Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ψωνια ακούω και αγχώνομαι....σκέφτομαι να ψωνίσω απο το mothercare.com για να μην τρέχω πέρα δώθε.Έχει ψωνίσει κάποια απο σας εκει να μου πει αν είναι εντάξει;;;

Να ζήσουν τα καινούργια μπεμπάκια!!!

Προσωπικά δεν βιάζομαι να γεννήσω γιατί ξέρω τι με περιμένει......

Γιώτα η διατροφή θα σου βγει σε καλό θα δεις...απλά να σκέφτεσαι ότι τιποτα δεν αξίζει μπροστά την υγεία και όλες οι γεύσεις είναι μια μεγάλη ουτποιια του μυαλού.

Φέτος για δώρα δεν φτάνουν...μαζεύουμε λεφτά για την γέννα και για τα παιδιά αργότερα...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Manoules kalimeraaaaaaaaaaaaa!!!!!

mammycool,kala kaneis kai perpatas kai perneis katharo aera!!!!!ma nomizo oti an exeis kali egimosini protinete..etsi den einai ?

eytixos pou imouna drastiria to 1o trimino alios den tha tin paleva tora....

ramonitsa eisai i thetiki mas energia !!!!!na beneis pio syxna na mas les ta nea sou !!!!!

kardoula,perimenoume leptomeries apo ta mathimata

natasa ,o bebis tha ta vrei ola etima e?

ioanna me gia to vapsimo !!!to fantazome telio!!!!!!

ti einai to mazoo and tha zoo?to ksereis ki esy maria?...perastika me ta ponakia sou ...diskolevoun ta pragmata apo do kai pera e?ki ego xtes to vradi eixa ...alla eimai ok simera !!!!!!

maraki s eyxaristoume gia to site ...poly kalo!!!!eisai mesa se ola!!!!!

pollaaaaaaaaaaaaaaaa filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

inka

AW3sp2.png

kalimera koritsia kai apo mena,

mummycool eipame na perpatame alla egw to savvato efaga kraksidi apo to giatro pou perpataw 2 ores th mera estw kai an tis kanw spasta. mou leei sto telos tha genisso proora.

loipon to mathima toketou htan fantastiko kai mou lithikan polles apories. ektos apo anatomia pou mas edikse kai th sixnothta twn ponwn kata to toketo ematha ta 3 diaforetika idi anapnoon pou tha xriastoume kata th genna an ta thimame fisika ekeinh ths stigmi kai mas edikse kai pws na to kanoume mpanio kai to thilasmo. eutixos apo oti mas eipe tha ta kanoume mazi kai sth praksi otan genithoun ta mpempakia mas.

episis mas eipe oti toulaxiston emeis pou gename sto mhtera (an geniso ekei den kserw akoma) sth valitsa xriazomaste mono ta proswpika mas idi kai tis nixtikes mas giati ta ypoloipa ta parexei to nosokomeio (panes, eswrouxa mias xrisis, servietes, kai sapounakia). episis rwtrisa ti einai kalitero gia tis pipiles kai ta mpimpera silikoni i kaoutsouk mou eipe silikoni kai mono an den vrisko se ektakti anagkh kaoutsouk. auta gia thn ora epidi ta thimame siga siga me tosh pliroforia oti thimame tha sas to lew:)

filakia:)

Καλημέρα κοριτσια!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλά!! Εγω εχω ενα πηξιματακι αυτη τη βδομαδα στη δουλεια..

Γενικά με εχει πιασει ενα πονος που φευγει και ερχεται στην πλατη, σαν να δυσκολευομαι να αναπνευσω καποιες στιγμες!! Ο αντρας μου λεει οτι ξεκινησα και να ροχαλιζω!!! Απιστευτο!

Εφαγα του σκασμου το σ/κ..και φαγητο και πολύ σαβουρα ομως !! Αλλα το ευχαριστηθηκα!! Το πρωι ζυγιστικα και εφτασα αισιως στα +16 κιλά! Δεν βαριεσαι!!! Τι γιαννης τι γιαννακης!! Ανυπομονώ για την μερα που θε ξεκινησω να ετοιμαζω το δωμάτιο του μπέμπη και να του αγοραζω ρουχαλακια...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Felia θεωρω την ποιοτητα των mothercare στα bebe φοβερη.

Inka mazoo and the zoo = παιδικα τραγουδακια (αλλα και για μεγαλους, εμεις τα χορευουμε οικογενειακως)

Πες μου τέτοια...πάω σήμερα να φορτώσω την κάρτα μου και πάμε για e-ψωνια...φωτιΑ στα ροζ

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσαρες

Πως πατε? Απο οτι βλεπω ολες καλα:P

τι βλεπω? mazoo and the zoo ?το αγαπημενο μας , αφου σκεφτομαι να τον παω στην παρασταση που κανουν το Σαββατοκυριακο στο θεατρο μιλαμε για τρελο κολλημα.

Λοιπον εγω το Σαββατο πηρα τους δρομουςκαι εκανα ερευνα αγορας ,βρηκα το λικνο μαζι με την προικα του και στρωμα κοκοφοινικα συνολικα 320Ε στα ΗΡΑ μετα πηγα mothercare και κατεληξα σε αποστειρωτη AVENT IQ24 μπιμπερο AVENT επισης και εχει ενα πακετο με τον αποστειρωτη , 7 μπιμπερο και εναν θερμαντηρα 149 Ε που νομιζω οτι συμφερει επισηης θηλαστρο avent ηλεκτρικο με 3-4 μπιμπερο και δοχειο για μεταφορα γαλακτος στα 120 Ε ειδα και μερικα εσωρουχακια ειχε πακετο με 6-7 μεσα γυρω στα 30 Ε που νομιζω οτι συμφερει οποτε εχω καταληξει στις αγορες μου οτι αλλο μου χρειαστει το βλεπω στην πορεια .

Την Παρασκευη εχω ραντεβου στον γιατρο μου να δω επιτελους την μπεμπιτσα που εχω σχεδον ενα μηνα να την δω και εκλεισα και 9/12 για doppler ανυπομονω νη δω την φατσουλα της αν φυσικα μας κανει την χαρη

Αυτα κοριτσακια απο εμενα

Φιλακια πολλα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

katerina ,ki ego gia to iq 24 psinome kai gia to thilastro poso ta vrikes sto mothercare?

ego sto bebe jou ta vrika 120 euro to iq 24 kai to thilastro 150 euro .

to paketo ton 6 sta esorouxakia pou to vrikes sto mothercare?30 euro ?me sxediakia ?to bebe jou ta apla esorouxakia ta exei 3,60 to kathena ...alla me sxedia giro sta 10 ..den exei kati endiameso ....

kardoula giati pipiles silikonis?

ydroxoaki !!!! pote perneis adeia?

kserete ayta ta thilastra pou exoun sta nosokomia ti marka einai?

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Τα θήλαστρα στα νοσοκομεία είναι της medela συνήθως...

Κοιτάξτε διαφορά :

http://www.mothercare.com/Mothercare-Girls-3-Pk-Layette-Sleepsuits/dp/B002EJ67AC/sr=1-17/qid=1258367991/ref=sr_1_17/276-9532067-5918541?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76103031&mcb=core

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=M0262

απο Αγγλία σε χρεώνουν κάπου 15 ευρώ για πακέτο 2 κιλών...

inka εχω εδω τον καταλογοτου mothercare που γραφει οτι εχει αποκλειστικα προσφορα θηλαστρο ηλεκτρικο avent , 200 επιθεματα στηθους , 3 μπιμπερο των 125 ml, 2 θηλες για νεογεννητα ,2 δοχεια αποθηκευσης γαλοκτος , κρεμα για θηλες και μια θηκη για πιπιλα ολα αυτα 129 Ε τα εχει σαν πακετο τα εσω ρουχακια με σχειδιακια τα ειδα και τωρα που το ξαναβλεπω στον καταλογο ειναι 34 Ε για πακετο των 10

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Αυτο που λέγαμε προχθες καποιες στο μσν για το μοδερκεαρ Ελλάδας και Αγγλίας!!! Να ναι καλά η καρδούλα και η Νίνια πουπ μου άνοιξαν τα μάτια!!!

Εγω έβαλα μια μεγάλη παραγγελεία στο μοδερκεαρ Αγγλίας, οταν τα παραλάβω με το καλό θα σας πω!! το θέμα ειναι πως πχ αυτα τα ζιπουνάκια απο εδω τα πήρα 32,50 ευρω (και μπορειτε να τα δειτε στο τιμοκατάλογο) ενω απο εκει12,8376 Ευρώ http://www.mothercare.com/Girls-7-Pk-Layette-Short-Sleeve-Bodysuits/dp/B002EJ69X2/sr=1-25/qid=1258370767/ref=sr_1_25/278-6562680-4808017?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76099031&mcb=core

ή πχ τα λευκά μακρυμάνικα ζιπουνάκια πακέτο των 3 μονο στην Ελλάδα κάνει 16,50, ενω στην Αγγλία 6,13 Ευρώ http://www.mothercare.com/Mothercare-Plain-White-Bodysuits-3-Pack/dp/B0011DYAH4/sr=1-2/qid=1258370767/ref=sr_1_2/278-6562680-4808017?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76099031&mcb=core

Και για να δειτε διαφορά, ακόμα και το πακέτο των 7 τεμαχίων στην Αγγλία (κάτι που δεν υπάρχει εδω) ειναι φθηνότερο!!! 8,93 Ευρώ

http://www.mothercare.com/Mothercare-Plain-White-Bodysuits-7-Pack/dp/B001138EJO/sr=1-1/qid=1258370767/ref=sr_1_1/278-6562680-4808017?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76099031&mcb=core

Εν ολίγης εδω βγαίνει 5,5 ευρώ το τεμάχιο, ενω εκεί 1,48 ευρώ το τεμάχιο!!! Το πιστεύετε;

Ή πχ το παλτο σουέτ που ήθελα να πάρω στην ανηψιά μου 31,25 Ευρώ http://www.mothercare.com/Mothercare-Nordic-Folk-Suedette-Coat/dp/B002HSWZV0/sr=1-20/qid=1258370540/ref=sr_1_20/278-6562680-4808017?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76104031&mcb=core ενώ εδώ κάνει 69 Ευρώ (σελ 47 στον κατάλογο mothercare)

Το θήλαστρο swing της medela εκει κάνει 99,35 Ευρώ ενω εδω βγαινει 150 ευρω σε mothercare και Λητώ!! Μόνο απο εναν αντιπρόσωπο στην Θεσσαλονίκη οπως ειχα ξαναπεί το βρήκα 130 ευρω. http://www.mothercare.com/Medela-Swing-electric-breast-pump/dp/B000JFJJ4Y/sr=1-16/qid=1258371167/ref=sr_1_16/278-6562680-4808017?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core

Επεξεργάστηκαν by mariamg

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...