Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , *Vasoula είπε:

Πραγματικα σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου γράφεις...αυτό προσπαθήσαμε...να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτα και μόνο...δεν με ένοιαζε για εμένα και το εννοώ...ήθελα όμως να κάνω το καλύτερο για αυτα..

Εφόσον ήταν σε 3 διαφορετικούς σάκους με 3 διαφορετικούς πλακουντες δε ξεραμε ποιο διασπαστηκε και μειωσαμε αυτό που ήταν πιο μακρυά από τον τράχηλο...αυτό που θεώρησε πιο ασφαλές η γιατρός για να μην υπάρχει κίνδυνος αποβολής...

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Litsaki ποοοοσοοοο σε καταλαβαίνω!!!

Να ρωτήσω κατι σχετικό - άσχετο..σινεμα πατε?? θα πηγαίνατε???

Ψιλοδιστάζω να κλείσω...λογο κόσμου, αλλα ο αντρας μου λεει οτι ειμαι υπερβολική!

tha pigena se golden!!!!den boro na meno akiniti kathisti ...kai stin golden tha exo tin ksapla mou !!!!!!!kai episis den exeis kapion dipla sou na fternistei stin mouri sou ...den eisai ypervoliki katholou!!!!

otan ekana tin eksosomatiki kai ponage i kilia mou kai eperna tin kortizoni kai den ekane na fao almiro ...pigename golden kai ksaplona etroga ta frouta mou kai epina to krasi mou kai imoun mia xara!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες να είναι από τα benetton κομμένα τα πατρόν ένα νούμερο μικρότερα για να μας γλυκαίνουν και να μη φρικάρουμε;;; Χι,χι,χι!!!

Οι άντρες πάντως δεν πτοούνται ούτε από την κοιλίτσα... Τι ξελιγωμάρα έχει πέσει!!!

Λες να ψάχνω για άντρα;;; Δε φαίνονται τα αποτελέσματα του οτι βρήκα;;;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

felia ,thilazes kai emines egyos ?ti koulo!!!!kai pos ...pote stamatises na thilazeis ?pes mas kanena mistiko gia ton thilasmo ...afou esy ta kataferes!!!!!

exo mia aporia...to allo miso tost pios sou to troei?

χαχαααααααα!!! κανεις!! φτιαχνω 1,5 γιατι ακουγεται ελαφρύτερο απο 2!!! ψυχολογικοι ειναι οι λογοι οπως καταλαβες!!!

αυτο με τη felia δεν ειναι κουλο!! Ειναι γνωστό και αν δεν θες καπακι μια 2η εγκυμοσύνη πρεπει να προσέχεις παρα πολύ. Μενεις εγκυος πανευκολα!! Συνέβει και σε μια φίλη μου..δεν το πιστευε!!! Τωρα εχει 1+1 και τρεχει non stop!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Ρε κορίτσια, θα με τρελάνουν. Προσπαθεί μία μαμά ενός τρίχρονου εδώ και ένα τέταρτο να με πείσει ότι ο θηλασμός δεν κάνει κάποιο ιδιαίτερο καλό, μόνο το πρωτόγαλα αξίζει κτλ και ότι 2 παιδίατροι και 2 γυναικολόγοι της είχαν πεί ότι τί ένα μήνα να θηλάσεις τί 6 είναι το ίδιο...Στο τέλος της είπα ότι εγώ θα το προσπαθήσω γιατί το θέλω πολύ και ότι τελικά ότι κάνει ο καθένας θεωρεί ότι είναι και το καλύτερο..

lvEGp2.png?7VF60MK8

Διαφημίσεις

Kαι εμένα μου το είχε πει ο γυναικολόγος, οτι μετά την γέννα ειναι πανεύκολο να ξαναμείνω έγκυος και θέλει μεγάλη προσοχη!!!

Εγώ θήλασα 4 μήνες αποκλειστικά, αλλά δεν θυμάμαι το στηθος να έχει μεγαλώσει πάρα πολύ μετά.. Ούτε και εγώ έχω πάει cinema αλλά τώρα που θα έρθει ο αντρας μου και τα πρωινά η μικρή θα είναι στον παιδικο, λεω να πηγαίνουμε! Ετσι και αλλιώς το πρωί οι αίθουσες είναι άδειες!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

wow ειπα να σας πω ενα γρηγορο "γεια" τωρα που ο μικρουλης, μετα απο 2 ωρες στην παιδικη χαρα, κοιμηθηκε σαν αγγελουδι αλλα εχω διαβασει τοσα post που θα ηθελα πολυ να μιλησω με την καθε μια σας χα χα :) Καλη σας μερα καταρχην κοριτσια :)

inka: και βεβαια για καθε κοπελα που ενδιαφερετε να θηλάσει....το να μεινεις εγκυος ενω θηλαζεις δεν ειναι καθόλου σπανιο, πλεον ο θηλασμος δεν θεωρειτε μεσω αντισυλληψης οπως το θεωρουσαν πολυ παλια (καποιοι ακομα εχουν βεβαια αυτη την ψευδαισθηση). Καποιες κοπέλες οπως εγω δεν εχουν καθολου περιοδο κατα την διαρκεια του θηλασμου (11μηνες) ενω καποιες κοπελες αδιαθετουν κανονικα. ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ για οσες κοπελες θελησουν να θηλασουν, μην αφησετε κανεναν και καμια να σας αποτρέψει απο τον θηλασμο με το προσχημα οτι το γαλα σας δεν φτανει για το μωρο αρα πρεπει να αρχισειτε το συμπληρωμα γιατι δυστυχως αυτο το "βιολι" συνηθιζουν πολυ να το λενε στα μαιευτηρια, πολυ παιδιατροι αλλα και συγγενεις...γρρρρρ. Εννοειτε βεβαια οτι πρεπει να γινετε καταγραφη του βαρους που παιρνει το παιδι και εφοσον αυτο ειναι ενταξει δεν υπαρχει λογος για συμπληρωμα. Στο θηλασμο ισχυει οτι οσο υπαρχει ζητηση υπαρχει και η αναλογη προσφορα. Η φυση μας εχει εξοπλυσει με ενα υπεροχο χαρισμα και πιστέψε με με λιγη πιστη και προσπαθεια θα ζησετε κατι υπεροχο!

georgiab: μην ανυσυχεις που εισαι μονη σου, με τον αντρα σου. Εμεις απο την αρχη ολα μονη μας τα καναμε, ζοριστικαμε βεβαια λιγο αλλα αξιζε καθε στιγμη. Οσο αφορα το αγχος σου για την γεννα και τον χρονο που χρειαζετε ο αντρας σου για να ερθει απο την δουλεια, το ειχα και εγω αλλα να που ο καλος Θεουλης με εκανε να γεννησω Σαββατο. Στο μυαλο μου πιστευα οτι δεν θα προλαβουμε αλλα τελικα δεν κυλανε παντα ολα με ταχυτατους ρυθμους που μερικες φορες νομιζουμε ...οι κραμπες με πιασανε 11 το πρωι Σαββατου και μετα απο λιγες ωρες αποφασισαμε και πηγαμε στο μαιευτηριο :)

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

Ρε κορίτσια, θα με τρελάνουν. Προσπαθεί μία μαμά ενός τρίχρονου εδώ και ένα τέταρτο να με πείσει ότι ο θηλασμός δεν κάνει κάποιο ιδιαίτερο καλό, μόνο το πρωτόγαλα αξίζει κτλ και ότι 2 παιδίατροι και 2 γυναικολόγοι της είχαν πεί ότι τί ένα μήνα να θηλάσεις τί 6 είναι το ίδιο...Στο τέλος της είπα ότι εγώ θα το προσπαθήσω γιατί το θέλω πολύ και ότι τελικά ότι κάνει ο καθένας θεωρεί ότι είναι και το καλύτερο..

Bouda μην ακούς καμία... Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα απο το να δώσεις στο μωράκι σου το δικό σου γάλα! Αμα μπορείς για πιο λογο να του δώσεις αγελαδινό, το οποίο έχει περάσει και απο τόσες επεξεργασίες??

Επίσεις είναι και πανευκολο! Όπου και αν είσαι μπορείς να του δώσεις.. Απο το να κάθεσαι να αποστηρώνεις μπιμπερο, να βράζεις νερο, να μετράς μεζούρες.. Ταλαιπωρία είναι...

και εγω σκεφτομαι να μπω στον 9ο με το καλο και μετα να παω να αγορασω σουτιεν θηλασμου για να ειναι κοντα στο μεγεθος παντως μιας φιλης μου που θηλαζει αποκλειστικα 6 μηνες το στηθος της ειναι τεραστιο καμια σχεση με το πως ηταν στην εγκυμοσυνη.

Μαρια ναι σημερα θα παω και μετραω τις ωρες γιατι εχει περασει και ενας μηνας απο την προηγουμενη φορα..Μην ανησυχεις και εγω ερειπιο νιωθω ανεβαινω τις σκαλες του σπιτιου και λαχανιαζω στην 1η εγκυμοσυνη ειχα τρελη ενεργεια περπαταγα με τις ωρες στα μαγαζια τωρα σκεφτομαι πως εχω καταντησει ετσι το περπατημα με κουραζει , ξαπλωνω παω να σηκωθω και με πεθαινει ο γοφος μου κουραζομαι με το παραμικρο αστα παλιογρια:P

χα χα και εγω το ιδιο νοιωθω..στην πρωτη εγκυμοσυνη ολα ηταν πιο "αναλαφρα"....τωρα....χα χα

W93gp2.png

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ για οσες κοπελες θελησουν να θηλασουν, μην αφησετε κανεναν και καμια να σας αποτρέψει απο τον θηλασμο με το προσχημα οτι το γαλα σας δεν φτανει για το μωρο αρα πρεπει να αρχισειτε το συμπληρωμα γιατι δυστυχως αυτο το "βιολι" συνηθιζουν πολυ να το λενε στα μαιευτηρια, πολυ παιδιατροι αλλα και συγγενεις...γρρρρρ. Εννοειτε βεβαια οτι πρεπει να γινετε καταγραφη του βαρους που παιρνει το παιδι και εφοσον αυτο ειναι ενταξει δεν υπαρχει λογος για συμπληρωμα. Στο θηλασμο ισχυει οτι οσο υπαρχει ζητηση υπαρχει και η αναλογη προσφορα. Η φυση μας εχει εξοπλυσει με ενα υπεροχο χαρισμα και πιστέψε με με λιγη πιστη και προσπαθεια θα ζησετε κατι υπεροχο!

Τινάκι μια χαρά τα είπες!!!

Μην ξεχνάτε οτι οι παιδίατροι τα παίρνουν απο τις εταιρίες γάλακτος για να προωθούν τα προϊόντα τους...

Διαφημίσεις

Bouda μην ακούς καμία... Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα απο το να δώσεις στο μωράκι σου το δικό σου γάλα! Αμα μπορείς για πιο λογο να του δώσεις αγελαδινό, το οποίο έχει περάσει και απο τόσες επεξεργασίες??

Επίσεις είναι και πανευκολο! Όπου και αν είσαι μπορείς να του δώσεις.. Απο το να κάθεσαι να αποστηρώνεις μπιμπερο, να βράζεις νερο, να μετράς μεζούρες.. Ταλαιπωρία είναι...

Συμφωνώ ρε Πάρος, απλά είναι σπαστικό να προσπαθούν να σε πείσουν μόνο και μόνο επειδή το έκαναν εκείνοι... Και δεν μιλάω μόνο για την πρακτικότητα αλλά και για την ιατρική του θέματος.

lvEGp2.png?7VF60MK8

Μαζι σου paros99!

Δεν με θεωρω "φανατικη του θηλασμου" αλλα "υπερ του θηλασμου" διοτι πιστευω οτι καθε γυναικα εχει το δικαιωμα να αποφασισει το καλυτερο που θεωρει για το παιδι της και για εκεινη ΟΜΩΣ! μου αρεσει να υπαρχει ειλικρινεια και διαυγεια πανω σε οποιοδηποτε θεμα. Για παραδειγμα στον θηλασμο δυστυχως οι περισσοτεροι γυναικολογοι και παιδιατροι (δεν το συζηταμε οιτ υπαρχουν πολυ "καλοθελητες" συγγενεις αλλα τουλαχιστον αυτοι δεν θεωρουνται επιστημονες) υποβιβαζουν πολυ τον θηλασμο. Ο θηλασμος δεν σε γλιτωνει μονο απο την αποστειρωση μπουκαλιων και απο τα εξοδα αγορας σκονης-γαλακτος αλλα ειναι και μια ιδιαιτερη επαφη που δινει στο παιδι σιγουρια, ηρεμια, αυτοπεποιθηση..κτλ. Μεσα στην νυχτα οταν το μωρο κλαιει δεν υπαρχει πιο ευκολο και πιο ομορφο πραγμα απο το να το παρεις αγκαλια και να το βαλεις στο στηθος σου οπου η μυρωδια σου, ο χτυπος της καρδιας σου αλλα και το γαλα σου θα το δωσουν μια γαληνη που επιστημονικα ισως και να μην εξηγειτε. Περα απο το συναισθηματικο κομματι, το παιδι εξοπλιζετε με παρα πολλα αντισωματα, γλιτωνεις εσυ και το μωρο ενα πολυ μεγαλο μερος των κολικων που ταλαιπωρουν σχεδον ολα τα μωρα διοτι οταν θηλαζεις μειωνονται..ουφ και υπαρχουν ενα καρο αλλα θετικα που αυτη την στιγμη μου διαφευγουν λογω πιεσης χρονου. Ειναι κατι υπεροχο και για το παιδι και για την μανα....ααα βοηθαει επισης μετα την γεννα στο να επανελθει πιο γρηγορα και με λιγοτερο πονο η μητρα, το ιδιο το γαλα βοηθαει την ρωγα σε περιπτωση που κανει πληγη διοτι το γαλα ειναι και αντισυπτικο...εμ κολλησα παλι

Αυτα για τωρα διοτι πρεπει να προλαβω να μαγειρεψω. Απλως θελω να τονισω οτι υπαρχει μεγαλη αγνοια, αδιαφορια και ελλειψη ενημερωσης οσο αφορα τον θηλασμο και καλο ειναι να εξοπλυστειτε με γνωσεις (μιληστε με την Αγλαια μεσα απο το φορουμ) διοτι στο μαιευτηριο που γεννησαμε προσπαθουσαν και εμας να μας πεισουν οτι το παιδι πειναει επειδη εγω δεν εχω γαλα αρα να του δωσω συμπληρωμα!!! Αν δεν επεμενα λογω αυτων που ειχα διαβασει οτι το παιδι ειναι μια χαρα και το μονο που χρειαζετε ειναι το στηθος μου θα εχανα αυτην την μοναδικη εμπειρια του να τον θηλαζω 11 υπεροχους μηνες :)

W93gp2.png

Απο το thilasmos.gr

Πλεονεκτήματα για το μωρό σας

Προφύλαξη από αλλεργίες: Ειδικά σε οικογένειες που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι αλλεργικοί, υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστεί κάποια αλλεργία και στο παιδί. Ήδη, από την εγκυμοσύνη, μπορεί το έμβρυο να ευαισθητοποιηθεί σε κάποιους παράγοντες, που προκαλούν αλλεργίες. Οι πρωτεΐνες που περιέχονται στο γάλα της αγελάδας, ευθύνονται για πολλές αλλεργίες που εμφανίζονται για πρώτη φορά ανάμεσα στον πρώτο και τον έκτο μήνα. Ακόμα και ένα μπουκάλι ξένο γάλα, είναι στους πρώτους έξι μήνες αρκετό για να προκαλέσει μια αλλεργία. Γιʼ αυτό το λόγο, ειδικά σε οικογένειες με αλλεργικούς γονείς, ο θηλασμός για τους πρώτους έξι μήνες είναι πολύ σημαντικός!

Προστασία από μολύνσεις: Μέσα στη μήτρα το έμβρυο ζει σε ένα περιβάλλον χωρίς μικρόβια. Μετά τον τοκετό έρχεται ξαφνικά σε επαφή με εκατομμύρια μικροοργανισμούς. Το ευαίσθητο και ανώριμο ακόμα ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού, χρειάζεται περίπου ένα χρόνο για να μπορεί από μόνο του να παράγει αρκετά αντισώματα και να προστατεύει αποτελεσματικά τον οργανισμό από μολύνσεις. Aρχικά, το μωρό προστατεύεται από τα αντισώματα που έχει πάρει από τη μητέρα του, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτά όμως, γίνονται με τον καιρό, όλο και λιγότερα . Το μητρικό γάλα και ειδικά το πρωτόγαλα, με τα αντισώματα που περιέχει, είναι το μόνο που γεφυρώνει την ευαίσθητη περίοδο, από τη γέννηση του παιδιού μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου. Τα παιδιά που θηλάζουν, πάσχουν πολύ λιγότερο από ασθένειες όπως γαστρεντερίτιδες, μολύνσεις του αναπνευστικού, ωτίτιδες και ουρολοιμώξεις. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα παιδιά που θηλάζουν νοσηλεύονται πολύ σπανιότερα στο νοσοκομείο, απʼ ότι αυτά που δεν θηλάζουν.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι τα παιδιά που έχουν θηλάσει, έχουν πολύ καλύτερη πνευματική ανάπτυξη. Κατά μέσο όρο, παίρνουν γύρω στους 8,3 βαθμούς παραπάνω στα τεστ νοημοσύνης. Αυτό, έχει να κάνει με την ειδική σύσταση των λιπών του μητρικού γάλακτος, που ευνοεί την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού.

Η ψυχική ανάπτυξη του μωρού σας, επηρεάζεται και αυτή πολύ ουσιαστικά από το θηλασμό. Η σωματική επαφή με τη μητέρα, κάθε άλλο παρά «κακομαθαίνει» το παιδί. Τα παιδιά που έχουν απολαύσει τη σωματική επαφή με τη μητέρα τους κατά το θηλασμό αλλά και γενικότερα, έχουν πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο γρήγορα ανεξάρτητα.

Ανάπτυξη των οστών και των μυών του προσώπου, οδοντοφυΐα: Αντίθετα με το μπουκάλι, όπου το γάλα ρέει σχεδόν από μόνο του, ο θηλασμός απαιτεί πιο μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του μωρού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να γυμνάζονται καλά οι μύες του προσώπου, πράγμα που έχει μακροχρόνιες επιδράσεις στην ανάπτυξη των οστών, στην οδοντοφυΐα και φυσικά στην ανάπτυξη του λόγου. Επίσης, το γεγονός ότι το μητρικό γάλα δεν περιέχει ζάχαρη, σε αντίθεση με το τροποποιημένο γάλα αγελάδας, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, για την πρόληψη της τερηδόνας!

Το μητρικό γάλα είναι εύπεπτο, η διάσπαση και ο μεταβολισμός του δεν επιβαρύνει τα νεφρά και το συκώτι του μωρού. Τα μωρά που θηλάζονται, έχουν λιγότερους κωλικούς και δερματικούς ερεθισμούς στην περιοχή της πάνας, γιατί το μητρικό γάλα, με την ειδική του σύνθεση, ευνοεί την ανάπτυξη των γαλακτοβακίλλων στο έντερο του μωρού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το ΡΗ των κοπράνων του παιδιού, να είναι όξινο, πράγμα που δεν ερεθίζει την επιδερμίδα.

Συχνός θηλασμός από την πρώτη στιγμή, μειώνει τον κίνδυνο του νεογνικού ίκτερου.

Είναι αποδεδειγμένο ότι τα μωρά που θηλάζονται κινδυνεύουν πολύ λιγότερο από τον ξαφνικό νεογνικό θάνατο, οι ακριβείς αιτίες του οποίου, δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί.

Ο θηλασμός έχει και πολλά μακροχρόνια πλεονεκτήματα για την υγεία του παιδιού σας. Έχει αποδειχθεί με επιστημονικές έρευνες, ότι ο θηλασμός προφυλάσσει από την παχυσαρκία, το σακχαρώδη διαβήτη, μερικές μορφές καρκίνου, καρδιοπάθειες και τη σκλήρυνση κατά πλάκας!

Πλεονεκτήματα για εσάς

Παλινδρόμηση της μήτρας μετά τον τοκετό.

Κατά το θηλασμό παράγονται ορμόνες, που βοηθούν τη μήτρα να «ξανακατέβει» στην αρχική θέση που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Αυτό συμβαίνει με τους λεγόμενους υστερόπονους, που μοιάζουν με τους πόνους της περιόδου. Μέσω της καλής σύσπασης της μήτρας, χάνετε λιγότερο αίμα και το σώμα σας επανέρχεται πιο γρήγορα στο κανονικό.

Προστασία από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες που έχουν θηλάσει έχουν πολύ μικρότερες πιθανότητες να νοσήσουν από καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Επίσης, οι γυναίκες που έχουν θηλάσει παθαίνουν σε μεγαλύτερες ηλικίες πιο σπάνια, οστεοπόρωση!

Το λίπος, που τυχόν συσσωρεύτηκε στο σώμα στην εγκυμοσύνη, καίγεται πιο γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται κάποια δίαιτα.

Το μητρικό γάλα είναι φθηνό, παντού και πάντα διαθέσιμο, στην κατάλληλη σύσταση και θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει πολύ λιγότερη δουλειά και ειδικά για το βράδυ, όπου δε χρειάζεται να σηκωθείτε και να ετοιμάσετε το μπουκάλι παρά μόνο να βάλετε το μωρό στο στήθος.

Οι ορμόνες που παράγονται κατά το θηλασμό στο σώμα σας, σας κάνουν πιο ευαίσθητη και διευκολύνουν την ανάπτυξη μιας βαθιάς σχέσης αγάπης και στοργής με το μωρό σας. Η σωματική επαφή και η ζεστασιά που απολαμβάνει το μωρό σας κατά το θηλασμό, δίνουν τις πρώτες γερές βάσεις της ψυχολογικής του ανάπτυξης.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DeaHP2Z9h6j0&h=3e06d7656cce1eee8391dd16ee02a6c9

γιατι οποτε ακουω αυτο το τραγουδι κλαιω σαν μικρο παιδι???????

ετσι...χωρις λογο....

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

bouda ,exo paratirisei oti osen den thilasan ypostirizoun oti o thilasmos den kanei kalo !!!!!!kai mi ksexnas oti kapies den thilazoun gia na mi xalasoun to stithos tous ,kapies gia na kapnizoun kseniastes kai kapies giati den eixan diavasei kai den eixan kapion na tis voithisei !!!!!

pistevo oti yparxei terstio ofelos ton giatron apo tis farmakeftikes kai ginete mia terastia plisi egefalou gia na mi thilazoume !!!!!gia fantasou na thilazame oles ?ti tha kanane i eteries me ta galata ?tha klinane!!!!!

simfono me tin paros !!!!!kai sto kato ,kato as taizei to ageladaki tis i agelada oxi tin foufoula mou !!!!xaxaxaxaxxxaxaa!!!!plaka kano !!!1to ksero oti ki ego borei na mi ta katafero gia apoklistiko thilasmo alla ...den tha ta kano kremastaria!!!!

titinaki,s eyxaristoume ki esena poly gia tis simvoules sou !!!!!!mia xara ta les!!!!!

ki ego pisteva oti otan thilazeis den exeis perido ...oups sorry!!!!!

paros super i idea sou gia cinemadaki to proi ..makari na min eixa sisspaseis ...tora ta xristougenna pou o adroulis mou tha exei adia ..

georgia sto benetton eixa dokimasei kai mou pigene to idio noumero pou foraga prn mino egyos ...posa kila exeis parei?

kala ayto me tous adres ama doun ayto pou tous ediaferei meta den koitane pio kato ..eisai den eisai egyos ti tous niazei?diko tous einai?afou kai ena filos tou adra mou tou leei ti kanei i gineka sou me tin egimosini kala?tha exei kanei kati vizares e???

den yparxei!!!!

ydroxoaki afou boreis kai ftiaxneis miso tost...ti na sou po sigxaritiria!!!!!!thelei terastia dinami !!!!ego den exo pia misa stin zoi mou ola oloklirononte ...den yparxei misi sokolata miso tost miso piato miso potiri ola gemata kai olokliraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...