Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ξέρω ξέρω είμαι ασυγχώρητη, έχω να γράψω πολύύύύύύύύ καιρό, αλλά...καταλαβαίνετε!!Τρέχωωωωωω...

Καταρχήν Νατάσσα μου, μπράβο σας, φοβερά νέα, χάρηκα πάρα πολύ, εύχομαι να μην περάσετε ξανά ούτε καν έξω από νοσοκομείο!!Καλή ανάρρωση και πολλά φιλιά στο αντράκι σου!!

Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια που γιορτάζαν να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένα!!

Εμεις είμαστε άρρωστοι επίσης, δλδ η Νεφέλη. Εκανε πυρετό Τετάρτη μεσημέρι, λέω οκ να δούμε, Πέμπτη πάω παιδίατρο από το πρωί 3 φορές προσπάθησα και να είναι μέσα στην αίθουσα αναμονής τουλάχιστον 8 άτομα κάθε φορά με 2 παιδιά η κάθε μία και να γίνεται ο χορός των μικροβίων...λέω οκ θα πάμε Παρασκευή πρωί- το απόγευμα δεν έχει ιατρείο. Εντωμεταξύ επειδή έβηχε της έκανα και αερολίν.

Την Παρασκευή φέυγουμε από το σπίτι 7:30 και 7:45 ήμασταν έξω από το ιατρείο και ήμασταν δεύτερες! Η γιατρός ήρθε 9:15, μας βρήκε τα πάντα -βρογχιολίτιδα, ωτίτιδες, ερεθισμένο λαιμό, πυρετό, παρολίγο λαρυγγίτιδα- και μας έδωσε φυσικά και τα πάντα, δλδ 3 διαφορετικές εισπνοέες, αντιβίωση και κορτιζόνη. Το 1ο βράδυ, δλδ Παρασκευή το περάσαμε καλά, ξύπνησε μόνο 2 φορές και ξανακοιμήθηκε. Χθές βράδυ όμως..κόλαση!Της δίνω το βράδυ την κορτιζόνη και μετά από λίγο κάνει εμετό με πολλά σάλια. Λέω να της ξαναδώσω τώρα κορτιζόνη ή δεν πρέπει? Λέω άσε καλύτερα και βλέπουμε..λοιπόν, από τις δέκα και μετά την πιάνει ένας βήχας...άλλο πράγμα!!!Να μην σταματάει με τίποτα. Της ξανακάνω αερολίν, τίποτα!Της δίνω πάλι κορτιζόνη, την βάζω κοντά σε νερό που έβραζε για να εισπνέει τίποτα. Να έχει πάει 2:30 και το μωρό να τα έχει παίξει. Να κλαίει επειδή νύσταζε και ο βήχας να συνεχίζει.!! Της βάζω και εγώ έναν σκούφο και το μπουφάν, παίρνουμε και κουβέρτες και βγαίνουμε στο μπαλκόνι, με 7 βαθμούς. Ε κορίτσια το μωρό ηρέμησε και κοιμήθηκε κιόλας!!!Μετά στις 5:30 την ξαναέπιασε και αμέσως την έντυσα και πάλι έξω, σε 5 λεπτά κοιμόταν πάλι...το κακομοιρούλι εξαντλήθηκε με τον παλιόβηχα!!!Ουφ...

Αυτά τα νέα μας...

Θα τα ξαναπούμε άμεσα!!!Φιλάκια καλή Κυριακή!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααα

βρε ιωαννα μου περαστικα !! καλα το εκανες και την εβγαλες εξω ! ειναι το ιδανικοτερο λενε σε τετεοιες κρισεις ! το εχω κανει κ εγω του γρηγορη !!

ρε κοριτσια βαρεθηκα πια με αυτο το χειμωνα!!και τις σ@#@ιωσεις !!!

εμεις χθες σταματησαμε την αντιβιωση και νομιζω πως θα παρουμε και αλλη δοση ..μου το ειχε πει και μαλλον επεσε μεσα ..

δεν εκανε παλι πυρετο αλλα η μυξα του συνεχιζει και ειναι πρασινη και εχει και βηχα η αληθεια ειναι ....

εντωμεταξυ ειμαι κ εγω αρρωστη με δεκατα, καταρροη και πονο σ ολο μου τοκορμι !! μαλλον δεν την γλιτωνω ουτε και εγωωωωωω

επισης εχθες δεν εφαγε ολη την μερα τιποτα συγκριτικα μ οσα τρωει ..ακομα και απο το δικο μας του εδωσα ( μπιφτεκακια με πατατουλες ) και ουτε και αυτο

αρα το παιδακι μου ειναι αρρωστουλι αν δεν τρωει ιιι

το βραδυ τον πηρα χαλαρα στο κρεβατι ειχε πολυ ανησυχο υπνο και ολο γκρινια , εχει και σαλιααααα η γιατρος μου ειπε πως μαλλον ειναι απο το κρυωμα δεν μπορει να καταπιει καλα !!!

σημερα η μερα ειναι τελειαααα και εμεις μεσαααααααααααααααααααααααααααααα

συμπεθερουλα πως τα περασατε χθες??? καμια φωτο θα μας βαλεις να καμαρωσουμε το κοριτσακι μας ???

Nai Jenny einai i kaliteri lysi ontws!!

Ax ayrio erxontai h mama kai h aderfh moy..prwta o Theos!!

Na ksekourastoume kai emeis ligo...elpizw...na paw na bapsw kai kammia riza...ouf!!

Aurio agiou balentinou...kanete kati idiaitero??? emeis sinithws oxi alla ena mikro dwraki nai...etsi gia to "kalo"!

Εχω μερες να γραψω εδω... απουσιολογε μην με μαλωσεις σε παρακαλω... χαχαχα..

Καταρχην ενα μεγαλο ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ στην νατασα μας!! Μπραβο ρε συ, καλη αναρρωση στον μικρο και καλα ξεσκατισματα χαχαχα...

Μαρακι με το καλο να ερθει η κορουλα σας... Καλα ψωνια πο τωρα χαχα.. φοβερη σε βρισκω... και μην σκας με το ονομα καλε ή μαλλον μην αφηνεις να σε σκανε.. τι κολλημα πια και αυτο με τα ονοματα, ελεος....

Χρονια πολλα και στην μικρη της Ελενας (αν και τα ειπαμε και απο το τηλεφωνο..) Παντα γερη και παντα χαμογελαστη...

Τα δικα μου τωρα.. Εμεις καναμε τα μινι γενεθλια μας εχθες, τι μινι δηλαδη παππουδογιαγιαδς και αδερφια ατομα 20 παρακαλω... α, και ο νονος... τεσπα αλλιως τα ηθελα τα πρωτα μας γενεθλια αλλα χαλαλι... ελπιζω να μας πανε ολα καλα και να κανουμε παιδικο παρτυ στην γιορτουλα μας σε λιγους μηνες....

Εγω εχω αρχισει για τα καλα τις ετοιμασιες για την εξωσωματικη, μπολικα χαπια αλλα δεν με νοιαζει καθολου.. καποια με ενοχλουν και στο στομαχι αλλα δεν πειραζει, κανω οτι δεν καταλαβαινω... δυο εβδομαδες εμειναν μονο... η μεγαλη δυσκολια ειναι οι δεκαπεντε μερες μετα που θα ειμαι σε αναμονη στης χοριακης, αυτες δεν περνανε με τιποτα...

Α, ναι μεσα σε ολα αυτα επεσα και σαν τον βλακα και ραγισα δυο πλευρα και πονουσα πολυ δυο μερες.. τωρα ειμαι καλυτερα... προσθεστε και 2 βολταρεν την ημερα στην λιστα .. γκρρρρρρρρρρ.....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!

Καλέ Γιωτούλα δεν σε μαλώνω, ίσα-ίσα εσύ είσαι σχετικά συνεπής –χαχαχαχαχα- άλλες θέλουν ξύλο!!!

Εμείς χθες κάναμε την καθιερωμένη έξοδο μας στο μπαλκόνι γιατί πάλι την έπιασε βήχας και δεν σταματούσε, αλλά οκ για 10 λεπτά μόνο και όλα καλά!

Με την κορτιζόνη είναι σε απόλυτη νιρβάνα και τρομάζω να την βλέπω έτσι…χθες έλεγα καλύτερα να είναι ζωηρή και ανήσυχη πάρα αυτό το πράγμα, που είναι σαν μικρό ζόμπι. Σήμερα θα την πάει ο Βασίλης στη γιατρό να δούμε πώς πάει, εύχομαι να έχουν υποχωρήσει τα ακροαστικά…

Α δεν σας είπα και εμείς σταθερές σε ύψος και βάρος, 10 κιλά και 76 πόντους.

Μαρία, θα συμφωνήσω με την Γιώτα! Καλέ τι κόλλημα με τα ονόματα! Να τους πεις να καταναλώνουν την ενέργεια τους στο να εύχονται υγεία για το παιδάκι που έρχεται και όχι το πώς θα διαιωνίσουν ένα όνομα! Έλεος πια! Ακούμε τόσα κάθε μέρα και ακόμα να καταλάβουμε τι είναι σημαντικό και τι όχι στην ζωή!!

Μην το αφήνεις να σε επηρεάζει…οκ?? Και με το καλό η κορούλα σου να έρθει!!

Α να μην ξεχάσω! Χρόνια πολλά σε όσες ΘΕΛΟΥΝ να γιορτάζουν σήμερα, όπως έγραψα και στο fb, να είμαστε πάντα καλά και ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ!!

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Τι να πρωτοπω και τι να πρωτογράψω....

Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μπεμπάκια που γιόρταζαν ΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ αυτές τις μέρες που δεν μπήκα!!! Να χαιρόμαστε τα καμάρια μας!!!

Νατάσα μου, τώρα πια τα δύσκολα πέρασαν!!!! Να χαίρεσαι το αντράκι σου!!! Μόνο χαρές απο εδώ και πέρα!!!!!!!!!!

Εγώ δυστυχώς έμεινα απο Η/Υ (θέλει format ΠΑΛΙ - γγκκκρρρρρ!!!) και μπάινω κλεφτα απο τη δουλειά, όπου γίνεται χαμός..... έλειπα και 10 μέρες και καταλαβαίνετε....

Τα δικά μας (γάμος, βάπτιση και γενέθλια) πήγαν πολύ καλά!!! Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτος και θα σας πω αναλυτικά τα νέα μας!!!! Μέχρι τότε φιλιά πολλά σε όλους!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??????

Χρόνια Πολλά σε όλες μας που είμαστε ακόμα ερωτευμένες και καλή ανάρρωση στον μπεμπάκο της νατασσούλας!!!!!

Γιωτούλα καλή επιτυχία αν και θα τα πούμε στο τηλ. Πάρε με κι εσύ όποτε θες, εγώ μετά τις 4 το απόγευμα είμαι σπίτι!!

Χάθηκα ε??? Αλλα με τα γενέθλεια της μικρής και το γεγονός οτι όλη την ώρα είναι απο πίσω μου ... δεν με αφήνει να κάνω τίποτα.... χχχχ

Τεσπα κάναμε κι εμείς τα γενεθλειάκια μας μεταξύ μας πολύ ωραία ήταν .. αν και δεν τα ευχαρηστήθηκα γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι η επεμβασούλα... Άντε να τελειώνουμε την Πέμπτη και μετά θα την ντύσω πριγκίπισσα και θα σουλατσέρνουμε.....χχχ

Πέστε κανένα ωραίο παιχνίδι για την ηλικία τους???? όπως τώρα που στέκονται????

Η δικιά μου στέκεται μόνη της αλλά ακόμη δεν περπάταει...

Αλλα ρε κορίτσια εχει πολύ γέλιο... εσάς μουκρίζει όταν θέλει κάτι????ή το δείχνει με το βλέμα της???? πεθαίνω όταν ακούω τις κραυγές της....

Καλό βραδάκι να έχουμε!!!!!

lX5Hp3.png

Kalhmera!!!!!!!!!!!!!

th kanete koritsia?Prwta apola kalh anarwssh sto mpemph ths natasas na einai kala to paidaki sou natasa!!Xronia polla kai apo dw se olllllllllllllllla ta mpempakia pou eixan gennethlia na einai gera ta paidakia mas kai eutuxismena!!!

Loipon koritsia thelw na kanw ligo thn koukouvagia to exw anaghhhhhhh.To koritsaki mou einai ena aggeloudi oooooooooolh mera gelaei mono gelaei den griniazei den klaiei den zhtaei aggalies mono perpataei kai mas xarizei xamogela.Ase pou koimatai pleon OLO TO VRAVI!!!!!!!!!!!!!!!!auto einai to kalhtero apola epitelous koimamai xeris na xupnaw vaivea xupnaei apo ths 8 giati den antexei allo peinaei alla den mporoume na ta exoume ola.Auta koukouvaaaaaaaa..xaxaxaxax

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...