Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν θελω βα σε στεναχωρησω αλλα η γραμμη φευγει μετα τους 5 μηνες περιπου...Εγω ακομα να αδιαθετησω παρολο που δεν θηλαζω τι να πω εχω κλεισει να παω στον γιατρο την Παρασκευη να δω τι γινεται

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

h8ele manoula gia na koimh8ei...3era8hkan kai oi 2 :)

einai ligo neyrikos elita alla einai genika hsyxos kai apo thn arxh koimotan 5-6 wres seri, bebaia standard 8hlazw mia wra kai kati prin koimh8ei gia brady

periodos oxi akoma argei den argei? makari na mas er8ei apo septembrh, wraia htan persi pou ekana mpania xwris periodo!

mayrh grammh ekana sto telos poly axnh kai mono katw apo ton afalo de me polyenoxlei, k o afalos einai ligo skouros

paw k egw kalhnyxta sas!!!!!

i1lzp2.png

και εγω το πρωι παρτυ εκανα σημερα που ειδα την ωρα!!!!

οσο για την θερμοκοιτιδα αστα δεν θελω να θυμαμαι εκεινες τις ημερες ακομα ακουω τον ηχο απο τα μηχανηματα το βραδυ οταν ξαπλωνω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

και εγω το πρωι παρτυ εκανα σημερα που ειδα την ωρα!!!!

οσο για την θερμοκοιτιδα αστα δεν θελω να θυμαμαι εκεινες τις ημερες ακομα ακουω τον ηχο απο τα μηχανηματα το βραδυ οταν ξαπλωνω

παντως εγω αυτη την στιγμη ειμαι μενα μωρο στην αγκαλια που πειναει γιατι πριν δεν εφαγε καλα και προσπαθω να το απασχολησω για να παει η ωρα 12:???:Αλλιως θα βρυκολακιασουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

οχι φευγει αλλα αργει εγω που εκανα και ραγαδες τι να πω και ειναι κοκκινες κοκκινες ακομα στον γιο μου δεν ειχα κανει ουτε μια ασε που στις 40 μερες ειχα χασει ολα τα κιλα αυτη η κορη μου με κατεστρεψε

Διαφημίσεις

υγρα αν εννοεις αιμα οχι εμενα τελειωσαν στα σαραντα και μετα μουρθε η πρωτη περιοδος μαλλον δεν ειχε ρυθμιστει το ορμονικο. Αυτο το μηνα δεν εχω ισως γιατι θηλαζω.Θερμοκοιτιδα πια θερμοκοιτιδα!!!!Ουτε να την θυμαμαι δε θελω. Α κοριτσια σας ειπα?Στο ΙΚΑ για να πληρωθουμε για τις θερμοκοιτιδες θελαν να τους παμε τις συναλλαγματικες πληρωμενες που σημαινει οτι πρεπει να τα πληρωσουμε για να τα παρουμε τα λεφτα και πρεπει να κοψουμε το λαιμο μας να βρουμε 7500 ευρω. Καταλαβες δεν προπληρωνουν λεει!!!Και βασικα ειναι να τα δωσουμε μεχρι απριλη στο μητερα. Και το μητερα δε μπορει να σου δωσει μια εικονικη αποδειξη εστω για να μας διαευκολυνει λιγο

PN8Qp2.png

csXep2.png

η κοιλια σου εχει φυγει?Ραγαδες εκανες?

Κοιλια ελαχιστη, οταν καθομαι φαινεται ετσι ενα μαξιλαρακι κατω κατω και ραγαδες ευτυχως δεν εκανα καθολου ουτε μια ισως στο στηθος αλλα δε φαινονται προς το παρον

PN8Qp2.png

csXep2.png

υγρα αν εννοεις αιμα οχι εμενα τελειωσαν στα σαραντα και μετα μουρθε η πρωτη περιοδος μαλλον δεν ειχε ρυθμιστει το ορμονικο. Αυτο το μηνα δεν εχω ισως γιατι θηλαζω.Θερμοκοιτιδα πια θερμοκοιτιδα!!!!Ουτε να την θυμαμαι δε θελω. Α κοριτσια σας ειπα?Στο ΙΚΑ για να πληρωθουμε για τις θερμοκοιτιδες θελαν να τους παμε τις συναλλαγματικες πληρωμενες που σημαινει οτι πρεπει να τα πληρωσουμε για να τα παρουμε τα λεφτα και πρεπει να κοψουμε το λαιμο μας να βρουμε 7500 ευρω. Καταλαβες δεν προπληρωνουν λεει!!!Και βασικα ειναι να τα δωσουμε μεχρι απριλη στο μητερα. Και το μητερα δε μπορει να σου δωσει μια εικονικη αποδειξη εστω για να μας διαευκολυνει λιγο

εμας μας πηγε 2100 αλλα τα δωσαμε κατευθειαν και περιμενουμε ακομα να τα παρουμε δεν το ηξερα αυτο για την συναλλαγματικη δηλαδη καποιος που εχει το παιδι του 3 μηνες μεσα τι θα κανει θα κοψει το λαιμο του να βρει τοσα λεφτα??? Δεν παμε καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...