Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες. Χρονια πολλα στις εορταζουσες μανουλες και μπεμπακια. Νομιζω εχουμε μια λιτσα δεν εχουμε?Χρονια πολλα!!!!

Σημερα καναμε ενα σουπερ υπνο απο τις 12το βραδυ μεχρι τις 1 το μεσημερι ολοι μπαμπας μαμα μπεμπα μπεμπης με μια σταη για γαλα στις 8 το πρωι και μια στις 1.Δεν ξερω πως εγινε αλλα το απολαυσαμε. Γιαυτο τωρα παμε βολτουλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalispera manoules omorfes kai xronia polla se oses giortazoun,

vgikame kai emeis stis voltes simera kai prin kamia oritsa mpikame spiti. molis koimithike kai o mpemphs. ton vlepw na rixnei trelous ypnous apopse.

pou eistai oles xamenes? mallon to riksate kai eseis stis voltes e?

katerina pws phge to trapezi xthes?

natasa mou exoume kanena neotero apo to palikaraki sou?

Διαφημίσεις

Καθε μερα ειμαστε και καλυτερα. Ο αντρας μου θελει να ειμαι πιο συγκρατημενη, αλλα γενικα ειμαι αισιοδοξη. Του βγαλανε τελειως το ρινογαστρικο σωληνακι και παιρνει ολα τα γευματα με μπιμπερο (50ml ανα δυωρο και θα το κανουν σιγασιγα ανα τριωρο).

Μακαρι να μας το δωσουν μεσα στη βδομαδα να κανουμε ολοι μαζι Πασχα (δωρο για τη γιορτη μου, δεν θελω τιποτα αλλο).

Το ΣΚ θα ετοιμασω και το δωματιο (την προικα μας την εστειλαν μετα τη γεννα και δεν ειχα διαθεση).

Ανυπομονω......

nG0fp2.png yu71p2.png

ax koritsia eimouna sto palio forum kai epesa panw sto chat mas pou milame akoma gia tis kilitses mas kai ta emvriakia mas kai sigkinithika apisteuta. pote perase tosos kairos eimaste sxedon ena xrono oles mazi kai milame kai pleon exoume ta mpempakia mas agkalia pou toso kairo toso poly anipomonousame:)

Χαιρετώ όλες τις μανούλες Φεβρουαρίου !!!

Εγινα και εγω μανούλα . 4/3 στο Ελενα με καισαρική .

Δεν ανήκω στο καφέ , αλλα ισως κάποια να με θυμάται γιατί ηλπιζα να γεννήσω Φεβρουάριο και τα λέγαμε με κάποιες στην αρχή της εγκυμοσύνης .

Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας και να σας δώσουν πολλές χαρές !!!

Διαφημίσεις

ax koritsia eimouna sto palio forum kai epesa panw sto chat mas pou milame akoma gia tis kilitses mas kai ta emvriakia mas kai sigkinithika apisteuta. pote perase tosos kairos eimaste sxedon ena xrono oles mazi kai milame kai pleon exoume ta mpempakia mas agkalia pou toso kairo toso poly anipomonousame:)

τι κανετε κοριτσια??? εμεις ολα καλα, το τραπεζι πηγε πολυ καλα περασαμε ωραια, φαγαμε ,ηπιαμε και το φαγητο εγινε σουπερ σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!

νατασσα τελεια νεα αντε να κανετε πασχα ολοι μαζι!!!

καρδουλα και εγω τα θυμαμαι και συγκινουμαι ποτε μαθαμε για την εγκυμσυνη ποτε καναμε τις εξετασεις και τωρα τα εχουμε εδω :-D:-D:-D

Κλειω να σου ζησει!!!!

Εμενα με ανησυχησε λιγο η μικρη εχθες και σημερα απο 170 ml που επινε περιπου ανα γευμα αρχισε απο εχθες και ετρωγε 120-130 και σημερα απο το πρωι μονο 100 και τα επαιξα λιγο ευτυχως στο προηγουμενο γευμα πριν μιση ωρα εφαγε γυρω στα 150 και ησυχασα λιγο για να δουμε.. Εντωμεταξυ να μην το ματιασω μαλλον στρωσαμε ωραριο κοιμαται 12.30-1 το βραδυ και ξυπναει 8-8.30 το πρωι σουυυυυυπερ!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

koritsia vrika auto to tragoudaki kai exw plantaksi sto klama. kratousa agkalia kai ton prigkipako mou pou koimithike ston omo mou kai sigkinithika toso poly. to afierwno se olous tous mikrous prigkipes kai prigkipises loipon. na xeromaste ta mpempakia mas http://www.youtube.com/watch?v=2bfdY42VKAk&feature=related Na mhn niosoun pote pono kai stenaxoria kai na einai panta eutixismena.

Αχ βρε Καρδουλα που τα βρισκεις?Τι γλυκο?Τι γλυκα πλασματακια!Εμενα ξεραθηκε η μπεμπα μετα τη βολτα και ηταν αψογα και τα δυο . Ο μπεμπης πινει γαλα και εχει γλαρωσει. Φιλια σε ολες.Καλο βραδυ. Νατασσουλα αυχομαι συντομα να παρεις το παιδακι σου σπιτι!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...