Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσάκι η κάρτα μου ειναι προπληρωμένη και δεν εχω βαλει εξτρα λεφτα μεσα, την φορτώνω πάντα ακριβως το ποσο που θελω, οποτε και να θελουν δεν μπορουν να μου παρουν παραπάνω λεφτα. Θα ρωτησω την Καρδουλα που έχει βάλει παραγγελεία.

Πάντως εμένα μου χρέωσσαν 206,36 ευρω οσο ακριβώς βγαινουν οι 183.13 Λιρες σε ευρώ μαζι με μεταφορικά ετσι!!

Επεξεργάστηκαν by mariamg

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κορίτσια!!!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα κορίτσια με τις συσπάσεις να ξεκουραστούν!!!!!

Είδα οτι παραγγέλνετε απο το mothercare και λέω να πάρω αυτά τα μπιμπερό με τον θερμαντήρα τους! http://www.mothercare.com/dp/B002ISJ5C6/ref=ord_cart_active/275-9601565-6555454?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&mcb=core εδώ δεν τα βρήκα κάπου και μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα και από μένα,

Για αγορές ακούς από mothercare. Δεν σε χρεώνουν κάτι παραπάνω από το αγγλικό ποσό. Αυτό που ίσως χρέωσαν την ioanna είναι η ίδια της η τράπεζα να χρέωσε τη visa για συναλλαγές. Paros νομίζω ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν το στέλνουν Ελλάδα. Έλεγξε το πριν κάνεις τη παραγγελία.

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!:D:D

Διαβαζω για παραγγελιες απο το mothercare Αγγλιας..να ρωτησω κατι ρε κοριτσια?

Οι ιδιες τιμες δεν ειναι? Νομιζω οτι πανω κατα ιδια ειναι...

Ασε που εγω δεν μπορω να κανω παραγγελια..ειμαι κ λιγο περιεργη..θελω να τα βλεπω πρωτα απο κοντα πριν τα αγορασω!

Απο την καλτσα που λεει ο λογος μεχρι κ την πιπιλα.....

Ειπαμε περιεργη..χαχαχαχαχα!

Ελιτακι..ευχαριστω πολυ... βρε την μπουμπου να ειναι πιο ζωηρη απο τον μπεμπαρο...χαχα..γυναικες αγαπη μου..γυναικες...τσαουσες!!!!!!!;)

Φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ramonitsa εκτός του ότι είναι μισή τιμή τα πάντα σχεδόν μπορείς πολύ άνετα να πας να τα δεις στο mothercare εδώ και μετά απλά να τα παραγγείλεις online.

ειναι τοσο καρδουλα ε? Μπραβο..διαφορα..

δεν το εχω κοιταξει να σου πω την αληθεια μου...νομιζα οτι επειδη ειναι η ιδια εταιρεια..οι τιμες ειναι ιδιες ....

Να παω να τα δω στο mothercare να τα δω κ να τα παραγγειλω...αλλα ειμαι τοσο ανυπομονη..που δεν μπορω να περιμενωωωωωωω σου λεωωωωω...

χαχα..τα θελω εδω κ τωρα...!!!!!!:D:D:D

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!

Μπήκα επιτέλους στον έβδομοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! 2-3 μήνες ακόμα!!! Πως περνάει έτσι ο καιρος;

Eleonora με γεια τα επιπλακια σας!!!

Εμείς πήραμε αυτό το ριλαξάκι/κούνια http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=34297&selcat=bgb

Με 50 ευρώ, λέει πως όταν το μετατρέψεις σε καρεκλάκι μπορει να κάτσει μέχρι να γινει 4 ετών!! Προσωπικά δεν νομίζω να χωράει στα 4 αλλα ποτε δεν ξέρεις..

Πολύ καλό το ριλάξ πόσο το πήρατε???

Κι εγώ ακόμα δεν έχω κοιτάξει για αυτά αλλά πρέπει γιατί με ρωτάνε για δώρα τι να μου κάνουν οπότε να είμαι ενήμερη!!!!!

Από μπιμπερό ???? τι πήρες????? και αποστειρωτή???

lX5Hp3.png

Πάρος νομίζω πως τα ειδα στο μοδερκεαρ αυτα, αλλα δεν ειμαι σίγουρη!!!

Κοιτα και αυτα μηπως σ'αρεσουν.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=1367273

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=2094810#

Ραμονίτσα μπορεις να πας να τα δεις στα μοδερκερ της Αθήνας και απο εκει και περα αυτα που σου αρεσουν να τα παραγειλεις απο εξω!!! Εγω αυτό εκανα!!!

Ελεονόρα 50 ευρω, συγκεκριμένα 49 ευρώ δωσαμε!! Ειναι μια μέση λύση και μου αρεσε που εχει και την δόνηση!!! Αποστειρωτή δανειστικα ενα της κικκο δεν ξερω αν ειναι καλός, θα δειξει. Μπιμπερό πήρα της κικκο τα γυάλινα αλλα με εξτρα θήλες πιο μικρές που μοιάζουν με την δική μας θηλή!!!

Απο μπιμπερό πηρα ένα τέτοιο http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=1427433

Δυο τέτοια ενα στο κάθε χρώμμα http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=11108 και 3 τεμ του ιδιου σχεδίου των 120γρμ.

Οι θήλες ειναι σιλικόνης της κικκο απο 0+.

ελπιζω να βοήθησα!!!

Αυτο που εμαθα και δεν ηξερα ειναι πως οτι μαρκα ειναι το μπιμπερο την ιδια μαρκα πρέπει να ειναι κι η θηλή!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Γεια σας κοπελες ωραια μερα σημερα!Κια χωρις συσπασεις τι γίνεται δε μπορω να καταλαβω! Πηγα το πρωι στο ΙΚΑ ενταξει ξεμπερδεψα ευκολα! Πηρα παντόφλίτσες για το μαιευτηρίο! Και κοιταξα και κατι νυχτικακια να τα χω υπόψη μου!Ε[ειδη σημερα νιωθω καλα θα παω να κλεισω τα επιπλακια και τα υπόλοιπα! Τελικα καθισματακι λεω να παρω της lapen! αυτα τα νέα μου! Elita σιδερενια η μανουλα σου!!!

Με γεια τα ψωνια σας όσες ψωνίσανε! Εγω εχω το ίδιο θεμα με τη Ramonitsa θελω να τα βλέπω , ασε που δεν εχω προπληρωμενη καρτα! όπως η maria!!

Περιμενω τον αντρουλη μου τωρα να σχολασει! Σας φιλω !!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Kalispera manoules!!!!!

ti kanete?sorry gia msn alla me petakse ekso kai exasa to groupaki mas pali !!!!den to vrisko...

maria to yutopar niotho na me tsitonei 2 ores kai meta me xalaronei poly....gi ayto anarotieme ti ginete me tin b

oubou ....etsi opos paei to perno 1 mina kai tha to perno mexri na genniso ....den pavei na einai farmako...alla epsaksa sto internet kai den vrika kati ...

dilosa simetoxi gia seminario me maia sto mothercare ...nai to ekana kai ayto!!!!exo xazepsei to ksero!!!!

ki ego den exo psonisei pote apo to internet,isos giati den exo parei pote posotita apo kapio sigekrimeno magazi...op oti katalava thelei na pareis posotita e?gia na aksizei mexri ti poso milame?..sta 500 euro pou tha edina stin ellada(leme tora ) sto aggliko mothercare posa tha doso?me ola mazi?(eksoda apostolis kai tetia..)

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια απο οτι βλεπω λετε για μπιμπερο...

εγω πηρα αυτα...http://www.nuk.de/produkte/mahlzeit/flaschen/firstchoice/bottles.html?lang=en της NUK λενε οτι ειναι πολυ καλα...κ δεν κανουν κολικος στα μωρακια...οταν ρουφανε το γαλατακι τους...δεν περναει αερας δηλαδη...λενε οτι ειναι πολυ καλα..τωρα τι να πω..στην πραξη θα τα δω..

Πηρα 2 μεγαλα κ 2 μικρα..εννοειται παντα γυαλινα κ με σιλικονη πιπιλα!

Τωρα θελω να παρω αποστειρωτη...αποστειρωτη για πιπίλα κ θηκη..βουρτσακια που καθαριζουν τα μπιμπερο...κ κουβα για τα μπειμπιλινα..κατι που ειδα στο mothercare κ ειναι πολυ καλα...ειναι λεει με δικη του σακουλα ο κουβας..τα πετας μεσα εκει..μπαινει στην σακουλα ειναι αντιμικροβιακο..κ δεν εχεις καθολου οσμες..

Τελικα ειναι πολλα τα πραγματακια για ενα μωρο ε?

αμαν..αγχωνομαι..

μετα θελεις κ κρεκλακι αυτοκινητου...και..και..και..και..ποτε δεν τελειωνουν τα και!

χαχα

Κοριτσια μόλις γύρισα απο το γιατρο μου!!! Ο μπέμπης είναι 1.700kg!!!!!!!!!!!!!

Απο οτι είπε και ο γιατρός είναι μεγάλο μωρό!!!! Απίστευτο μου φαίνεται... Πριν 3 εβδομάδες ήταν 900gr και τώρα είναι δυπλάσιος!!! Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου μου είπε να πάω για το Doppler, και μετά επιτέλους μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!

Ramonitsa και εγώ αυτά τα μπιμπερό ειχα πάρει στην μικρή μου και είναι οντως πολύ καλά! Αλλά εμένα επειδή μου αρέσουν οι αλλαγές λέω στον μπέμπη να πάρω της nuby!

Επεξεργάστηκαν by paros99

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...