Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πώς το είπε η γιώτα;; ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!! κοιμηθήκαμε το πρώτο μας οκτάωρο!!!!

κατερίνα έτσι όπως τα λες, προχθές σάπισε στον ύπνο, χθες με σάπισε στη γκρίνια και στο θηλασμό, κοιμήθηκε χθες βράδυ στις 10, κι εγώ μαζί γιατί ήμουν ένα πτώμα (θέλω σεξ οεο αλλά που...) και ξυπνήσαμε στις 6 (δεν πίστευα στα μάτια μου αφού ρώτησα το νίκο μήπως τον τάισε το βράδυ για να με ξεκουράσει) έφαγε έχεσε, έχεσα έφαγε και ξανακοιμήθηκε....

απίστευτη ξεκούραση νιώθω, κάνω ό,τι θέλετε σήμερα!!!!

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια :)

κι εγώ είναι ώρες που δεν αντέχω και θέλω να το σταματήσω το θηλασμό, κυρίως το βράδυ που νυστάζει και πεινάει και δεν ξέρει τι θέλει να κάνει πρώτα...τρώει και μουρμουράει ταυτόχρονα...χθες τον τάισα ξαπλωμένοι και ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, όσο αυξάνει η θερμοκρασία θα χουμε και άλλα προβλήματα, μας βλέπω να θηλάζουμε στο μπαλκόνι ή κάτω από το ντους!!!!

ΥΓ Η αποστείρωση πότε τελειώνει; με τις στερεές ή νωρίτερα; ξέχασα να ρωτήσω τη γιατρό...

ΥΓ1 Κάθε μέρα βγάζω το πρωί 70-80 ml και κάθε 2 μέρες γεμίζω σακουλάκι και το βάζω στην κατάψυξη

ΥΓ2 πήρα ένα θερμομονωτικό τσαντάκι POLO αυτό που βάζουν το νερό μέσα και έβαλα στην κατάψυξη παγοκύστες (αυτές για τριμένο πάγο είχαμε σπίτι, αχ κάποτε τα χρησιμοποιούσαμε για μοχίτο και μαργαρίτες και τώρα...) για να μεταφέρω το γάλα σε περίπτωση που πάω κάπου που δεν μπορώ να θηλάσω...πχ καφέ στο κέντρο χωρίς αυτοκίνητο, έχει κάτι ωραίες παγοκύστες σε σακουλάκι αλλά δεν μπόρεσα να βρω

ελίτα http://www.ehow.com/how_2095630_make-ice-pack.html

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

και εμεις κοιμηθηκαμε σημερα!!!!! απο τις 11 ως τις 5!!!! Τι εγινε κανενα φεγγαρι ειχε??

Τωρα αρχιζει η κλαψα παω να ετοιμασω γαλα!!! Εχω ενα σπιτι μ...... κ 3 πλυντηρια να βαλω! ευτυχως θα ερθει σημερα μια καλη κυρια να με βοηθησει

Περιοδος μου ηρθε κανονικα κοριτσια! νιωθω μια ανακουφιση

Απο κιλα ειμαι -10 και μου μενουν αλλα 15!!! Περιμενω να φτιαξει η υγεια μου κ μετα θα αρχισω με διαιτολογο! ανυπομονω!

σας φιλω, καλημερα!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Κοριτσάκια καλημερούδια!

Εμείς κοιμόμαστε συνεχόμενα 5ωρα-7ωρα (το βράδυ) εδώ και 2 βδομάδες σχεδόν... υπάρχουν βεβαια και μερες που ξυπνάμε κάθε 3 ώρες αλλά δεν παραπονιέμαι...

Ετοιμαζόμαστε για βολτούλα,

Να έχετε όλες μια όμορφη μέρα

Φιλάκια!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα κι απο εμας.Πρωινες μαμαδες εν δραση!!!!Τωρα φαγαν και τεζαραν . Η μπεμπα κοιμαται απο τις 11. Εφαε 3 και μετα στις 8. Ο μπεμπης ξυπνησε στις 5 το μπαμπα του γιατι εγω ειχα κοιμηθει και τον ταισε αλλ μετα λεει δεν κοιμηθηκε, δε γκρινιαζε αλλα γελαγε. Ειχε κεφια. Αλλαξε κρεβατι γιατι το πορτ μπεμπε οχι πως δεν χωραγε αλλα επειδη οταν το πηραμε ειχα βγαλει το καλυμα να το πλυνω μετα ψιλιχαλασε και μπαταριζε και τελευταια εβλεπα το μπεμπη να βουλιαζει στα πλευρα και φοβομουν μην ανοιξει και μπαταρει. Ετσι φεραμε το λικνο απο την αποθηκη -κι αυτο προικα απο τον αδερφο του ναναι καλα το παιδακι.Και το συναρμολογησαμε χτες. Φοβερο. Εχει απλα του βαλαμε και τους αγαπημενους του φωτεινουληδες και με το που τον ξαπλωσαμε αρχισε να γελα, μες την τρελλη χαρα. Τωρα εχει απλα ο καημενουλης.Και ειναι ωραιο γιατι εχει ωραιο στρωμα. Εχει και κουνουπιερα αλλα δεν ξερω κατι ελειπε που τη στερεωνεις.Αφου μουρχοταν να ξαπλωσω κι εγω μεσα κονιεται και ελαφρα λικνιζεται!!!!Να εβγαλα και φωτο αλλα απο μακρια γιατι κοιμοταν, και μαλιστα επιανε το φωτεινουλη και αποκοιμηθηκε.post-22755-14825440082171_thumb.jpg

Επεξεργάστηκαν by elita

PN8Qp2.png

csXep2.png

Mummycool κι εγω σχεδον καθε μερα η καθε δευτερη γεμιζω δυο σακουλακια για καταψυξη.Για το καλοκαιρι γιατι εχουμε να παμε σε ενα γαμο στη σιφνο και μπορει να κατσουμε μερικες μερες και μαζευω να εχω αποθεμα. Εξαλλου ειναι γαι 6 μηνες.Ακομα δεν ξερουμε αν θα παμε μονοι η θα παρουμε το ενα. Δε θελω να το σκεφτομαι τωρα γιατι στεναχωριεμαι.Παντως αν τοτε συνεχισουν να πινουν 7 με 8 γευματα, αν παμε για 4-5 μερες θα θελω καμοια 80αρια σακουλακια!!!!Γιαυτο ξεκινησα απο τωρα. Καλο αυτο με το οινοπνευμα και νερο θα δοκιμασω. Ξερεις οταν θα το ξεπαγωνεις το γαλα δε το ζεσταινεις απευθειας. Το βαζεις ψυγειο ξεπαγωνει και μετα ζεσταινεις.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Kalimera manoules,

Kale pws megalwnoun etsi ta mpempakia mas? Mesa se ena vradi megalwnoun. O gios mou to prwi milage me to kouklaki tou prwth fora kai tragoudage me to mpampa tou xaxa.

Ydroxoaki mia xara sas vriskw. Vale kale ena tickeraki na vlepoume thn ilikia tou gioka sou. Kai egw me ta kila -11 kai thelw alla 15. Ante mazi tha to palevoume nomizw:)

Mummycool 8wro? Telia ante kai sta dika mas. Gi auto eisai mes ta kefia bravo bravo:) Ante twra kai sex afou ksekourastikes xexe.

Litsaki ti kala kai eseis apo mikra mathate na koimaste poly to vrady.

Emeis pali ektos an kanoume kamia ekpliksi sth mama koimomaste sinithos 3wrakia kamia fora kai 2wrakia. Elpizw na alaksi auto sintoma kai na koimithoume ligo parapanw.

Jennaki den kserw gia tis ormones alla wres wres skwtwnw anthropo.

Tha paw kommotirio simera na ftiaksi ligo i diathesi oxi pws den einai kalh. Me tetio kairo einai super i diathesi.

elita κι εγώ έχω κάτι γάμους ανά την Ελλάδα κι έλεγα να τον πάρω μαζί μου...θα δούμε, βασικά δε με πειράζει ο μπέμπης το οικονομικό σκέφτομαι, είναι αυτή η κρίση που με έχει επηρεάσει

δευτέρα του πάσχα έχουμε γάμο στο Νυμφαίο, για διανυκτέρευση δεν το βλέπω άλλωστε δεν έχουμε κλείσει κάτι και θα πρεπε αλλά αυθημερόν νομίζω θα τα καταφέρουμε να πάμε

εγώ λέω να δοκιμάσω αυτό με το απορρυπαντικό πιάτων θα σου πω

ξέρω το γάλα από την κατάψυξη αποβραδύς στο ψυγείο, έχω πάρει τις σημειώσεις της μαρίας (όπως στο πανεπιστήμιο!!!)

με τα γαμοβαφτίσια σας τι θα κάνετε;

καλέ πότε είναι ο γάμος; δε θα έχετε ξεκινήσει τις στερεές μέχρι τότε;

i1lzp2.png

καρδούλα πες στο γιο σου να πάρει το γιο μου να τα λένε!! με τα αρκουδάκια τι λένε θα θελα να ξερα!!! αχ μεγαλώνουν τα καμάρια μας!!

λιτσάκι μια χαρά σας βρίσκω, μην ακούσω τίποτα...

τέλεια μέρα κερνάω καφέ στο κέντρο άντε ελάτε!!!!!

i1lzp2.png

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

jend!!!!xaxxaxaxaxxaaaxa!!!sas kselogiasame e?xaxaxaxaxaxa!!!!pia einai i sibethera sou ?i giota?

mammycool kale den den mou apantises? oles pou thilazoume tha exoume periodo?

simvouli tis imeras:na mi koimounte me ena arkoudaki giati denonte sinesthimatika !!!!!2,3 einai kalitera!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Με δυσκολία προλαβαίνω πλεον να σας διαβάσω!! Τις ώρες που κοιμάται η μικρή παλεύω να στριμώξω ολες τις άλλες δουλειές!! Περιττό να αναφέρω πως ξεκουράζομαι μονο το ένα τριωρο και το ένα δυομισάωρο που κοιμάμαι το βράδυ, ολη η υπόλοιπη μέρα είναι στην τσίτα!!! Κύριος πρωταγωνιστής πλεον στην ζωή μου εκτός της κόρης μου είναι το σιδέρωμα!!! Κάθε μέραααααααα!!!!! Οι κολικοί μας καλά κρατούν, αυριο με το καλο θα πάρουμε την ευχή μας παρόλλο που σαραντίζω Μ Πέμπτη, οπότε επιτέλους θα βγαίνουμε λιγάκι!!!

Χρόνια πολλά σε οσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τους αγαπημένους σας!!

Γιώτα αυτό με το άπλωμα των ρούχων το έχω και εγω!!! Και σκέψου πως όταν μου το πρωτοείπε η μάνα μου άρχισα να γελάω, νόμιζα πως μου έκανε πλάκα!! Που να ξέρω πως είναι γενική αντίληψη!!

Αχ βρε Φέλια τι τραβάς και εσυ;

Γεωργία λέγαμε να έρθουμε στους δικούς μου το Πάσχα, αλλα επειδή την Μ.Τρίτη-Μ.Τετάρτη θα είμαι Αθήνα με την μικρή για τον γυναικολόγο και μαλλον Τρίτη του Πασχα θα ανέβουμε Αμφιλοχία δεν θέλω να ταλαιπωρήσω την μικρή με τόσες αλλαγές. Αφήστε 10 Απριλίου έχουμε γάμο βάπτιση στην Αθήνα οπότε πάλι θα μετακινηθεί το παιδι!! Τωρα που το θυμήθηκα, εγω θα την πάρω μαζί μου την μικρή και απλά θα κάτσουμε λίγο στο τραπέζι!! Ολοι όμως με θεωρούν τρελλη και λένε πως κάνω λάθος!! Δεν «κάνει» λεει να πάω το παιδί σε τόσο κόσμο, είναι νωρίς και να το αφήσω στην μάνα μου!! Ξέρω πως δεν είναι ότι καλύτερο να βρεθεί με τοσο κόσμο η μικρή, αλλα μου φαίνεται χειρότερο να την αφήσω στην μάνα μου 48 ημερών πλασματάκι για να πάω σε γάμο και στο τραπέζι. Εχω την πεποίθηση πως ή θα πάμε μαζί ως οικογένεια ή σπιτάκι μας!!

Νατάσσα μου πολύ καλα τα νέα!! Να το ετοιμάσεις το δωμάτιο του να είναι έτοιμο και να τον περιμένει!! Θα σου κάνει καλό και ψυχολογικά!! Αντε επιτέλους να τον παρετε σπιτάκι σας!! Η μικρή σου τι λεει;

Καλά Ελίτα κάθε μέρα είναι και πιο κουκλιά!! Τι μαγουλακια εχει κανει η μικρη!! Ξεχνα την λέξη προωρα πλέον!!

Κλειώ συγχαρητήρια!! Να είναι παντα γερό, τυχερό και ευτυχισμένο το βλαστάρι σου!!!

Κατερίνα πίνει τοσο πολύ η μικρή σου; 170γρμ; Ανα πόσες ώρες; Η δικιά μου ακόμα και όταν της δίνω μητρικο γάλα με το μπιμπερο δεν εχει ξεπεράσει τα 110, συνήθως πίνει γύρω στα 90μλ!! Βγήκαν τα αποτελέσματα από την γενική ούρων; Πως είναι σημερα;

Ιωάννα καλό κουράγιο σε ολους σας και ειδικά στους γονείς τους. Πως είναι τωρα; Τι ειπαν οι γιατροί;

Σιλβή εγω την βάζω πλάγια μια φορά από δεξιά μια από αριστερά για να προστατεύσω το κεφαλάκι της. Στην κούνια της της εχω υπνοσφινάκι και στο παρκοκρέβατο της βάζω ένα μαξιλαράκι για να στηρίζεται. Αλλα εδώ και δυο εβδομάδες γυρνάει συνέχεια μονη της ανάσκελα!!

Λιτσάκι χρόνια πολλα και κυρίως καλά!!!

Ινκα την μαγιά την παίρνεις για μια εβδομάδα, σταματάς για μια και μετα την ξαναπαίρνεις. Σε εμένα δούλεψε αλλα την εχω συνδυάσει με ροφημα μάραθου ή ροφημα τσουκνίδας και γλυκάνισου. Κάθε πρωι και κάθε βράδυ πινω ένα από αυτά τα ροφήματα και γυρω στα 3-4 λίτρα νερού την ημέρα. Έχουν απαίσια γεύση και τα τρια σε προειδοποιώ!

Υδροχοάκι περαστικά σου. Πολύ καλα είναι το αγγελουδι σου!! Κουκλος είναι!!!

Μαμμυκοουλ στους 4,5 μηνες τελειωνει η αποστείρωση τότε που αρχιζει και το ρυζάλευρο!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

elita κι εγώ έχω κάτι γάμους ανά την Ελλάδα κι έλεγα να τον πάρω μαζί μου...θα δούμε, βασικά δε με πειράζει ο μπέμπης το οικονομικό σκέφτομαι, είναι αυτή η κρίση που με έχει επηρεάσει

δευτέρα του πάσχα έχουμε γάμο στο Νυμφαίο, για διανυκτέρευση δεν το βλέπω άλλωστε δεν έχουμε κλείσει κάτι και θα πρεπε αλλά αυθημερόν νομίζω θα τα καταφέρουμε να πάμε

εγώ λέω να δοκιμάσω αυτό με το απορρυπαντικό πιάτων θα σου πω

ξέρω το γάλα από την κατάψυξη αποβραδύς στο ψυγείο, έχω πάρει τις σημειώσεις της μαρίας (όπως στο πανεπιστήμιο!!!)

με τα γαμοβαφτίσια σας τι θα κάνετε;

καλέ πότε είναι ο γάμος; δε θα έχετε ξεκινήσει τις στερεές μέχρι τότε;

Ο γαμος ειναι τον Ιουλιο. Μολις θαχουν αρχισει τις στερεες αλλα δεν αντικαθιστουν το γαλα απλα συμπληρωνουν. Αν δε θες να κοψεις το θηλασμο εννοω. Ενταξει μεχρι να μαθουν να τρωνε καλο τους κανεις. Βεβαι μπορει να πινουν λιγοτερο τοτε.

Γαμο βαπτισια τελικα του χρονου Ιουνιο και θα ταχουμε παρανυφακια πιο καλα. Απο πολλες αποψεις και θα προλλαβω να ετοιμαστω και διαφορα που σκεφτηκα πως ειναι καλυτερα.Παντως τοτε θα περπατανε. Εντομεταξυ μη γελασεις αλλα δεν εχουμε βρει νονους. Τινα πω η κριση?Τοσο ομορφα μωρακια. Εγω θα τρελαινομουν. Ειχα μια φιλη που μου λεει αλλα δεν θελω γιατι ειχε ππει πως θα ρθει για καφε οταν ημουν εγκυος ολο εμπλεκε και καλα. Το ιδιο και με τα μωρα δεν ηρθε ποτε. Τι να το κανω να την κανω νονα και να μην τη βλεπει το βαπτιστηρι σν τη δικια μου που ηταν εξαφανισμενη?Ειναι ωραιο ναχεις νονα και να σε θυμαται να τη βλεπεις ετσι δεν ειναι?Κουμπαρο δεν ειχαμε γιατι ειχαμε κανει πολιτικο και αυτη που θα γινοταν παντρευεται και αυτη και θαχει τα δικα της. Και τσαντιζομαι με τον αντρα μου που εχει τοσους φιλους και δεν εχει πει σε εναν. Που υποτιθεται πως πολλες φορες εχει υποχρεωθει γιαυτους.Τελοσπαντων φανταζομαι δε θα μεινουν αβαπτιστα.Σαν εμας που εχουμε αγορασει τα στεφανα και λοιπα που υποτιθεται τα παιρνει ο κουμπαρος !!!!!Λες να τα βαπτισουμε εμεις στο τελος?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μαρακι σε χασαμε αλλα οταν μπαινεις γραφεις.Χα κι εγω αμα κανω μερες να μπω μετα παραλαρω. Τι κανει η μικρη σου. Κι εσυ κλεισμενη εισαι?Ποσο θασαι στην Ευβοια γενικα?Λες το καλοκαιρι αν ερθουμε ερετρια πουχει σπιτι η πεθερα μου να βρεθουμε στον αμαρυνθο η στην ερετρια να παμε παραλια τα μωρακια μας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

re kortisia ftiaxnei o kairos siga siga kai aurio allazei kai i wra. ti lete na kanounisoume na vrethoume kapoia stigmi gia kafedaki?

mummycool eistai ligo makria allios tha ston estelna na poun kamia kouventoula. otan tha mathoume na kratame tilefwno tha sas thlefwnisoume xixi

maraki oi douleies mporoun na perimenoun kai ligo mhn ksetheonese giati exeis dromo mprosta sou. egw to eixa parei poly therma na krataw to spiti sth trixa kai kontepsa na klatarw. tora to peira ligo pio xalara to thema. kai ligo akatastata na einai den xathike o kosmos.

elita auton pou tha valete gia nono pantos kanoniste na einai gerodemenos na mporei na ta sikosi tosi ora ta mwra xixi.

re kortisia ftiaxnei o kairos siga siga kai aurio allazei kai i wra. ti lete na kanounisoume na vrethoume kapoia stigmi gia kafedaki?

mummycool eistai ligo makria allios tha ston estelna na poun kamia kouventoula. otan tha mathoume na kratame tilefwno tha sas thlefwnisoume xixi

maraki oi douleies mporoun na perimenoun kai ligo mhn ksetheonese giati exeis dromo mprosta sou. egw to eixa parei poly therma na krataw to spiti sth trixa kai kontepsa na klatarw. tora to peira ligo pio xalara to thema. kai ligo akatastata na einai den xathike o kosmos.

elita auton pou tha valete gia nono pantos kanoniste na einai gerodemenos na mporei na ta sikosi tosi ora ta mwra xixi.

Χαχχα σωστο. Ειδες δεν τοχα σκεφτει.Τι λες τωρα εδω η προην του αντρα μου που ειναι πετσι και κοκαλο 45 κιλα σηκωνει τον γιο της που ειναι 3Ο για να μην τον ξυπναει απο το αυτοκινητο η γιατι βαριεται να περπατησει. Και ο αντρας μου τον σηκωνει και του τη λεω γιατι τοθ φτανει στον αστραγαλο και φαινεται γελιο και σκεφτομαι αν θα κανω κι εγω ετσι . Ομως ηδη με ενοχλει η μεση μου κια ν δεν αρχισω συντομα γυμναστικη να στηριξω το συστημα ναναι γερο με βλεπω ναχω προβλημα ασε. Ειχα και αυχενικο παλιοτερα. Τις προαλλες ειχα τη μπεμπα στο μαρσιπο που ζυγιζει ακομα 3500 καιι κατι και μετα ποναε η πλατη μου. Δεν ξερω δε νομιζω πως θα τα σξκωνω μεχρι και 6 χρονων μου φαινεται υπερβολλικο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...