Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ειναι ορμονικο παντως σημερα εχω πολλα νευρα. Ισως γιατι θαθελα πολυ να παω κατι, θαθελα μια εκπληξη για τα γενεθλεια μου αυριο και ο αντρας μου ειναι τοσο προβλεψιμος. Στις αρχες μουκανε και καμοια εκπληξη. Θα μας βγαλει λεει για φαγητο αυριο.Του λεω απο τοτε που γεννησα νιωθω πως εγω δεν εχω να περιμενω τιποτα, και γενικα μια απογοητευση ενα πραμμα μπορει να υπερβαλλω αλλα μεχει παρει απο κατω. Δεν περιμενω ενα ακριβο δωρο, ενταξει δε λεω να μου δωσει να παρω οτι θελω αλλα χανει την αξια του ετσι. Εμενα γιατι μαρεσει να κανω εκπληξεις δηλαδη Να του αγ Βαλεντινου παρολλο που δεν ειχα χρονο πεταχτηκα μεχρι ενα μαγαζακι εδω κοντα και του πηρα μια κορνιζουλα που γραφει :Αγαπημενε μου αντρα εχεις μια συναρπαστικη και γοητευτικη προσωπικοτητα. Εισαι ειλικρινης και μας γεμιζεις ζεστασια τρυφεροτητα και ασφαλεια. Εισαι ο βραχος στην οικογενεια μας.

Αυτο και τι εβαλα μεσα στην τσαντα του να το βρει. Δηλαδη δε μπορει να σκεφτει κατι αναλογο.Δε μου στοιχισε τιποτα αλλα ειναι η χειρονομια. Εσεις βρε κοριτσια περιμενετε τιποτα οταν εχετε γενεθλεια?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασε που στη γιορτη μου ειχα αιμα και εμεινα μεσα. Τα χριστουγεννα γεννησα, την πρωτοχρονια μεσα γιατι ημουν λεχωνα και εκλαιγα γιατι δεν ειχα τα μωρα μου. Στην επετειο γνωριμιας μεσα γιατι πηραμε τοτε το μπεμπη σπιτι, ισως ηταν και το πιο γλυκο δωρο !!!Μετα στην επετειο γαμου που ηταν και ο πρωτη μας επετειο οχι η 20η ναπω πως βαρεθηκαμε, παλι μεσα γιατι πολυ απλα που να παμε τοτε με δυο μωρα και τελικα παραγγειλαμε κινεζικο. Αυτες τις γιορτες απο οταν γεννησα,

PN8Qp2.png

csXep2.png

re kortisia ftiaxnei o kairos siga siga kai aurio allazei kai i wra. ti lete na kanounisoume na vrethoume kapoia stigmi gia kafedaki?

mummycool eistai ligo makria allios tha ston estelna na poun kamia kouventoula. otan tha mathoume na kratame tilefwno tha sas thlefwnisoume xixi

maraki oi douleies mporoun na perimenoun kai ligo mhn ksetheonese giati exeis dromo mprosta sou. egw to eixa parei poly therma na krataw to spiti sth trixa kai kontepsa na klatarw. tora to peira ligo pio xalara to thema. kai ligo akatastata na einai den xathike o kosmos.

elita auton pou tha valete gia nono pantos kanoniste na einai gerodemenos na mporei na ta sikosi tosi ora ta mwra xixi.

Ωραια θαταν να βρεθουμε με τα μωρακια μας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια πηραμε προαγωγη. Μεταφερθηκαμε από τη θερμοκοιτιδα σε κουνακι-πυρεξακι. Τον πηρα αγκαλιτσα για πρωτη φορα (μπορειτε να φανταστειτε συναισθηματα......). Τον ταϊσα κιολας. Πινει 60ml το διωρο, μονορουφι, δηλαδη 720 τη μερα δικο μου γαλα, ειμαστε περιπου 3,5 κιλα, πως μας βρισκετε?

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Αχ ελιτα τοσο γλυκαμωρακια και να μην εχουν νονο???

Τι να πω εχουν αλλαξει στις μερες μας οι ανθρωποι μαλλον με την κριση εγω εχω ενα βαφτιστηρι και το αγαπω τοσο πολυ και θα ηθελα παρα πολυ να κανω κι αλλαπολλα τι πιο συγκινητικο απο το να σε εμπιστευονται να γινεις πνευματικη μητερα ειναι πολυ σπουδαιος ο ρολος..

Μην σε πιανει μελαγχολια και εγω μια απο τα ιδια εχω με τον αντρα μου αλλα τελικα μαλλον ετσι ειναι οι αντρες σε ολα τα γενεθλια γιορτη μου λεει παμε να σου ψωνισω οτι θελεις αλλα εμενα δεν μαρεσει ετσι χανει την αξια του οπως λες , εγω στα γενεθλια του περυσι πηγα και του πηρα ενα ψηφιακο ρολοι που ειχε δεξια αριστερα πανω κατω πολλες θηκουλες για μικρες φωτογραφιες και του εβαλα φωτο με τον γιο μας εμενα μαζι κλπ και του εγραψα σημειωματακι ''να το βαλεις στο γραφειο σου για να μην βλεπεις την ωρα να γυρισεις κοντα μας'' ε δεν ειναι το ιδιο με το να παμε μαζι να μου ψωνισει , θελω μια εκπληξη παλια ολο τριημερα κανονιζε και μου το ελεγε τελευταια στιγμη για εκπληξη.

Καρδουλα πολλες φορες το εχω πει να κανονισουμε τωρα που εφτιαξε ο καιρος θα ειναι πολυ ωραια να μαζευτουμε

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κοριτσια πηραμε προαγωγη. Μεταφερθηκαμε από τη θερμοκοιτιδα σε κουνακι-πυρεξακι. Τον πηρα αγκαλιτσα για πρωτη φορα (μπορειτε να φανταστειτε συναισθηματα......). Τον ταϊσα κιολας. Πινει 60ml το διωρο, μονορουφι, δηλαδη 720 τη μερα δικο μου γαλα, ειμαστε περιπου 3,5 κιλα, πως μας βρισκετε?

Αχ νατασσα με εκανες και δακρυσα τελεια νεα σε λιγες μερουλες θα τον εχεις συνεχεια αγκαλιτα. Θυμηθηκα και την δικη μας προαγωγη και την πρωτη αγκαλια απιστευτο συναισθημα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

τέλεια νέα νατάσσα πόσο χάρηκα άντε και σπιτάκι σας σιγά σιγά, κι εγώ συγκινήθηκα ...ρε κορίτσια μιλάω για σας πολύ συχνά στον άντρα μου και στους φίλους μου το πιστεύετε; με δουλεύουν λίγο αλλά το ξεπερνάω...

i1lzp2.png

treles voltes me tin foufoula simera ...5 ores kifissia ..kai i foufoula koimotan ...etsi eidame tous filoud mas fagame se italiko kai ipiame kai ta krasakia mas !!!!

natasa bravo koritsi mou!!!!ola kala!!!!!!dostou mia agalia kai apo mena !!!!!!

kardoula nai na kanonisoume !!!!!prin arxisoun tis douleies tous ta alla koritsia!!!!!

mariamg, aaaaaaaaaaaaa diladi prepei na perno sinexeia magia e?den to iksera ...

ekeino pou fovame me ton gamo einai ta tsigara....ego tha pigena stin teleti ..alla den ksero gia trapezi kai pou tha ginei ..

mammycool sorry,noiza oti esy eixes periodo...

katerina tin eida tin diatrofi ..tha tin kano meta to pasxa ..mou aresei!!!!! s eyxaristo!!!!

bika viastika ..polla filiaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

inka

AW3sp2.png

Ax natasa mou poly euxarista ta nea sou. Bravo sas. Eistai palikarakia:)

Διαφημίσεις

Νατασσουλα μπραβο το παλικαρακι σου παει πολυ καλα. Ηρωας!!!!Με το καλο να τον παρετε σπιτι

Κατερινα και μενα ετσι εκανε κανονιζε καμοια εκδρομη. Οπως καταλαβαινεις εδω την εβγαλα το σκ.Τι ζηταω ρε κοριτσια γιατι οταν θελω κατι προσπαθω να το πω με νευρα με ενοχλουν τα παντα αλλα στην ουσια θελω απλα να μου δωσουν σημασια να με παρουν μια αγκαλια να μου πουν μπραβο που ειμαι καλη μανουλα. Και ναι ρε γαμωτο παρε μου ενα λουλουδι κι ας μη μου αρεσουν. Παρε μου ενα φουλαρι, τι να πω. Ετσι για την ευχη.Μεχει πιασει το παραπονο τωρα και κλαιω. Φταιω εγω που ειμαι κριαρι και θελω να με προσεχουνε?Δεν ειπα πως δεν κανει πραγματα για μενα. Αλλα να εχτες μου λεει εχεις βγαλει σπυρια, εισαι αβαφτη. Απεριποιητη. Που σημερα πηγα να φτιαξω τα μαλλια μου κι αρχισαν να κλαινε και ηρθε και με βρηκε με τα δυο παιδια στο στηθος με το κλαμερ στα μαλλια σαν την τρελλαμενη. Εγω φταιω?

PN8Qp2.png

csXep2.png

βρε συμπεθερουλα μην στεναχωριεσαι μια χαρα κουκλαρα εισαι εμεις ειμαστε κριαρακια βρε δεν μασαμε, απλα αυτην την στιγμη εισαι πρωτα μανουλα και μετα γυναικα πριν ησουνα μονο γυναικα λογικο ειναι να εισαι απεριποιητη πολλες φορες εδω δεν προλαβαινουν οι αλλες με το ενα μωρακι εσυ εχεις 2 και τα καταφερνεις τελεια, εγω να δεις κορδομα εχθες που φορεσα τακουνια μετα απο τοοοοοοσο καιρο και βαφτηκα και πηγα λιγο απτην δουλεια αισθανομουνα θεα μετα βεβαια μου το εβγαλε η μπουμπου ξυνο απτην γκρινια και γεμισε και η μπλουζα μου γαλατα γελαγα μονη μου

βρε συμπεθερουλα μην στεναχωριεσαι μια χαρα κουκλαρα εισαι εμεις ειμαστε κριαρακια βρε δεν μασαμε, απλα αυτην την στιγμη εισαι πρωτα μανουλα και μετα γυναικα πριν ησουνα μονο γυναικα λογικο ειναι να εισαι απεριποιητη πολλες φορες εδω δεν προλαβαινουν οι αλλες με το ενα μωρακι εσυ εχεις 2 και τα καταφερνεις τελεια, εγω να δεις κορδομα εχθες που φορεσα τακουνια μετα απο τοοοοοοσο καιρο και βαφτηκα και πηγα λιγο απτην δουλεια αισθανομουνα θεα μετα βεβαια μου το εβγαλε η μπουμπου ξυνο απτην γκρινια και γεμισε και η μπλουζα μου γαλατα γελαγα μονη μου

Ασε κι εγω μια απο τα ιδια. Προχτες που βγηκαμε μαλιστα ειχα βαλει και ενα φουλαρακι κι ενα μπλουζακι με εξω ωμους και ενιωθα τοσο σεξι και ειμουν χαρουμενη. Και πανω στη χαρα μου δε μπαινω στο αμαξι και λεω του αντρα μου ασε μωρε θα μεινω να κλεισω την πορτα του παρκιν και βγαινω ολο τσαχπινια απο το αμαξι και παταω σε κατι λαδια και τρωω μια σαβουρα ολα τα λεφτα. Γελαγα και εκλαιγα απο τον πονο. Ασε και πριν δυο ερες ειχα πεσει στο σπιτι και ειχα χτυπησει το αλλο γονατο. :oops::oops:

Τωρα εχω μια μελανια στο δεξι και μια στο αριστερο. Χαχχα!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

α καλα μαλλον ειναι του ζωδιου και εγω πεφτω συνεχεια τι πραγμα και αυτο αφου και στις 2 μου εγκυμοσυνες ο μεγαλυτερος μου φοβος ητανε να μην σαβουριαστω παλι πουθενα και χτυπησω την κοιλια ετσι απο την αρχη μεχρι το τελος περπαταγα σαν κοτα και ευτυχως τα καταφερα:-D:-D

Εχω γινει εγω ρομπα απο πεσιματα ουουου και πως καταφερνω ρε παιδι μου και ολα γινονται οταν θελω να το παιξω σεξυ και μοιραια γυναικα μαλλον δεν μου παει το σπορ:P:p

Xaxa εγω ποτε δεν επεφτα αλλα τωρα μεσα σε μια βδομαδα επεσα δυο φορες.Την πρωτη πηγα να αποφυγω το ριλαξ που ηταν η μπεμπα και την κουνια που ειχα το μπεμπη και προσπαθουσα να σιδερωσω κουνοντας τη μπεμπα με το ποδι.Καταλαβες.Και οπως επεφτα περασε το χερι μου ξυστα απο τη μπεμπα η οποια αρχισε να κλαιει και τι μουπε ο αντρας μου.Την χτυπησες κι επεσες πανω στο παιδι. Εγω που για να μην πεσω πανω της σακατεψα το γονατο μου!!!Να σας ρωτησω ενω ποναμε γιατι γελαμε οταν πεφτουμε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...