Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω θα τον κακομάθαινα στην θεση σας!!

Μακάρι να μπορουσαμε και εμεις να το κανουμε σπιτι μας το παρτυ. Θα το ηθελα παρα πολυ και οχι μονο για οικονομικους λογους. Σ'αυτο το σπιτι παντρευτήκαμε, σ\αυτο το σπιτι εμεινα εγκυος την κορη μου, εδω ζησαμε μαζι της, εδω καναμε τον θρησκευτικο μας γαμο και την βαπτιση της και εδω εμεινα εγκυος ξανα!! Ηθελα πολυ να κανουμε εδω τα γενεθλια της!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

natasa na xairesai thn koroula sou me ygeia kai eutuxia!!!!!!kathe empodio kai se kalo..

ax vre koritsia san shmera metrousa antistrofa gia to nosokomeio ola htan etoima mexri kai h valitsa sto amaxi.kai mou elege o stathhs koimhsou ligo parapanw eixa xupnisei apo ths 8 to prwi,koimhsou giati apo aurio den se vlepw na koimasai.dikio eixe!!!!ax ti na pw ta skeutomai kai siginoume!!!!

XRONIA SAS POLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Panta eytyxia + ygeia na exete oigeneiakws!!!!!!!!!

Pote perase 1 xronos e???????? ax ta manarakia mou megalwnoun + mazi tous ki emeis.. to exete skeftei.. ennow prolavenete????? giati egw den to exw synhdhtopoihsei oti exw mwro poso mallon oti megalwnw...

alla akoma exw kairo allwste 25 den eimai????? :)))))))) xxxxxxxxxxxxxxx

Filakia

lX5Hp3.png

Kalhmera kai apo dw koritsia!!!

po po to tikeraki egrapse ton arithmo 1 apisteuto mou fainetai.persi tetoia wra thn eixa idi 20 lepta gennisei dhladh eixe mpei idi sth zwh kai thn kardia mou.skeitomaouna xtes na sas grapsw thn empiria mou apo th genna alla telika thelw na skeutomai mono ths wraies stigmes shmera kai h genna den htan alla opws eipe kai h katerina to apotelesma metraei.

PWS einai dunaton enan anthrwpo pou ton xereis mono ena xrono na ton agaphseis me tetoia entash,prospathw na me thimithw prin to koritsaki mou kai ta thimamai ola thola san anamnhseis enos alou anthrwpou tespa.

Na einai ta paidakia mas kala ugeia na exoun kai na einai eutuxismena..

oso gia th mikrh mou th na ths prwtoeuxithw ygeia,xara ,xamogela ola ta kala tou kosmou na sou tyxoun mwro mou XRONIA SOU POLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

γεια σας κοπελες τι κανετε ???? τα γλυκουλινια καλα ?αχ ποσο θελω να βρίσκω χρονο και τροπο να μαπινω αλλα δε προλαβαίνω!!! Χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια που ειχανε γενεθλια

Ελενακι να χαιρεσαι τη μπομπουκιτσα σου!!!!!!! ΠΟλυχρονη και υγειης!!

Κοριτσια ποσο μου λειπει η κορούλα μου δε φανταζεσται πηγαινω σπιτι και την εχω οοολη την ωρα αγκαλιτσα !!! Το παιδακι μου που τ΄αφηνω τα πρωινα...... αχ δεν ειμαι καλα!!! τελος παντων αφου δε γίνεται αλλιως ομω τι να κάνουμε!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

πρεεπει να αλλαξω τα τικερακια μου τι ειναι αυτα???????????????!!!!!!!!!!!!!!! αλλα πρεπει να το κανω απ΄το σπίτι τωρα είμαι στη δουλεια και καθομαι σε σημειο που δε μπορω να μπαινω χωρις να με βλέπουν γμτ!!!!! Παντως κοριτσια πολυ κουραση τραβάω γιατι αλλαζω 2 λεοφωρεια για να ρθω και μετα σπιτι και τα σχετικα και η Κωσταντινα εχει κανενα 2 μηνο, βασικα απο τοτε ππυ ήρθα στη δουλεια, που κανει πολυ ανησυχο υπνο ξυπναει και τρεις φορες το βράδυ και θελει αγκαλιτσα οποτε καταλαβαίνετε.......σέρνομαι!!!!!!!!!

σας σκεφτομαι και μουλειπετε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Γιωτουλα κοριτσακι σας ευχομαι να χετε γρηγορα σπορακι και να πανε ολα καλα!!!!!

Μαρια πωε πας εσυ λες να ναι αγορακι το μωρουλινι εεεε?????????????

α !!!εχουμε και μεις και αλλο μωρακι ειναι η γυναικα του αδερφου μου εγκυος στο δευτερο το πρωτο τους ειναι 9 ετων

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...άλλες 3 ώρες και μετά...ΣΚ!!!

Καλά ΈΦΗ, όλα τα λεφτά η τούρτα σας και όλα σας!!Να την χαίρεσαι την μπουμπούκα σου, είναι απίθανη...

αχ κορίτσια, θέλω να σας δώ από κοντάαααααααααα!!!Ζηλεύω πολύ που είσαστε όλες μαζί...κλαψ!!!

Ελπίζω να καταφέρουμε γρήγορα να ανεβούμε Αθήνα....

Αχ..στις14 θα έρθουν η μαμά μου και η αδερφή μου...να ανασάνουμε λίγο...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κουκλες.

Χρονια πολλα στα μωρακια που χρονιζουνε αυτες τις μερες. Γερα δυνατα κι ευτυχισμενα να ειναι πάντα.

Τι καιρος καλε ειναι αυτος δυο μερες τωρα?

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Ακόμα δεν με έχουν πληρώσει στη δουλειά και λέω οκ σήμερα θα τους πώ αν δεν με πληρώσουν μέχρι τις 1, το λέω στην "διευθύντρια" -δες fb-και μου λέει "τώρα το θυμήθηκες? από Δευτέρα, δεν έχω τόσα χρήματα!" με έναν τρόπο λές και της ζητούσα δανεικά!!Ναι κυρία μου, ο μήνας έχει 4 έχω και έχω και εγώ κάποιες υποχρεώσεις συγνώμη δλδ~~~λές και της ζητούσα δανεικά!!!Πωπω αυτό με εκνευρίζει στους εργοδότες...πές από την αρχή, εγώ θα σε πληρώνω στις 5 του μήνα, δεν μπορώ στην 1η, να ξέρω και εγώ τί θα κάνω!!

Τέλοσπαντων...

Καλημέρα κορίτσια...άλλες 3 ώρες και μετά...ΣΚ!!!

Καλά ΈΦΗ, όλα τα λεφτά η τούρτα σας και όλα σας!!Να την χαίρεσαι την μπουμπούκα σου, είναι απίθανη...

αχ κορίτσια, θέλω να σας δώ από κοντάαααααααααα!!!Ζηλεύω πολύ που είσαστε όλες μαζί...κλαψ!!!

Ελπίζω να καταφέρουμε γρήγορα να ανεβούμε Αθήνα....

Αχ..στις14 θα έρθουν η μαμά μου και η αδερφή μου...να ανασάνουμε λίγο...

euxaristw paaaaaaara polu ioanna mou!!!!ante ela athhna thelw pollh na se gnwrisw pou einai san na se xerw fusika!!!!ante na erthoun ligo oi dikoi sou na xekourasteis kai su ligaki

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

καλημερα τι κανετε???? Επιτελους μπαινω και λιγο κι απ΄το σπίτι !!! Εχω ενα πονοκεφαλο δε λεγεται κοπελες!!! αα ξΥπνησε η μικρα!!!!!! Ιωαννα και γω θελω να σε γνωρίσω και το Νικολα σου και το Βασιλη σου και τη Νεφελιτσα αου!! Ασε το ξερω αυτο το υφος στη δουλεια αν τους πληρωναμαι εμεις απο πανω μονο τοτε θα σταματουσαν αλιμονο ετσι.....!!!!!!! μην εκνευρίζεσαι ......δεν αξιζει......καθόλου όμως ,και κανε κουβεντα για συγκεκρμμενη ημερομηνια πληρωμής!!!! Φιλακι και να περασετε ομορφο σκ παω για αγκλιτσες!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα κουκλες. Λεγαμε να ξεμυτισουμε που ειδαμε ηλιο, αλλα πήρα χτες φωτιστικο για το δωματιο του μπέμπη κι αποφασισαν να το βαλουν το πρωι ο αντρας μου με το μπαμπα μου τους παιδεψε και τωρα τελειωσανε. Οποτε θα παω με τη μικρη μονο μετα το φαγητο.

Θελω να δω για στολες. Λεμε να τους κανουμε το παρτακι το αλλο Σαββατο, αν ειναι να μας καθυστερησει το χειρουργειο να το ευχαριστηθουμε τουλαχιστον. Πειραζει που το τριωδιο αρχιζει την Κυριακη κι εγω θα τα ντυσω από το Σαββατο? Και δεν ξερουμε πόσο να ανοιχτουμε. Μονο οικογενεια, παππουδες γιαγιαδες και αδελφια με τις οικογενειες τους ειμαστε 20.

Ιωαννα εχεις απόλυτο δικιο, αλλα νομιζω δεν ειναι καιροι για κοντρες με τα αφεντικα.

nG0fp2.png yu71p2.png

Κοριτσάκια τί κάνετε???

Εμείς καλά, βγήκαμε σήμερα για ψώνια και κούρεμα των αγοριών, γυρίσαμε σπίτι στις 2 και κανένα δεν ήθελε να φάει φαγητό. Η Νεφέλη ήπιε γάλα και ο Νικόλας 3 κουταλιές όλες και όλες!Ουφφφφφ...!!!

Εχετε δίκιο για τη δουλειά, φυσικά και δεν παραπονιέμαι και έτσι όπως είναι τα πράγματα, απλά πάντα μου κάνει εντύπωση το πώς οι εργοδότες σε αντιμετωπίζουν κάποιες φορές ως "σκλάβο"..εγώ παρόλο που είμαι νευρική, στις δουλειές μου είμαι πάντα χαμηλών τόνων, γιατί σέβομαι πάνω από όλα το περιβάλλον αλλά φυσικά και τους εργοδότες μου. Η κυρία αυτή που λέτε, που το παίζει διευθύντρια, έχει ένα στυλάκι "γ...ω και δέρνω" και "εγώ κάνω κουμάντο εδώ" ενώ στην ουσία δεν κάνει κουμάντο. Δλδ βλέπω και τις άλλες κοπέλες που και καλά δεν είναι "μορφωμένες" που τις αντιμετωπίζει ως "χαζούλες" και καλά τί να μας πείτε και εσείς τώρα, εγώ είμαι..τοπ! Πάντα με εκνεύριζε ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε μορφωμένους και μή, παρόλου που και εγώ ανήκω στους θεωρητικά "μορφωμένους". Η κοινωνική μόρφωση είναι που μετράει για μένα και να ξέρεις να φέρεσαι σωστά, ανάλογα της περίστασης. Και να μην απευθύνεσαι στους εργαζόμενους σου ως "χαζό" και "ηλίθια" και άλλα τέτοια...φυσικά σε εμένα δεν τολμάει να πεί τέτοια, αλλά μου είπε πχ. πως είμαι πολύ χαμηλών τόνων και αφήνω τους άλλους να με κάνουν ότι θέλουν! έτσι ερμήνευσε την ευγένεια και την διακριτικότητα μου. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να τσακωθείς με κάποιον για να πετύχεις αυτό που θέλεις και πάντα χρησιμοποιώ την ευγένεια αρχικά.

Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δυστυχώς δεν μπορείς να εκφραστείς ειλικρινώς ως εργαζόμενος, αλλά ο εργοδότης έχει κάθε δικαίωμα να σε υποβιβάζει και να σου την λέει ακόμα και χωρίς λόγο απλά και μόνο επειδή είμαστε σε μια χώρα που αν πείς την γνώμη σου, κινδυνεύεις να απολυθείς...αχ...

με βλέπω στα συνδικάτα!!

χαχαχαχαχα!!!

φιλάκια σε όλες...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...