Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

ποσο καιρο εχω να μπω κ να γραψω εδω! νατασα να το χαιρεσαι! παντα υγεια να εχει! γερο κ δυνατο!!

ξεχασατε τον πανουλη μου βεβαια στην λιστα 6/2 αλλα λογικο αφου εχω να μπω μηνες

φιλια σε ολες

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Natasa mou na sou zhsei to palikaraki sou. Ante me to kalo na teleiwsei kai to teleutaio xeirourgio kai ola auta na meinoun pisw apla san mia kakh anamnisi. Na einai panta eutyxismenos kai na sas xarizei mono xares! Kai panw apo ola ygeia. Pote ma pote ksana na mhn tou tyxh to paramikro. Palikaraki mas xronia sou polla xxx

kalisperaaaa

ti mou kanete??

emeis eimaste doksa to 8eo PALI arrostoi !! bare8ikaaaaa leme !!

pali mikses pali bixas kai fusika pali antibiosi !! eytyxos ton prolaba sxetika noris kai ton piga kai ton eide simera , exei kai ton laimo kokkino alla mou eipe oti afou ton piga noris mallon 8a to kseperasei sxetika grigora einia kai stin arxi tou !!

ekane kai ena oraiotato 38.7 t apogeuma kai einai kai mesas sta salia afenos logo ton dontion kai afeterou den mporei kai na katapiei kala !!

tora molis koimi8ike kai pao kai ego na kano nanakia giati eixa diskoli mera sti douleia kai eimai k aipni to bradaki epeidi eixame ksenixtia .....

ayrio giortazei kai o antroulis mou alla opos ir8an ta pragmata 8a tin bgaloume home aloneeeeeeeeeeeeeee

den peirazei omos !! to paidaki mas na ginei kala

smouchhhhhhhhhhhhhhh koritsakia mouuuuuuuuuuuuuuuu

Efiiiii..tok,tok????....sou xtipaei tin porta to 2o...!!!!ksekina to!!!

Les e????????????thelw kiallo alla oxi akoma an kai o antras mou me exei faei na kanoume twra allo ena..Alla ioanna thelw to diko mou mpempe pisw,axxxxxxxxx.Mhpws thelw mwro kai den to exw parei xamparei????

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εχω ενα υπεροχο κοριτσάκι!!!!!! Δηλαδη ναι ξερετε πως εχω ενα υπεροχο κοριτσακι την Μαρίνα μου, αλλα τωρα εχω αλλο ενα που ερχεται!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Ο πλακουντας μου ειναι λιγο χαμηλα και αυτο ανησυχησε τον γιατρομου αλλα ελπιζω πως ολα θα πανε καλα!! Θα ψαξω ακομα για αλλον γιατρο γιατι η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ικανοποιημένη απο το Ελενα. Ολο χαλάνε υπερυχοι ή αλλα μηχανηματα και δεν γινονται σωστα οι εξετάσεις!!!

Γιωτούλα καλη επιτυχία να εχετε!!! Ελπιζω ο Φεβρουάριος να ειναι και φετος τυχερός για εσάς!!! Το 2010 η γεννα της κορουλας σας και το 2011 η συλληψη του σπόρου σας!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου; Πως τα περασατε;

Νατασούλα να χαίρεσαι το ΑΝΤΡΑΚΙ σου!!! Αντράκι με ολη την σημασία της λεξεως!! Να ειναι παντα γερος, υγιής και τυχερος στην ζωη του!! Πάντα να γελάει και η ζωη να τον ανταμψει οπως του αξίζει!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Εχω ενα υπεροχο κοριτσάκι!!!!!! Δηλαδη ναι ξερετε πως εχω ενα υπεροχο κοριτσακι την Μαρίνα μου, αλλα τωρα εχω αλλο ενα που ερχεται!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Ο πλακουντας μου ειναι λιγο χαμηλα και αυτο ανησυχησε τον γιατρομου αλλα ελπιζω πως ολα θα πανε καλα!! Θα ψαξω ακομα για αλλον γιατρο γιατι η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ικανοποιημένη απο το Ελενα. Ολο χαλάνε υπερυχοι ή αλλα μηχανηματα και δεν γινονται σωστα οι εξετάσεις!!!

Μπράβο Μαρία μου με το καλό!!!! Τέλειος συνδυασμός 2 κοριτσάκια, είναι και κοντινή η ηλικία τους και θα κάνουν παρεούλα!!!! άσε που ρουχαλάκια θα εχεις ε?????

Πώς νιώθεις??? ο άντρας σου????

lX5Hp3.png

Εγω χάρηκα πολυ!! Κυριως επειδη πιστευω πως θα ειναι πολυ δεμένες μεταξυ τους και θα παιζουν καλα μιας και θα εχουν τοση μικρη διαφορα!! Φυσικα και ενα και ενα να ειχα παλι καλα θα ηταν!! Τωρα οι υπολοιποι οσο κι αν δεν το ειπαν ψιλοστεναχωρήθηκαν και φανηκε!! Ειναι και αυτο το όνομα που πρέπει να μπει... Τελος παντων, προσπαθω να μην το σκεφτομαι και για να το γιορτάσω της πηρα ηδη ενα καλοκαιρικο φορεματάκι φορμάκι για να βάλει οταν βγουμε απο το μαιευτηριο!!!!!!!

O ανδρας μου ειναι απιστευτα ερωτευμένος με την κορη μας και αυτη μαζι του. Σαφως ηθελε αγοράκι, να παρει και το ονομα του πατερα του. Αλλα πιστευω πως και αυτη μας η κορη θα τον ξετρελλαινει!!!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Εγω χάρηκα πολυ!! Κυριως επειδη πιστευω πως θα ειναι πολυ δεμένες μεταξυ τους και θα παιζουν καλα μιας και θα εχουν τοση μικρη διαφορα!! Φυσικα και ενα και ενα να ειχα παλι καλα θα ηταν!! Τωρα οι υπολοιποι οσο κι αν δεν το ειπαν ψιλοστεναχωρήθηκαν και φανηκε!! Ειναι και αυτο το όνομα που πρέπει να μπει... Τελος παντων, προσπαθω να μην το σκεφτομαι και για να το γιορτάσω της πηρα ηδη ενα καλοκαιρικο φορεματάκι φορμάκι για να βάλει οταν βγουμε απο το μαιευτηριο!!!!!!!

O ανδρας μου ειναι απιστευτα ερωτευμένος με την κορη μας και αυτη μαζι του. Σαφως ηθελε αγοράκι, να παρει και το ονομα του πατερα του. Αλλα πιστευω πως και αυτη μας η κορη θα τον ξετρελλαινει!!!!!!

sinxaritiria!!!!!!!!!!!!!!!!me to kalo na erthei to koritsaki sas!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Γεια σας φιλεναδες. Ευχαριστούμε πολυ για τις ευχες.

Τριτη πρωι, εκει που ετοιμαζομουν για τη δουλεια και με καθυστερουσε η κορη (ευτυχως τελικα) με πηρε ο doc να μπουμε τοτε εκτακτα και να χειρουργηθουμε την επομενη, Τεταρτη δηλαδη, στα γενεθλια του, οπως κι εγινε! Ολα πηγαν καλα, ο γιατρος απόλυτα ευχαριστημενος με την αναρωση του μικρου, εμεις χαιρομαστε που επιτελους ξεσκατιζουμε το μπεμπη........ Ειμαστε ακομη μεσα μεχρι Δευτερα μαλλον και ηρθα σπίτι να κανω ενα μπάνιο να δω και τη μικρη και θα παω πίσω.

Ανακουφιση....επιτελους.....

Μαρακι με το καλο η δευτερη κορουλα..

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Τριτη πρωι, εκει που ετοιμαζομουν για τη δουλεια και με καθυστερουσε η κορη (ευτυχως τελικα) με πηρε ο doc να μπουμε τοτε εκτακτα και να χειρουργηθουμε την επομενη, Τεταρτη δηλαδη, στα γενεθλια του, οπως κι εγινε! Ολα πηγαν καλα, ο γιατρος απόλυτα ευχαριστημενος με την αναρωση του μικρου, εμεις χαιρομαστε που επιτελους ξεσκατιζουμε το μπεμπη........ Ειμαστε ακομη μεσα μεχρι Δευτερα μαλλον και ηρθα σπίτι να κανω ενα μπάνιο να δω και τη μικρη και θα παω πίσω.

Μπράβο Νατάσσα μου, όλες οι χαρές μαζί,ε; Το οτι θα χαιρόσουν τόσο βλέποντας χεσμένη πάνα το είχες φανταστεί;

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΝΑΤΑΣΑ!!

ΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ !!

ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΑΑΑΑΑ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Ε ????

αα και συμφνω με την cate !!! xaxaxaxaxaxa

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ (ατιμο φατσοβιβλιοοοοο)

ΣΤΗΝ ΝΥΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΕΦΕΛΙΤΣΑ!!!!

Μπραβο Νατασουλα......ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!!!!!!!!

παντα γερο να ειναι το μπεμαπκι σας!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Να ευχηθω κ στην νεφελιτσα...

Χρονια πολλα...............να τα εκατοστησει ....

να το χαιρεστε το αγγελουδι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντα γερο κ καλοτυχο...!!!!!!!!;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...