Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδιαα !!

Τι μου κανετε ? Κοιμαστε?? Εμεις μια ξυπνιοι, μια κοιμομαστε ουτε και ξερουμε τι θελουμε ..εχει να κανει και κακακια 2 μερες και ολο μουρμουρα ειναι ! mummy ουτε και εμενα μου παιρνει πιπιλα ..κυριως οταν πειναει την μασα με δυναμη , πριν επαιρνε και για να κοιμηθει, τωρα το εκοψε και αυτο ..μονο γκρινια βαζει οταν νυσταζει ...

inka ναι η Γιωτα ειναι η συμπεθερα μου αλλα να ξερεις πως το ματακι μας παιζει και μας ξελογιαζετε.......χαχα

Γιωτακι που εισαι /??? τι κανει το κοριτσακι μας ???

Ελιτακι τελεια ε ?? βολτουλα ??? ειδες που γκρινιαζες ?? εγω τις φωτογραφιες δεν μπορω να τις δω ..παλι κανα μαγικο θα κανω !!!!και δεν τα καταφερνω

Πολυ χαρηκα με την Νατασα και το μικρακι μας ! Εχουμε κανενα νεοτερο ??

Ιωαννα μου αντε κοριτσακι μου με το καλο να κανεις την επεμβασουλα να γινεις καλα να μην πονας ........

Εμεις με τον νονο δεν εχουμε θεματακι , θα τον βαπτισει ο κουμπαρος που μας παντρεψε , εινια πολυ καλος μας φιλος . το μονο αρνητικο εινια πως θα προγραμματιζει να φυγει απο Αθηνα και να παει στο Ρεθυμνο που ειναι ο τοπος καταγωγης του αλλα θα το σωσουμε πηγαινοντας διακοπες το καλοκαιρι ! για να βλεπει και το φιλιοτσακι του .....δεν εχω κανεναν παραπονο απ αυτον ..ερχεται βλεπει το μπεμπη, καθονται Σ/Κ τον κανει και μπανιο χαχα και θα τον παιρνει λεει και μπαροτσαρκες χαχαχα mummy θα παμε μαζι να βλεπουμε τους νονους , και εσας απο Ρεθυμνο δεν ειναι ???

Οσο για την βαπτιση λεμε για τελος Σεπτεβρη, και το ονομα αυτου θα ειναι Γρηγορης (του πεθερου μου ) ειμαι λιγο παραδοσιακη σ αυτο γιατι συνεχιζει και το ονομα και το επιθετο του συζυξ αλλα επισης τον εχουμε χασει οποτε δεν ειχαμε και πολλα περιθωρια . Οχι πως με χαλαει το ονομα ..ισα ισα που δεν εχουμε και καποιον στο κυκλο μας μ αυτο το ονοματακι . το μονο εινια πως θα εχει τις γιορτουλες του πολυ κοντα , 22/1 γενεθλια και 25/1 γιορτη αλλα θα παιρνει διπλα δωρα ε ?? χαχαχ

Εγω κοριτσακια μου τρεχω πολυ αυτο τοδιαστημα , μια με το γαμο του αδελφου, μια με το Πασχα και τις δουλειες ειμαι ολη μερα εξω ...το Σαββατο μοιραζα προσκλητηρια στο Αργος με το καροτσι ...Δραμμαμαμμαμα αλλα ο μπομπιρας το απολαμβανε ....

Εχθες ηταν να ανεβω και Αθηνα με την νυφη μου να κανει προβα το νυφικο που ραβει και λεω θα κανω και καμια βολτα να δω μηπως και βρω κανενα σκαφανδρο να με χωραει για το γαμο ....τον πηγα στη μαμα μου με ολο τον εξοπλισμο ..ετοιμαζα μια ολοκληρη ωρα τα πραγματα του και πηρα και το θηλαστρο μαζι λεω να παω στημ πεθερα μου να το βγαλω αν με τσιτωνε γιατι θα ελειπα ωρες αλλα τελικα ακυρωθηκε και αντε παλι απο την αρχη με τα συμπραγκαλα .....αντε να μεγαλωσουν λιγο να μην εχουμε τοσα πραγματα να κουβαλαμε !!!

Ουφ σας κουρασα .........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλημερούδια!!!!!!!

Ελίτα, χρονια πολλά (αν και λίγο καθυστερημένα)

Νατάσα, καταπληκτικά τα νέα του μπέμπη σου! Με το καλό να τον πάρετε στο σπιτάκι σας! Οι δυσκολες μέρες πέρασαν!!!

Κορίτσια, έχω κι εγώ θέμα με τους κουμπάρους!!!

Πριν 5 χρόνια (όταν αρραβωνιαστήκαμε) είχαμε πει οτι θα μας παντρέψει ένα ζευγάρι φίλων με τους οποίους κάναμε πολύ παρέα. Σιγά σιγά όμως απομακρυνθήκαμε και τώρα βρισκόμαστε μια φορα στο τόσο... Εγώ δεν θέλω να γίνουν κουμπαροι και νονοι στη μικρή... θελω κάποιους πιο κοντινούς. Σκεφτείτε οτι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μιλήσαμε μόνο 2 φορές και ήρθαν 1 φορά σπίτι μας επειδή γιόρταζε ο άντρας μου. Και απο τότε που γέννησα, ήρθαν 1 φορά στο μαιευτήριο, και μας πήραν 1 φορα τηλέφωνο (στη γιορτή μου). Αυτά! Εγώ τέτοιους νονούς ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!! Πώς θα τους το πω???? Βοήθεια!!!!!!!!!

Λιτσακι ειναι καπως δυσκολο αλλα αφου εχετε ψιλοχαθει μπορει και αυτοι να μην το πολυθελουν τωρα.....βαλε τον αντρα του σπιτιου να το τακτοποιησει και πες καμια δικαιολογια ξερω και εγω του στυλ το ειχαμε δωσει στους νονους που θα βρειτε πριν καν γεννηθει ....και αν θελουν ας σας παντρεψουν μονο αυτοι ..αλλωστε αν καταλαβα καλα να σας παντρεψουν ειχατε συμφωνησει ...η πες πως το ειχες κανονισει με μια πολυ καλη σου φιλη απο πολυ πριν μεινεις εγκυος ..αλλωστε δεν ειναι και απαραιτητο οποιος παντρευει να βαπτιζει κιολας ...το σημαντικο ειναι να εχει το παιδακι κοντα του ανθρωπους που ενδιαφερονται και το αγαπανε ...

xwris yperbolh 8hlazame x8es olo to brady molis ton ebaza sto krebati ebaze th gro8ia sto stoma, fysika gia pipila oute logos, ax ti 8a kanw?

ton ebala k egw sto diplo k ton eixa sto sth8os olo to brady ti na kana?

r koritsia nomizw apo to ena sth8os exw poly perissotero gala eina fysiologiko?

twra tou dinw xamomhli den antexw allo...

i1lzp2.png

Καλημερα!!!!!!!

Καλα στη χαση και στη φεξη μπαινω....η μπεμπα επαθε συγκαμα και ευτυχως τωρα ειναι πολυ καλυτερα...ο Γιωργης δεν στεκεται δευτερολεπτο σε ενα σημειο και ειμαι στη τρεχαλα.....

Νατασα επιτελους τελειωνουν τα βασανα σας!!!!!!!

Κοριτσια και γω διαιτα...εχασα 2...μενουν αλλα 20 για να γινω ο παλιος καλος μου εαυτος (για προ γαμου μιλαω)...........

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

kalimeraaaaaa,

koimithikame 6wro apisteuto mou fenete. afou nomiza oti ton taise o antras mou to vradi kai den tou edwsa oute siropi pou eprepe.

Jennaki thn epomenh fora pou tha rtheis athina kanonise na se doume:) Oso gia ta pragmata ase. Olokliro to spiti metakomizoume kathe fora pou einai na metakinithoume.

Litsaki kala sou leei i jenny. vres mia dikaiologia. Egw tha eimouna ilikrinis to ekana kai me th diki mou koumpara. Alla an den mporeis alithia vres mia dikaiologia.

Koritsia xthes peira panes active fit no 3 pou einai gia 4-9 kila. Den phgene allo. Pali den mas ekanan oi panes kai vgainan ola apeksw. Ax kai oso megalwnoun ta noumera enoite einai kai pio akrives. Twra perimenoume th giatro na rthei na kanoume emvolia. Tha sas poume ta nea mas argotera.

FIlakia

καλημερα κοριτσια!!!!

τι κανετε?εχθες ετρεχα ολη μερα στα ΤΕΒΕ ,ΚΕΠ , αστυνομιες για εξουσιοδοτησεις κλπ κλπ. Ημπεμπου μου εδω και μια εβδομαδα περιπου κατι εχει παθει και εχει κολικους εντονους ολο ανησυχια κλαμα και ξεκινανε απο το μεσημερι και φτανουν μεχρι αργα το βραδυ, εχθες ολημερα ηταν καλα και λεω την γλυτωσαμε σημερα αλλα τελικα κατα τις 10 παρα της αρχισε μιλαμε εκλαιγε συνεχεια για 2 ωρες τιποτα δεν την ηρεμουσε και εγω την λυπομουνα να βασανιζετε ετσι δεν ξερω τι να κανω για να την βοηθησω και απορω πως και μας ξεκινησαν τοσο αργα οι παλιοκολικοι σκεφτομαι να παρω την παιδιατρο σημερα μπας και μας δωσει τιποτα...

Ελιτα τι καλα που περασατε ειδες που γκρινιαζες???? Τις φωτο δεν μπορω να τις δω

Mummycool μπορει να περναει αλμα αναπτυξης γαιυτο να θηλαζει συνεχεια

Inka ειδα στο fb τις φωτο τις φουφουλιτσας ειναι τοσο γλυκια και μεγαλωσε πολυ!!!!

Λοιπον κοριτσια ειστε τωρα που εφτιαξε ο καιρος να κανονισουμε καμια καροτσαδα???? Αντε πειτε μερα και ωρα τοσο καιρο λεμε να βρεθουμε και τιποτα , εγω με τοσο ωραιο καιρο εχω ξεμυαλιστει αλλα τις περισσοτερες μερες ολοι οι φιλοι δουλευουν και δεν εχω που να παω βαριεμαι μονη μου:(

Παρος με το καλο να αποχαιρετησει τον αντρα σου και μην στεναχωριεσαι ο καιρος θα περασει γρηγορα

Γεωργια τα συμπτωματα δοντιων μπορει να ξεκινησουν απο πολυ νωρις και να αργησουν να εμφανιστουν δοντια, ο γιος μου ειχε σαλια εβαζε το χερι μεσα απο 2μιση μηνων και εβγαλε δοντι 9 μηνων

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα και απο εμας..

Εμεις περασαμε ενα Σ.Κ δραμα... Παρελασε απο το σπιτι μας πολυς λαος.. Σαραντισαμε βλεπετε και μου ηρθαν ολοι μαζι.. Αφου ειχα βαλει προγραμμα, στις 3 αυτος, στις 5 εκεινος, στις 7 ο αλλος!! Και φυσικα Σαββατο μεσημερι τραπεζωμα, Σαββατο βραδυ τραπεζωμα, Κυριακη μεσημερι τραπεζωμα... Ελεος.... Αλλα ειδαμε πολυ κοσμο και πηραμε και πολλα δωρακια!!!

Λιτσα ειναι πραγματι δυσκολο να το πεις... Ομως αν δεν θες πρεπει να βρεις ενα τροπο γιατι ειναι κριμα να κανεις κουμπαρους που δεν θες...

Τζενη τι θα πει παιζει το ματακι σας???? Εμεις θελουμε αποκλειστικοτητα!!;)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

αααααχ και εγω θελω εκδρομη αλλα που να παω με 2 θελουμε ενα φορτηγο πραγματα και σκεφτομαι μονο την ταλαιπωρια για 2 μερες και δεν αντεχω.

Τωρα που ειναι ετσι ο καιρος ξερετε που θα ηθελα να ειμαι? Βολτουλα καπου στην θαλασσα να πιω καφεδακι και να ακουω το κυμα και μετα να φαω καπου εκει και να πιω και το ουζακι μου κατι τετοιο θα ηθελα αλλα που.... και τα χω και με τον αντρα μου ολη μερα δουλευει (ενταξει σε αυτο δεν φταιει ειναι η δουλεια του με πολλες ευθυνες) και ερχεται σπιτι κουρασμενος αλλα και εγω ολη μερα σκοτωνομαι εδω μεσα και αντι να μου πει ενα Σαββατο παμε μια βολτα στην θαλασσα βαριεται να ξεκουνησει παμε βεβαια βολτα αλλα εδω κοντα ή σε κανενα εμπορικο κλπ:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κατερινα αυτο με το μαγουλο το κανει και σε μενα.. Δεν ειναι τελειο??? Σαν να σου δινει φιλακια!!

Τελειο ειναι τρελαινομαι!!! Επισης ξερεις τι αλλο μου κανει οταν την εχω στον ωμο φερνει το κεφαλακι της πανω μου και μου τριβει το μαγουλο της στο δικο μου και εγω παω επιτηδες πιο κει το κεφαλι να δω τι θα κανει και οπου το παω φερνει και το δικο της πανω μου και τριβεται πολυ χαδιαρα:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...