Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο εμας. Σευχαριστω για τις ευχες. Για το γαλα αν τοχεις ηδη δυο μερες μην το βαλεις καταψυξη καλυτερα να το βαζεις οταν ειναι φρεσκο. Επρεπε να το βαλεις οταν το βγαλες. Αυτο κανονικα πρεπει να το καταναλωσεις. Αλλοι λενε το πολυ δυο μερες οι μαιες στη μοναδα στη μια μερα το πεταγαν.Εγω πιστευω ειναι εντακξει στις 2.

Κοριτσια επεισοδιακη νυχτα η χτεσινη. Μας ματιασανε. Η μπεμπα δεν κοιμοταν με τιποτα, ηθελε αγκαλιες αλλα δεν ηταν καλα. Την επαιρνε ο υπνος και ξυπναγε. Στην αρχη εχεσε τρεις φορες. Λεω το εντερο της θαναι θα ξελαφρωσε. Μετα ολο την εβαζα στο στηθος και εκανε πως πειναγε και σε καποια φαση κτα τις 3μιση την ειχα πανω μου να αποκοιμηθει και ριχνει μια ρουκετα εναν εμετο της βγηκε απο τη μυτη ταρχτηκε και εκλαιγε. Μετα ηρεμησε κοιμηθηκε και ενω αρχισαμε τις γλυκες με τον αντρα μου και λοιπα και λοιπα και πανω στη φαση αρχισε να φωναζει. Λετε να καταλαβαινε?Την ξαναβαζω στο στηθος γκρινια τελικα μας πηγε 5 το πρωι. Μετα ξυπναει ο μπεμπης τον ανελλαβε ο αντρας μου και τωρα σηκωθηκα να βγαλω γαλα γιατι πριστικαν και ειδα τον αποστειρωτη να γραφει πως ειχε περασει 1 ωρα που σημαινει πως ουτε ο μπεμπης κοιμηθηκε και τον πηγε μεχρι τις 8 το πρωι. Βεβαια αυτος ειχε κοιμηθει απο τις 12 απλα ξυπνησε να φαει και δεν κοιμοταν. Ωραιο δωρο μου καννα τα καμαρια μου. Και να φανταστεις πως και καλα θα πηγαιναμε εξω για φαι. Μας βλεπω να λιωνουμε στον υπνο. Παω να κοιμηθω τωρα που κοιμουνται.Φιλια σε ολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kalhmera manoules,

Elita Xronia Polla na se xeronte ta paidakia sou kai h oikogeneia sou.

Kale prosexete mhn skotoneste:P

Koritsia na rwtisw. Exw antlisi gala dio fores xthes kai to exw sto psigeio. Mporw na ta enwsw se ena koutaki kai na ta valw sth katapsiksi h den kanei?

Τωρα καταλαβα τι ρωτησες. Τοχεις απο χτεςβασικα καλυτερα να το καταναλωσεις. Και απλα δεν κανει να ενωσεις ζεστο με κρυο και γενικα διαφορετικες αντλησεις σε μια.Βεβαια ας μας πουν και αλλα κοριτσια αποτι θυμαμαι κια ο πατσουρου ετσι λεει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτα χρονια πολλαααααα!!!! Οτι επιθυμεις να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι;););)

Καρδουλα αν και τα δυο γαλατα εχουν την ιδια θερμοκρασια που θα την εχουν αν ειναι και τα 2 στο ψυγειο και δεν τα εχεις πανω απο 2μερες τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα να τα ανμειξεις και να τα βαλεις στην καταψυξη εγω παντως το ειχα κανει και δεν ειχαμε θεμα

Ελιτα ελπιζω η μπεμπουλα να ειναι καλυτερα μηπως κανατε κι εσεις το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας?>

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

καλημερα κοριτσακια μου, συγνωμη που εχω μερες να σας γραψω αλλα την Μ. Τεταρτη φευγει ο αντρας μου και ειμαστε ολη μερα μαζι!!!!! Προχθες ηρθαμε στην Παρο για να χαιρετησει τους δικους του&γυριζουμε σημερα!!! Ο καιρος ειναι καλοκαιρινοσ&εχω γινει κατακοκκινη!!!!

Ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα&απολαμβανει τον ηλιο!!

Νατασουλα συγκινιθηκαμε παρα πολυ και χαρηκαμε απιστευτα&εγω και ο συζυγος μου με την προοδο του μικρου σας ηρωα!!! Ανηπομονω να μαθω οτι τον πηρατε σπιτι σας!!!

Κοριτσια δεν θυμαμαι να σας απαντησω σε ολα αυτα που γραφετε αλλα απο βδομαδα θα εχω πολυυυ χρονο για να τα λεμε! Πολλα φιλια σε ολες!!

Listaki Χρονια πολλα για προχθες!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Ελιτα Χρονια πολλα και σε εσενα!!! Πολυχρονη και ευτηχισμενηνα χαιρεσαι τα μωρουλινια σου!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

elita χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου!!!!!!!!! να ξεκουραστείς και να βγείτε βολτίτσα το βραδάκι

πάντως ρε κορίτσια περνάμε κι εμείς πολλά αλλά και αυτοί περνάνε, δεν είναι εύκολο. ώρες ώρες νιώθω ότι είμαι πολύ αυστηρή με τον άντρα μου πάντως..

εγώ πάντως έτσι κάνω με το γάλα, βγάζω λίγο τη μια μέρα το πρωι και λίγο την άλλη μέρα το πρωί και το μεσημέρι της δεύτερης που έχουν κρυώσει το ίδιο τα ενώνω και τα βάζω στην κατάψυξη, έτσι διάβασα

αλλά σκέφτομαι και ότι όταν θα τα καταναλώσω θα είναι 4-5 μηνών σίγουρα μπορεί και παραπάνω οπότε δε θα πρέπει να είμαστε και τόσο αυστηροί έτσι δεν είναι; πάντως σε λίγο δεν ξέρω που θα τα βάλω, μάλλον πρέπει να αδειάσω τελείως την κατάψυξη δεν είναι και μεγάλη

πάλι σαπίσαμε στον ύπνο, 8+4 κοιμήθηκε το καμάρι μου, αχ άλλος άνθρωπος νιώθω...κάναμε και σεχ χθες με τα χίλια ζόρια μέχρι να χαλαρώσω και να φύγει το μυαλό από το στήθος και το γάλα αλλά τα κατάφερα στο τέλος...τι να σου κάνω η γυναίκα το πρωί γελάδα το βράδυ πορνοστάρ που να μου βγει...

χθες ψωνίσαμε μαμά και γιος το φχαριστηθήκαμε, πήρα μπλούζες κυρίως γιατί σε κάποια παντελόνια μπαίνω αλλά οι μπλούζες και τα πουκάμισα τσίτωσαν όλα...είδα και ένα φόρεμα για τη βάφτιση (γινόμαστε νονοί 9 μαίου) δεν το πήρα όμως με επηρέασε η κρίση και το σκέφτομαι δεν ήταν ακριβό πολύ αλλά δεν ξέρω, πήρα μπλουζάκια θηλασμού από το Η&Μ, τα 2 25 ευρώ

i1lzp2.png

elita!!!! xroniaaaaaaaaaaaaaaa pollaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! na ta ekatostiseis!!!!

oso gia tis ekplikseis ...ase ...na sou po tin alitheia oute ego kano pia se genethlia kai giortes ..kano mikres se asxetes faseis ek tou asfalous !!!

oso gia to poso sexy niotho ...mpa...ase ..alla ksero oti se ligo kairo tha ksanaparo ta pano mou!!!!eytixos den me exei pei xontri !!!!!alla mou leei i kilitsa sou einai kalitera!!!!!kai ayto me skotonei ..niotho oti me parakolouthei pote tha epaneltho ...

to foufoulaki xtes koimotan oli mera !!!!!kai tin nyxta eixe megalosei!!!!

inka

AW3sp2.png

oso gia tous nonous ki emeis den eixame ...ekane protasi o giorgos se enan filo tou kai tha exoume!!!!!!...ipa ki ego se mia fili mou (den imaste kolites) i opia edikse megalo endiaferon gia tin foufoula !!irthe otan genithike irthe meta gia kafe pou imouna lexona me ta dora tis me tin thetiki tis diathesi souper gia nona !!!!!..tis ekana protasi kai mou eipe exei vaftisei agori..kserete ti leei i ekklisia sxetika ;i mama mou exei vaftisei kai agori kai koritsi.

...den tha tin ksanarotiso giati mporei na mou to eipe gia na to apofigei...alla tha ithela na ksero.

inka

AW3sp2.png

inka merikoi ta kratane ayta, den 3erw an einai apopsh epishmh ths ekklhsias h to pisteyei o laos epeidh kai kala den kanei na pantreytoun 2 pneymatika aderfia...

giati 8elete 2 nonous? emeis enan 8a exoume, kai koumparo enan eixame

enta3ei einai to oikonomiko alla an de 8eleis na 3odepseis polla lefta mporeis na breis oikonomikes epiloges

edw sth 8essalonikh o nonos plhrwnei kai tis mpomponieres alla sthn a8hna 3erw den to xete etsi

emeis prosanatolizomaste gia septembrio alla problepontai dramata prwton giati de 8eloume anoixth baftish kai trapezia kai h pe8era mou 8elei na trapezwsei aytous pou 8a r8oun apo to xwrio, einai kai diate8eimenh na plhrwsei...

oi dikoi mou den exoun problhma, den exoume pollous kontinous syggeneis mono kalous filous kai mporoun na tous bgaloun e3w mia allh mera

8a 8ela idanika na bgoume e3w gia faghto 20-25 atoma maximum kai mia allh mera na bgaloume tous kollhtous mas (20 atoma) gia faghto h sto spiti na kanw ena trapezwma

to allo drama 8a nai me to onoma otan katalaboun oti 8a bgaloume diko mas onoma, mexri stigmhs den exei rwthsei kaneis pws 8a to poume to paizoun diakritikoi oloi :) kai fysika akoma den exoume katalh3ei alla den agxwnomaste

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!Τι κάνετε?Τα μπεμπάκια καλά?

elita χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου!!

Εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οχι πάνω απο 24ωρο το γαλα στο ψυγειο.Και οτι αμα θελω να το βαλω στην κατάψυξη αμεσως μολις το βγάλω

Νατασσα εχω διαβασει για το μικρό σας αγγελουδι και ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να ερθει γρηγορα στο σπιτάκι του!!!

Λοιπόν εμεις εχουμε κατι περιπέτειες με τα μικρά μου.Απο την Δευτερα ο ενας μου εχει πολλες μυξουλες,πολλα σαλια και βηχα.Παιρνω τον γιατρό μου λεει δεν ειναι τιποτα ειναι φυσιολογικο.Την επομενη επρεπε να τα πάω στο παιδων για να τα δουν λόγω της αλλεργειας στο γαλα που εχουν.Ετσι με την ευκαιρια αυτη τον εξετασε κιόλας.Τελικα τιποτα δεν εχει το παιδι.Ελα μου όμως που εδω και 4 μερες απο κει που ετρωγε 150 τρωει 50 και εχασε 200γρ.Δεν μπορει να φαει απο τον βηχα και τα σαλια το μωρό μου.Σημερα ειναι λίγο καλύτερα και ανεβασε λιγακι τα ml

Και το αποκορυφομα πιο ειναι?????Εγινε και ο αλλος τωρα ετσι!!Δεν μπορω θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!Μου τα ματιασανε τα παιδακια μου που ετρωγαν μια χαρουλα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Ολγακι θα σου ελεγα να τα ξαναπας στο γιατρο εφοσον μειωσαν τοσο πολυ το φαγητο τους..Εμενα ο μικρος μολις μειωσε το φαγητο του το γυρισε σε βρογχιολιτιδα, θελει πολυ προσοχη..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ααα ειχες και εσυ τετοια?Αμαν βρε παιδι μου.Σιγουρα θελει πολυ προσοχη.Μου ειχε δωσει περιθωριο μια εβδομαδα να περασει μονο του.Ο βηχας εφυγε ευτυχως και ξεκινησε να τρωει

Πειναγε το καημενο και με το που ετρωγε λιγο πνιγοτανε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αχ το μωρουλι μου 5 μερες στο νοσοκομειο ε?.Του βαζω ορο πριν απο καθε γευμα και τραβαω και τις μυξουλες.Το ξεκινησα αμεσως και ειναι σχεδον καλα.Βηχει ελαχιστα και εχει ξεμπουκωσει.οταν τον ειδε ο γιατρος στο παιδων ηταν στα χεροτερα του και ειχε ηδη σταματησει να τρωει.Μου ειπε οτι ειναι ελαφρια ρινιτιδα φυσιολογικη για τα μωρα.Μου ειπε οτι οταν ξεκινησει η διαδικασια για δοντια και εχουν πολλα σαλια τοτε θα ειναι χειροτερα.Χαιρετησματα!Καλα ποτε ξεκινανε τα δοντια?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...