Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalo minaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

natasaaaaaaaaaaaaaaa na ta ekatostisei i mikri sou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na einai geri kai na eiste oloi mia eytyxismeni oikgeneia!!

min straboneis gia to xeirourgeio pes ka8e empodio gia kalo ...katalabaino bebea pos i8eles na 3emperdepseis alla etsi eprepe mallon na ginei !! kai mporei kai ontos na isxyei ayto poy sou eipan ..ksero kai ego ti na po !!

emeis gia mia akoma fora molis kaname nani afou efage peripo 350 grm gala ! re koritsia einai fusiologiko ayto ??? milame den koimotan kai tou ekana kai alllo na piei !!

tou ksekinisa fresko sas to eipa ?? telika einai pio eukolo apo tin skoni nomizo

kale exei o prigkipas gene8lia simeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kardoula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na ta ekatostisei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to proto original moro febrouarioy pou kontepse na skasei tin manoula tou gia na bgei..na ta ekatostiseis antraki mas !!! na eisai geros kai dunatos !!!!

Αχ βρε Νατασα.. αχ... τι να σου πω.. οπως λεει και η Ναταλια σκεψου θετικα και ολα θα γινουν.. Χρονια πολλα στην ζουζουνα σου και να ειναι παντα γερη...

Εμενα σημερα ολα στραβα, τι να πρωτοπω βαριεμαι πια να γκρινιαζω... Εχθες πραγματικα περασα πολυ ομορφα στην Ολγα και νομιζω και τα παιδακια μας χαρηκαν πολυ... Τι καλα που σας γνωρισα, οσες δεν ηξερα... και γνωρισα επιτελους και τον γαμπρουλη μου... (μπορω να εχω ιδιαιτερη χαρα για τον Γρηγορακη???). Αχ ζηλευω τα παιδικα παρτυ , εμεις νομιζω δεν θα κανουμε πολλα φετος γιατι θα ειναι λιγες μερες πριν την εμβρυομεταφορα και φοβομαστε ιωσεις, κρυωματα και να πω την αληθεια μου, εχω στενοχωρηθει λιγακι.. ζηλεψα και εχθες, λεω να αφησω το παιδακι μου ετσι με απλα μια τουρτα μεταξυ στενων φιλων και παππουδογιαγιαδων? Ο λαμπρος μου λεει να κανουμε κανονικα αν ειναι να στεναχωριεμαι αλλα εγω βρε κοριτσια φοβαμαι λιγακι.. δηλαδη αν παει κατι στραβα και πρεπει να ακυρωσω να παει ενας μηνας προετοιμασιας τσαμπα??? Κριμα ειναι.. Και μετα θα πρεπει να περιμενω τον Μαη για την επομενη προσπαθεια...Δεν ξερω, πειτε και εσεις καμια γνωμη....

καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε καλά ξυπνήσαμε στις 06:00 παρακαλώ!!!!! μακάρι να πάει έτσι.

Γιωτούλα δεν κατάλαβα - γιατί εμβρυομεταφορά???΄

Δεν γίνεται να το αφήσετε φυσιολογικά + όποτε έρθει????

lX5Hp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι στη δουλειά και πάλι δεν προλαβαίνω να πώ πολλά!

Χθές με ξενύχτησε ο γιόκας μου, ήθελε να έρθει στο κρεββάτι μας αλλιώς δεν κοιμόταν με τίποτα..εγώ τον άφηνα στο κρεββάτι του και κάθε τόσο με φώναζε "μαμά, μαμά" με ήρεμη φωνή αλλα εκεί που νόμιζες ότι οκ επιτέλους κοιμήθηκε, άκουγα πάλι "μαμά, μαμά!!

τα νεύρα μου, πάω τον βουτάω και τον πάω στον καναπέ και κάθομαι και εγώ δίπλα και έτσι κοιμηθήκαμε μαζί...τί να κάνω, είχα κάτι νέυρα και του έλεγα, του έλεγα, του έλεγα...πως δεν ξύπνησε και η Νεφέλη με τόση λογοδιάρροια...

Το πρωί δεν ήθελε φυσικά να ξυπνήσει, τον ξύπνησα και εγώ και του λέω τώρα είναι ώρα για σχολείο ,αν ήθελες να κοιμόσουν το βράδυ!Χαχαχα!!

Και μόλις τον άφησα στο σχολείο "μαμά, νυστάζω!" δεν πειράζει τουλέω και εγώ νυστάζω, ας μην ξενυχτούσες!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕΕΕΕ!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κι εκει που ειχαμε σκάσει χτες για την αναβολή, ερχεται μια φιλη μου που εχει αρρωστη τη μαμα της κι ενώ στην αρχή της δινανε 3-5 χρόνια, τελικά καταλήξανε στους 2 μηνες και με θαυμα ενα χρόνο. Και μετα παίρνει ενας φιλος να ρωτησει πως πηγε το χειρουργείο και μας είπε ότι το ανιψάκι του, ισο με το μπεμπη, ειναι στασιμο σε αναπτυξη, κανει κάτι κρίσεις, το πήγαν με σπασμους στο νοσοκομείο, όπου όλες οιεξετάσεις βγαίνουν καθαρες και δεν ξερουν τι συμβαίνει και τι να κάνουν!!!!!

Μηπως ηταν σημαδι να μην στεναχωριόμαστε? Πάντα υπάρχουν και χειροτερα.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Νατασα μου να χαιρεσαι την κορουλα σου ....να την καμαρωνετε,κ να την βλεπετε να μεγαλωνει...!!!!! :D

Κ το αντρακι σας....αντε βρε Νατασουλα ευχομαι γρογορα να τελειωσουν ολα...

Γρηγορα κ καλα!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Πριγκηπακοοοοο.. χρονια πολλα και απο εδω...

Φιλεναδα εχω ενα μνμ στο κινητο μου που λεει.. ''γεννησαμε και εμεις... ειμαι πολυ ευτυχισμενη''. Να κρατησεις την ευτυχια εκεινης της στιγμης μεσα σου και να μην την ξεχασεις ποτεεεεεεεεεεεεε....:P

mYQbp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι απίστευτααααα

Θέλω να ζητήσω άδεια για την Παρασκευή, να μείνω λίγο σπίτι να συμμαζέψω τον εαυτό μου..μια μέρα μόνο για μένα θέλω!Ελπίζω να τα καταφέρω..

Την Κυριακή πόσα πάρτυ γίνονται καλέ? Χαχαχα..μακάρι να ήμασταν Αθήνα, θα ερχόμασταν σε όλα~~

Να πώ στην Λίτσα μας, καλή επιτυχία και η ώρα η καλή για τον γάμο και την βάφτιση τους, όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι και όλα θα είναι καλά!

Πωπω πολύ κρύο έχουμε σήμερα εδώ..μπρρρρ...πώς θα ήθελα να είμαι στο κρεββάτι μου, με τον καφέ μου και τα περιοδικά μου, να βλέπω κανένα πρωινάδικο και να μασουλάω κανένα κρουασανάκι...χαχαχαχαχααα~~~άπιαστο όνειρο πλέον!!!

Καλέ έχετε σκεφτεί τί θα ντύσετε τα μωράκια τις απόκριες???????????

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

natasa na xairesai thn koroula sou me ygeia kai eutuxia!!!!!!kathe empodio kai se kalo..

ax vre koritsia san shmera metrousa antistrofa gia to nosokomeio ola htan etoima mexri kai h valitsa sto amaxi.kai mou elege o stathhs koimhsou ligo parapanw eixa xupnisei apo ths 8 to prwi,koimhsou giati apo aurio den se vlepw na koimasai.dikio eixe!!!!ax ti na pw ta skeutomai kai siginoume!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα!!!

Αχ κι εγώ θα ήθελα να κάτσω σπιτάκι μου οχι πολύ για 1-2 εργάσιμες ημέρες χχχχχ

έτσι να βγάλω το αχτι μου.. όπως λες κι εσύ Ιωάννα μου!!!!

Κι εμένα ξύπνησε στις 03.30 μετά στις 04.30 και μετά στις 06.00 για γάλα..

κλαιει λίγο και μετά ξανακοιμάται... εν τω μεταξύ εγώ πετάγομαι και μετά σέρνομαι...

Ρε κορίτσια είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις με παιδί πόσο μάλλον με 2???????????

Αν δεν βάλω μπροστά για 2ο παιδάκι από του χρόνου μετά θα μου φαίνεται βουνο....

ελπίζω και μέχρι τότε να μην αλλάξω γνώμη και το αφήσω...γιατι είναι δύσκολα γμτ..

Το ξύπνημα - η ετοιμασία για να φύγεις - να τα μοιράσεις τα παιδάκια ... και να έχει χρόνο+όρεξη για εσενα????? πωπω...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Μη με βαρεσετε κοριτσια αλλα εμεις κοιμομαστε το βραδυ. Η μικρη καποια στιγμη μετα τις 9 μπανιο γαλα και μεχρι τις 10 εχει κοιμηθει, μεχρι τις 8-9 το πρωι. Καποια μεσημερια μπορει να κοιμηθει για 1-2 ωρες καποια οχι. Αν οχι, εννια εχει κατεβασει διακοπτες. Από παντα σχεδον ετσι, μονοκομματος υπνος! Ο μικρος παλι κατα τις 9 ξεκιναμε διαδικασια, τον παιρνει υπνος στο κρεβατι μας, τον παω μεσα κατα τις 11, του δινω στις 6 γαλα κοιμισμενος, και κοιμαται μεχρι 8-9 κι αυτος, σερι, καμια ωριτσα μετα τη φρουτοκρεμα ξανα και δυο ωρες μετα το μεσημεριανο.

Αν καθυστερησει τελικα το χειρουργειο θα τους κανω παρτι αποκριατικο. Θελω κι εγω να τα ντυσω καρναβαλακια, παρομοιο θεμα αλλα δεν ξερω τι. Αυτα ολα τα ζουζουνια-ζωακια εχουν καπελοσκουφο και δεν θα το κρατησουν. Και με την τουρτα μια ή δυο να κάνω. Στη μικρη την πρωτη φορα της ειχα κανει τον αριθμο ενα, τη δευτερη του δυο (μου αρεσε πολυ το αποτελεσμα) και τωρα ή ουδετερο θεμα-παρασταση ή δύο τα νουμερα ένα και τρία?

Γιωτα καλη τυχη κοπέλα μου....

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατάσσα πως ειστε;Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!! Πάντα γερη, ευτυχισμένη και τυχερή αν ειναι στην ζωη της.Δεν κατάλαβα ποτε θα κανετε τελικα το χειρουργείο. Μπορείς να διοργανώσεις μια μεγαλη γιορτη μετα και για τα δυο!!! Πιστεύω πως ειναι καλο να κανεις δυο τουρτες την στιγμή που έχουν και διαφορα στην ηλικιά!! Μια για το καθένα!! Αλήθεια ποτε εχουμε αποκριες;

Αλίκη πως είναι η μικρή σου; Σταματησε η διαρροια;

Γιώτα να χαίρεστε τον πριγκιπασα σας!!! Πάντα γερος, τυχερός και ευτυχισμένος να ειναι στην ζωη του!!

Γιωτα δεν μπορεις να κάνεις δυο παρτυ; Κανεις το ενα τωρα για την οικογενεια και τους στενους φιλους. Και καποια αλλη στιγμή κανεις και μια δευτερη συνάντηση για παιδακια και φιλους!! Ποτε θα πας για την εμβρυομεταφορα;

Εμεις αρχισαμε τις ετοιμασίες για το παρτυ μας. Εκλεισα τον παιδοτοπο μιας και στο σπιτι μας ειμαστε τοσο στριγμωμένοι που με το ζορι χωράμε εμεις και οι γονεις μας πόσο μαλλον οποιοσδήποτε αλλος!!! Για τα παιδάκια θα έχουμε μενού, ενω οι μεγάλοι καφεδάκι και 2-3 πίτες ή πιτάκια που θα φτιάξω εγω!! Δυστηχως τα λεφτα ειναι αρκετα για τον παιδοτοπο αλλα δεν έχουμε επιλογη!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Μαρια ακομα δεν μας εχει πει νεα ημερομηνια. Αν μας το καθυστερησει πολυ θα το κανω τωρα το παρτυ. Πιστευω αυτες τις μερες να ξερουμε. Το αλλο ΣΚ μπαινουμε στο τριωδιο.

Παντως για σπιτι το σκεφτομαι.

nG0fp2.png yu71p2.png

Ααα δεν σας είπα να γελάσετε γιατι εγω για αλλη μια φορα εμεινα αναυδη να την κοιταω και να προσπαθω να καταλαβω πως το εκανε!!!

Ειχαμε νεο κατορθωμα σημερα!!! Εβγαλε το ριχτάρι του καναπέ, εβγαλε το μαξιλάρι της πλάτης, ανέβηκε στην πλατη και απο εκει στο τραπέζι της κουζινας!!! Και ολα αυτα μέσα σε ένα λεπτο που εκανα να βάλω απορυπαντικο και μαλλακτικο στο πλυντήριο!!!! την ακουγα να χτυπαει τα μανταλάκια στο τραπέζι αλλα θεωρούσα πως το κανει ενω ειναι ορθια στον καναπέ δεν φαντάστηκα πως το καμάρι μου ειχε ανέβει πανω στο τραπέζι!!!

Αα.. και στην συνέχεια την στιγμή που πηγα να βγάλω το πλυντηριο, εφυγε απο το δωμάτιο της που παιζαμε και ακουγαμε μουσική πηγε στην κουζινα. Σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών ωστε να φτάσει το καλώδιο της τοστιέρας και να το ρίξει κατω. Ευτυχως η καινουργια πρωην τοστιέρα μας εσκασε διπλα της και οχι στο κεφάλι της!! Και ευτυχως ηταν κλειστή!! Τωρα πρεπει να αδειασω και το πασο της κουζινας, να δω που θα τα βαλω!!

Δεν καταλαβαίνω ειμαι συνέχεια διπλα της, έχω αδειάσει ολα τα ράφια, εχω βάλει ασφάλειες σε ολα τα ντουλάπια και συρτάρια. Πως καταφέρνει και τα κάνει ολα αυτα στο λεπτο; Τα σχεδιάζει απο πριν;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλα δεν τα πιανεις πουθενα τα άτιμα. Εγω με τη μικρη δεν ειχα τραβηξει πολλα, να φανταστεις από τα τραπεζια στο σαλονι δεν σηκωσα τιποτα ποτε, δεν την φοβηθηκα για ζημιες και ζαβολιες, οχι οτι ειναι ηρεμο παιδακι, απλα δεν εχει τις σκανδαλιες στο μυαλο της, εκτος αν ειναι με τον ξαδελφο. Ο μπεμπης ομως δειχνει να ειναι πολυ ζορικος (τον κακομαθαινουμε κιολας).

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...