Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ραμονίτσα χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!!! που είσαι καλέ όμως;;;;

ίνκα εσύ είπαμε να κάνεις δίαιτα όχι η φουφούλα ;) και στο ενδιάμεσο τι κάνετε; πώς περνάει η μέρα σας;

ti diladi troei ligo ?to fagito krataei peripou mia ora kai ali mia ora repsimo allagi panas kai pexnidi...ta mesimeria apo tis 3 mexri tis 7 einai ksipnia kai troei pio syxna kai pezei poly kai kanei kai to banaki tis ..meta pali kathe 5 ores...

.....ego kathe 2!!!!plaka kano ....prosexo....

inka

AW3sp2.png

ontos vre koritsia pws apasxolite ta mpempakia sas otan einai ksipnia? rixte kamia idea giati den kserw ti na kanw me to diko mou otan variete to relax kai gkriniazi to kaimeno apo varemara mallon alla den mporw na ton exw kai sinexeia agkalia. pame volta sto parko alla kai auto posi ora? rixte tis idees sas na allilovoithithoume:)

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!Σήμερα τρέχω και δεν προλαβαίνω ,απο την μια κάνω τσουρέκια γιατι την Τετάρτη σαραντίζουμε και δεν θα προλάβω ,από την 'αλλη φακη για το μεσημέρι ,ξύπνησε και η μπέμπα νωρίτερα και γίνετε ένας χαμός..Θα έρθουν τα πεθερικά μου για Πάσχα και έχω καθάρισμα όλο το σπίτι ετοιμασίες για το αρνί και το τραπέζι και ψώνια ....αγχώθηκα πότε θα τα κάνω όλα αυτα;;;Πολύ μου τη δίνει που αντι να πάμε εμείς να τα βρούμε έτοιμα έρχονται αυτοί συνέχεια ....]

Εγώ κορίτσια για να την απασχολώ όταν δεν κοιμάται την ΄βαζω στο ριλάξ με την πιπίλα της αν και τις πιο πολλές ώρες κοιμάται μόλις φαει και την αλλάξω.Οσο μεγαλώνουν διάβασα κοιμούνται λιγότερο και θα πρέπει να βρούμε νέους τρόπους απασχόλησης.

mz6Up2.png

kardoula ,i volta einai to kalitero tous ...mia volta mexri tin gitonia einai super!!!!!

emena valiete poly kai to gimnastirio kai tin kounia ..pano apo 10 lepta den kathete.. ekino pou tin xalaronei einai meta to fagito tis na tin vazo sto karotsi afou kanoume xadia kai alaksoume pana .tin vazo sto karotsi kai kanoume mazi doulies kai milame tis dixno ta rouxa pou vazo sto plintirio ...pos litourgei i kafetiera ..k.a...entiposiazete(koutsobola) kai glaronei !!!!!

irthe i giatros ligo prin kai kaname emvoliaki einai mia xara i foufoula ...einai leptoula kai kontoula (eixe xamili ekinisi)alla anaptisete fisiologika !!!!mas eipe oti einai poly dinati kai pismatara kai oti miazei olo kai perisotero stin manoula tis!!!!xixixixixxxixixi!!!!!!

mas eipe epidi einai kataspri na prosexoume poly ton ilio (oxi gialia kai antiliako akoma ) kapelakia oposdipote kai voltes meta tis 4:00...

kai oti einai prismena ta oulakia mas kai tha vgaloume sintoma dontakia !!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

super h foufoula!

bravo inka pou ths milas 8a milhsei grhgora alla to basiko: 8a ginei noikokyra!!!

silbh kalh epityxia me ta tsourekia!!!!!! ki egw lew alla bariemai

:):):)mammycool ....esy diladi pos pernas me ton ventouza?pezeis skaki?:):):)

kala ego den mageirvo akoma koritsia ...varieme ..kano ta apla ta vasika ....kala tsoureki den to sizito ,den exo kanei pote ..afou to ksero oti kai na prospathiso mlkia tha vgei ...exo anakalipsei kati agorasta super!!!!....esas sas petixenei?

inka

AW3sp2.png

inka super i foufoula sou bravo sas koritsares. kai emeis tha ta kanoume aurio ta emvoliakia mas. tha parw th giatro se ligo kai skeftome na rthei na pame emeis? den apofasisa akoma. kai emeis kanoume voltes me to karotsi mas kai mas aresei poly. sto relax kathomaste to poly ena 10lepto tetarto oxi parapanw. sto krevati mas to idio me ta paixnidia mas. tora skeftome na tou parw kai ena gymnasthrio. se ligo tha arxisoun na pianoun me ta xerakia tous kai tha einai super.

silvi kala den to katalavenoun oti eisai me ena neogennhto kai oti den prolaveneis?

Κοριτσακια καλησπερα πως ειστε? Τα μπεμπακια?

Εμεις ειμαστε συνεχεια μμε τα χερια στο στομα βγαζουμε σαλια και δαγκωνουμε αλυπητα ΟΛΑ τα δαχτυλα και κλαιμε!! Δοντια ειναι τι ειναι οεο???? Κατερινα, Φελια και ολες οι παλιες μανουλες βοηθεια!!!!!!! Εν΄τω μεταξυ εκανε και εμετουλι μετα απο δυο ωρες αφου εφαγε τι να πω................... Υπομονη

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

xa xa xa

kale oxi kai emeis douleies kanoume....shmera mageirepsame mayromatika fasolia...mexri kai kremmydi ka8arisame me to marsipo...ti na kanw?? pws na mageirepsw alliws??

ax gwgw ki emeis ta xeria sto stoma...x8es tou baza thn pipila thn kaoutsoukenia k exwse to xeri ston kriko kai masoulouse to pwma ths! salia den exoume pantws... ka8olou den th 8elei thn pipila :( pws 8a tou th ma8w oeo?

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Χαθήκαμε γιατί ο αντρούλης μου αποφάσισε ότι ο υπολογιστής ήθελε γενικό ρεκτιφιέ και όλο το ΣΚ τον σκάλιζε..αχ δουλειές δεν είχαμε, αυτές μας έλειπαν!!

Τέλοσπαντων..

Βλέπω που λέτε για το πως να απασχολήσετε τα μπεμπάκια..αχ και που είστε ακόμη!Που θα αρχίσουν να μπουσουλάνε και να περπατάνε και θα θέλουν όοοοολη την ώρα παιχνίδι..που θα έρθει καιρός και θα κοιμούνται μόνο 2 ώρες το μεσημέρι και μετά όοοοολη την ημέρα ξύπνια..χαχαχα!!εκεί να δείτε!

Αύριο θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό να με δεί την Τρίτη του Πάσχα και να δούμε πότε θα κάνω την εγχείριση..εντωμεταξύ όταν φάω πολύ για μεσημέρι ,το απόγευμα πάντα έχω πόνους..οπότε κάνω και δίαιτα!

Το Πάσχα θα έρθουν τελικά οι δικοί μου και ανυπομονώ να τους αφήσω τα μπεμπε και να πάω ατελείωτες βόλτες και να κοιμηθώ και ατελείωτα...

Πάω να κάνω μπάνιο την μπέμπα, μαμ και νάνι...καλό μας βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γεια σας κοριτσια. Ηρθα!Και παρολο πουμαι αυπνη ειμαι πολυ χαρουμενη. Γιατι τελικα ο μπαμπακας ο καλος.μου επαιζε θεατρο ολες αυτες τις μερες και τελικα την κυριακη ηρθε και με σηκωσε και μου λεει σηκω ντυσου και παρε ρουχαλακι για τα παιδια και για εμας γιατι εχω κανει κρατηση ποτε θα παμε. Θυμαστε που σας ειπα πως δεν ειχαμε κοιμηθει το βραδυ.Μαζεψα συμπρακαλα ρωτοντας αν ειναι αυθημερον η διανυκτερευση για να ξερω. Χωρις να μου πει ξεκινησαμε. Ουτε που πηγε το μυαλο μου για τα γενεθλεια μου. Ρομπα με εκανε που γκρινιαζα.Με πηγε Γαλαξιδι.Δεν ειχα ξαναπαει ειναι πανεμορφα θα βαλω φωτος κοριτσια τελεια. Εκανε και ωραια μερα χτες και σημερα. Θαλασσα καθαρο οξυγονο και μια ησυχια!!!Και το δωματιο το συστηνω ανεπιφυλακτα. Φιλοξενη οικογενεια με πολυ ωραια δωματια απο 75 εως 120 η σουιτα με τζακουζι και τζακι. Αν παει καμοια σας και θελει πολιτελειες να ζητεισετε το δωματιο Κοσμημα.Εμεις δεν πηγαμε σαυτο αλλα μας το εδειξαν.Ειναι στο www.epavlishotels.gr

Θα σας δειξω μετα φωτος με τα μωρα.Μολις τις φτιαξω

Παντως η μπεμπα ηταν αψογη ενω ο μπεμπης μας ξενυχτησε 12 με 8 το πρωι δεν κοιμοταν. Αν δεν ειχαμε ξενυχτησει θα καθομασταν κι αλλη μερα.

Τa ενοικιαζομενα ειναι ιδανικα για οικογενειες εμας ειχε ενα καναπε κρεββατι και τα βολεψαμε εκαιαλλα εχουν και παρκοκρεββατα, επισηςαν αργησετε να ξυπνησετε το πρωι το πρωινο παρολλο πουναι ως τις 11 το αφηνουν για τους ξενυχτηδες. Ωραιοι δρομοι για περατζαδα με το καροτσι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια μου καλημερούδια!!!!!!!

Ελίτα, χρονια πολλά (αν και λίγο καθυστερημένα)

Νατάσα, καταπληκτικά τα νέα του μπέμπη σου! Με το καλό να τον πάρετε στο σπιτάκι σας! Οι δυσκολες μέρες πέρασαν!!!

Κορίτσια, έχω κι εγώ θέμα με τους κουμπάρους!!!

Πριν 5 χρόνια (όταν αρραβωνιαστήκαμε) είχαμε πει οτι θα μας παντρέψει ένα ζευγάρι φίλων με τους οποίους κάναμε πολύ παρέα. Σιγά σιγά όμως απομακρυνθήκαμε και τώρα βρισκόμαστε μια φορα στο τόσο... Εγώ δεν θέλω να γίνουν κουμπαροι και νονοι στη μικρή... θελω κάποιους πιο κοντινούς. Σκεφτείτε οτι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μιλήσαμε μόνο 2 φορές και ήρθαν 1 φορά σπίτι μας επειδή γιόρταζε ο άντρας μου. Και απο τότε που γέννησα, ήρθαν 1 φορά στο μαιευτήριο, και μας πήραν 1 φορα τηλέφωνο (στη γιορτή μου). Αυτά! Εγώ τέτοιους νονούς ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!! Πώς θα τους το πω???? Βοήθεια!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...