Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας με συγκινησατε πρωι πρωι!!!!!

Αντε με το καλο ολες μας να κρατησουμε τα βλασταρακια μας αγκαλιτσα και να εχουν υγεια πανω απο ολα.

Φιλακια πολλα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κατερίνα χρόνια πολλά!!!Εύχομαι κάθε ευτυχία και υγεία στην οικογένεια σου!!!

Πρωί πρωί με έπιασε μια λιγούρα και τι έφαγα λέτε;;;Φασολάδα,με την τσίμπλα στο μάτι...να δω με τι μούτρα θα πάω στον γιατρό...

Πάρος πως είσαι σήμερα;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα!! Μόνο καταρροή έχω...

Εγώ σκεφτόμουν να φτιάξω τυρόπιτα αλλά πάλι μόνη μου θα την φάω οπότε άστο καλύτερα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα κορίτσια,

Χρόνια Πολλά Κατερίνα.

Χθες παραλάβαμε το καροτσάκι μας, το port bebe μας και το καθισματάκι του αυτοκινήτου μας. Δεν σταμάτησα να το χαζεύω και να το τσουλάω από εκείνη την ώρα χαχα. Έχω τρελαθεί.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημερούδια!!!!!!!!!

Κατερινάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! Με το καλό να δεχτείς και το μπεμπάκι σου!!!!

Ελπίζω σήμερα να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα....

Φιλιά πολλά!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ευχαριστώ πολύ. Τελικά πήραμε το quinny buzz και είναι φανταστικό καροτσάκι Το παραγγείλαμε από αγγλία από αυτό το site http://www.samueljohnston.co.uk/acatalog/copy_of_Quinny_Buzz__Dreami__Cabrio_System_Racoon.html αλλά σε iron χρώμα. Το είχε προσφορά 500 λίρες και μαζί με τα μεταφορικά μας βγήκε 630 ευρώ. Νομίζω ήταν καλή αγορά. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχει κάποιος είναι να μην του χωράει στο αμάξι.

Kardoula με γειά το καρότσι!!! Και εμείς αυτό έχουμε και είναι πάρα πολύ καλό και έχει και τέλειο design!!!! Όντως στο δικό μου αμάξι (fiat 500) δεν χωράει.. Πρέπει να βγάζω τις ρόδες και είναι διαδικασία...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...