Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

mammycool,kouragio ....zeis omos mia apistefta dimiourgiki fasi !!!!!!an den agoraseis kai apla noikiaseis vres kati ok kai oikonomiko !!!!eytixos prolaves kai psonises ...giati apo to treksimo den nomizo oti thimase se pia evdomada eisai...:):)

ydroxoaki !!!den yparxeis !!!!!silvie ki esy ???...kala signomi oles fakes trote simera ?kai feta?..ego ta perno ta farmaka as min eimai nistiki pada den me niazei ...leo apo to olotela ...oxi ?

georgia nomiza oti den exeis adra re sy:)den eisai moni sou !!!!eisai me tin oikogeneia sou ...kai i oikogeneia sou tora einai o adras sou kai to bebe!!!!!!...tha deis an den exeis kapion sta podia sou o adras sou tha einai pio konta sas kai tha sas voithisei ...olo kai kapios tha erthei omos na se voithisei gia kapies meres e?

ta eida ta lasteksakia ..to 2o fovame mi me piezei ...sti xontri kordela ...pantos ena stirigma to xriazomaste ..kai gia tous myes kai gia to derma mas pou tha travaei pros ta kato ...elaga na paro omos kati pio soft...se ena katalogaki tou premaman kai tou mathercare eida megali pikilia se tetia !!!!

Ναι ινκακι μου ευχαριστω για τη συμπαρασταση και το κουραγιο που μου δίνεις! Θα ρθουν οι αδερφες μου να με βοηθησουν αλλα δε ξερουν απο μωρα δεν ειναι ακομα καμια τους μητερα! Και τις πειραζω οτι θα μαθουν πανω μου και μετα θα αποφασισουν να κανουν δικα τους!ΧΑΑ! να ναι καλα μου στεκονται όσο μπορουν δεν εχω παραπονο!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας ..γεια σας!!!!!!

καλε με ολα αυτα που γραφετε δεν μπορω να συγκρατησω κ πολλα λεωωωωωω...........

Ελεονορα,,ξεκουραση Ολε ..δεν το συζητω εννοειται!!!!!!!!Μια χαρουλα ομως....κ το μπεμπακι.χαχα

Φακες..εσυ υδροχοακι εφαγες??? ξεχασα:confused: σορρυ..

ρε κοριτσια εμενα πολυ με φουσκωνουν πια τα οσπρια..δυνοπαθω μετα...δεν μπορω να φαω γενικα πολυ τωρα....φουσκωνω τοσο..που με ενοχλουν ολα..τα ρουχα..τα σουτιεν..τα παντα..χαχα

Ινκα..πολυ μου αρεσει το φουφουλα..τρελαινομαι σου λεωωωωωω..χαχα

Κοριτσια αγχωνομαι τρελλα πολυ ομως..οσο πλησιαζει ο καιρος!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

pou eisai vre ramonitsa!!!!!me tin thetiki sou energia!!!!!:):):)

ayto me ta soutien kai ta rouxa to patheno ki ego vre ramonitsa!!!!!idika meta to fagito !!!!!!ta petao ola!!!!an den eixe ftasei i kitaritida sto gonato tha imouna me to vraki mesa sto spiti!!!!

na rotiso kati koritsia ?parolo pou i zigaria anevenei apo ton tetarto mina den exo alaksei noumero sta rouxa ..eseis pote allaksate ?

lete mexri na genisoume na allaksoume pali?tha itane super na sinexiso na forao ta rouxa mou!!!

sta papoutsia ligo exo zoristei vevea nomizo apo toon epomeno mina tha forao mono tis galotses mou!!!!xaxxaxaxxaxaxxaa!!!!

...aaaaaaaaa kai o afalos den vgike akoma ekso:)

inka

AW3sp2.png

και εγω αυτο αναρωτιομουνα ρουχα ουτε εγω εχω αλλαξει παρολο που πρεπει να ειμαι στα συν 14 πλεον:rolleyes: ουτεεμενα εχει πεταχτει ο αφαλος νομιζω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη περιπου σε αυτην την φαση μου πεταχτηκε εσας εχει πεταχτει?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

οχι δεν ειχα παρει αλλα την εβγαζα με φορμες και κολαν με μακριες μπλουζες και τωρα δεν εχω παρει τιποτα με τετοια ειμαι παλι, εγω κοριτσια ανυπομονω αυριο το βραδυ που εχω ραντεβου με τον γιατρο να δω την μπεμπιτσα μου να δω ποσο μεγαλωσε γιατι εχει περασει ενας μηνας , για τον τοκετο δεν αγχωνομαι καθολου περιμενω να περασει ο καιρος να ερθει η ωρα να την παρω αγκαλιτσα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Εγω γιατι εχω αλλαξει ρουχα κοριτσια ε?

χαχα

Απο τα τζην μου δεν τον συζητω δεν μου κανει τιποτα..χαχα

Μεχρι το μισο στα μπουτια παει κ μεχρι εκει..οχι πιο πανω..

Εχω μεγαλη αποκλειση πια..ολα μου τα παντελονια δεν μου κανουν...ειναι κ τα small κ παει..πια..αφου τα κοιταω κ λεω εγω εμπαινα σε αυτα????

Θα ξαναμπω ποτε???χαχαχαχα

Αμ πως..θα ξαναμπω!!!!!!!!!

Μονο κολαν πλεον κ μπλουζοφορεματα φοραω!

Ο αφαλος ουτε εμανα ειναι εξω..!

Ακομα μεσα ειναι..καλε εμενα κοντευει να κλεσει κιλοας..χαχα

οχι δεν ειχα παρει αλλα την εβγαζα με φορμες και κολαν με μακριες μπλουζες και τωρα δεν εχω παρει τιποτα με τετοια ειμαι παλι, εγω κοριτσια ανυπομονω αυριο το βραδυ που εχω ραντεβου με τον γιατρο να δω την μπεμπιτσα μου να δω ποσο μεγαλωσε γιατι εχει περασει ενας μηνας , για τον τοκετο δεν αγχωνομαι καθολου περιμενω να περασει ο καιρος να ερθει η ωρα να την παρω αγκαλιτσα

Αντε ..αντε κοριτσακι...να πας να την δεις αυριο!!!!!!!!!!!!

Μετρα ωρες..χαχα

Για τον τοκετο αγχωνομαι..να πανε ολα καλα..!!!!!!!!!!

αλλα γενικα κ εγω ανυπομονω...για να ξελαφρωσω κιολας...γιατι πολυ εχω βαρυνει...

κ για να δω τον ζυμαρουλη μου...τον απολυτο ερωτα μου!:D:D:D:D

χαχα

Εγω γιατι εχω αλλαξει ρουχα κοριτσια ε?

χαχα

Απο τα τζην μου δεν τον συζητω δεν μου κανει τιποτα..χαχα

Μεχρι το μισο στα μπουτια παει κ μεχρι εκει..οχι πιο πανω..

Εχω μεγαλη αποκλειση πια..ολα μου τα παντελονια δεν μου κανουν...ειναι κ τα small κ παει..πια..αφου τα κοιταω κ λεω εγω εμπαινα σε αυτα????

Θα ξαναμπω ποτε???χαχαχαχα

Αμ πως..θα ξαναμπω!!!!!!!!!

Μονο κολαν πλεον κ μπλουζοφορεματα φοραω!

Ο αφαλος ουτε εμανα ειναι εξω..!

Ακομα μεσα ειναι..καλε εμενα κοντευει να κλεσει κιλοας..χαχα

ramonitsa mi tromazeis milao gia ta rouxa pou agorasa arxes septemvriou giati den mou pigene tipota!!!!oso gia tzinakia ?apo ton ioulio den anevenan apo tis boutares mou!!!!!!emena kai ta palia mou ta kolan den mou kanoune me sfigoun stin koilia ...pira egimosinis !!!!

inka

AW3sp2.png

ramonitsa mi tromazeis milao gia ta rouxa pou agorasa arxes septemvriou giati den mou pigene tipota!!!!oso gia tzinakia ?apo ton ioulio den anevenan apo tis boutares mou!!!!!!emena kai ta palia mou ta kolan den mou kanoune me sfigoun stin koilia ...pira egimosinis !!!!

A..kalaaaaaaaa...οσο για τα παλια κολαν ινκακι μου...ολα πια τα σκιζω στην κοιλια πανω...κοβω τα λαστιχα..δεν μπορω με ενοχλουν..ακομα κ αυτα της εγκυμοσυνης..

Αφου μου λεει συνεχεια η μαμα μου.."μα καλα ολα πια τα εχεις πετσοκοψει?" χαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Τι κάνετε; είναι αδειουχος ο ανδρας μου και δεν εχω τον υπολογιστή γι'αυτο χάθηκα!!!

Οι πόνοι εχουν ελαττωθει ειμαι πολυ καλύτερα, εκανα και την καμπύλη σακχάρου σημερα. Προ λήψης γλυκόζης ειχα 74 μετα απο μια ώρα 111, μετα απο δύο ωρες 116 και μετά απο τρεις ώρες 88. Φυσιολογικές τιμές 70-120, πηρα τον γυναικολόγο μου και μου ειπε πως ειναι πολυ καλές οι τιμές μου!!!

Ινκα και εγω είχα κλεισει για εχθες σεμινάριο στο μοδερκεαρ Χαλκιδας αλλα πονουσα και δεν πήγα, μου ειπαν ομως πως τον άλλον μήνα θα ξανακάνουν, οπότε ειμαι σε αναμονή!!!

Γεωργία την προπληρωμένη κάρτα την έβγαλα μεσω ιντερνετ δυο μέρες πριν κανω την παραγελεία ειναι κατι πολυ απλο και δεν θέλει εγγραφα μιας και ουσιαστικά εσυ βαζεις τα λεφτά δεν στα "δανείζει" η τράπεζα!!

Ινκα απλα οσο μεγαλύτερη παραγγελεία κανεις τοσο περισσότερο αξίζει γιατι εχεις μια φορα τα εξοδα μεταφοράς!! Τα έξοδα πχ για Αθήνα ειναι γυρω στις 17 λίρες και επιπλέον 2 λίρες ανα κιλό!! Η δικιά μου παραγγελεια μιας και περιλάμβανε καποια Χριστουγεννιάτικα δωράκια ήταν στα 206ευρώ μαζι με μεταφορικά!!

Πάρος συγχαρητήρια για τον γιοκα σου, αντε με το καλό να τον αγκαλιάσεις!!! Ηρθε ο άνδρας σου;

Ελίτα πως ειναι η μαμά σου; ποτε βγαίνει; Φαντάζομαι σκηνικά τα ζουζουνια σου!!!

Κατερινάκι και η δικιά μου κοπανάει το δεξί πλευρό μου και με τσακίζει!! Αλλα ας ειναι, τουλαχιστον ξερω πως ειναι καλα!! Απο την στιγμή που ο γιατρός σου σου ειπε πως ειναι καλές οι τιμές σου, γιατι ανησυχείς; Νομίζω πως το 92 την στιγμή που το οριο ειναι 120 ειναι καλο, ετσι δεν είναι;

Μανούλες που εχετε ήδη παιδάκια, κουράγιο!!!

Γεωργία μπράβο για τις εξετάσείς σου και καλορίζικα τα πραγματάκια σας!!Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!

Οσο για την γλυκόζη, ζαλίστηκα λιγο μετα την τέταρτη αιμοληψία!! Επίσης με επιασε τρελλή υπνηλία και μεγάλη ανακατοσούρα!!!! Μπλιάχ!!!

Καρδούλα μια χαρά ειναι ο γιόκας σου!!!!Τελειώσες με τα τρεξίματα;

vanoula καλως ήρθες, να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!

Ελεονόρα πολυ καλά τα νεα!!! Μια χαρα ειναι το ζουζουνι σου!!! Ηρέμησες τωρα;

Βούδα αν οταν εισαι καλα μπάινεις μια φορα οταν εισαι άσχημα πρέπει να μπάινες δεκα!!! για τι ειμαστε εμεις εδω; Πως εισαι τωρα;

Mammycool πως είστε εσεις; βρηκατε κάτι καλο;

Κοριτσια εγω αλλαζω ρουχα για 3φορά!!! Δεν μου κανει τιποτα απο τα παλαιά μου!!! Ο οφαλός μου βγαινει σιγα σιγα, απ' οτι μου λεει ο ανδρας μου δηλαδη γιατι εγω δεν τον πολυβλέπω πλεον για να ειμαι ειλικρινής!!!

Αυτή την στιγμή έχει εκπομπή ο Τριανταφυλλόπουλος για την νεα γρίπη!!!

Ακούσατε την ιστορία για την νοσηλευτρια που εκανε το εμβόλιο και δημιουργήθηκε αλλεργικό σοκ; και για τον αλλον νοσηλευτή που το έκανε και την επόμενη μερα ανέβασε υψηλό πυρετο; Τα νοσοκομεια τα αρνουνται αλλα εγω για κ αποιο λόγο τα πιστευω!!

Επεξεργάστηκαν by mariamg

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα εν δυνάμει μανουλίτσες!!!

Πάλι πρωινή!!! Φεύγει ο άντρας για δουλειά...ξυπνάω κι εγώ μαζί!!! Το 10λεπτο της οικογενειακής επαφής γιατί μέχρι να γυρίσει εγώ κουτουλάω πάλι από τη νύστα!!! Ευτυχώς μέναμε μαζί 5 χρόνια πριν το γάμο και δεν έπαθε την εκπληξάρα του ο άνθρωπος!!!

Μαρία πού τα θυμάσαι βρε όλα και απαντάς σε όλες μας;;;

Για το εμβόλιο ένα έχω να πω...συνεχίζεται η προπαγάνδα για τα κέρδη των εταιρειών!!! Σιγά μη μας πουν τις επιπλοκές...θα πας να εμβολιαστείς μετά;;; ΔΕΝ πάω, δεν πάω, δεν πάω... Θυμάται καμία τη θαλυδομίδη;;;

Και τώρα το άσχετο...Μπήκαμε στον 7ο!!!

Άντε καλημερούδια σας!!! Περιμένω να ξυπνήσετε!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

kalimera omorfokoilitses!!!!!!!

katerinaki ,simera exeis na pas na deis tin boubitsa sou?me to kalo !!!!!!!!na mas peis ta nea ....

ramonitsa eisai ola ta lefta!!!!xaxxaxaxxxaaaaxa!!!!!se fantazome me ta psalidia na petsokoveis ta rouxa sou !!!!

maria,den exo katalavei pou ponas ?einai i miikoi ponoi pou mas eleges?ti leei o giatros ?

alithia koritsia !!!!me soutien ti kanete ?ego eixa parei ton ioulio kati malaka giati den antexa baneles kai sfougaria kai ksanapira egimosinis (bliax)ton septemvrio gia stiriksi ..giati eixe afksithei ki allo ...nomizo tin vgazo mexri ti genna ...ti lete? prepei na agoraso thilasmou ena noumero megalitero?i ayto pou tha forao prin pao na genniso ....

me kefia ksipnisa simera e?

na exoume oles mia omorfi mera!!!!!!

kai gia ta korritsia pou kanoun diatrofi gia to zaxaro ...kouragio koritsia !!!!!pernane i meres !!!!!!

inka

AW3sp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!Κέφια σήμερα ...

Μαρία πυ χάθηκες εσύ,σκέφτομαι κι εγώ να ψωνίσω μερικά πράγματα απο το site που είπατε την κάρτα αυτή από που την παίρνω ΄;

Γεωργία περιμένουμε νέα για το μωράκι σου....

Ινκα εγώ φοράω σουτιέν θηλασμού ήδη κι ας είναι μπλιαχ τι να κάνω τα άλλα με σφίγγουν υπερβολικά αυτά τουλάχιστον είναι 'ασχημα αλλα άνετα.

Καμπύλη ζαχάρου δεν έχω κάνει ακόμα μάλλον αρχές του άλλου μήνα θα κάνω.

Επίσης κορίτσια ανχώνομαι συνέχεια για το πως θα γεννήσουμε τρέμω στην ιδέα και μόνο.......

Αντε ας μην μας χαλάσω τη διάθεση σήμερα........

Υδροχοάκι αντε ξεκίνα το πρωινό γιατί σήμερα θα περάσω τη λίστα σου..........εχω ξεκινήσει ήδη!

mz6Up2.png

Καλημερα κοριτσια μολις γυρισα απ΄το μικροβιολογο! Μου πιασε την κουβεντα για το εμβολιο μου είπε κ΄αυτα που λεει η Μαρια για την εκπομπη του Τριανταφυλλοπουλου!Με τπτ δεν το κανω εννοειται ουτε ο αντρας μου! Αυριο να μα στε καλα πρωτα ο θεος θα παω για τα σεντονακια και τους κουβερτουλες της μονακριβης μου! Κοριτσια το παιδι μου νομιζω οτι θα ναι ησυχο ισα που το νοιωθω μεσα στην ημερα οταν ειμαι σε κινηση οταν ειμαι ξαπλα πιο πολύ! Θα μοιασει στο μπαμπα της που είναι πολυ ησυχος γενικα! Να χετε μια ομορφη μερα φιλακια, αντε ξυπνηστε!!!!!! Ειμαι μονη και βαριεμαι!!!!:-(:sad::-(

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...