Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια γραφω πρώτη φορά καθώς μπήκα και γω στο club IVF! Είμαι εν αναμονή εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Είμαι 32 ,ολα έχουν πάει πολύ καλά, ωοληψια, υστεροσκοπηση και δημιουργια 8 βλαστοκυστεων. Έχουμε πολύ καλές βλαστοκυστες( ΑΑ) και το δίλημμα μας είναι αν θα μεταφέρουμε 1 ή 2....; 

Κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό; 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας! είμαι απο τις μανούλες Ιανουαρίου!

καλά βρε, επιτρέπεται να γεννάτε εσείς και μεις "οι παλιές" να παιδευόμαστε?????:-P:-P:-P

να είστε καλά, να σας ζήσουν τα μωράκια σας!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mummycool να σου ζήσει ο κούκλος σου!!!! Είναι τέλειος!!!!

Ramonitsa το grade 1 για τον πλακούντα είναι ο βαθμός γήρανσης (1) και είναι πολύ καλό, σημαίνει οτι δεν έχει γεράσει οπότε δεν έχεις πρόβλημα...

Kardoula, ο μπέμπης σου είναι άψογος: Μπέμπαρος!!!! 3500gr super!!!

Κοριτσάκια μου, σας αφήνω πάω για καφεδάκι με τον αντρούλη μου...

Τα λέμε αύριο.

Φιλάκια!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Mummycool... το μωρακι ειναι τελειο... και μην ξεχνας πως τα μωρα θελουν χρονο για να δειξουν σε ποιον μοιαζουν!!! Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι σου την ειπε η γιατρος... επρεπε δηλαδη να κανεις κατι διαφορετικο??? Πως ειναι τωρα με το μωρο μεσα στο σπιτι???? Δεν πιστευω να εχουν αρχισει οι επισκεψεις????

Καρδουλα 3500 κιλα??? Ουαουυυυ.... Μια χαρα... και τωρα παλι την αλλη Πεμπτη??? Καλα λεω εγω .... Πρωτα ολες οι αλλες και μετα εσυ.. χιχι... Σημασια εχει που ειναι γερος ο μπεμπης και εσυ ρε φιλεναδα εκανες τοση υπομονη, ε.... λιγακι ακομα θελει.... Και για να καταλαβω τωρα εχει εμπεδωθει και εχει παρει και την στη θεση???? Το χερακι δεν ποναει??? :tongue:

mYQbp2.png

ramonitsa kai o dikos sou den paei pisw. megalo mpempaki ante tha mas talaiporisoun na vgoun nomizw alla meta tha einai super.

den mou eipe ti ginete sthn periptwsh pou den gyrisi alla opws mou eipe akoma exoume. epimeni na perimenoume mexri 1/2 kai na mhn viazome. ase exw friksi. kala na einai to mwro mou kai tha kanw ipomoni ti na ginei.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Λιτσακι για την απαντηση....:D

Καλα να περασετε εξω με τον αντρουλη σου!;)

Γιωτουλα...:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ramonitsa kai o dikos sou den paei pisw. megalo mpempaki ante tha mas talaiporisoun na vgoun nomizw alla meta tha einai super.

den mou eipe ti ginete sthn periptwsh pou den gyrisi alla opws mou eipe akoma exoume. epimeni na perimenoume mexri 1/2 kai na mhn viazome. ase exw friksi. kala na einai to mwro mou kai tha kanw ipomoni ti na ginei.

Θα μας βγουν τα ματια..χαχα

μωρε καλα να ειναι τα μπεμπακια μας.....κ δεν με ενδιαφερει οσο κ να πονεσω...

Υπομονη κοριτσακι..καλο ειναι οσο καθεται μεσα...ακομα τουλαχιστον....:D:D:D:D

καλά βρε, επιτρέπεται να γεννάτε εσείς και μεις "οι παλιές" να παιδευόμαστε?????:-P:-P:-P

Πλησιάζει και η δική σου στιγμή!!!! Θυμάσαι που ρωτούσα για τη Γενική;;; ε τα μαθα μια και καλή όλα :) όλα καλά να σου πάνε κι εσένα!!

i1lzp2.png

Πλησιάζει και η δική σου στιγμή!!!! Θυμάσαι που ρωτούσα για τη Γενική;;; ε τα μαθα μια και καλή όλα :) όλα καλά να σου πάνε κι εσένα!!

α ναι σωστά!!! μας πρόλαβες όμως!!!!

ευχαριστώ πολύ

φιλιά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

me to kaloooooooooo!!!!me ena pono!!!!!

tha pas me rantebou;

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

ti einai ayta ta garidakia;;;;;;;;;;;;; που λετε;;;;;;;;;;;;;;

θελω κ εγωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...