Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια μόλις γύριασα απο το γιατρο μου!!! Ο μπέμπης είναι 1.700kg!!!!!!!!!!!!!

Απο οτι είπε και ο γιατρός είναι μεγάλο μωρό!!!! Απίστευτο μου φαίνεται... Πριν 3 εβδομάδες ήταν 900gr και τώρα είναι δυπλάσιος!!! Την πρώτη εβδομάδα μου είπε να πάω για το Doppler, και μετά επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!

Ramonitsa και εγώ αυτά τα μπιμπερό ειχα πάρει στην μικρή μου και είναι οντως πολύ καλά! Αλλά εμένα επειδή μου αρέσουν οι αλλαγές λέω στον μπέμπη να πάρω της nuby!

Να χαιρεσαι το γιο σου μια χαρουλα μπραβο το γλύκουλι σου! Αντε με το καλο!

Και γω για μπιμπερο σκεφτομαι της nuk να παρω μου τα χουν πει κι αλλε μανουλες!

Επίσης κορίτσια τι μου είπε μια φίλη που εχουμε τον ιδιο γιατρο ! Φρικαρε λεει μολις είδε να φοραει εσωρουχα μιας χρήσης! Δε θα παρω, ποιος τον ακουει και μαλωνει λες και είναι πατερας σου ασε!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσάκια χαιρετώ όλες τις φουσκομανουλίτσες. Τι έχω πάθει δύο μέρες τωρα κοιμάμαι σχεδόν σερι μέχρι της 2 το μεσημέρι.Βέβαια άργησα να κοιμηθώ χτες αλλά γενικά σπάνια κοιμάμαι τόσες ώρες συνεχόμενα. Με λίγες στάσεις για κατούρημα βέβαια εννοείται. Τη μανούλα δεν πήγα σήμερα να την δω γιατί έχει πορίες στο κέντρο αλλά την άκουσα καλά λαλιστατη. Περιμένει να την σηκώσουν γιατί έτσι πρεπει να περπατήσει. Έχει όρεξη τρώει πιστεύω είναι αγρίμι. Ευχαριστώ για τις ευχες σας. Βλέπω που ψωνίζεται μπιμπεράκια και έχω φάει τον δικό μου να με πάει στα jambo που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μας ή στο λητώ. Πάντως θέλω να βγω έξω τώρα. Αλλά θέλω να πάρω ψιλοπραγματάκια, μπιμπερο, πιπιλίτσες, αξεσουάρ για το μπανάκι τους, ψαλιδάκια κ.α Και ένα θερμαντηρα που έχω ακούσει ότι είναι πολύ εξυπηρετικός.Αποστειρωτή θα πάρω από το ιντερνετ μαζί με θήλαστρο που έχω βρει από Αγγλία.Σας είχα βάλει μια σελίδα. Έχει και της Ameda μοντέλα που δεν έρχονται Ελλάδα και κοστίζουν όσο to swing.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια μόλις γύρισα απο το γιατρο μου!!! Ο μπέμπης είναι 1.700kg!!!!!!!!!!!!!

Απο οτι είπε και ο γιατρός είναι μεγάλο μωρό!!!! Απίστευτο μου φαίνεται... Πριν 3 εβδομάδες ήταν 900gr και τώρα είναι δυπλάσιος!!! Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου μου είπε να πάω για το Doppler, και μετά επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!

QUOTE]

Μπράβο Συγχαρητήρια!!! Τόσο πολύ μεγαλώνουν σε 3 βδομάδες???

Και εγω που πήγα στις 9/11 ηταν 1050 και τωρα εχω ξανα ραντεβου 30/11..Λες να με περιμένει καμια παρόμοια ευχάριστη έκπληξη???

Πάντως εχει δυναμώσει σίγουρα γιατι οι κλωτσιές του τώρα πια πονανε κανονικα!...Αντε με το καλο να τελειώσουν ολα!! Γερά να ειναι και αυτά και εμεις!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

wow!!!!paros kaniko moro exeis sti koilia sou e?megalonoune !!!!!!pos perase o kairos vre koritsia !!!!!

ki ego arxes dekemvriou tha pao gia doppler!!!!

irthe o adroulis sou?

Άστα να πάνε inka μόλις μου είπε 1700kg έπαθα πλάκα!!!!!

Την άλλη εβδομαδα έρχεται και το μόνο που σκέφτομαι αυτό είναι.. Αντε να περνάνε οι μέρες...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ego skeftomoun na paro ena megaloutsiko kado gia to balkoni ..na ta mazevo ola ekei kai na to adeiazo kathe vradi.na exo kouva?ti megethos ?poses panes xoraei ?kai ti tha to exo mesa sto domatio?

εξω εξω!!!! Δεν ξέρω για τα βρέφη αλλα μια φίλη μου ειχε ερθει σπιτι με το 2χρονο γιοκα της (κολαση τα διαλυσε ολα σε 1 ωρα) ο οποιος χέστηκε και η βρώμα της πανας κράτησε ολο το βραδυ παρόλο που μολις εφυγαν εβγαλα τα σκουπίδια!!! Μπαλκόνιιιιιιιι!!!!! αν και των δικών μας θα ειναι γλυκά!

Κορίτσια δεν σας προλαβαίνω !!!! Δεν εχω χρόνο να διαβάσω ολα τα μηνυματα! με μια γρήγορη ματια βλέπω οτι μιλάτε για ψωνια πραγματα και εγω Δεν Εχω Παρει Ακομα Τιποτααααα!!!!! τι θα κάνω???? Ποτε θα τα προλάβω όλα???? Ουτε το δωματιο του εχω ετοιμάσει...και θα βαψω και εναν τοιχο!!!! Αγχωθηκαααααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εχω ένα παράπονο βρε κοριτσάκια. Του λέω του άντρα μου, μην είσαι και πολύ χαλαρός για τα Χριστούγεννα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται σου λένε ότι το να φτασουν 36η με 37η τα δίδυμα και πολύ είναι. Αυτός είναι τόσο αισιόδοξος που πιστεέυι πως θα πατήσω και το Φλεβάρη δηλαδή θα πάω στις 40. Τωρα ειλικρινά ποσο εφικτό είναι αυτό. Μου λέει γιατί να μην φτάσεις έχεις ένα καλό τράχηλο μια καλή μήτρα είσαι γυμνασμένη και αυτά. Όμως έγω είμαι του προνοώ γιαυτό και δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελιτα περαστικα για την μαμα σου!!

Σ'ευχαριστώ καλή μου άντε κι εσύ να πάρεις την άδεια να ξεκουραστείς και να απολάυσεις λίγο την εγκυμοσύνη σου.

Πάνω που έλεγα για τα μωρά νασου ο μικρός μου χώνει κάτι δυνατές και μου ακουμπά την κύστη. Απορώ πως και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα την μικρή πουναι απο πάνω. Πωπω κορίτσια χαμος γίνεται εκει κάτω.Αρχίζουν να ξυπνάνε σα να κουνήθηκε και η μπέμπα λίγο. Φανταστείτε πως στον υπέρηχο το αγοράκι ήταν κάτω και το κορίτσι πάνω τα χώριζε η μεμβράνη των σάκων αλλά ΄ήταν σα να είναι πισωκολλητά. Άρα όταν κλωτσάει ο μικρός προς τα πάνω σκουντάει τη μικρή και αυτή αντιδρα και κλωτσάει εμένα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Σ'ευχαριστώ καλή μου άντε κι εσύ να πάρεις την άδεια να ξεκουραστείς και να απολάυσεις λίγο την εγκυμοσύνη σου.

Πάνω που έλεγα για τα μωρά νασου ο μικρός μου χώνει κάτι δυνατές και μου ακουμπά την κύστη. Απορώ πως και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα την μικρή πουναι απο πάνω. Πωπω κορίτσια χαμος γίνεται εκει κάτω.Αρχίζουν να ξυπνάνε σα να κουνήθηκε και η μπέμπα λίγο. Φανταστείτε πως στον υπέρηχο το αγοράκι ήταν κάτω και το κορίτσι πάνω τα χώριζε η μεμβράνη των σάκων αλλά ΄ήταν σα να είναι πισωκολλητά. Άρα όταν κλωτσάει ο μικρός προς τα πάνω σκουντάει τη μικρή και αυτή αντιδρα και κλωτσάει εμένα.

xaxa!! να πεις στον γιατρο να σου δινει dvd !!! να τουσ τα βαζεις οταν μεγαλώσουν να γελανε!! Καλα τα δίδυμα εχουν τρελή πλάκα!!!! Μεσα και εξω απο την κοιλιά!!! Επικοινωνουν κανονικά ήδη!!

Κι εγω ολα της Nuk τα είχα, μπιμπερο, πιπιλες, αποστειρωτη, χτενα, ψαλιδακι. Ειχα τον καταλογο της Nuk και εκανα μια μεγαλη παραγγελια σε ενα φιλο φαρμακοποιο.

που βρίσκω αυτον το καταλογο να τα παραγγείλω ολα να ξεμπερδευω??

Ολοι λένε οτι ειναι πολύ καλα ποιοτικά!!

γιατι δεν θα προλάβω καθόλου ... θα παω και ενα mothercare για ρούχα και σεντονακια κουβερτες τετοια...

Μπραβο Παρος..ποπο..καλε μεγαλο μωρο θα γινει!!!!!!

Αχου καμαρι η μαμα ε?;):D

Ινκα καλε οχι το καλαθι για τις πανες μεσα στο δωματιο..χαχα εννοειται..

ή μπανιο ή εξω..

αλλα αυτο που σας λεω ειναι τελειο..αν πατε απο τα mothercare ρωτηστε να σας τον δειξουν..

το εχει μια φιλη μου..κ δεν μυριζουν καθουλου οι πανες..ειναι ακριβως για αυτο τον λογο..

κ να μην μυριζουν..κ να ειναι αντιβακτηριδιακο..η καθε μια μπαινει σε αλλη σακουλιτσα ειδικη για μυρωδιες κ μικροβια...σφαρηιζει..κ ετσι ο κουβας δεν λερωνεται κ ουτε μυριζει..

Απο οτι ξερω....τωρα κ αυτο στην πραξη θα το δω..γιατι αλλο να στο λενε..κ αλλο να το βλεπεις μονος σου!:P

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...