Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες + μπεμπάκια!!!!!

Ελίτα μου χρόνια σου πολλά να σε χαιρόμαστε !!!!!

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω.. Τι διάβασα κάτι για σεξ????

Καλά το έχω ξεχάσει το άθλημα... Την Τρίτη σαραντίσαμε και την Πέμπτη αδιαθέτησα.. λίγα πράγματα βέβαια αλλά αδιαθέτησα... όρεξη για σεξ δεν έχω , σκέφτομαι κι ότι θα πονέσω....

Θα δείξει...

Εμείς ημερομηνία βάφτισης κλείσαμε 12/9 που θα γίνεται 7 μηνών. Τραπέζι θα κάνουμε μόνο για γονείς+αδέρφια+κουμπάρους... τους υπόλοιπους μετά λίγους λίγους και κυρίως τους κολητούς!!! Παιδιά πολλά τα έξοδα.

Κατά τα άλλα το κοριτσάκι τρώει + κάνει κακά της πια + το καινούριο???

Πέρα από την βρεφική ακμή αρχίζει και νινίδα στο κεφάλι.. σαν μικρά σπυράκια και κοκκινίλες το μωρό μου .. του βάζω λάδι και το βράδυ την λούζω.. να δω πόσο θα κρατήσουν... την βλέπω και στεναχωριέμαι... Εσείς βγάλατε???

Αυτά τα νέα μου,

Φιλάκια!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!

ελιτακι πολυχρονη να χαιρεσαι την οικογενεια!

αντε να βρεθουμε καποια στιγμη κοριτσια! αυτον τον καφε απο την εγκυμοσυνη το λεμε!

θελει πολυ προσοχη η βρογχιτιδα και ειδικα με αυτο το καιρο που φυσαει ετσι με τοση γυρη μπορει να γυρισει σε αλλεργια τρελή..εγω δεν τον βγαζω εξω οταν ειναι ετσι..και γενικα τον εχω παει βολτα μετρημενες λιγες φορες.

σκεφτομαι οταν κανουμε κ το 1ο εμβολιο αμεσως μετα το πασχα κ μετα να αρχισω κανονικα τις βολτες...ξερω για τα αντισωματα κ ολα αυτα αλλα πιστευω οτι σε λιγες μερες θα φτιαξει ακομα περισσοτερο ο καιρος κ θα ειναι καλυτερα. Εχουμε ολο το καλοκαιρι μπροστα μας να γυρναμε συνεχεια. Τον παω κ στο μπαλκονι πανω κατω ομως μονο οταν εχει ηλιο κ δεν φυσαει. Εδω εχουμε κ πολλα δεντρα

Ινκα απο οτι ξερω αυτο με τον νονο ισχυει για την εκκλησια. αν καποιος εχει ηδη βαφτισει κοριτσι δεν μπορει να βαφτισει κ αγορι μετα. Ο πνευματικος του παιδιου θεωρειται πολυ ισχυρος δεσμος. Για να αποφυγουν την πιθανοτητα αυτα τα 2 παιδια να παντρευτουν στο μελλον. Αν εχουν το ιδιο νονο ειναι σαν αδερφια κ καλα!

Κουδουνι ...σας αφηνω

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ρε κορίτσια τα παντελονάκια μου δεν κλείνουν.......:(

Δεν έχω τι να φορέσω πέρα από κάποια φορεματάκια με κολάν... νόμιζα ότι μετά τις 40 ημ θα μου έμπαιναν!!!

Εσεις ψωνίσατε ??? γιατί δεν θέλω να μάθω και σε μεγαλύτερο μέγεθος αλλά τι να κάνω τα βαρέθηκα αυτά που έχω.......

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

eleonora ,exo akoma +6 kila pano mou!!! den tolmao kn na valo ta patelonia mou...den tha anevenoun sta boutia ..opote den to sizito gia na koubonei ...

ego psonisa mia forma kai dyo t shirt sto palio mou no kai einai ligo steno to panteloni tis formas ...elpizo gia ligo akoma....

kai pira kai ena foremataki rixto gia pano apo kolan kai tha to forao kai otan adinatiso .

ego tha kano tin vaftisi oktovrio(arxes)..tha kaleso arketo kosmo se kapio ktima ...den eixa kanei kati ston gamo kai thelo stin vaftisi na kano kati super !!!!!...kai apo ypoxreosi se kapious anthropous pou me exoun kalesei alla kai gia tin foufoula mou!!!!!

mammycool,den thelo deyteri nona gia ta eksoda tis vaftisis giati den thelo kai kati akrivo (rouxa stavrous k.a) alla epidi tha ithela na exei kai nona (gineka)epidi einai koritsaki ...i sigekrimeni fili einai poly thetikos antropos me poly aksiologi prosopikotita kai apistefti anatrofi kai tha mou arese na vaftisei tin foufoula ...etsi apla ...alla afou exei faftisei agori ...tha minoume ston nono (adra)..den pirazei giati ki aytos einai poly kalo paidi kai tha tin agapei !!!!

kale ti lete gia dontakia ;pote vgazoun dontakia;

inka

AW3sp2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ γυρισαμε! Περασαμε ωραια κανονισαμε και για τη βαπτιση μας τον 15αυγουστο, δηλαδη διαλεξαμε ενα ξωκλησι μεσα στο πρασινο και πηγαμε και ειδαμε και για το τραπεζι!! Η μπουμπου στο πηγεμο ηταν κυρια ολο κοιμοταν στο γυρισμο σταματησαμε να τη ταϊσουμε!! Ολες τις μερες εκλεινε το βραδυ 8ωρα στον υπνο την επιασε το κλιμα της Αμφιλοχιας που εχει υγρασια!!! Γενικα ηταν πιο ησυχη απ΄οτι περιμενα, να δω σημερα που ειμαστε σπιτακι μας πως θα είνα,ι το μεσημερι κοιμηθηκε σερι εν τριωρακι και ξεραθηκα και γω γιατι ξυπνησαμε 4 το πρωι τη ταϊσαμε και φυγαμε, τωρα φωναζει απο μεσα εεεεεειιιι , εειιιιι και γενικα εχει γκρινια ολο το απογευμα!!!

παω να διαβασω τι μου κανετε που μου λειψατε (οσα προλαβω φυσικα, τα υπολοιπα σε αλλη δοση)

Καλη νυυυυυχταααααααααααααααα

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

georgia!!! κι εμένα έχει 2 μέρες που χτυπάει 8ωρο...λες να μην είναι τυχαίο και να μεγάλωσαν;;

ινκα καλύτερα ένας μωρέ..έτσι πιστεύω, ένας είναι ο ρόλος του νονού, βαφτίζει το παιδί. στο γάμο το καταλαβαίνω ένα βέρες άλλος στέφανα αλλά και πάλι ένας καλύτερα...

εγώ πάλι έκανα πολύ ανοιχτό γάμο για χατηρι των γονιών (το μετάνιωσα γιατί δεν πρόλαβα να χαιρετίσω τους μισούς καλεσμένους προτίμησα να είμαι με τους φίλους παρά με συγγενείς του νίκου που τους έβλεπα 1η φορά και υποχρεώσεις των γονιών μου) και τώρα δε θέλω τίποτα, ψήνομαι όμως να κάνω μπομπονιέρες και γλυκάκια, θα δούμε

το σκέφτομαι κι εγώ για την υποχρέωση σε αυτούς που με έχουν καλέσει στη βάφτισή τους αλλά δε θέλω

κι εγώ έχω +4 αλλά αρκετά παντελόνια μου μπαίνουν, οι μπλούζες πάλι με τίποτα!!!!

i1lzp2.png

Καλημέραααααααααααααα

Είναι πολύ όμορφη μέρα. Άντε μπήκε για τα καλά η άνοιξη. Και εμείς μεγαλώνουμε με απίστευτους ρυθμούς.

Κάθε μέρα σκέφτομαι το πότε συζητούσαμε για τις κοιλίτσες μας, το πότε λέγαμε για τις γέννες και ξαφνικά είμαστε σχεδόν 2 μηνών. Απίστευτο μου φαίνεται.

Καλή σας μέρα.

Φιλάκια

Κορίτσια διαβάζω για 8ωρα και ανυπομονώ να φτάσω σε αυτό το σημείο . Οσες το βιώσατε θηλάζετε αποκλειστικά ? Γιατί με το ξένο γάλα το μωρό κοιμάτε περισσότερο απο οσο ξέρω .

Διαφημίσεις

αχ όνειρο ήταν και πέρασε...χθες με ξύπνησε στο 6ωρο πάλι μπουκωμένος

ναι κλειώ αποκλειστικά θηλάζω αλλά μάλλον χάρηκα λίγο πρόωρα, καλά και το 6ωρο καλό είναι αλλά δε μου φτάνει.....

6/3 γεννησες?

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

kalimera koritsiaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

kardoula ,ki ego mas skeftome...esena me ta xiliometra perpatima,tin mammycool pou den tin afine o doc na paei thalassa,tin eleonora me tous emetous,emena pou pahina pio grigora apooles,tin maria me ta magiremata,tin felia pou mas malone na mi pahinoume kai ta parabens,tin ramonitsa pou adinatize,to litsaki me tin douleia,tin giota me ton diaviti,tin huida pou eixe paei stous goneis ,tin katerina pou psonize gia tin bebe,tin paros me tin mathildi...genika ta klamata mas prin to yperixograffima....ta yutopar...kai tora ta moroulia stin agalia mas e;

emeis trome kathe 5 ores ..mipos einai ligo?..

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...