Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμας μεχρι τις 2 μας ειπανε. Ευτυχως που το πρωι που ξυπναει δεν τρελαινεται για το γαλα.

Στο παιδων αγια σοφια θα το κανουμε, εκει τα καναμε και τα υπόλοιπα.

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμας μεχρι τις 2 μας ειπανε. Ευτυχως που το πρωι που ξυπναει δεν τρελαινεται για το γαλα.

Στο παιδων αγια σοφια θα το κανουμε, εκει τα καναμε και τα υπόλοιπα.

α εμείς στο ΑΓΛΑΙΑ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Εμένα που μπορεί να ξυπνήσει και στις 05:00 ή στο 06:00 δεν την κρατάει τίποτα.. και είναι μαρτυριο..

Αντε βρε παιδί μου να τελειώνετε.. Το βράδυ τι ώρα θα του δώσεις το γάλα???

lX5Hp3.png

Εμενα δεν ειναι πολυ φαν του γαλακτος, από τοτε που μπηκαμε στα στερεα, προτιμαμε το κρεας. Στις καλυτερες περιπτωσεις πίνει 150 το βραδυ σαν νανουρισμα περισσοτερο κι 150 το πρωι στις 6 για να τον προλαβω κοιμισμενο. Καμια φορα οταν δεν ειμαι πολυ κομματια σηκωνομουν και στις 2 να του δωσω 100 μηπως παρουμε πιο γρηγορα λιγο βαρος (8,5 κιλα ειμαστε).

Σημερα ο γιατρος μου ειπε να φαει ελαφρα, οπότε του δινω καθε 3-4 ωρες 100, θα του δωσω και τωρα κατα τις εννια 150 και μου ειπε ο doc ας του δωσω και λιγο κατα τη μια για σιγουρια οτι θα αντεξει. Εμας στο μεταξυ το χειρουργειο ειναι στο εντερο, οπότε το θελει οσο το δυνατον πιο καθαρο-αδειο.

nG0fp2.png yu71p2.png

Εμενα δεν ειναι πολυ φαν του γαλακτος, από τοτε που μπηκαμε στα στερεα, προτιμαμε το κρεας. Στις καλυτερες περιπτωσεις πίνει 150 το βραδυ σαν νανουρισμα περισσοτερο κι 150 το πρωι στις 6 για να τον προλαβω κοιμισμενο. Καμια φορα οταν δεν ειμαι πολυ κομματια σηκωνομουν και στις 2 να του δωσω 100 μηπως παρουμε πιο γρηγορα λιγο βαρος (8,5 κιλα ειμαστε).

Σημερα ο γιατρος μου ειπε να φαει ελαφρα, οπότε του δινω καθε 3-4 ωρες 100, θα του δωσω και τωρα κατα τις εννια 150 και μου ειπε ο doc ας του δωσω και λιγο κατα τη μια για σιγουρια οτι θα αντεξει. Εμας στο μεταξυ το χειρουργειο ειναι στο εντερο, οπότε το θελει οσο το δυνατον πιο καθαρο-αδειο.

Ε κι εμένα μην φανταστείς κάπου εκεί πίνει απλά την κοιμίζει τα ξημερώματα. Γενικά για να πιούμε γάλα πρέπει να νυστάζουμε. Κοιμάται νωρίς το βράδυ???

Εμένα 10:30-11:00. Αλλά το βράδυ έχουμε διακοπές και αυτό με εξαντλεί... της πέφτει η πιπίλα και κλαίει και πάλι από την αρχή.. Κι εγώ την ημέρα που θα κα΄νουμε την επέμβαση θα της δώσω πάλι γάλα 1.30 να δω τι θα φάει...

Νερό κάνει ???? η σας είπε κι αυτό όχι??? εγώ αυτό δεν ρώτησα αλλά θα επικοινωνήσω να μάθω την προηγούμεμη μέρα..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Τι σκ@%@ συστημα και φαινοταν από το πρωι. Μας το αναβαλανε. Και καλα εχει αυξημενα λευκα, φυσιολογικα για ενα μικρο παιδι ομως με κολοστομια. Αλλα δεν μας θελουνε, φοβαται και καλα μην κολλησει και τιποτα μετεγχειριτικα, λογω εξαρσης της γριπης, για μας δικαιολογιες. Αφου φαινοταν από το πρωι, που μας αφησαν να φυγουμε, να τρωμε δεν μας εκαναν κι εναν υπερηχο καρδιας (που στο προηγουμενο χειρουργειο ηταν πολυ αυστηροι με αυτα).

Και η ταλαιπωρια συνεχιζεται και κανεις δεν ξερει για ποσο, θα δουμε μας ειπε........

Κατι νευρα....

nG0fp2.png yu71p2.png

Ωχ βρε Νατάσα μου... Τι να πω.. Δεν είναι όμως καλύτερα που είναι αυστηροί απο το ήταν ότι να ΄ναι ??? Απο την μια λογικό είναι να θέλετε να τελειώσει η ταλαιπωρία σας όσο το δυνατών γρηγορότερα, απο την άλλη όμως καλύτερα να είναι σίγουροι οτι όλα είναι οκ για τον μικρούλη παρά να αγχώνεστε μετά!

Κάθε εμπόδιο για καλό λένε. :) Think possitive!!!

Απο όλες εμας πάντως έχεις τις πιο θερμές ευχές ώστε όλα να γίνουν μια κακή ανάμνηση! Σας σκεφτόμαστε!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Επειδη μιλησαμε και με τον παιδιατρο μας και με τον πνευμονολογο μας, δεν ειναι λογος να αναβληθει το χειρουργειο. Μηπως την ανοιξη δεν υπάρχουν ιωσεις?

Γιατι ολοι πιστεουμε οτι βρεθηκε καλυτερος πελατης? Μηπως γιατι εμας μας ειχαν σιγουρους?

Και τετοια ωρα θα ειχαμε ξεμπερδεψει!!!!

Εχει και το κοριτσακι μου γενεθλια σήμερα.

Χρονια πολλα ζωουλα μου, στηριγμα μου........

nG0fp2.png yu71p2.png

Τι σκ@%@ συστημα και φαινοταν από το πρωι. Μας το αναβαλανε. Και καλα εχει αυξημενα λευκα, φυσιολογικα για ενα μικρο παιδι ομως με κολοστομια. Αλλα δεν μας θελουνε, φοβαται και καλα μην κολλησει και τιποτα μετεγχειριτικα, λογω εξαρσης της γριπης, για μας δικαιολογιες. Αφου φαινοταν από το πρωι, που μας αφησαν να φυγουμε, να τρωμε δεν μας εκαναν κι εναν υπερηχο καρδιας (που στο προηγουμενο χειρουργειο ηταν πολυ αυστηροι με αυτα).

Και η ταλαιπωρια συνεχιζεται και κανεις δεν ξερει για ποσο, θα δουμε μας ειπε........

Κατι νευρα....

Βρε Νατάσσα μου και δεν σας είπαν πότε θα είναι το επόμενο χειρουργείο σας???

Πώς πάνε τα πράγματα?? σας ειδοποιούν??

Τι να πω και τρυπήσανε πάλι το μωράκι ε??? φαντάζομαι τα κλάματα...

Αχ κοπελίτσα τι να πω..

Εκεί έχετε κάποιον γνωστό ??? δηλ κάποιο μέσο???

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστήσει και το κοριτσάκι σου!!! Χρόνια της Πολλά!!

Εχετε εκνευριστει καταλαβαίνω αλλά το πιστεύω ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!!!

Ποτέ δεν ξέρεις... θα τέλειώσει λίγη ακόμη υπομονη κοπελίτσα!!!

Έχετε χαρες σήμερα-το αλλο σου παιδάκι !!!

lX5Hp3.png

Μας πηρε τηλ ο ιδιος ο γιατρος χτες το βραδυ, εκει που σταματησα να σου απανταω!

Θα κανονισουμε τωρα μεσα στη βδομαδα για ποτε, αλλα με τις απεργιες που θα ξεκινησουν αντε βρες ακρη.

Και το μεσο τι να κανει, να πει τι στο γιατρο, αφου τη δικαιολογια την εχει.

Οσο για τη μικρη ευχαριστω για της ευχες. Δεν της εχω πει τιποτα γιατι εχουμε πει για παρτυ αποκριατικο, αλλα τωρα πάλι στην απομονωση μας βλεπω.

nG0fp2.png yu71p2.png

Μας πηρε τηλ ο ιδιος ο γιατρος χτες το βραδυ, εκει που σταματησα να σου απανταω!

Θα κανονισουμε τωρα μεσα στη βδομαδα για ποτε, αλλα με τις απεργιες που θα ξεκινησουν αντε βρες ακρη.

Και το μεσο τι να κανει, να πει τι στο γιατρο, αφου τη δικαιολογια την εχει.

Οσο για τη μικρη ευχαριστω για της ευχες. Δεν της εχω πει τιποτα γιατι εχουμε πει για παρτυ αποκριατικο, αλλα τωρα πάλι στην απομονωση μας βλεπω.

Δηλ δεν πήγατε καν στο Παίδων ε?? Πάλι καλα που σας πρόλαβε ε???

Τι να πεις...

Όσο για το πάρτυ εννοείται πως το αφήνετε, δεν το συζητώ.. ασε να εισαι σίγουρη..

Υπομονή..

lX5Hp3.png

Αχ βρε Νατασα.. αχ... τι να σου πω.. οπως λεει και η Ναταλια σκεψου θετικα και ολα θα γινουν.. Χρονια πολλα στην ζουζουνα σου και να ειναι παντα γερη...

Εμενα σημερα ολα στραβα, τι να πρωτοπω βαριεμαι πια να γκρινιαζω... Εχθες πραγματικα περασα πολυ ομορφα στην Ολγα και νομιζω και τα παιδακια μας χαρηκαν πολυ... Τι καλα που σας γνωρισα, οσες δεν ηξερα... και γνωρισα επιτελους και τον γαμπρουλη μου... (μπορω να εχω ιδιαιτερη χαρα για τον Γρηγορακη???). Αχ ζηλευω τα παιδικα παρτυ , εμεις νομιζω δεν θα κανουμε πολλα φετος γιατι θα ειναι λιγες μερες πριν την εμβρυομεταφορα και φοβομαστε ιωσεις, κρυωματα και να πω την αληθεια μου, εχω στενοχωρηθει λιγακι.. ζηλεψα και εχθες, λεω να αφησω το παιδακι μου ετσι με απλα μια τουρτα μεταξυ στενων φιλων και παππουδογιαγιαδων? Ο λαμπρος μου λεει να κανουμε κανονικα αν ειναι να στεναχωριεμαι αλλα εγω βρε κοριτσια φοβαμαι λιγακι.. δηλαδη αν παει κατι στραβα και πρεπει να ακυρωσω να παει ενας μηνας προετοιμασιας τσαμπα??? Κριμα ειναι.. Και μετα θα πρεπει να περιμενω τον Μαη για την επομενη προσπαθεια...Δεν ξερω, πειτε και εσεις καμια γνωμη....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...