Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!!

Και εμεις στο τρεξιμο πολυ αυτο τον καιρο.. η μικρη το εχει καθιερωσει πλεον το γερμανικο 2-4 σχεδον καθε βραδυ και δεν ξερω πια τι αλλο να κανω για να της αλλαξω συνηθεια.. δεν παλευεται ακθε βρδυ αυτο το πραγμα... δεν το εκανε μωρο και το κανει τωρα που μεγαλωσε? δεν πειναει, δεν γκρινιαζει να πω οτι καπου ποναει, απλα δεν νυσταζει και ξυπναει.. και μεσα στην ημερα δεν κοιμαται και τοσο πολυ .. καμια ωρα το πρωι και το απογευμα αλλη μια συνηθως 4-5.. τι να πω δεν ξερω πια, απελπιστηκα...

Ετοιμαζομαστε και για τα γενεθλια, τελικα θα ειναι κλειστα μονο αδεφια παππουδογιαγιαδες και ξαδεφακια.. (τι μονο δηλαδη 25 ατομα μαζευομαστε , ειμαστε πολλοι χαχαχα...) αλλα δεν θα κανω και πολλα πραγματα γιατι ειπαμε.. ξεκουραση και ετοιμασια για την μεγαλη στιγμη!!! Αααα δεν θυμαμαι αν σας ειπα, 28 φλεβαρη με εβαλε ο γιατρος, αντε πλησιαζουμε πια....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτα καλη επιτυχια, ολα καλα να πάνε ευχομαι και συντομα να εχετε ενα ακομη μωρακι στην αγκαλια σας. Μια φίλη μου που η κορη της της εκανε νουμερα στον υπνο, μεγαλωνοντας, πηρε ενα βιβλιο που αναφεροταν στον τροπο που πρεπει να τα κοιμιζουμε, το εφαρμοζε ευλαβικα (ηταν αρκετα αυστηρο από οτι καταλαβα) και βρηκαν την υγεια τους. Ειναι κι εγκυος και δεν αντεχε αυτες τις αυπνοιες καθε βραδυ.

Και ενω χτες λεγαμε να κανουμε το παρτυ το αλλο ΣΚ, οι περισσοτεροι εδω γυρω ξυπνησαν με πυρετο, ο αντρας μου, ο ενας μου ανηψιος, ο αλλος αδελφος μου με τη γυναικα του. Τουλαχιστον να μην κολλησει ο μπεμπης μου.

nG0fp2.png yu71p2.png

Γιώτα μου, καλή επιτυχία και όλα να πάνε τέλεια!!! Και με το παρτάκι σας και με το μωράκι σας!! Άντε, απο εκεί που είμασταν 4+2 οι διπλομανούλες (βάζω και τις διδυμομανούλες στο λογαριασμό) αυξανόμαστε γοργά!!Και οι υπόλοιπες με το καλόοοοοοοοοοοοοοο!!!

Νατάσσα, περαστικά εύχομαι να μην είναι τίποτα και προπάντων να μην κολλήσει ο μπέμπης!!

Εμείς σήμερα χαλαρά, πηγαμε μια μικρή βόλτα περπάτημα μιας και είχε καλό καιρό και μετά σπίτι...η μικρή βρε κορίτσια, όλο μαμ και μαμ δεν μας αφήνει να βάλουμε μπουκιά στο στόμα...

Α Γιώτα, οι Νεφέλες φαίνεται κάτι έχουν πάθει..και εμείς μια από τα ίδια... αλλά εμάς ξυπνάει και ενώ νυστάζει, αν δεν πιεί γάλα δεν κοιμάται! Η φάση αυτή ξεκινάει μεταξυ 3 και 4 και τελειώνει μετά από μιά ώρα...ουφ!!!έχω εξαντληθεί τόσο που δεν μπορώ ούτε αγκαλία να την παίρνω πλέον και να κουνάω...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κοπελες μου τι κανετε???

Ιωαννα απανω τους σττη δουλεια και συμφωνω μαζί σου 100% και γω εχω προϊσταμενη που ασε που ειναι κομπλεξικη του κερατα δεν εχει καμια μα καμια κοινωνικη μώρφωση κριμα για κείνη!!!!

Γιωτουλα μου τα παιδακια μας μεγαλωνουν και αλλαζουν τελικα! και μενα ετσι ήταν ησυχη κοιμοταν όλο το βράδυ! και ξαφνικα εχει γίνει θηριο και τσαουσα απααααππππααα να γίνετε το δικό της αμα της παρεις τίποτα που κραταει μη δεις πως κανει !!!!

θα ξαναμπω πιο μετα φιλακια!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

kalimeraaaaa

more ti exei pa8ei to chat sto fb??? den mporo na grapsooooooooo leeme

emeis kala eimaste !!! o girograkis mou megalonei kai mas ksetrelainei m ola osa kanei !

simera kanei kai eyxaristoooooo apo bimata 2-3-4 kai meta fobatai kai psaxnei na brei agkaliaaaa xaxaxa den me agxonei bebaia pou akoma den perpata kai metaksi mas nomizo pos einia kai kalitera etsi giati meta 8a trexoume ooloi mazi !! xaxaxa

eixame ena gemato s/k ir8an filoi mas to sabato na katsoume me ta mikra kala milame egine panikos !! to oouzo kai to bitam ta eixame se proti seira ...ena epese apo tis skales, t allo epese me to kefali piso kai o grigoris efage ena aytokinito stokefali xaxaxaxa!!! aa kai ego ekana agones me ena 4xrono pios 8a piasei protos ena mpalaki kai epeidi exane den itan agonas itan blakeiaaaa xaxaxa otan ton afisa kai kerdise tote itan sostos agonas xaxaxa

tin kiriaki pigame sta xionia edo dipla (bytina ) k bebaia xoris ton grigori ! kai bebea espasa tin diaita xaxaxaalla apo simera pali kanonika !!

sofiaaaaaaa den mporo na grapso sto toixo sou!!!

na ton xairesai ton panouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! na eiani geros kai tuxerossssssssss!!!!

aa kai simera koimi8ke to paidaki mou stin kouniua tou ! sinexomena ! bebaia ksipnise kata tis 5 alla den ton pira sto krebati kai sinexise

Διαφημίσεις

Καλημερα κι από εμας. Μολις ηρθαμε από τη γενετιστρια. Μας βρηκε πολύ καλους. Δεν μπορει να μας καταταξει σε κάποιο συνδρομο (αυτο ειναι πολύ καλο) και ο δικος μου ολο γελια της εκανε.

Τζενη κι εμεις ετσι ειμαστε, μερικα βηματακια και μετα ψαχνουμε χερια για σιγουρια. Ασε που αν τον αφησω παραπάνω με τη φορα που εχει πάει να πέσει με το κεφάλι. Εμεις εχουμε και το σεισμό διπλα συνεχως, που από την πολυ αγάπη δεν τον αφηνει σε ησυχία.......

nG0fp2.png yu71p2.png

καλημερα μωρουλινια και κοπελουδες!!! Τι ωραια μέρα τελικά δε τη κοπανησα ειπα να το κανω μια μερα που θα βαριεμαι πολυ ναρθω στη δουλεια!!!!

Τι θα ντυσετε τα μωρουλινια.....???????????? γαι πείτε αντε ξυπνηστε τωρα που μπορω να μπαίνω λιγο ελετε να πουμε καμια κουβεντούλα.....

φιλακια.... μερα για βολτες οσες μπορείτε μη τη χανετε

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Τι κάνετε, όλα καλά??

Εδώ έχει απίστευτο καιρό, πόσο θα ήθελα να πάω θάλασσα για καφέ και φαγητό…!!!

Η δουλειά έχει πέσει πολύ λόγω αλλαγής καλλιεργητικής περιόδου και έτσι…βαράμε μύγες! Αλλά οκ, από εβδομάδα θα επανέρθουμε…

Έφτιαξα χθες το pepper cake που μου είπε η Όλγα και ήθελα να σας πω να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!! Από syntagespareas.gr…

Αχ πότε θα αποφασίσω να κλείσω το στόμα μου, να χάσω κανένα κιλό?? Οεο???

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Κωνσταντίνα, georgiab/ 10-01-2010

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17-01-2010

Γρηγόρης-Jend/ 22-01-2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Ντορίνα- Inka/ 27-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ανδρέας- Kardoula/ 01-02-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Κωνσταντίνος- silia84/ 05-02-2010

Αγγελική - Litsaki19 / 06-02-2010

Μπεμπούλης- NatasaZ/ 09-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Σοφία- Eleonora2/ 12-02-2010

Νεφέλη- Giota!/ 12-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Αγάπη - riaili /17/2/2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Μιχάλης- ek31/ 19-02-2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας μωρουλινια και κοπελες μου!!!! Τι κανετε??? Να ευχηθω στο παληκαρακι του καφςε παντα να βγαίνει από ολες τις μαχες νικητης όποιες και να ναι αυτες και ναχει ποοοοοολυυυυυυ τυχη και πανω απ΄ολα υγεία!!!!

Νατασα να τον χαίρεσαιιιιιι!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Νατάσσα μου να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!

Χρονια του Πολλα!!!!!!!!!

Με το καλο να κάνετε την επεμβασούλα και να τελειώνετε!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

www.myseason.gr είναι ενα site με αποκριάτικες στολές!!!!!

Έχει πολύ γέλιο για ρίξτε καμιά ματιά.....

lX5Hp3.png

Xronia polla ston mpempouli sou natasa na ton xairesai geros kai eutuxismenos na einai!!!!

Shmera loipon pou eixe kai mia mera foverh phra kai egw thn mpempara mou kai phgame ata stis kounies,kaname kounies paixame ola ta kala kapoia stigmh loipon thnkoitaza ppou etrexe kai skeutomouna poso grigora megalosai kai perpataei milaei pou einai ekeino to mwraki pou dem mporouse na kanei tipota mono tou??????????me epiase mia nostalgia apo th mia hthela tomwraki mou pisw alla apo thn allh thn koitaza kai evlepa ena panemorfo mikro paidaki(koukouvaaaaa)....

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Xronia polla ston mpempouli sou natasa na ton xairesai geros kai eutuxismenos na einai!!!!

Shmera loipon pou eixe kai mia mera foverh phra kai egw thn mpempara mou kai phgame ata stis kounies,kaname kounies paixame ola ta kala kapoia stigmh loipon thnkoitaza ppou etrexe kai skeutomouna poso grigora megalosai kai perpataei milaei pou einai ekeino to mwraki pou dem mporouse na kanei tipota mono tou??????????me epiase mia nostalgia apo th mia hthela tomwraki mou pisw alla apo thn allh thn koitaza kai evlepa ena panemorfo mikro paidaki(koukouvaaaaa)....

Efiiiii..tok,tok????....sou xtipaei tin porta to 2o...!!!!ksekina to!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...