-
Από την διαχείριση / Admin news
-
5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:
Την επόμενη Παρασκευή έχω ραντεβού,όχι αυριο.Αλλες 8μερες αναμονής δλδ.Τη Δευτέρα που πήγα στην κλινική,είδαμε σάκο,μου είπε ο γιατρός πως έχει καλο σχήμα,αλλά δεν είδαμε λεκιθικο,δεν ήθελε να μου πιέσει την κοιλιά κιόλας και έτσι δεν φάνηκε κάτι..Ε και αγχώθηκα πολύ που δεν είδαμε λεκιθικο,φοβάμαι πολύ.Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια,εύχομαι σε όλες πολλά μωράκια❤️
@Blue Velvetείσαι χρόνια στο φόρουμ? Σε θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος από το 2015 που είχα περάσει επιτροπή για να ξεκινήσω εξωσωματική και που τελικά έμεινα μόνη μου έγκυος αλλά η κύηση ήταν ανεμβρυική. Μπορεί να έχουμε μιλήσει και πιο μετά αλλά σίγουρα θυμάμαι το ψευδώνυμο σου! Λοιπόν επειδή το έχω βιώσει, να σου πω ότι η μαια τότε μου έλεγε ότι όσο έχω έντονα συμπτώματα, να μην αγχώνομαι. Εγώ βέβαια δεν είχα ενώ η χοριακη είχε φτάσει 60.000. Δε θέλω να αγχωσω βέβαια με αυτό κάποια άλλη κοπέλα γιατί δεν είναι και απαραίτητο να έχεις τα συμπτώματα τα δικά σου. Απλά το ότι συνεχίζουν και υπάρχουν νομίζω είναι θετικό. Προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά. Σίγουρα το σποράκι είναι εκεί μέσα και στα προκαλεί όλα!
-
Cafe Φεβρουάριος 2010
-
Θέματα
-
- 5.380 απαντήσεις
- 762.908 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.508 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 112.288 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.118.815 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 203.962 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.380 απαντήσεις
- 762.908 εμφανίσεις
-
- 1.530 απαντήσεις
- 192.970 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 1.928 εμφανίσεις
-
- 28.222 απαντήσεις
- 3.459.509 εμφανίσεις
-
- 769 απαντήσεις
- 72.989 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 379 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 85 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 102 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 29
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 426 απαντήσεις
- 19.457 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 189 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα