Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια τις κορτιζονες τις εκανα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα εκανα 2 δοσεις το πρωι και 2 το βραδυ δεν πρηστικα καθολου εκοψα το αλατι για 2 μερες και ολα καλα η μονη παρενεργεια που ειχα ηταν την επομενη μερα οτι ειχα εξαψη στο προσωπο εκαιγαν τα μαγουλα μου και ηταν κατακοκκινα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη γεννησα 36η εβδομαδα αλλα ειχα πολλες συσπασεις απο την 27η. Ριλαξ εχω και εγω της fisher price ηλεκτρονικο και μας ειχα βολεψει απιστευτα

Με τη μάρκα avent συμφωνείτε?????

Η κουνιάδα μου μου έχει δώσει 6 γύάλινα μπιμπερό της Chicco.

Η δε αδερφή μου την avent δεν την αλλάζει με τίποτα.

Παρήγγειλα βέβαια από το mothercare to set των 149€ της avent όπως είπα αλλά ο αποστειρωτής της avent αποστειρώνει μόνο avent κι όχι και γυάλινα. Οπότε ????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια!!!

Ποπο..χαχα..διαβαζω για αγορες..για επιπλακια..για μπιμπερο,,τι καλα...τι καλα.....οπως καταλαβαινετε ειμαι μεσα στην τρελλη χαρα γιατι πλησιαζει ο καιρος...κ τρελλαινομαι απο την χαρα μου!!!!!!!!!

gerogiab k εγω παιρνω τα prepar βεβαια παιρνω τεταρτο γιατι με το μισο παω σαν κομπρεσερ...να σου πω την αληθεια δεν εχω πετρωμα τοσο στην κοιλια..οσο πιεση ..κατι σαν μπουκωμα κατω στον κολπο..τωρα ομως ειμαι πολυ καλυτερα...τις συσπασεις θα τι καταλαβαινεις οταν η κοιλια σου γινεται πολυ σκληρη...ειναι διαφορετικο απο οταν κουνιεται το μωρακι κ κανει τα βουναλακια στην κοιλιτσα...

Θα την νιωθεις σκληρη ...σαν να σε τραβαει κιολας..κ μπορει κ λιγα πονακια..

να ξεκουραζεσαι θελει αρκετα ομως ετσι?

Καλο απογευματακι σε ολες .......:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

goustaro poly pou exoume arxisei ta psaonia!!!!

eleonora ,apla afou to pires tis avent ayto tha xrisimopiiseis aloste perilamvanei stin timi ayti kai bibero ...krata kai ta alla gia kava ..

koritsia na rotiso an thilasoume apoklistika o apostirotis paei xamenos ?

ramonitsa ,akrivos opos ta perigrafeis !!!!etsi einai i syspaseis ...pos eisai ?poses kaneis peripou tin imera?

katerina ,me kesariki gennises?

maria ,beneis ki esy ston 7o !!!!ante plisiazoume siga,siga!!!!!kalo mina !!!!!

inka

AW3sp2.png

inka γεννησα φυσιολογικα, ο αποστειρωτης αν θηλασεις θα παει μαλλον χαμενος αν και θα σου χρειαστει για να αποστειρωνεις το θηλαστρο τις πιπιλες και μπιμπερο αν σου χρειαστει για κανενα χαμομηλακι το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε απο πριν αν θα καταφερουμε τελικα να θηλασουμε αρα η αγορα αποστειρωτη ειναι απαραιτητη

Μαρακι αντε με το καλο να μπεις και εσυ στον 7ο !!!!

Πλησιαζει ο καιρος κοριτσια!!!!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα φιλενάδες...Εμείς όλα καλά αν εξαιρέσεις τις συσπάσεις...Έχω περίπου 7-8 την ημέρα και με τα yutopar...Φοβάμαι μη γεννήσω πρόωρα.. Το καλό είναι ότι δεν έχω καθόλου πόνο, μόνο πέτρωμα...Έπίσης το σχολείο ακόμη κλειστό μέχρι τέλος της εβδομάδας, οπότε θα είμαι σπίτι, αν και φρικάρω να μαι μέσα συνέχεια..Αυτήν την εβδομάδα θα κάνω και τη καμπύλη ζαχάρου τη μεγάλη...πως θα αντέξω τόσες ώρες...;;

Λέτε να πρέπει να κάνω κι εγώ ενέσεις κορτιζόνης;

k5f4p3.png

NRrPp3.png

Ramonitsa ευχαριστω πολυ για την απαντηση περι συσπασεων! Αυτη τη στιγμή αισθανομαι το σφίξιμο κοντα στον αφαλο και σχεδον 1 δαχτυλο απο κατω του! Πιο κατω η κοιλια μου είναι οκ τι γινετε ρε παιδί μου ! Παντως σημερα μετρησα 8 συσπασεις! Το πρωι καθε 30'' σχεδον και μετα το μεσημερι καθε 1 με 1:30 ωρα! Θα το παρακολουθησω και αυριο και θα παρω στο γιατρό!

Σαν και σενα huida δεν εχω καθολου πόνο μόνο που αισθανομαι το σφιξιμο και μετα το πετρωμα και καμια φορα αισθανομαι μια ενόχληση σαν τραβηγμα απο κατω αλλα εσωτερικό!

Εχω πολλες δουλειες κοριτσια και εξετασεις αυτη τη βδομαδα αλλα δεν ξερω τι να κανω να παω αυριο στο ΙΚΑ ή να κατσω σπιτακι να δω τι θα γίνει με το θεματάκι , συσπασεις?

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Δεν ξέρω βρε κορίτσια έχω μπερδευτεί εγώ μέχρι τώρα νιώθω μια πιεση δεξια κάτω απτο πλευρο, βλεπετε επειδή είναι δύο έχουν ανέβει ψηλά. Βλέπω κάτι σαν κεφαλάκι, ποδαράκια ποιος ξερει τι. Ξέρω πως είναι η μικρή γιατί είναι πάνω η θέση της και όταν ακουμπάω την κοιλιά μετακινείται και αλλάζει θεσούλα. Άρα δεν νομιζω πως είναι συσπαση. Και έπειτα ο μικρός που είναι από κάτω, πιέζει την κύστη μου, το εντεράκι μου και νιώθω τις κινήσεις του ποιο βαθιά στην πύελο. Απλά σας ακούω που λέτε για συσπάσεις και ανησυχώ.

Μariamg η μαμάμου είχε κοίλες μεσοσπονδηλιων δίσκων κάτω στο ιερό οστό. Τελικά ξύπνησε από τη νάρκωση, ακόμα την κρατάν τα παυσίπονα, ο γιατρός είπε πως θα έχανε το πόδι της αν το άφηνε. Η μαμά μου είναι νέα 49 ετώ,και περιμένει τα πρωτα της εγγονάκια τώρα, δεν ήθελε να το αφήσει γιατί στενοχωριόταν και ήθελε να είναι καλά μέχρι να γεννηθούν τα μωράκια.

Την απόφαση την πήρε άμεσα και μας αιφνιδιάσε γιατί ήρθε να δείξει την μαγνητική στο γιατρό και καπάκι την ίδια μέρα την έκανε εισαγωγή γιατί ήρθε και αυτή αποφασισμένη. Αυτά καλή τύχη κορίτσια σε όλες μας να έχουμε την υγεία μας και τα μωράκια έρχονται όλο και πιο κοντά.

PN8Qp2.png

csXep2.png

maraki ......:D:D:D7ος ..ναι....χαχαχααχα....

αντε κ ο 9ος κοντοζυγωνει!!!!!!!

Εμεις στις 18 μπαινω..την Τεταρτη!!!!!!ααααα..

Ινκα μου..δεν εχω πολλες...δεν τις μετραω να σου πω την αληθεια..απλα καποιες φορες τις καταλαβαινω οταν κουραζομαι λιγο παραπανω..Δεν εχω τοσο πετρωμα κοιλιας οσο μπουκωμα στον κολπο..αλλα τωρα με τα χαπακια καλυτερα..

Ξεκουραση θελει...τα υπολοιπα ψωνια μου τα εχω αφησει προς το παρον..Γυρω στα μεσα Ιανουαριου θα κανω τα υπολοιπα..που θα ειμαι πιο χαλαρη!Μεχρι τοτε...ξεκουραση!

huidaki, τι κανεις κοριτσακι?:D Πολυ καιρο εχω να σε πετυχω...

οσο για τις συσπασεις..κατσε φρονιμα ..μην κανεις απολυτως τιποτα..κ ξεκουραση Ολε!!!!!!!!!! Ο γιατρος σου τι σου λεει?

georgiab να σου πω ακομα δεν εχεις παρει τον γιατρο τηλ???????

παρτον να σου πει κ εκεινος καλυτερα...μην το αφησεις το θεμα...

αν κ μαλλον αυτα θα σου πει κ εκεινος...αλλα καλυτερα να μιλησεις μαζι του..

Οσο για την δουλεια..θα ελεγα καλυτερα να ξεκουραστεις λιγακι ε? Οι συσπασεις αυτο χρειαζονται απο οτι ξερω..Αλλα παρε τον γιατρο σου!!!!!!

Ελιτα...δυδυμακια..ε?:D:D:D

Ενα κ ενα??? μια χαρουλα κοιτσακι...ξεμπερδευεις εσυ στο τσακα τσακα...

Με το καλο κοριτσακι!!!!!!!!!!!!:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ ramonitsa, κι εσύ με το καλό ο μπεμπούλης σου.Δυο και είδη δείχνουν το χαρακτήρα τους. Νομίζω η μπέμπα είναι λιγο ζόρικη και ζωηρή. Ο μπεμπούλης μου μου φαίνεται πιο ήσυχως. Θα σας πω όταν βγούνε με το καλό.Πάντως μου φαίνεται λιγος ο καιρός. Κι εγώ μπηκα στον 7ο.Και χαίρομαι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!Είδα που κάποιες συζητάτε για αγορές από το Mothercare Αγγλίας, έχω παραγγείλει και εγώ 2 φορές ρουχάκια για τον Νικόλα μου, είναι ακριβώς η ίδια ποιότητα. Το θέμα είναι πως ενώ γράφουν πάνω π.χ. 18 λίρες και αυτό αντιστοιχεί σε π.χ. 20 ευρώ, το καρτελάκι γράφει άλλη τιμή σε ευρώ π.χ. 26 ευρώ. Σας λέω ένα παράδειγμα,οχι με ακρίβεια στο συνάλλαγμα. Επειδή πλήρωσα με πιστωτική και μου ήρθε η χρέωση περίπου 1 μήνα μετά, δεν θυμάμαι αν πλήρωσα το ποσό Α ή το ποσό Β :-(

Φιλιά σε όλες και καλή μέρα να έχουμε!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!

Μπήκα επιτέλους στον έβδομοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! 2-3 μήνες ακόμα!!! Πως περνάει έτσι ο καιρος;

Eleonora με γεια τα επιπλακια σας!!!

Εμείς πήραμε αυτό το ριλαξάκι/κούνια http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=34297&selcat=bgb

Με 50 ευρώ, λέει πως όταν το μετατρέψεις σε καρεκλάκι μπορει να κάτσει μέχρι να γινει 4 ετών!! Προσωπικά δεν νομίζω να χωράει στα 4 αλλα ποτε δεν ξέρεις..

Για κάθισμα αυτοκινήτου υπολόγιζε γύρω στα 120-200 ευρώ αναλόγως τι επιλέξεις. Απλα να ξέρεις πως μπορει να λέει μέχρι 11 κιλά αλλα ουσιαστικά το παιδί βολεύεται μέχρι τους 7-8 μήνες σʼαυτό, μετα πας σε άλλα. Σου δίνουν έξτρα (50ευρω) και την βάση του καθίσματος. Απʼ οσο μάθαμαι και ειδαμε σηκώνει πολύ ψηλά το καθισματάκι του αυτοκινήτου οποτε δεν βολευει ιδιαίτερα. Εμεις την ακυρώσαμε και της πήραμε παιχνιδάκια μʼαυτά τα λεφτά!!!

Ινκα το σκέφτομαι σαν μέτρο πρόληψης!! Θέλω να πω πως σε περίπτωση που εγω ή το μωρό μολις γεννηθεί κολλησουμε αυτή την γρίπη, η μικρή μου θα έχει πιο γερά πνευμόνια για να το αντιμετωπίσει. 7 Δεκεμβρίου που θα πάω στο γιατρο θα το συζητήσω μαζι του, στο μεταξυ θα το ψάξω οσο δεν πάει!!!

Ινκα από νεογέννητο μπαίνει, εξάλλου το δένεις στο ριλαξ και φυσικά δεν το αφήνεις μονο του. Μόνο που το ριλάξ πρεπει να το βάζεις σε σταθερό σημειο, πάτωμα ή τραπέζι, όχι στον καναπέ ή στο κρεββάτι!!!

Κορίτσια και εγω εχω μπερδευτει με τις συσπάσεις!! Καταρχην η μαια μου μου ειπε πως δεν διαρκούν πανω από λίγα δευτερόλεπτα, εγώ έχει τυχει να την εχω και για είκοσι λεπτα!!!

Ραμονίτσα τι κάνεις σε άφησε ο γιατρος να σηκωθείς; Πως τα παει ο γιοκας σου;

Ελίτα ετσι είναι, τώρα έχει και τα εγγονάκια της, ασε που σκέφτηκε ποσο πολύ την χρειάζεσαι εσυ και πως μονο ετσι θα μπορει να σε βοηθήσει!! Πολύ καλα εκανε!! Καλή ανάρρωση να εχει. Θα χρειαστει φυσιοθεραπείες;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Ιωάννα τι εννοεις για τις διαφορές τιμής;

Εγω παρηγγειλα και ρουχαλάκια για την μικρή μου, σουτιέν θηλασμού, μαξιλάρι θηλασμού, ενα δωράκι για την ανηψιά μου η παραγγελειά μου βγήκε 159,98 Λίρες + 23,15 τα μεταφορικά (για Αθήνα) = 183.13 Λίρες και την webuy μου την χρέωσαν 206,36 Ευρώ οσο βγαίνει δηλαδή με τηνμετατροπή των νομισμάτων!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Ιωάννα τι εννοεις για τις διαφορές τιμής;

Εγω παρηγγειλα και ρουχαλάκια για την μικρή μου, σουτιέν θηλασμού, μαξιλάρι θηλασμού, ενα δωράκι για την ανηψιά μου η παραγγελειά μου βγήκε 159,98 Λίρες + 23,15 τα μεταφορικά (για Αθήνα) = 183.13 Λίρες και την webuy μου την χρέωσαν 206,36 Ευρώ οσο βγαίνει δηλαδή με τηνμετατροπή των νομισμάτων!!

Μαράκι αυτό είναι σίγουρο, γιατί θέλω κι εγώ να παραγγείλω αλλά αν είναι να χρεώσουν όσο κοστίζουν σε τιμές ευρώ (και όχι όσο πάει με μετατροπή) τότε δεν ξέρω αν θα προχωρήσω....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...