Σάββατο 20Φεβρουαρίου στις 15.35μμ!!

Μήπως μπορεις να μου πεις τελικα αν ειναι Υδροχοος ή Ιχθεις; Οι μισοι μουλενε πως ειναι το ενα και οι αλλοι μισοί το αλλο!!

Επεξεργάστηκαν by mariamg

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Γιωτα πες μου ημερα και ωρα γεννησης και θα στον πω σε 2 λεπτα εμενα παντως ειναι αιγορκερως με οροσκοπο διδυμο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ημερομηνια γεννησης 12-2-10 και ωρα 8:05 το πρωι

mYQbp2.png

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?? Με τρεχει αληπητα το μπεμπακι δε ξερω τι γινετε με τα ουλα της πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι τα ουλα και να μην επιμεινω στη πιπιλα!! Ειπα να της τη βαλω μη συνιθυσει το χερι αλλα μολις τη βαζω τη ρουφαει λιγο και μετα κανει οπως οταν κανουμε εμετο της προκαλει αηδια!!! Εχτες ηρθε η νονα της και μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για δοντακια και να της βαζω πιπιλα, τι να πω αν ηταν να πιπιλαει το χερι δε θα το βαζε ολη την ωρα μεσα και θα το θηλαζε, αυτη το δαγκωνει και χτες δαγκωνε ενα κουβερτακι!!!

Εν το μεταξυ κοιματε κατι 8ωρα το βραδι , μια χαρα δε λεω, αλλα το γευμα το βραδυνο δε πρεπει να το αναπληρωσει σε γραμμαρια στα αλλα γευματα!

Σημερα ολο κλαιει να παει για υπνο, και μου χει αλλαξει το προγραμμα των γευματων δε ξερω ποτε θελει να φαει και ποτε θελει να κοιμηθει πλέον, τα χω παιξει ασε που ολη την ωρα πρεπει να την εχω αγκαλια και να την πηγαινω βολτες!!! πανικος

Ελιτακι τι ωραια μπραβο παιδια!!!!

Κατερινα ιδιο ζωδιο τα μωρακια μας για να δουμε τι θα μας φκιαξουν!!!

Μαρια ωραια στην Αμφιλοχια αλλα πολυ υγρασια ιδιως τα πρωινα η μπεμπα ολο κοιμοταν!

Να κανονισουμε με τα καροτσια καπου κεντρικα κανενα Ζαπειο ας πουμε, λεω εγω τωρα ή Διονυσιου Αεροπαγητου

Παω να τελιωσω τις σουπιες

Φιλακια σε ολες και σε ολα τα μπεμπακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Κατερινα επειδη ειμαι και λιγο γκαου ακομα... (κραταει απο την εγκυμοσυνη!!!) αυτο που μας εβγαλες ειναι ο ωροσκοπος, σωστα???

Και που θα βρουμε τα χαρακτηριστικα του καθε ζωδιο σε συνδυσμο με τον ωροσκοπο?

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...