Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα γιατι δεν εχει ηρεμησει ακομα???? Σκαρφαλωνει παντου , αν δεν κλειδωσω την εξωπορτα την ανοιγει και βγαινει στις σκαλες , δεν καθεται πουθενβα ουτε να δει παιδικο μιση ωρα ειλικρινα πανω απο 3 λεπτα δεν μπορει να κατσει , τρωει ακομα οτι βρει αποκατω, αν τον μαλωσω γελαει και ουτε πουμε παιρνει σοβαρα , δεν παιζει ποτε μονος του αλλα με θελει και εμενα απο διπλα και οταν του λεω κοιμησου παιδι μου τομεσημερι αρχιζεικαι τσιριζει κοιμηθου εθυυυυυ οιθτε μαθ (οριστε μας), πραγματικα χρειαζεται εναν ανθρωπο απο πισω του μονιμως και αναρωτιεμαι το 2ο το καημενο που θα θελει να φαει ή να το αλλαξω τι θα το κανω που θα χω αυτον να κυνηγαω αφηστε ωρες ωρες με ποιανει απελπισια ποτε θα φτιαξει χριστε μου?

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα εσένα πόσο είναι ο μικρός?

Εμένα πάντως μπορεί να έχει ηρεμήσει απο τον παιδικό... Αλλά περσι που την είχα όλη μέρα εδώ γινόταν πόλεμος... Και έλεγα μήπως βιάστικα για το 2ο αλλά υπάρχουν και χειρότερα!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

katerina23, Felia, ydroxoaki, paros99 και οποια κοπελα ισως ξεχασα: σας ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη :) Σίγουρα υπαρχουν πιο δυσκολες καταστάσεις και συνθήκες και σας ευχαριστω που μου το υπενθυμιζετε και δινετε και μια νοτα χιουμοριστικη στο ολο θεμα. Ξερω οτι θα επανέλθω και θα μπορω να απολαμβανω παλι την καθε μερα οπως μεχρι τωρα. Σημερα αποφασισαμε να παει ο αντρας μου το παιδι στην πεθερα μου ωστε να μπορεσω λιγο να ξεκουραστω...δεν σας κρυβω ομως οτι καθαρίζω και απολαμβανω που μπορω να το κανω με την ησυχια μου χα χα Δοξα Το Θεω ολα καλα και υγεια να εχουμε!

jend: ήθελα μονο να σου πω να μην αγχωθείς για κανεναν λογο που δεν εχεις ετοιμάσει ακομα το δωματιο του παιδιου. Εμεις ας πουμε το ετοιμάζαμε σιγα σιγα μετα την γεννα αφου ουτως ή αλλως ειχαμε το παιδι στο δωμάτιο μας τους πρωτους 11μήνες. Στην πορεια βλεπεις και τι πραγματικά ταιριαζει στο παιδι σου και τι σε εξυπηρετει. Επισης αρκετες μανουλες μου εχουν πει οτι στην πρσπάθεια τους να ετοιμάσουν το "τελειο" δωμάτιο για το αγγελουδι τους εκαναν βιαστηκες αγορες, αγχώθηκαν και γενικα δεν χρησιμοποιησαν ουτε και εκεινες το δωματιο τους πρώτους μηνες και θα προτιμουσαν αντι να ειχαν αγχωθει απλα να απολαμβαναν την περιοδο πριν τον τοκετο περισσοτερο :)

Χαιρομαι που βρήκα μια παρεα που μπορω να πω μια κουβέντα γιατι μαλλον αυτο χρειαζομουν πιο πολυ, να πω δυο λογακια σε "ενηλίκους" που ζουν λιγο πολυ στην ιδια κατασταση με εμενα.

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

χα χα απο οτι διαβαζω βλεπω οτι και τα δικα σας αγγελουδια δεν καθονται ουτε στιγμή!!!! εχουμε και εμεις να το λέμε αυτο....τρεχουμε, σκαρφαλώνουμε παντου, αλίμονο αν δεν κλείσουμε την πορτα του μπάνιου....αλοιμονο αν αφησουμε ορθια καρέκλα στην τραπεζαρια διοτι απο κει σκαρφαλώνει και μετα ποιος τον πιανει...χα χα γενικά μοιάζει με τον Ταρζαν μεσα στη ζουγκλα :) Δεν σας κρυβω ομως οτι οσο και αν μου σπαει τα νευρα μερικες φορες αλλο τοσο τον απολαμβανω που θελει να εξερευνησει τα παντα και παρακολουθω με θαυμασμο ολες αυτες τις αλλαγες που εχουν επελθει. Ανυπομονώ πολυ να δω πως θα ειναι ο αδερφός του?! Εχετε και εσεις περιεργεια να δειτε ποσο διαφορετικοί ή ιδιοι χαρακτήρες θα ειναι. Παντως το αδερφάκι του με εχει ριμάξει στις κλωτσιες και τον χαιρομαι πολυ που ειναι τοσο "ζωντανός"...βεβαια μερικες φορες θα προτιμουσα να μην εχω και τους πονους στην λεκανη αλλα χαλαλι :)

ac76856ef1.png5772be4cd2.png

W93gp2.png

εμενα γιατι δεν εχει ηρεμησει ακομα???? Σκαρφαλωνει παντου , αν δεν κλειδωσω την εξωπορτα την ανοιγει και βγαινει στις σκαλες , δεν καθεται πουθενβα ουτε να δει παιδικο μιση ωρα ειλικρινα πανω απο 3 λεπτα δεν μπορει να κατσει , τρωει ακομα οτι βρει αποκατω, αν τον μαλωσω γελαει και ουτε πουμε παιρνει σοβαρα , δεν παιζει ποτε μονος του αλλα με θελει και εμενα απο διπλα και οταν του λεω κοιμησου παιδι μου τομεσημερι αρχιζεικαι τσιριζει κοιμηθου εθυυυυυ οιθτε μαθ (οριστε μας), πραγματικα χρειαζεται εναν ανθρωπο απο πισω του μονιμως και αναρωτιεμαι το 2ο το καημενο που θα θελει να φαει ή να το αλλαξω τι θα το κανω που θα χω αυτον να κυνηγαω αφηστε ωρες ωρες με ποιανει απελπισια ποτε θα φτιαξει χριστε μου?

Copy-Paste ο δικός μου...λες και βγαίνουν απο την ίδια κοιλιά..:-P

Και γω έτσι λέω,ότι βιάστικα για το 2ο..(θήλαζα κιόλας και μου κακοφάνηκε πολύ) ,αλλά θα μεγαώσουν τα μικρούλια μας και δεν θα μας δίνουν σημασία,τότε θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια δείτε αυτό!

http://www.pampers.gr/gr_GR/Unicef

Απλά κατεβάστε το τραγούδι!!!!

Για κάθε δωρεάν download στις ευρωπαϊκές ιστοσελίδες των Pampers, τα Pampers θα προσφέρουν ?0.053 στη UNICEF για την προώθηση της παράδοσης ενός αντιτετανικού εμβολίου σε μια έγκυο γυναίκα & γυναίκα σε ηλικία αναπαραγωγής του αναπρυσσόμενου κόσμου.

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

kalispera manoules!!!!

huida,me geia to plintirio!!!!!...alla na se akoume pio syxna!!!!!me to kalo na deis ton agoraro sou tin deytera ....elpizo na mas peis nea tou !!!!!

titinaki,katerina,felia,paros ...iroides sas to exo pei !!!!!ithela na iksera ego ego ti tha ekana pou eimai me sispaseis stin ksapla kai me ta nevra tsatalia !!!!!!...alithia pote einai i sosti stigmi gia to deytero ?einai poly simantiko gia mena na exo dyo paidia giati eimai monaxopaidi !!!!!oxi oti an den ta katefero tha stenoxoritho alla den leo ena kai telos!!!!!...kalo kouragio koritsia!!!!!

katerina,nomizo i kabili sou einai kali!!!!ego apo 68 nistiki (proti fora toso xamila..xa!)meta apo mia ora me 50 gr glikozis pige 120 ...kai o giatros eipe mia xara kai oxi epanalipsi ton allo mina!!!!...ouf!!!!oxi tipota allo alla mas exoun piei to aima me tis eksetaseis !!!!!!:)

ego eixa polla nevra xtes ....kai eixa aipnies ....kai i foufoula mou episis !!!!!giati miisame me poly kosmo kai akousame poles m@##$$$%^^&&8!!!!!

ego krabes den exo niosei oute mia fora...alla xtes pou piga na sikotho apo to krevati eniosa ena dinato pono deksia stin koilia sto ypsos tou afalou pou tromaksa ligo san travigma ....kai i foufoula mou merikes fores mou rixnei kati dinates ston trxilo pou me tromazei ....

ayta...manoules !!!!!

smouch!!!!!!

inka

AW3sp2.png

γεια σας μανουλες!!!

κατερινα μια χαρα ειναι η καμπυλη σου... μην σε απασχολει καθόλου...

ινκα δεν εχουμε πει πως οταν ακους m@##$$$%^&& θα κλεινεις τα αυτακια σου, και τα αυτακια της φουφουλας σου??? υστερα πως περιμενεις να μην κλωτσαει το παιδακι με αυτα που ακούει???

εγω σημερα ειμαι μια χαρωπη νοικοκυρουλα που πλενει κουρτινες... αντε και απο δευτερα θα αρχισω να ετοιμαζω το δωματιο της μπεμπουλας.... τι καλα... αντε περναει ο καιρος.....:P

mYQbp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!Αργησα να γράψω αλλα αυτές τις μέρες είμαι πόλυ χαλια δεν έχω διάθεση για τίποτα τι με επιασε δεν ξέρω ........

Σήμερα το πρωί έβλεπα στον καφέ με την Ελένη πως κάνανε μασάζ σε μωράκια και ήταν τέλειο κορίτσια..αλλα ακόμα μου φαίνεται πολύ μακριά ο Φεβρουάριος και με τα κιλά που έιχα ήδη συν όλα αυτά που ΄έχω πάρει τώρα νοιώθω σαν μπάλα δεν μπορώ να κουνηθώ εύκολα και αυτο μου χαλάει την ψυχολογία ,

Ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστούγεννα να ψωνίσουμε δώρα ,να κάνουμε το δέντρο και γενικά να ξεχαστούμε λίγο..

α ναι να φάμε και όλα αυτα τα γλυκα μελομακάρονα...

Καλά για τις μανούλες που έχουν ήδη ένα παιδάκι δεν έχω τι να πω τις θαυμάζω !!!!!!!!!!εγώ πάω για το πρώτο δεν κάνω τίποτα όλη μέρα και παραπονιέμαι συνέχεια..!!!!!!!!!!!!!:-(

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλησπέρα!!!

Αν και είναι το πρώτο μου και μόνο η σκέψη του να κάνω δεύτερο τόσο κοντά με τρομάζει...ηρωίδες μου!!!Θέλουμε 2-3 παιδάκια αλλά αν πρέπει να ρίχνω τόσο τρέξιμο και στο δεύτερο δε νομίζω να την παλέψω...Κάτσε να βγει το πρώτο και μετά βλέπουμε!!!

Σήμερα από το πρωί ήμουν στο Ιπποκράτειο με προγραμματισμένο ραντεβού και μου τα είπαν όλα καλά(για πρώτη φορά). Μου έκοψαν και τα φάρμακα για την υπέρταση γιατί μου λεν μάλλον ήταν από στρες και κούραση! Η φουσκίτσα έχει γίνει μεγάλο μωρό και τη βρήκαμε κατευθείαν για να ακούσουμε την καρδούλα της(τις άλλες φορές την ψάχναμε πότε ήταν ψηλά πότε χαμηλά δεξιά και αριστερά η κουτρουβαλίτσα).

Τώρα ξεκουράζομαι και στις 16.00 έχω να κάνω υπέρηχο νεφρά και συκώτι προληπτικά λόγω της υπέρτασης...μαλώνω με τα ρούχα μου για να μη φάω καθώς πρέπει να είμαι 5-6 ώρες νηστική για την εξέταση!!!

Χτες έκανα κι εγώ καμπύλη σακχάρου με 75 ml γλυκόζη και αιμοληψίες σε νηστεία-60 και 120. Αποτελέσματα θα πάρω την Τρίτη από το γυναικολόγο του ΙΚΑ!!! Να σας ρωτήσω...ζαλίστηκε καμία άλλη μετά που ήπιατε τη γλυκόζη;;;

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα κοριτσακια! Τωρα καθομαι όλη μερα στη γυρα ολο και κατι βρίσκω να κανω! οσες εχετε ήδη κι αλλα παιδακια τι να πω υποκλίνομαι! Μπραβο!!!

Εκλεισα για γ΄τριμηνου υπερηχο στις 7/12 ανυπομωνω να δω τη γλύκουλα μου! Ψωνίσαμε εχτες πολλα πραγματακια κι είμαι πολυ χαρούμενη!!

inka να κανεις πως δεν ακους! Κανε το βουδα και να στρεφεις αλλου την προσοχή σου, οταν ακους τις μ....ς! Σε καταλαβαίνω παντως και γω δεν την αντεχω τη μ...α, μου δημιουργει μεγαλη ενταση!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

xaxaxaxxaxaxa!!!!koritsia eyxaristo gia tin sibarastasi!!!!!!:)

georgia tora pou eipes gia bouda ...i bouda exei xathei ligo?ti psonia ekanes sti glykoula sou?

georgia,me tin kabili exoun zalistei kai anagouliasei poles files mou !!!!eidika me tin megali pou ekanes esy!poso megali exei ginei i fouskitsa?

silvi ,to eida ki ego ston alpha me ta morakia pou tous ekanan masage!!!!itane kouklakia!!!!!to koritsaki me to vraki kai bantana ola ta lefta?kai to agori pou tou ekanan masaze sto prosopaki kai edixne na to apolamvanei apistefta!!!!!...forontas mia pana me sinefakia .....!!!!!!..petheno!!!!

:)

inka

AW3sp2.png

georgia tora pou eipes gia bouda ...i bouda exei xathei ligo?ti psonia ekanes sti glykoula sou?

georgia,me tin kabili exoun zalistei kai anagouliasei poles files mou !!!!eidika me tin megali pou ekanes esy!poso megali exei ginei i fouskitsa?

silvi ,to eida ki ego ston alpha me ta morakia pou tous ekanan masage!!!!itane kouklakia!!!!!to koritsaki me to vraki kai bantana ola ta lefta?kai to agori pou tou ekanan masaze sto prosopaki kai edixne na to apolamvanei apistefta!!!!!...forontas mia pana me sinefakia .....!!!!!!..petheno!!!!

:)

Πανα με συνεφάκιαααααααα????????????? Τρελενομαι!!!!!

που τα πουλανε να παρω στον γιοκα μου????

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπερα! εχεις δικιο η Bouda εχει χαθεί!!

Παραγγγειλαμε επιπλακια, πηραμε την προικα μας, καροτσακι πορτ-μππε και καθισματακι αυτοκινητου, πρεπει να ψαξω για την κουρτινα και να δω τη διακόσμιση αυτα όσον αφορα το δωματιο γιατι απ΄τ΄αλλα δεν εχω κανει τπτ!

Θα παω μάλλον απο βδομαδα να παρω εσωρουχα και κανενα νυχτικακι για το μαιευτηριο, εχει και καλες μερες τωρα και λεω να το εκμεταλευτω!

Ο αντρας μου εχει ανχωθει με τη νεα γρίπη μου λεει να τελιωνουμε με τα ψωνια να μη πολυκυκλοφορω για δουλειες!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...