Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!!!! Μπεμπουλι να τασας καλωσήρθες στο κόσμο της πανας!!!!!! Μην αφήσεις κανενας που να μη χ@%%ς καταλαβε ε? Νατασουλι και τωρα μπορεις να ηρεμησεις !!!! Ποτε ξανα περιπετειες τέτοιου είδους!!

Γιωτούλα μου να πανε όλα καλα!!!! και γω θελω κι αλλο μωρακι αλλα ο Χρήστος ουτε να το ακούει, αφου του κανα πλακα ότι είμαι εγκύος και μη το δεις ασπρισε, παραλιγο να πάθει καρδιά!!! μπουυυχουυυυ το βλεπω να μη ξαναγίνομαι μάνα!!!

Μαρακι διαβασα το μηνημα για τη μπεμπουλα που ερχεται κοριτσακι μου τι ωραια μια χαρα να σου πανε όλα!!!!

Και τωρα θα σας πω για τη Κωσταντίναμου νεα!! Λοιπον καταρχήν είμαστε τσιλιβιθρόνια γνωστο, αλλα το ξαναλεω για να το εμπεδωσω καλυτερα!! 7 κιλα παναγιτσα μου!!!

Μιλαμε ασταματητα όλα τα δυσίλαβα και κοριτσια χτενίζεται η κόρη, καλα μη τρελαθουμε κιόλας κανει πως χτενίζεται!! μολις κλεινουμε το τηλ. και τη πόρτα λεει γεια!! θελει να φαει τα πάντα αλλα μόνο για δοκιμή μετα τα φτύνει!!! Μας δείχνει με το δάχτυλο τι θελει να της δώσουμε που δε φτανει, εννοειται τα πάντα!! λεει "εκει" Εμενα με χορευει στο ταψι, και χορευει και η ιδια σταματητα με ότι μουσική και της βάλεις καλα πολυ γελιο.....!! Τελος βαριεται να περπατήσει και είναι πολυ φοβιτσιαρα πανω στο καναπε στεκεται μόνη της όρθιοα χωρις να κρατιέται αμα της βαλεις κατω και την αφήσεις κλαψουρίζει και απλωνει χέρια να τη πιάσεις!!! ΡΙΧΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥββββββββββββββββββαααααα για το τέλος και γυρνάω στη δουλεια γιατί προβλέπεται να απολύομαι!!!!! Φιλακιααααααα!!!!!!!! και σορυ που δε μπαινω πολυ δε προλάααααααααβαινω!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε κι εμεις σπιτακι μας επιτελους. Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας.

Ο μικρος εννοειται οτι εγινε χαλια απο πίσω με τη μια. Τιποτα δεν κανουν οι κρεμες. Μηπως ξερετε κανενα καλο ματσουνι της γιαγιας?

Τα πεθερικα μου μας πηρανε στολες αποκριατικες, τους πειρατες, πολυ ομορφες.

Ελεονορα καλη επιτυχια για αυριο....

Γιωτα κι εσενα ολα καλα να πάνε.

Γεωργια μηπως με πολυ μπουρου μπουρου τον πεισεις τον καλο σου τελικα?

Λιτσακι παντα ευτυχισμενοι...

nG0fp2.png yu71p2.png

Kοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!

Αρχικά ένα

123510vl41zvzjt7.gif

στον μικρούλη της Νατάσας!!!!!!

Καλή ανάρρωση και εύχομαι πλέον να βλέπετε τα νοσοκομεία μόνο σε φωτογραφίες!!!!

Κατά τα άλλα είμαστε καλά, ο άντρας μου θα φύγει αρχές Μαρτίου και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!!!

Πολλά φιλάκιααααα!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλησπερα

νατασσα καλη αναρωση στον μπεμπακο και ελενα καλη επιτυχια για αυριο

αντε να τελειωνετε να ηρεμησεις και εσυ!!

ευχομαι ολα να πανε καλα κ θα σε παρω κ τηλ.

φιλια

χχχ

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Νατάσσα, εγώ έχω δοκιμάσει την verdal καλή μέχρις ενός σημείου, αυτό που με σώζει όταν ο Νικόλας κάνει πληγές, είναι το eosine, είναι στην ουσία σαν βάμμα, αλείφεις με βαμβάκι και κάνει ένα φιλμ ώστε να μην περνάει καθόλου υγρασία και έτσι να μπορεί να επανέλθει το δέρμα. Το βρίσκεις στα φαρμακεία, επάλειψη κάθε βράδυ και πλύσιμο κανονικά, για 5 ημέρες.

Αχ Ναταλία, αν σου πώ ότι σε σκεφτόμουν μια μέρα και έλεγα πέρασε ο καιρός..πωπω δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθάνεσαι! Αλλά αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι και το ξέρεις σίγουρα καλύτερα από εμένα , είναι να είστε καλά, με υγεία πάνω από όλα και πάλι μαζί θα είστε σύντομα…

Ελενα, καλή επιτυχία με το χειρουργείο σας!!

Αύριο φεύγουν και η μαμά και η αδελφή μου, κορίτσια δεν κατάλαβα τίποτα…δεν ξέρω, μπορεί να είμαι και περίεργη- που είμαι- αλλά όταν έχουμε επισκέψεις το σπίτι είναι πάντα άνω κάτω ρε γμτ και έτσι δεν ευχαριστιέμαι…Ξέρω, ξέρω φωνάζετε, αλλά τελικά για να ξεκουραστώ λίγο , η μόνη λύση είναι να πάω κάπου χωρίς τα μωράκια μου…καλοκαίρι σε περιμένω!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Ελενα!!

Νατασσα μου επιτελους τελειωσατε με αυτόν τον εφιαλτη!! Ποτε ξανα να μην περασετε τετοια αγωνια!! Πως είναι ο αγωνιστης σας; Να τον χαιρεστε κιολλας!! Από εδώ και περα να είναι το πιο υγιες και τυχερο μωράκι!!Συγνώμη, νήπιο πλεον!! Ολο ξεχνιεμαι!! Πλεον εχουμε νηπια!!!

Νεφελιτσα χρονια πολλα και από εδώ!! Παντα υγιής, ευτυχισμένη και καλοτυχη να είσαι!! Όλα τα καλα ευχομαι!!

Ιωάννα περαστικά σας!! Πως ειστε τωρα ; συνηλθε καθολου; Ο Νικολας πως είναι;

Τζενάκι πως είναι σημερα ο γιοκας σου; Συνηλθατε;

Ελενα να χαιρεσαι και από εδώ την κοράκλα σου!! Ότι καλυτερο σας ευχομαι!! Και να είναι παντα μονο χαμογελαστή!!!

Γιωτακι όλα θα πανε καλα θα δεις!! Μπροστα στα ζουζουνια μας τι είναι οι κοποι,

σωστα; Τα πλευρα πως τα ραγισες; Περαστικούλια σου!! Μένεις ακινητη;

Το κοριτσάκι μου να είναι καλα και δεν με νοιάζει το ονομα!! Κυρίως για τον ανδρα μου στεναχωρηθηκα που ηθελε να δωσει αυτή την χαρα στον πατερα του!! Αλλα και αυτος τωρα χαιρεται!! Να δουμε αν θα καταφερω να τον πεισω για τριτο σε καμμια 3ετια!!!

Λιτσάκι να χαιρεστε την νεοφωτιστη!! Πως ηταν; Λεπτομερειες εκτος από φωτος!!

Και η δικια μου τις ιδιες κραυγες κανει και λιωνωωωωωωωω…

Γεωργια εν ολιγης σε ξετρελαινει κάθε δευτερολεπτο η κορακλα σου!! Ψυχουλακι μου.. ετσι πρεπει!!!!!! Φαντασου την σε λιγο καιρο που θα σου παιρνει και τα παπουτσια και τα κοσμηματα για να τα φοραει!!!! Πω πω..!!!!!! Ξετρελαινομαι από τωρα…..

Νατασσα τα φανταζομαι ντυμενα!!! Αχ αυτά είναι τα καλυτερα!! Τελικα θα τους κανεις παρτακι;

Εγω ειμαι από τωρα με γιουτοπαρ!!!!! Μʼαρεσει που όταν εμεινα εγκυος ελεγα πως σʼαυτή την εγκυμοσυνη δεν θα πονεσω, δεν θα παρω ουτροσεσταν, δεν θα παρω γιουτοπαρ, δεν θα μεινω ακινητη σε ένα κρεββατι, δεν θα αφησω κανεναν να με πληγωσει καιιιιιιιι θα παρω και λιγα κιλα!! Ποναω μεν αλλα καμμια σχεση με την πρωτη μου εγκυμοσυνη δοξα συ ο Θεος, σε σχεση με το τι περασα τοτε τωρα ειμαι απιστευτα καλα, πηρα ουτροσεσταν, έκανα ενέσεις, παιρνω από τωρα γιουτοπαρ, εχω μεινει οσο «ακινητη» μου επιτρεπει η κορη μου, δεν εχω αφησει κανενα να με πληγωσει μιας και εχω απομακρυνθει από.. τους επικινδυνους, καιιιιι εχω ηδη παρει 5 κιλα!!!!!! Τουλαχιστον σʼαυτή την εγκυμοσυνη τρωωω.. τετοια εβδομαδα ειχα παρει 13 στην μεγάλη και εκανα και διατροφη!!! Αποκολληση μηδέν, δοξα συ ο Θεος, ο πλακουντας οπισθιος χαμηλος αλλα δυστηχως λογο της συντομης προηγουμενης καισαρικης μου και της κουρασης η μητρα στην τομη μου εχει παχος 4,5χιλ αντι των 7 που θα επρεπε!!!!! Οποτε ξεκουραση και γιουτοπαρ!!!!!! Τα γνωστα εν ολιγης!! Δεν παραπονιεμαι ομως, τα κοριτσακια μου εντος και εκτος κοιλιας ειναι γερα και αυτο ειναι το μονο που μετραει!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

καλημεραα κοπελιες μου τι καμνετε!!!!!Σημερα είναι Παρασκευή και έχει ωραία μερα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι γλυκο οτι καλυτερο σου ευχομαι μπραβο μια χαρα τα σκέφτεσαι !!!!!

Ελεν πως παει τι έγινε για γραψε τα νεακια

Λιτσακι θα μας πεις λεπτομέρειες αντε!!!!

Κοριτσακια η Κων/να μόνο πλαγια βήματακια κανει αν κρατιεται από καπου λετε να αργήσει πολυ ακόμα να περπατήσει, αντε να κάνουμε περπατόπιτα να φαμε!!! εσας περπατανε τα γλυκουλινια ???

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσάκια γεια σας... συγνώμη μπου δεν έγραψα νωρίτερα αλλά την ημέρα της επέμβασης δηλ εχθές ήμουν ένα ράκος. Πήγαμε στις 8 το πρωί και φύγαμε στις 5 το απόγευμα και εννοείται πως απί το προηγούμενο βράδυ μέχρι της 4 το απόγευμα το μωρό μου ήταν νηστικό και χωρίς νερό.... μετά τις 4 λιγο νερό και το απόγευμα κρεμα...

ταλαιπωρήθηκε η καημένη για άργησαν να μας πάρουν....

Σαν επέμβαση έγινε αλλά τελικά ήταν πιο πολύπλοκη αο' όσο περίμενε η γιατρός με αποτέλεσμα το μωρό να βηει πρησμένο ουσιαστικά κλεισμένο το μάτι της για ήταν τελείως φραγμένος ο πόρος της και την πίεσε περισσότερο.... με το που την βλέπω έβαλα τις φωνές..... ο Μιχάλης με συγκρατούσε... και η καημένη μόλι μεείδε βγαίνοντας πάνω στο φορείο άρχισε να ουρλιάζει και να θέλει αγκαλιά...

Λοιπόν τι δοκιμασία κια αυτή ---- να αποχωρίζεσαι το παιδί σου και να περιμένεις????

οτι χειρότερο... και εμάς δεν ειναι κατι σοβαρο--- αλλά μπορεί να έχει και συνέχεια...... και δεν θέλω να το σκέφτομαι..

Τώρα κάνουμε μια αγωγή για ένα μήνα και μετα θα μας ξαναδει...

Η ουσία είναι ότι τα μωράκια ταλαιπωρούναι πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

Νατάσσα μπράβο σου με το θέμα του μπέμπη

Εγώ έφυγα άρρωστη και είμασταν στον οφθαλμολογικο όροφο

Το μωρό μου είχε μετά την επέμβαση ορό και ήταν ανύσυχη η καημένη και χωρίς νερό δεν έκανε...... Ελπίζω να είναι η τελευταία φορα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!!!

Γιωτούλα + Σοφία δεν σας ξέχασα .. μόλι ςηρεμήσουμεθα σας πάρω γιατί αν και σπίτι που έμεινα σήμερα είμαι σε επιφυλακη με το μάτι ματι της...

Φιλάκια!!

lX5Hp3.png

Tι περασατε!!! Οσο "ελαφρυ και συνηθισμένο" κι αν ειναι κατι, οταν αφορα το παιδι σου ειναι τεράστιο και επωδυνο!! Εύχομαι να ειναι το τελευταίο και να μην ξαναχρειαστεί τιποτα!!! Πως ειναι τωρα;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

εχω τόσο καιρό να γράψω που δεν ξέρω τι να γράψω κι από που να αρχίσω...

ας αρχίσω από τις επεμβάσεις του μπέμπη της νατάσσας (αλήθεια νατάσσα πώς θα τον πέίτε;) και στη σοφία της έλενας, πρέπει να ναι πολύ μεγάλο το στρες που περάσατε κια εύχομαι να μην το ξαναπεράσετε ποτέ...

περαστικά και στα παιδάκια που είναι άρρωστα της ιωάννα και της τζένης

γιωτα καλή επιτυχία κι από εδώ θα μαστε σε αναμονή...

μαράκι καλό κουράγιο, να προσέχεις όσο μπορείς τον εαυτό σου και τα κοριτσάκια σου

εμείς φτηνά τη γλιτώσαμε με ιώσεις φέτος το χειμώνα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι

5 απριλίου επιστρέφω στη δουλειά επιτέλους, μετράω μέρες, θα τον κρατήσει η πεθερά μου μέχρι το σεπτέμβριο μπας και βάλουμε κανένα φράγκο στην άκρη και από σεπτέμβρη παιδικό, ήδη επισκέφτηκα έναν στη γειτονιά που μου κανε πολύ καλή εντύπωση και θα δω κι αλλους.

η θέση μου στη δουλειά δε με περιμένει τελικά, βάλαν μια άλλη κοπέλα οπότε θα περιμένω να δω πού θα με πάνε, το καλο είναι ότι φέτος δικαιούμαι 25 μέρες άδεια και μάλλον θα τις χρειαστώ εφόσον πάει παιδικό το σεπτέμβριο (ωιμέ τι με περιμένει)

αύριο θα πάμε σέρρες στο πάρτυ της δανάης και θα ντυθούμε πρίγκηπας ή βασιλόπουλο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων θα σας βάλουμε φωτογραφίες

γιωργία εμείς περπατήσαμε λίγο μετά τα γενέθλιά μας, όπου να ναι θα περπατήσει και η κωνσταντίνα

θέλουμε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο αλλά ακόμη περίοδος γιοκ...ας όψεται ο βεντουζάκος που ακόμη δεν έχει ξεκολήσει ακόμη.....

i1lzp2.png

Ελενα περαστικα να ειναι και να σκεφτεσαι αυτο που ειπες και εσυ... ησασταν απλα στο οφθαλμολογικο... βεβαια νομιζω οταν μια μαμα βλεπει το παιδι της ετσι δεν τα σκεφτεται αυτα, της φαινονται ολα δυσκολα...

Σοφακι πολυ χαιρομαι που επιστρεφεις στην δουλεια, να ηξερες ποσο τυχερη εισαι.. (μαλλον το ξερεις δηλαδη..)

Εμεις εδω τα ιδια και τα ιδια.. η επαναληψη εχει γινει μιζερια... θελω κατι συνταρακτικο να σπασει τα συνηθισμενα αλλα δεν ξερω και τι ειναι αυτο που θελω... Μου ειπε ο Λαμπρος να παμε σκ στο Ναυπλιο να ξεφυγουμε λιγο αλλα και αυτο ακομα με κουραζει.. θα δουμε... (γρηγορη ακους????... ο πεθερος σε θελει αλλα η πεθερα σε εχει στην αποσταση... χαχαχαχα)

mYQbp2.png

Κοπελίτσες τι μου κάνετε???

Εμείς καλύτερα -βέβαι το ματάκι μας τελικά μελάνιασε αλλα κατα τα άλλα επανήλθαμε.

Τώρα δεν τρέχει το ματάκι μας αλλα είναι ακόμα υγρό και βάζουμε κολλύριο 4 φορές την ημέρα και μια κρέμα το βράδυ στον υπνο. Την προσέχω όσο μπορώ αν και δεν κάθεται σε ησυχία...

Η νονά μας μας έφερε το λιονταράκι στράτα - οχηματακι και εχει τρελαθεί.

Γενικα από κοσμο ακομα δεν βλέπουμε, σήμερα είχαμε ένα μασκε παρτυ και το ακυρώσαμε γιατι δεν θέλαμε να την αφήσουμε-και φοβόμασταν με τον πολύ κόσμο μην κολαγαμε τίποτα γιατί ήταν σε κέντρο.

Κατα τα άλλα σπίτι - παίζουμε με το σκαθαράκι και τι άλλο??? φαγητο

κορίτσια ήμουν τόσο στρεσαρισμένη που χ....α για τα κιλα. άλλωστε πήγα πλέον επήσιμα 55 κιλά σχεδόν όσο ήμουν στην αρχή της εγκυμοσύνης....

Καλό βράδυ κοριτσάκια + μπεμπάκια!!!!!

lX5Hp3.png

Καλησπέρα κουκλες. Αρρωστησαμε κι εμεις. Βασικα ξεκινησε από μενα σιγα σιγα γυρνωντας από το νοσοκομειο, εφτα βραδια σε πολυθρόνα και αγχος, ποσο να αντεξει ο οργανισμος και κολλησε η μικρη με πυρετο και συναχι από χτες το απόγευμα. Τωρα την εχω με ενα 39 και αντιπυρετικα και ευτυχως καλη διαθεση. Ο μικρος μετακομισε εννοειται στη μαμα μου. Δεν ειναι ακομα για τετοια. Δε μας βλεπω για παρτυ...

Τα εντυσα και πειρατακια μεταξυ μας, οχι οτι ειναι παιδια μου αλλα κουκλια....

Ελεονορα καλη αναρρωση. Σε καταλαβαινω με τα νοσοκομεια. Εμεις που περναμε από τη χειρουργικη κι εχουμε περασει τοσα και τόσα, και πάλι καλα ειμαστε λεω... με τοσα που βλεπω εκει μεσα...

Αυτό το λεονταρακι μας το εφεραν κι εμας τα Χριστουγεννα!

Γιωτα το no news good news το εχεις ακουσει? Μη βαριεσαι την ηρεμια καλε....

Τωρα ειπαμε να ασχοληθουμε λιγο με τη βαφτιση. Χτες αρχισαμε να μετραμε ατομα, 170 μηπως ειναι πολλα? Ασε που δεν εχουμε βρει και νονο...Παντα λεγαμε να τελειωσουμε τα χειρουργεια και μετα. Και τωρα πρεπει να περιμενουμε να μας πουν ή να ρωτησουμε εμεις?

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...