Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

που πηγατε ολες καλε??? σαββατοβραδο και την κανατε για βολτιτσα?? προσοχη μονο στο ποτο και το τσιγαρο!!!

εγω το πρωι πηγα στην ενδοκρινολογο και μου εδωσε συγκεκριμενη διατροφη.... και αν δεν αποδωσει σε 15 μερες ..... ινσουλινη!!!

παντως η διατροφη ειναι πολυ ωραια, εχει τα παντα και νομιζω θα βοηθησει ακομα και στα κιλακια, για να δουμε!!!

αντε καλο σαββατοβραδο σε ολες!!! :P

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ αυτό το τσιγάρο! τα χω πάρει απίστευτα...είπα να βγω χθες και σημερα για φαγητό και καπνίζουν παντού!!!!! είναι σε αναστολή λέει ο νόμος...σκατά! δεν το αντέχω με τίποτα το τσιγάρο πλέον...καλά χθες το βράδυ είχαμε και πούρα, δράμα σας λεω

ζητούνται άκαπνα μπαρ και εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη!

ίνκα με γεια τα ψώνια!!!!!

καλή αρχή γιώτα κι εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνεις ινσουλίνη...

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσιααα!

Εχθές ήμουν απο τις 6:30 το πρωί στο Ιασώ, έφυγα για λίγο γιατί πήγα την μικρή μου στο Disney on Ice, και γύρισα πάλι εκεί γιατι γέννησε η φίλη μου... Τελικά στις 19:45 ο μικρός βγήκε!!!!!!!! 2850kg και πανέμορφος!!!!!! Ταλαιπωρήθηκε πολύ η καημένη τόσες ώρες αλλά δεν ήθελε να πονέσει καθόλου και έτσι απο όταν είχε διαστολή 2 έκανε επισκληρίδιο και αυτή ήταν υπεύθυνη για όλη την καθυστέρηση, ήταν και ψηλά το μωρό, αφού δεν ήθελε να περπατήσει καθόλου, παρόλο που τις το είχε πει ο γιατρός... Ευτυχώς όμως γλίτωσε την καισαρική!

Αχ κορίτσια έβλεπα τις κοπέλες να μπαίνουν μέσα για να γεννήσουν και ήθελα και εγώωωω! Ανυπομονώ πάρα πολύ... Αντε λίγο μας έμεινε όμως!

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

να της ζήσει ο μπέμπης! ευτυχώς ήταν μικρούλης!!

τελικά το δωδεκάωρο δεν το γλιτώνουμε ε;; ωχ παναγιά μου...

και συνήθως πότε ζητάς επισκληρίδιο; στο 5 περίπου; και γεννάμε στο 10;

τι εννοείς δεν ήθελε να περπατήσει; όταν ήταν έγκυος;;

έβαλα πλυντήριο, το άπλωσα και έκανα brownies και κέικ με φουντούκι (κάπως λασπωμένο αλλά πολύ νόστιμο)

λέμε να πάμε βολτίτσα στον καθαρό αέρα του Χορτιάτη

Νουτέλα ψώνισες;;;;;

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το πρωινό της Κυριακής...

Ινκα με γεια τα πραγματάκια της μπεμπούλας σου....εγώ ακόμη δεν τις αγόρασα ούτε ενα βρακί μόνο 5 φορμάκια τι μαμα θα γίνω...

Μάλλον τέλος του μήνα θα τα ψωνίσουμε εμείς.

Γιώτα τι διατροφή σου έδωσε΄; εγώ ακόμη δεν έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου μάλλον 3\12 που θα πάω στον γιατρό θα με στείλει κι εμένα.

Mummycool δεν βλέπεις στις ειδήσεις όλοι οι καπνιστές χαλαρά μέσα στα καταστήματα και οι μη καπνίστές έξω για να παίρνουν οξυγόνο ....

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

kalimera manoules!!!!

omorfi mera simera e? an eniotha kala tha pigena mia mikri volta ...alla exo mia mikri anakatosoura simera ....pos exo xouftaliasei etsi re gmt den boro na katalavo ....kourazome poly!!!kai eimai monima me kontomaniko ...zestenome poly kai idrono !!!!!

giota kane prosektika tin diatrofi kai tha tin glitoseis tin isoulini !!!!!oxi oti tha patheis tipota ...alla fantazome oti den theleis pia ales eneseis !!!!!

an mporeis stile kai tin diatrofi na tin doume giati kala na sou lene prepei na prosexeis kai allo na ksereis ti prepei kai ti den prepei !!!!

kardoula pos itan ta mathimata ?opos stis amerikanikes tainies ?itna kai o adras sou mazi?

mammycool ayto me to tsigaro stin ellada einai aparadekto ...den borei na efarmostei enas nomos kai ton palevoun edo kai 8 mines!!!!alla einai ta simferonta ...den thelei to elliniko kratos na kopsoume i na elatosoume to tsigaro ...einai polla ta lefta ari!!!!pernei apo tous forous kai oxi mono .....aparadekto pantos !!!!!

koritsia den ksero pos niothete ...alla niotho oti den tha ksanakapniso ...perasa to poly zori tora niotho san na mi kapniza pote ...

exo ena endiaferon mail gia to emvolio ...tha prospathiso na to stilo !!!!

silvi,ego agxothika na ta exo ola taktopiisei mesa ston noemvrio giati ta epipla kai ta karotsia theloun kamia fora kai ena mina ...an skefteis oti mesolavoun xristougenna kai ola tha ypolitourgoun....

sxetika me ta stromata kai tis kouvertes ti kserete ?apo stromata yparxei to latex kai o kokofinikas ...apo kouvertes sinthetiko kai malino ..kapou eixa diavasei oti to malino prokalei alergies ...

aaaaaaaaaaa kai gia stromataki liknou ti yparxei ?maksilari pote thelei to moro ?ti maksilari?

koritsia i foufoula mou megalose ...otan klotsaei fenete !!!!!kouniete oli i koilia mou!!!!!

na exoume oles mia omorfi kiriaki!!!!!!!!!

inka

AW3sp2.png

να της ζήσει ο μπέμπης! ευτυχώς ήταν μικρούλης!!

τελικά το δωδεκάωρο δεν το γλιτώνουμε ε;; ωχ παναγιά μου...

και συνήθως πότε ζητάς επισκληρίδιο; στο 5 περίπου; και γεννάμε στο 10;

τι εννοείς δεν ήθελε να περπατήσει; όταν ήταν έγκυος;;

Mammycool Το 12ωρο δεν είναι απαραίτητο! Εγώ είχα μπει την ίδια ώρα με την φίλη μου και 11:45 γέννησα! Πάντως της είπε και η μαία ότι αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος γιατρός θα της είχε κάνει στις 15:00 μια καισαρική και θα έφευγε!

Συνήθως την επισκληρίδιο στο 5 σου την κάνουν και γεννάς στο 10!

Της είχε πει στον 9ο να περπατάει για να κατέβει το μωρό αλλά δεν ήθελε..

Πάντως το μωράκι που το είδα σήμερα είναι γλύκα και ξεκίνησε ήδη να θηλάζει!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

έτσι να μας δίνεις λίγο κουράγιο...εγώ προσωπικά το χω πολύ ανάγκη!!

άμα σας πω τι έκανα σήμερα οι μισές θα φρικάρετε και οι άλλες μισές θα με ξεχέσετε! πήγα για πεζοπορία (μια μιση ώρα μόνο) στο Χορτιάτη!! Νιώθω απίστευτα όμορφα!! μάζεψα καθαρό αέρα, κουράστηκα και ευχαριστήθηκα το φαγητό στην ταβέρνα χωρίς τύψεις!!!

i1lzp2.png

Κουκλες τι κανετε...?:D

Γεννησε η Γκουφομαμα εχτες κ ειμαι πολυ χαρουμενη..εκανε εναν υπεροχο πανεμορφο αγοραρο!!!!!!:D:D

Αντε κοριτσακια μου κ εμεις με το καλο στην ωρα μας!!!!!!!!!Πλησιαζουν κ τα Χριστουγεννα κ ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη..κ που κοντοζυγωνει κ η δικια μας η σειρα!!!!!!!!

Να ειστε ολες καλα..κ να περνατε σουπερ!!!!!!!!!

Τωρα πια απο εδω κ περα θα κανουμε κ τα ψωνακια πιο καλα των μωρων μας..κ θα ειναι τελεια!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια τι κανετε? Χαθηκα, χτες όλη μερα στα μαγαζια μετα για φαγήτο και σημερα πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι που εχει 2 δυδυμα κοριτσακια! Τελειο κορίτσια το δωματιακι τους θελω και γω! Επιτελους νομιζω οτι κατεληξα στα επιπλακια, ειδα μια κουνια κρεβατι ασορτι συρταριερα και μπορω να διαλεξω οτι ζωγραφια θελω να μου τα κανει! επίσης μπορω να διαλέξω μου είπε την προικα και να μου κανει κουτρίνα στο ιδιο υφασμα! Επιπλεον ειδα ενα φανταστικό καθισμα αυτοκινητου της Lapen το οποιο προσαρμοζεται με κατι σαν μεγαλη βιδα αναλογα με το μεγεθος του σωματος του μωρου και είναι μεχρι 18 κιλα, για καροτσακι ειδα της peg- perego 1 που μου αρεσε, σκεφτομασταν το maclaren αλλα μας αρεσε περισσοτερο αυτό τελικα!

Το κακό είναι οτι στο μαγαζί δεν ειδα μπανακι να μ΄αρεσει και μαλλον θα παρω απ΄τα mothercare όταν παω για τα ρουχαλακια

Αυτα τα νέα μου θα δω μια ταινιουλα με τον αντρούλη μου τωρα, φιλακια κοριτσακια μου ευχομαι μια ηρεμη νυχτα σε όλες τα λεμε αυριο!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κορίτσια, καλησπέρα και από εμένα..σας γράφω με τον γιόκα μου αγκαλίτσα να βλέπει την "κατσίκα" των mazoo and the zoo!!!χαχαχαχα...μιλάμε για τρελό κόλλημα!!

Επιτέλους βάψαμε το δωμάτιο της μπέμπας!Το κάναμε ένα πολύ όμορφο ροζ με έναν τοίχο σε απαλό μπεζ- καφέ!Είναι πολύ όμορφο!!Αύριο έρχεται η μαμά και η αδερφή μου να με βοηθήσουν και την Πέμπτη πάμε να ψωνίσουμε της μπέμπαςςςςς- πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά! Επιτέλους θα ξεκουραστώ λίγο...εύχομαι σε όλες καλή εβδομάδα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Παντως οι περισσοτερες βλέπω ότι ετοιμαζεστε από νωρίς. Εγω στη μικρή μου ξεκινησα τα ψωνια αρχες Δεκεμβρη (γεννηθηκε 31-1). Για το μπεμπη δεν εχω πάρει ακόμα τιποτα. Ελεγα να του παρω ενα φορμακι του παναθηναϊκου προχθες και δεν με αφηνουνε, μαμα και συζυγος. Ευτυχως για αρχη δεν θα χρειαστω πολλα, γιατι τα περισσοτερα της μικρης ηταν ουδετερα και σε καλη κατασταση. Τα εχω διαχωρισει από τα ροζακια και απλά θα τα ξαναπλύνω. Επιπλακια θα κρατησει ο μπεμπης της μικρης, της οποίας ψαχνω για μονο κρεβατι.

Ινκα, στρωματακι για λικνο ειχα από τα mothercare. Στρωμα για την κουνια από τα bebejou, οπου και τα επιπλάκια. Μαξιλαρι δεν χρειαζονται τα μωρα. Κουβερτα έχω μια μαλλινη, αλλά της εβαζα από μεσα και σεντονακι, γενικά όμως προτιμώ τα 100% βαμβακερα, ειδικα αυτά που ακουμπάνε πάνω στο δερματακι του μωρού.

Ιωαννα εμεις προτιμαμε το χοντρουλη τον ελεφαντουλη, αλλα χορευουμε σε ολα.....

Επεξεργάστηκαν by natasaZ

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Καταρχην να ζησουν τα μωράκια των φίλων σας που γεννήθηκαν!!! Αντε να ερθει και η δικιά μας σειρά!!!

Γιώτα καλή τύχη με την διατροφή!! Ειναι δυσκολη;

Γεωργία άκουσες για την απόσυρση καποιων καροτσιών maclaren στην Αμερική; http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=8194817

Ίνκα απο όοοολα οσα εχω διαβάσει, και πίστεψε με ειναι πολλα!!! Το καλύτερο στρώμμα ειναι απο αλογοτριχα, αλλα επειδη ειναι τσουχτερό ειναι καλύτερο να πάρεις απο κοκοφοίνικα με βαμβακερές βάτες!!! Το στρώμμα πρέπει να είναι μέτριο προς το σκληρό, ώστε οταν αρχίσει να πατάει πανω του να μπορει να στηρίξει τα ποδαράκια της!!! Προσοχή ομως, αν το μωράκι βρέξει τον κοκοφοίνικα τότε αυτός γινεται πηγή μικροβίων, οπότε το αδιάβροχο πετσετέ πανάκι ειναι απαραίτητο!! (Δεν θυμαμαι τωρα πως λέγεται). Πολλοί βάζουν και ένα καλό υπόστρωμμα, αν θυμάμαι καλά και η Κατερίνα μου το ειχε προτίνει!!!

Όσο αφορά τις κουβέρτες διάβασα πως ειναι προτιμότερες οι βαμβακερές και οχι οι μάλλινες γιατι δημιουργούν αλλεργείες!! Καλά εγω προσωπικά αναγκαστηκά τις αποφεύγω μιας και ο ανδρας μου είναι αλλεργικός στο μαλλί.

Οσο για το μαξιλάρι απαγορεύεται τους πρώτους μήνες, καθώς και οτιδήποτε άλλο που εχει προσβαση το παιδί μεσα στην κούνια, ωστε να μην υπάρχει κίνδυνος πνιγμού!!

http://www.paidiatre.gr/ygeies/Ygeies-Paidi.htm#3a

Κορίτσια μη γελάσετε αλλα και εμένα μ'αρέσουν οι mazoo and the zoo!!!!!!

Εγω είχα ενα δύσκολο ΠΣΚ. Πονούσα πολύ σε ολη μου την κοιλιά, στον θώρακα, μέση, δεξί ισχυο και κλασσικά στο γόνατο μου!!! Καποια στιγμή δεν μπορουσα να κουνηθώ καλά καλα!! Αλλα ευτυχώς σημερα ολα καλά!! Απλά μεγάλωνε η μικρη μου καιμε επιασαν εντονοι πόνοι!!!

Επεξεργάστηκαν by mariamg

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα κι από μένα!!!

Μαρία μου περαστικά σου!!! Αχ...τι τραβάμε με τις θυγατέρες ακόμα δεν έχουν βγει!!!;)

Κι εγώ δεν είχα πολύ καλό ΣΚ γιατί είχα λίγα καφέ υγρά από την Πέμπτη. Πήρα το γιατρό τηλ και μου είπε να μην ανησυχώ αν δε γίνουν κόκκινα. Από χτες σταμάτησαν οπότε είμαστε καλά, αλλά τη βγάζω όλη μέρα στο κρεβάτι!

Είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε και γενική καθαριότητα αυτό το ΣΚ εν όψει Χριστουγέννων αλλά ανέλαβε μόνος του ο άντρας μου!!! Μου έκανε μια κουζίνα λαμπίκο δεν έχω παράπονο!!!

Για την κόρη παραγγείλαμε το κρεβατάκι την προηγούμενη βδομάδα αλλά ζητήσαμε να μας το παραδώσουν Ιανουάριο λόγω έλλειψης χώρου!!! Της αγοράσαμε και μερικά φορμάκια, καλτσάκια και τέτοια αλλά σταματάμε γιατί δώρα ακόμα δεν έχουμε πάρει από κανέναν οπότε θα περιμένουμε κανα μήνα ακόμα για να δούμε τι θα μας φέρουν και μετά να ψωνίσουμε ό,τι μας λείπει!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...