Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες!!

Νατάσσα, σου εύχομαι να κάνετε όλοι μαζί Πάσχα, να ξέρεις πώς όλες χαιρόμαστε πάρα πολύ να ακούμε τα καλά σας νέα!!

Τα καινούργια μου ανηψάκια είχαν μια δύσκολη ημέρα χθές, το αγοράκι έκανε πνευμονοθώρακα- αν το λέω σωστά- αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε και το κοριτσάκι παρουσίασε εγκεφαλική αιμοραγία. Χθές το πρωί οι γιατροί ήταν πολύ απογοητευμένοι..σήμερα πάλι φαίνονται πιο αισιόδοξοι και είπαν πως και τα 2 μωράκια είναι μαχητές!Μακάρι Θεούλη μου να είναι καλά τα ψυχουλίνια μας και γρήγορα να τα παίρνουμε αγκαλίτσες!!!

Ακούσατε για την ληστεία που έγινε σε γυναικολογικό ιατρείο? Καλά απίστευτο??Τί άλλο έχουμε να ακούσουμε πλέον...

Πάω να σερφάρω λίγο και μετά για νάνι-νάνι..καλό μας βράδυ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!!!

Μετά απο μια βδομάδα απουσιας ειμαι πάλι εδώ...

Με έτρεχε πάλι η μικρή...

Κατερινάκι χρόνια σου πολλά (έστω και λίγο καθυστερημένα)...

Νατάσα μου, τα νέα σου ειναι υπέροχα!!!! Τελικά πάνε όλα καλά, το αγοράκι σου θα είναι πολύ σύντομα κοντα σας!!! Μπράβο!!!! Χάρηκα πάρα πολύ!!!!!!

Να σας πω και τα δικά μας νεα...

Την προηγούμενη Κυριακή πήγαμε στη γιατρό μας. Ήμασταν 6 εβδ.+1ημ. και είχαμε φτάσει τα 4700 και 56εκ. (απο 3440 και 50εκ - όταν γεννηθήκαμε). Η γιατρός μας, μας βρήκε πολύ καλά, και στην ανάπτυξη, αντιδράσεις κλπ.

Επίσης εχουμε ξεκινήσει βόλτες φουλ... και μας αρέσουν πολύ!!!

Χθες (που είχα και την γιορτή μου - ευχαριστώ Ελίτα για τις ευχές σου), πήγαμε βόλτα στην Μαρίνα Φλοίσβου (γινόταν χαμός) αλλά το καταευχαριστηθήκαμε!!! Κάτσαμε για καφεδάκι, είχε και ωραίο καιρό (εγω κάηκα απο τον ήλιο), και μετά πήγαμε και για φαγητό και γυρισαμε σπίτι γύρω στις 18.30 (απο τις 12.00)!!! Η μικρή, κυρία!!!!!!!! Κοιμόταν την περισσότερη ώρα, ξύπνησε κάποια στιγμή, έφαγε και ξανακοιμήθηκε... και μόλις γυρίσαμε σπίτι ξεκίνησε η γκρίνια, μάλλον της κακοφανηκε, ήθελε να κοβουμε βόλτες συνεχεια....

Πάντως το ευχαριστηθήκαμε πολύ όλοι μας!!!

Ξέχασα να σας πω οτι πήγα και στον γιατρό... μου έδωσε το οκ για σεξ και γυμναστική, επιχείρησα μόνο το πρώτο (Ίνκα, δεν πόνεσα καθόλου) και ήταν σαν την πρώτη φορά με τον άντρα μου: με λαχτάρα αλλά και πολύ τρακ...

Επίσης, έφτιαξά νύχια (χέρια - πόδια) και μαλλί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αυτά τα νέα μας....

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημέρα κορίτσια!

Λίτσα χρόνια σου πολλά!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να στε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!! σούπερ ανάπτυξη η μπέμπα!!

Ιωάννα καλή επιτυχία στα μικρά...πω πω πολύ μικρά γεννήθηκαν ρε γμτ...ελπίζω όλα να πάνε καλά

Νατάσσα κι εμείς είμαστε αισιόδοξες!! έχεις όλη μας τη σκέψη και την αγάπη και μακάρι να κάνετε πάσχα όλοι μαζί αλλά όπως και να χει όλα θα πάνε καλά και θα τον έχετε σύντομα κοντά σας!

ελίτα δε χορταίνω να βλέπω φώτος από τα μικρά σου σου λέω!! όνειρο είναι! όλες οι μαμάδες είναι άξιες αλλά εσύ με 2 και χωρίς βοήθεια γονιών είσαι αξιέπαινη! μπράβο σου κούκλα μου!

Εμείς χθες ξεσαλώσαμε, όλη μέρα έξω, κοιμόταν συνεχώς ο κύριος και ήμουν σίγουρη ότι θα είχαμε ολονυχτία αλλά πάλι καλά, με ξύπνησε στις 4 και μετά στις 6 και πάλι κοιμήθηκε

μου πε μια φίλη να αρχίσω να του δίνω χαμομήλι το βράδυ για να μάθει να μην ξυπνάει, τι λέτε είναι νωρίς; να περιμένω να το κόψει μόνος του;

σημειωτέον κι εμείς έχουμε ξεπεράσει τα 6 κιλά και έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι όχι τόσο από το βάρος αλλά από το μάκρος γιατί πρέπει να τον πιάνω πλάτη πωπό παντού

Επίσης προχθές δοκίμασα να του δώσω 100 ml με το μπιμπερό δικά μου μετά το στήθος μπας και ξεραθεί και κοιμηθεί περισσότερο αλλά πρώτον ήπιε τα 80 με το ζόρι και μετά από αρκετή ώρα και δεύτερον πάλι ξύπνησε στο 5ωρο

Χθες ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει περίοδος, είχα πονάκια όλη μέρα και μια ζαλάδα και γενικώς σα να μου ρχεται, όταν γύρισα σπίτι βρήκα ένα κομμάτι ξεραμένο αίμα μόνο και τίποτα άλλο, θα πάρω τη γιατρό να τη ρωτήσω σήμερα. Από τη μια δε θέλω ακόμα από την άλλη λένε ότι ξεπρήζεσαι και ξεφουσκώνεις κάπως...

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

καλημέρα κορίτσια!

Λίτσα χρόνια σου πολλά!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να στε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!! σούπερ ανάπτυξη η μπέμπα!!

Ιωάννα καλή επιτυχία στα μικρά...πω πω πολύ μικρά γεννήθηκαν ρε γμτ...ελπίζω όλα να πάνε καλά

Νατάσσα κι εμείς είμαστε αισιόδοξες!! έχεις όλη μας τη σκέψη και την αγάπη και μακάρι να κάνετε πάσχα όλοι μαζί αλλά όπως και να χει όλα θα πάνε καλά και θα τον έχετε σύντομα κοντά σας!

ελίτα δε χορταίνω να βλέπω φώτος από τα μικρά σου σου λέω!! όνειρο είναι! όλες οι μαμάδες είναι άξιες αλλά εσύ με 2 και χωρίς βοήθεια γονιών είσαι αξιέπαινη! μπράβο σου κούκλα μου!

Εμείς χθες ξεσαλώσαμε, όλη μέρα έξω, κοιμόταν συνεχώς ο κύριος και ήμουν σίγουρη ότι θα είχαμε ολονυχτία αλλά πάλι καλά, με ξύπνησε στις 4 και μετά στις 6 και πάλι κοιμήθηκε

μου πε μια φίλη να αρχίσω να του δίνω χαμομήλι το βράδυ για να μάθει να μην ξυπνάει, τι λέτε είναι νωρίς; να περιμένω να το κόψει μόνος του;

σημειωτέον κι εμείς έχουμε ξεπεράσει τα 6 κιλά και έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι όχι τόσο από το βάρος αλλά από το μάκρος γιατί πρέπει να τον πιάνω πλάτη πωπό παντού

Επίσης προχθές δοκίμασα να του δώσω 100 ml με το μπιμπερό δικά μου μετά το στήθος μπας και ξεραθεί και κοιμηθεί περισσότερο αλλά πρώτον ήπιε τα 80 με το ζόρι και μετά από αρκετή ώρα και δεύτερον πάλι ξύπνησε στο 5ωρο

Χθες ήμουν σίγουρη ότι θα μου έρθει περίοδος, είχα πονάκια όλη μέρα και μια ζαλάδα και γενικώς σα να μου ρχεται, όταν γύρισα σπίτι βρήκα ένα κομμάτι ξεραμένο αίμα μόνο και τίποτα άλλο, θα πάρω τη γιατρό να τη ρωτήσω σήμερα. Από τη μια δε θέλω ακόμα από την άλλη λένε ότι ξεπρήζεσαι και ξεφουσκώνεις κάπως...

Σευχαριστω mummycool.Και εσυ εισαι η πιο κουλ μαμα του φορουμ!!!!Πολλες φορες λεω στον αντρα μου για τις συμβουλες σου. Ειδικα με το θερμος με διευκολυνες και με αλλα που μας λες κατα καιρους.Εχεις πρακτικο μυαλο κια ς εισαι πρωταρα μανουλα τα πας πολυ καλα.Παρε να κανεις χαζι, το χαμογελο του γιου μου οταν γυρισαμε απο τη χτεσινη βολτα και το κλαμμα της κορης μου επειδη πειναγε και νυσταζε αλλα δυστυχως δεν την ειχα βγαλει πριν και ετσι την εχω να κλαιει το τσιμπουρακι, ετσι τη λεω γιατι ειναι κολλημενη με το βυζι της μαμας της.Οταν γυρισαμε κοιμηθηκε κατα τις 8 ξυπνησε 12 εφαγε για μια ωρα περιπου και μετα ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε 8 το πρωι. Περιπου το ιδιο και ο μπεμπης με μιση ωρα διαφορα πανω κατω. Τι να πω αγγελοι δεν εχω παραπονο. Κοιμουνται. Κι εγω με δυο αφου κοιμαμαι και 8 ωρες τη μερα πρεπει ναμμαι παρα πολυ τυχερη. Ισως γιαυτο τα βγαζω περα. Υπαρχουν ωρες που οταν περιμενω να ξυπνησουν ανυπομονω. Η μπεμπα οταν ανοιγει τα ματια της και παω να την αλαξω μου γελαει με ολη της την καρδια.Το ιδιο και ο μπεμπης ε ειναι να μη σου φτιαχνουν τη μερα μετα?

Λιτσακι καλα θυμομουν. Τις ευχες μας και επισημα. μΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.Μπραβο σε ολα τα κοριτσια. Για πειτε εχουν στρωσει τα μωρακια σας απο τον πρωτο καιρο?Εννοω στο θεμα υπνος!!!Παντως βαζω κι εγω το χερακι μου προσπαθω να μην τα αφηνω να κοιμουνται μετα τις 6 ταπογευμα αν τοχουν παει σερι. Στο μπεμπη που μπορω να το ελεγξω δεν του δεινω να φαει μεχρι να σκασει και οταν ρευτουν δεν τα κραταω πολυ ωρα στην αγκαλια γιατι νανουριζονται. Τα αφηνω στο ρηλαξ η στο γυμναστηριο, οπουδηποτε αρκει να μενουν ξυπνια. Α και τα αλλαζω μετα το φαι. Βεβαια υπαρχουν φορες που αν θελουν να κοιμηθουν δε χαμπαριαζουν οπου και να ταχω βαλει χαχα αλλα δεν πειραζει δεν τα πιεζω κιολας.Συνηθως μενουν σε δυο γευματα ξυπνια σερι περιπου 6 ωρες με 7 δηλαδη.

Mumycool δεν ειναι τιποτα κι εγω ειχα 4 μερες σαν περιοδο λιγο αιμα βεβαια και αυτη την αισθηση αδιαθεσιας.

Καλη μερα σε ολες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Χτες γιναμε 3 μηνων!!!!!Βεβαια επειδη ειμασταν προωρα δε μας φαινεται τοσο. Ο μπεμπης τωρα πηγε στο 2 των παμπερς και το 3-6 στα ρουχα η μπεμπα ακομα φοραει το 1 και το 0 - 3 στα ρουχα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!

Λιτσακι χρονια σου πολλα ( η γιορτη κρατα 40 μερες αλλωστε ε ?)

Χθες με τετοιοκαιρο φανταζομαι ολες εξω θα ειμασταν ε?

Εμεις πηγαμε Αθηνα στη γιαγια μας και γιορταζε και η συνυφαδα μου ( η οποια εχει μια μπουμπου 10 μερες μικροτερη απο εμας !) Και ηταν και η αδελφη της με μια αλλη μπουμπου 4 μηνων!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !! Ξεκινουσε το ενα και ακολουθουσαν τα υπολοιπα ...μιλαμε πολυ γελιο αλλα και φασαρια ! Με αυτο που ειδα εχθες δινω πολλαααα πολλαα συγχαρητηρια στις μανουλες με πανω απο ενα παιδακι!

Ειστε ηρωιδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mummy και εγω ηλπιζα μετα απο τοση κουραση να μην ξυπνησει το βραδυ αλλα τελικα εμεινα με την ελπιδα .....κοιμηθηκε στις 12 ξυπνησε στις 3 30 και μετα στις 7 30!

ποτε φτιαχνουν προγραμμα ειπαμε ???

Νατασα υπεροχα τα νεα σου !!! Μπραβο κοριτσακι !! Μακαρι να πανε ολα τοσο καλα και να τον παρεις σπιτι το πασχα !

Οι υπολοιπες τσουπριτσες που μου ειστε ??

p.s το κειμενο το γραφω εδω και ωραααα χαχα

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές . Κοριτσάκι έκανα . Την θηλάζω αποκλειστικά και με έχει πεθάνει . Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη .

Πότε βγάλατε το μωρό για βόλτα ?

να σου ζήσει κλειώ!!!!!

είναι κουραστικός ο θηλασμός ειδικά στην αρχή...όσο αντέξουμε καλό είναι για τα μωράκια

εγώ τον έβγαλα στις 15 μέρες αλλά γιατί δεν είχε καλό καιρό πιο πριν, εσύ μην το σκέφτεσαι με τέτοιο καιρό, αν θέλεις ευχούλα και βουρ εξω...

i1lzp2.png

Καλημερα κοριτσια !!!

εμεις περασαμε ασχημη μερα εχθες η μικρη ολη μερα κοιμοτανε σαν να ειχε υπνηλια και οταν της εδινα να φαει ετρωγε με το ζορι 90 μl τα επαιξα νομιζα οτι κατι εχει εκλαιγα κλπ την πηρα στο κρεβατι μου το βραδυ για να την ελεγχω και ημουνα αποφασισμενη να παμε πρωι πρωι στο νοσοκομειο να δω τι εχει ευτυχως ομβς ξυπνησε κατα τις 6 με πολλα κλαματα της εφτιαξα γαλα και το καταβροχθισε στην κυριολεξια τωρα ξαναξυπνησε ελπιζω να φαει παλι καλα θα παρω και την παιδιατρο σε λιγο να δω τι θα μας πει μακαρι ολα να ειναι καλα σημερα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!Τι κάνετε σήμερα; Εδω έχει μια υπέροχη μέρα για βόλτες αλλα δεν βγαίνουμε ακόμα την Μ Τετάρτη σαραντίζουμε και ελπίζω να έχει καλές μέρες για να γυρνάμε βόλτες παντού.......

Η μπέμπα κορίτσια έχει αρχίσει και γυρνάει από τη θέση που την βάζω ....και τρομάζω.

Ηθελα να σας ρωτήσω πως βάζετε τα μωράκια σας να κοιμούνται στα πλάγια ή ανάσκελα; Εγω στα πλάγια την βάζω μια από τη μια ,μια από την άλλη πλευρά αλλα μια φίλη μου μου είπε οτι είναι λάθος να τη βάζω ανάσκελα με το κεφάλι πλάγια .Ποιο είναι το σωστό;

Σε ρηλάξ μπορώ να την βάζω ή επειδη είναι μικρή δεν κάνει ακόμα;

Νατάσα πολύ χάρηκα για το παιδάκι σου εύχομαι να το πάρεις το Πάσχα σπιτάκι σου και να είναι γερό...

Λίτσακι πολύ μεγαλώσατε κι εσείς μπράβο σας....και χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα.

Κατερίνα μην ανησυχείς μια χαρα θα είναι απλά θα νύσταζε το μωρό παραπάνω.

Ελίτα είναι πολυ φατσουλίνια ....

Καρδούλα ο μπέμπης μεγαλώνει πολυ και σε λίγο μου φαίνεται θα φοράει πιτζάμες οχι φορμάκια ...!!!!

mz6Up2.png

kalimera manoules!!!!!

natasa,bravo koritsi mou!!!!me to kalo na ton pareis spiti sou prin to pasxa!!!!perimenoume nea sou!!!!!

katerina, sigxaritiria gia to trpezi!!!kai tou xronou na se voithisei kai neraidoula sou!!! ..tora den exokatalavei giati anisixeis epidi efage ligotero..einai panta statheri se fai kai ypno;

elita,simfino me tin mammycool!!!eisai aksiepeni!!!me ta 2 morakia sou..me osa perases kai exeis panta thetiki diathesi!!!! kai noikokira!!!!

kardoula,pou to vrikes to palio forum;ki ego otan mas skeftome siginoume!!!

litsaki sigxariria gia tin boubou sou!!!!!giortazes xtes;

mammycol,megalose o ventouzas!!!!

emeis pigame ston papou xtes pou giortaze!!!kai kaname xaroules!!!pigame ki emeis 4 kila!!!..

inka

AW3sp2.png

Λιτσακι χρονια πολλα να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!

Ελιτα φοβερα τα μωρακια ομορφαινουν συνεχεια

ινκα ανησυχησα γιατι δεν με εχει συνηθισει ετσι κοιμοταν συνεχεια με το ζορι την ξυπνουσα και εκει που στα κανονικα της τρωει 160-180 ετρωγε ολη μερα 90 με το ζορι, πηρα την παιδιατρο τωρα και μου ειπε οτι μπορει να ειναι παρενεργεια απο το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας λογικα σημερα μου ειπε πρεπει να ειναι καλυτερα ηδη ειναι πιο ξυπνια αν συνεχισει ομωςς και δεν τρωει αυριο θα την παω πρωι στο Μητερα να κανουμε εξεταση ουρων για να αποκλεισουμε την ουρολοιμωξη και να την δει λιγο και η παιδιατρος μας που θα εχει εφημερια ουυυυυφ ησυχασα λιγο γιατι εχθες ημουνα χαλια νομιζα οτι εχει παθει κατι σοβαρο και εκλαιγα ολο το βραδυ και την ειχα παρει και στο κρεβατι μου για να ελεγχω την αναπνοη της τελειως τρελη ομως!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!Τι κάνετε σήμερα; Εδω έχει μια υπέροχη μέρα για βόλτες αλλα δεν βγαίνουμε ακόμα την Μ Τετάρτη σαραντίζουμε και ελπίζω να έχει καλές μέρες για να γυρνάμε βόλτες παντού.......

Η μπέμπα κορίτσια έχει αρχίσει και γυρνάει από τη θέση που την βάζω ....και τρομάζω.

Ηθελα να σας ρωτήσω πως βάζετε τα μωράκια σας να κοιμούνται στα πλάγια ή ανάσκελα; Εγω στα πλάγια την βάζω μια από τη μια ,μια από την άλλη πλευρά αλλα μια φίλη μου μου είπε οτι είναι λάθος να τη βάζω ανάσκελα με το κεφάλι πλάγια .Ποιο είναι το σωστό;

Σε ρηλάξ μπορώ να την βάζω ή επειδη είναι μικρή δεν κάνει ακόμα;

Νατάσα πολύ χάρηκα για το παιδάκι σου εύχομαι να το πάρεις το Πάσχα σπιτάκι σου και να είναι γερό...

Λίτσακι πολύ μεγαλώσατε κι εσείς μπράβο σας....και χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα.

Κατερίνα μην ανησυχείς μια χαρα θα είναι απλά θα νύσταζε το μωρό παραπάνω.

Ελίτα είναι πολυ φατσουλίνια ....

Καρδούλα ο μπέμπης μεγαλώνει πολυ και σε λίγο μου φαίνεται θα φοράει πιτζάμες οχι φορμάκια ...!!!!

ego tin koimizo plagia kai tiligo mia petsetoula gia sfina stin platoula tis.gia to relax nomizo oxi pano apo 2 ores.

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...