Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ειναι του προγραμματος εγω τι σκ@#α αιγοκερακι εκανα? Κοριτσια εχθες κοιμηθηκε μετα απο πολυ γκρινια στις 2 το βραδυ ξυπνησε ξανα 5.30 και ξανακοιμηθηκε με απιστευτη γκρινια στις 8 το πρωι... ε 8.10 μξυπνησε ο γιος μου ειμαι χαλια απο την κουραση σερνομαι περιμενω την πεθερα μου να ερθει να παρει τον μικρο να κοιμηθω λιγο , αντιθετως ελιτα ο γιος μου που ειναι υδροχοος απο την πρωτη μερα που ηρθε στο σπιτι ειχε προγραμμα σηκωνοταν το βραδυ μια φορα και ετρωγε και στις 40 μερες το εκοψε το βραδινο και κοιμοταν σερι 10ωρα τωρα εχει ακομα συγκεκριμενο προγραμμα κοιμαται το μεσημρι κατα τις 3 μιαμιση ωριτσα και το βραδυ ειναι στο κρεβατι του 9 η ωρα μεχρι τις 8.30 το πρωι ειναι γενικα πολυ ζωηρο παιδι αλλα ο υπνος υπνος δεν με εχει ξενυχτησει ποτε μεχρι τωρα που ειναι 2 χρονων απο την πρωτη μερα καθοταν ξυπνιος την ημερα και το βραδυ κοιμοταν, η κορη μου δεν εχει κανενα προγραμμα ειναι οτι να ναι συνηθως κοιμαται πρωινα και απο το απογευμα μεχρι το αλλο πρωι γκρινιαζει , τρωει οτι να ναι μια στο 2μισα ωρο μια στο 3ωρο και μια στο 4ωρο , τοβραδυ πριν τη 1 αποκλειεται να κοιμηθει ουφφφφφφφφφ στο ευχομαι τα δικα σου να εχουν στρωσει εμενα παντως τα νευρα μου τα εχουν παιξει το πρωι κατα τις 6 που δεν κοιμοταν μου ερχοταν να κανω φονο:evil::evil:

ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!Τι κάνουν τα μωράκια σας;Εμείς χθες πρώτη φορά κλαιγαμε χωρίς λόγο και σφίγγαμε τα ποδαράκια μας ,μηπως αυτο είναι κολικοί;Ελπίζω οχι γιατι το λυπηθηκα το παιδάκι μου χθες που εκλαιγε τόση ωρα ,δεν ησύχαζε με τίποτα....Μετα το βράδυ ησύχασε και όλα κανονικά.Κορίτσια εσείς τι κάνετε σε τετοια περίπτωση για να τα ηρεμήσετε;

Όταν κλαίει απότομα και ξαφνικά και μαζεύει τα πόδια την κοιλίτσα τότε έχει κολικούς!!! Συνήθως ακούγεται και κάποιος είχε σα γουργουρητό από την κοιλίτσα ή αεριάκια!!! Θέλει αγκαλίτσα, ζεστή πετσετούλα και λίγο τσαγάκι ίσως το βοηθήσει!!! Κι εμείς τα ίδια περνάμε!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Αγορομανες να ρωτησω κατι; με το πουλακι του τι κανετε;

σας ειπε ο γιατρος να το ανοιγετε καθολου; εμενα μου ειπε να το ανοιγω λιγο....αλλα η μαμα μου ειπε οτι δεν κανει να το ανοιγω εγω παρα μονο η γιατρος οταν το βλεπει..ετσι της ειχε πει ο παιδιατρος της..

εχω τρελλαθει με τα λογια του καθε γιατρου...

εσεις τι κανετε;

To proto mikro katebasma to ekane o paidiatros mexri tote mas eipe emeis na min kanoume tipota kai afou to "tsekare" mas eipe na to kanoume kai emeis apala apala mexri to simio pou eixe katebasei ekeinos, OXI OMOS PARAKATO gia na min to traumatisoume kai apla na to xeplenoume eite me xliaro neraki eite me fisiologiko oro. Meta stin epomeni episkepsi ston paidiatro to katebase allo ligo kai mas eipe na kanoume pali ta idia kai etsi siga siga to katebasame :)

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

ιωαννα υπομονη τι να κανουμε εμενα παντως απελπισια με εχει πιασει τουλαχιστον πριν ετρεχα ολη μερα με τον μικρο αλλα ηξερα οτι 9 η ωρα που θα πεσει για υπνο θα εχω χρονο για μενα , τωρα απο τις 9 ξεκιναει η μπεμπα μεχρι τις 2 που τελικα κοιμαται , με τον αντρα μου εχουμε να μιλησουμε κανονικα δεν ξερω ποσο καιρο αφου σερνομαστε και οι δυο απο την κουραση τι να κανει κι αυτος που φευγει 8 τιο πρωι και γυρναει 8 το βραδυ σπιτι τον λυπαμαι το βραδυ που τσιριζει η μπεμπα και δεν κοιμαται και αυτος ααααααααχ

εμενα παντως μην γελασετε μετα την διαφορα που βλεπω στον υπνο με τον γιο μου με εχει πιασει φοβος μηπως δεν κοιμηθει ποτε πριν τη 1 το βραδυ μεχρι τωρα ποτε δεν το εχει κανει:?

Εχω τρεις μερες να κανω μπανιο....

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kαλησπέρα μανούλες!!!!!

Ο μικρός κορίτσια είναι μια χαρά, σήμερα θα του δώσουν για τελευταία φορά εισπνεόμενο στις 00:00 και αν το πρωΐ είναι πάλι οκ τότε θα φύγουμε!!!! Αχ επιτέλους γιατί δεν πάει άλλο, τουλάχιστον το Νοσοκομείο και οι γιατροί είναι παααάρα πολυ καλοί, γιατί ειναι Πανεπιστημιακό και είναι πολύ αυστηροί και προσεκτικοί με τα ζουζούνια..

Καλό και ήσυχο βράδυ μανούλες!!!

den exo prolabei akoma na diabaso ti egine omos euxomai ola kala kai sintoma na eiste pali mazi!!!!! opos to euxomai gia kathe moraki kai gonio!!!!

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Διαφημίσεις

κατερίνα και ιωάννα σας έχω πει ότι με τρομαζετε ε;;;;;

κουράγιο κορίτσια....

σιλβή δεν είναι απαραίτητα κολικοί, μπορεί να είναι απλά πονάκια, οι κολικοί έχουν κλάμα πολύ, πάνω από 3 ώρες τη μέρα... κάνε αυτά που λέει η γιωργία και ασκησούλες στα πόδια

και τώρα που το θυμήθηκα γωγώ που είσαι;; κανένα νέο;;

και η αντριάνα έχει καιρό να μπει

Επεξεργάστηκαν by mummycool

i1lzp2.png

Δεν με βολεύει και τόσο βρε κορίτσια το μει ται...οι κορδέλες είναι ζόρι...το δικό μου το είχα φτιάξει με τζιν ύφασμα ,για τον Γιώργο που είανι βαρύς βέβαια το παιδί ποτέ δεν κάθησε....η μικρη κάθεται αλλά και πάλι δεν ξέρω αν το βάζω σωστά,έχω διαβάσει οδηγίες....τεσπα ,διάβασα ότι το ergo baby είναι πολύ πιο βολικότερο και ανοιγοκλείνει με μια κίνηση...φαντάσου τώρα 2 παιδία ,το ένα να σου φεύγει και να κάθεσαι να δένεις κορδέλες.......

Πάρος ακόμα τραβιέστε παιδί μου στο νοσοκομείο;;;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Κι εγώ στο club κορίτσια!!!

Μπάνιο;;; Τι είναι αυτό;;;

Έλεγα να κάνω τώρα ένα ντουζάκι αλλά 1ον ξύπνησε το ζουζούνι μου και 2ον η ξαδέρφη θα μας δει νωρίτερα γιατί θα την φέρει η αδερφή μου να την κρατήσω για να πάει να δει για μια δουλειά στη Μοναστηρίου!!! Οπότε με δύο παιδιά μπάνιο δεν κάνεις!!!Το βράδυ αν μπορέσει ο άντρας να την κρατήσει και δεν είναι για τον ύπνο μπορεί και να πλυθώ λίγο να νιώσω λίγο άνθρωπος...δε συζητώ το να νιώσω γυναίκα!!! Πέρυσι...τελευταία φορά(κυριολεκτικά)!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Μανούλες με δεύτερο παιδάκι οπλιστείτε με υπομονή και μην το βάζετε κάτω!!! Σε λίγο καιρό θα είναι καλύτερα τα πράγματα! Σας το λέω εκ πείρας, το πέρασα αυτό το στάδιο έχοντας ακόμη ένα παιδί λίγο μεγαλύτερο. Και βάλτε και τους μπαμπάδες στο παιχνίδι, πρέπει να βοηθάνε όσο μπορούν. Εμένα μάλλον με λυπήθηκε ο θεός και μου 'δωσε ένα ήσυχο μωράκι!!!! Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά βέβαια... Τα μεγάλα και ειδικά τα αγόρια κάνουν τρομερή βαβούρα στο σπίτι αλλά η μικρή μου δεν πτοείται! Και μάλλον δεν παίζει ρόλο το ζώδιο... Η μπέμπα γεννήθηκε ακριβώς την ίδια μέρα με τον αδελφό της αλλά ,προς το παρόν , καμία σχέση!!!! Μάλιστα εκείνη τη μέρα είναι η γιορτή μου έτσι έχουμε τριπλή γιορτή!

Δεν προλαβαινω να σας διαβαααααααααααααααασσσσσσσσσσσσσσσωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(

Ειστε καλα κοριτσακια μου;;;;;;;;;;;;

εγω νυσταααααααζωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!πολυυυυυυυυυυυυ..κ ο ζουλης μου με εχει ξεζουμησει κυριολεκτικα...τι μπουκαλα του δινω τι στηθος του δινω........κ πεινααααααααααει σευνεχεια...χαχα καθα 2.5 με 3 ωρες νταννννννννννννννν ρολοι το στομαχι του..πως περναεν κ οι ρημαδες τοσο γρηγορα ..ειδικα το βραδυ ..εκει που πας να κλεισεις το ματι σου..ντανννννννννν ...να τα παλι ....ποτε θα κοιμηθουμε τα σερι 7ωρα;;;;;;;;;;;;;;εεεεε;;;;;;;;;;

μπανιο;;;;;;;;; οεο ;;;;;;;;; τι;;;;;;;;; μπανιο;;;;;;;;;;;;;;;; μονο ντουζ κ αυτο στα κλεφτα κ με τις μισες σαπουναδες πανω μου......κ ο μπαμπας που τον κραταει...παλι με σα στο αγχος ......τα μαλλια;;;;;;;; παιζουν κ βδομαδα αλουστα....εχω σιχαθει τον εαυτο μου..αφου καθε βραδυ αλλαζω μαξιλαροθηκη....να δω ποτε θα ισιωσουμε πια...

με τον αρρεν απλα συγκατικοι παλι...αααααααααααααααααααααααααααα

παλι πειναει....

φευγω...φιλια σε ολες....

ουτε να κατουρησουμε δεν προλαβαινουμε πια..οχι να γραψουμε...γκρρρρρρρρρρρρρρρρ...

ποπο κλαμααααααααααα...

φευγωωωωωωωωωωωωωωωω

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλησπερα κοριτσακια γραφω τα νεα μας και μετα θα διαβασω τα δικα σας!!Οι εξετασεις ουρων μας βγηκαν καλες δεν εχουμε θεματακι ευτυχως παναγιτσα μου! Αυριο εχουμε πρωι τη γενετηστρια και το απογευμα εμβολιο για να δουμε τι θα δουμε! Παντως νομιζω οτι παλι ποναει με το γαλα θελω να το παρακολουθησω λιγο ακομα να βεβαιωθω μηπως ποναει γιατι θελει να κανει κακα (της κανει δυσκοιλιοτητα)!

Σημερα πρωτη μερα του τριτου μηνα και μου φαινεται οτι ειναι πιο ηρεμη κοιμηθηκε αρκετα το πρωι και εκανα και γω δουλιτσες εφκαιξα σουτζουκακια και εβαλα και σκουπα κοιμηθηκα και καμια ωριτσα παλι γιατι χτες με πηρε 2 το βραδυ παλι!!

Παω κοριτσακια φτου το λεγα με φωναζει φιλααααααααακιαααααααααααα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσια εμεις στεθερα κοιμομαστε απο το βραδυ. Ο μπεμπης ξυπνησε τωρα και σκαει χαμογελα στο μπαμπα, βγαζει και ηχο ξεκαρδισματος οταν γελαει.Ειναι μια γλυκα.Κουραγιο κοριτσια κι εγω με το μπανιο στα πεταχτα.Και να λεμε και του σταρβου το δικιο ερα απο το θειο δωρο του υπνου σημερα και χτες , χτες ειχαμε παει στη θεια μου και δε μας αφηναν να φαμε ολο γκριναζαν και θελαν αγκαλιες, κραταγα στονα χερι τη μπεμπα και με το αλλο προσπαθουσα να καθαρισω ψαρι το ιδιο και ο αντρας μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kalispera koritsia

Den exw kouragio kai xrono na sas ta pw ola, alla simera eftasa sta oria mou. Pira me klammata ton antra mou kai irthe apo ti douleia giati den antexa allo. I mikroula exei mia anisixia, molis piei to gala sto repsimo bgazei polles goulies, meta bgazei pali goulies kai trwei ligotero kai ana 2wro. Den iksera ti na kanw kai eixa kai ton mikro mou na exei kai aytos ta dika tou .eytyxws, twra to apogeyma irthe i pethera mou kai tis afisa tin beba kai irthame me ton mikro sto grafeio toy antra mou.POli stenaxwriemai, den xerw ti simbainei me tiin mikri, mporei kai tipota alla egw trellainomai! Mporei kai to gegonos oti tis allaxa tin analogia aplo kai antianagwgiko...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...