Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα. Τι χαλια καιρος!!! Σκετη μελαγχολια, επιτηδες το κάνει;;;;

Κυριακη μπάινουμε μεσα, ενα αγχος το εχω, ψεματα να πω;

Ελεονορα πατε ταξιδακι;

Να σας πω και κατι τρελο, προχτες γυρνωντας από τη δουλεια, μονη στο αυτοκινητο εκανα κατι σκεψεις για τριτο παιδι, ουτε στον αντρα μου δεν το ειπα φυσικα, θα με χωρισει.... Πρωτη φορα μου περασε υστερα από ολα αυτα τα βασανα. Μετα επανηλθα!!!!!

natasa den xerw ti exete kai mpainete xeirourgeio alla sas euxomai na pane ola kala!!!!!!!kai fusika na mhn xreiastei na xanapate se nosokomeio...tritoooooooooooo mpravo xaras to kouragio sou egw to deutero kai olo kai to anavalw!!perastika sas loipon

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενα ειναι το τριτο χειρουργειο μας, εκανε ενα που γεννηθηκε, ενα το Σεπτεμβρη και τωρα το τελικο ευχομαι (ειχε ατρησια οισοφαγου και εντερου-ορθου).

Οσο για τριτο παιδακι επειδη εμεις ειμαστε τρια αδελφια, παντα μου αρεσαν οι μεγαλες οικογενειες. Τωρα που ειμαστε ολοι παντρεμενοι με παιδακια, φαντασου μαζευτηκαμε 20 ατομα οικογενειακο τραπεζι τα χριστουγεννα (στενα χωρις να ανοιχτουμε). Ο αντρας μου βεβαια ουτε που το συζηταει.

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατάσσα μου, τώρα είναι το τελευταίο. Αυτό θα σκέφτεσαι. Έχεις ένα πολύ δυνατό παιδάκι που ξέφυγε από αυτή την περιπέτεια παληκαρίσια. Μια υπομονή ακόμα.

natasa kali epitixia! k egw euxomai mesa apo tin kardia mou na einai i teleutaia sas episkepsi se nosokomeio.den iparxei xeirotero, oute apo ekso ksana efxomai!!

koritsia euxaristw gia ta kala sas logia k tin simparastasi! k kati allo, oti pathainei ena paidaki de simainei oti to pathainoun ola ! akous inka? :) mi fobasai, apla kalo einai na exoume to nou mas! einai toso mikroulika ta mwrakia mas akomi :) emeis kala eimaste genika, mono pou apo tin deftera exei sinexeia diaroies, ta kanei 7me 8 fores tin mera, exw trelathei na plenw k na tin allazw!! simera einai liiiigo kalitera ta exei kanei 4 fores. mipws prepei na anisixisw??? o giatros mou leei oti mallon to konomise sto nosokomeio giati kikloforei mia iosi me diaroies k bixa. ti na pw pia den kserw!!!! exei xalasei to programma tis k genika skata exoun ginei ta pragmata.otan tin pairnei o ipnos tin ksipnaw gia tin antibiosi k meta ksagripnaei k asta na pane genikos!!

o kairos aytos k emena me exei melagxolisei thelo kalokairi epitelus!!!! xtes kseklepsa 2 wres k piga kommwtirio na ananewthw ligo mpas k allaksei i psixologia mou. ekana bafi kourema xtenisma kala itan allaksa ligo :) bebaia me tin psixi sto stoma, pane oi epoxes pou to kommwtirio itan apolausi k xalarwsi me kous kous... :P genika pane polla pragmata! parapono den exw to paidi mou to latreyw alla wres wres nostalgo tin palia anemelia, opu gis k patris ena prama. eimai treli????? pisteuw na katalabainete ti ennow e? fisika k den tin allazw me tpt ston kosmo ti zouzou mou!!!!! :):)

filKia polla na eiste oles kala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaa kai min 3exasoooo kalo xeimona breeeeeeeeeeee

mprrrrrrrrrrrrrrrrr ti psofokruo einai ayto ?????

pou eiste kale oles xamenes ?? kala i olga etoimazeteeeeeee po upoloipes ???

ego afisa ton mikro sti mama mou simera, katebika gia kati psonakia kai tora eimai spiti kai pao na etoimaso ta mpagakazia mas !! ayrio anebainoume a8ina prota o 8eos

exei gene8lia i anipsia mas kai kapoia alla paidakia ( more na deis poia einai den 8imamai akribos xaxaxaa) kai 8a eimaste kai emeis ekei !!!

kai leo prota o 8eos giati to 8elo toooso polu!!!!

natasa mou ante me to kalo na mpeite kai me kirios na bgeite !!!!! 8a se paro kai til !!!

ola 8a pane kala ! ante na teleionete m ayto na iremisete kaieseis !!! o bebakos einai asteri kai sas to exei apodeiksei !!!

kai exei dikio i mummy se ligo kairo ooolla 8a einai mia anamnisi !!!

aliki mou kala to ekanes kai anebases ligo tin psixologia sou

alloste to koritsaki sou se 8elei na eisai kala dipla tis !!! kai oso gia to oti pane polla apo tote pou apoktisame ta morakia mas exeis dikio allla telika oso kaian gkriniazoume ta allazoume ta zouzounia mas ??? me tpt omos !!!!!!!!!!!!!!! alloste i ka8e fasi sti zoi mas einai kaidiaforetiki kai eimai sigouri pos se ligo kairo 8a nostalgooume kai tis stigmes pou zoume tora kai 8a leme ax ti kala pou itan tote pou den perpatousan, miloousan ktl kai 8elane agkalitsessssssssssssssssssss kai tora einia aneksartita !!! xaxax

kai ekei 8a sou er8ei kai i epi8imia gia to 2o xaxaxa

ante egrapsa pali pollaaaaaaaaa

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

p.s apousiologe pou eisai ??????

Ευχαριστω βρε κοριτσια. Ειμαι λιγο πιο ψυχραιμη αυτη τη φορα, υποτιθεται ειναι πιο ευκολο χειρουργειο, αλλα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο. Περασαμε και από τον πνευμονολογο μας χτες να σιγουρευτουμε οτι ειναι οκ τα πνευμονακια του για να παρει ναρκωση και μας βρηκε πολυ καλα. Ευτυχως τοσες μερες στην απομόνωση αποδώσανε, γιατι κυκλοφορει τρελη γριπη εξω... Κι εγω η αθεοφοβη ειχα την εξης απορια στο γιατρο (γιατι συγκρουομασταν με το συζυγο, ο οποιος οπως εχετε καταλαβει ζει μεσα στο αγχος) "μετα το χειρουργειο επιτρεπεται πάρτι?" και πήρα θετικη απάντηση!!!!!

Αντε να τελειωνουμε να ασχοληθουμε με τα ευχαριστα κι εμεις, πάρτυ και βάφτιση!!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Ευχαριστω βρε κοριτσια. Ειμαι λιγο πιο ψυχραιμη αυτη τη φορα, υποτιθεται ειναι πιο ευκολο χειρουργειο, αλλα δεν παυει να ειναι ενα χειρουργειο. Περασαμε και από τον πνευμονολογο μας χτες να σιγουρευτουμε οτι ειναι οκ τα πνευμονακια του για να παρει ναρκωση και μας βρηκε πολυ καλα. Ευτυχως τοσες μερες στην απομόνωση αποδώσανε, γιατι κυκλοφορει τρελη γριπη εξω... Κι εγω η αθεοφοβη ειχα την εξης απορια στο γιατρο (γιατι συγκρουομασταν με το συζυγο, ο οποιος οπως εχετε καταλαβει ζει μεσα στο αγχος) "μετα το χειρουργειο επιτρεπεται πάρτι?" και πήρα θετικη απάντηση!!!!!

Αντε να τελειωνουμε να ασχοληθουμε με τα ευχαριστα κι εμεις, πάρτυ και βάφτιση!!!!!!

mprabo koritsaki! ego i treli epsaxna na patisw like! exo mperdepsei ta boutia mou mia fb mia edo :P

kala kanete k prosexete mi tixon k sas paei kamia palioiosi piso :) meta mono party k xares PANTA!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα. Τι χαλια καιρος!!! Σκετη μελαγχολια, επιτηδες το κάνει;;;;

Κυριακη μπάινουμε μεσα, ενα αγχος το εχω, ψεματα να πω;

Ελεονορα πατε ταξιδακι;

Να σας πω και κατι τρελο, προχτες γυρνωντας από τη δουλεια, μονη στο αυτοκινητο εκανα κατι σκεψεις για τριτο παιδι, ουτε στον αντρα μου δεν το ειπα φυσικα, θα με χωρισει.... Πρωτη φορα μου περασε υστερα από ολα αυτα τα βασανα. Μετα επανηλθα!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Νατασσούλα σας εύχομαι καλή επιτυχία για αυριο, όλα να τελιώσουν εσίως αύριο!!!!

Θα είστε στη σκέψη μας οπότε τόσες προσευχες χαμένες δεν νομίζω!!!!

Ψυχραιμία χρειάζεται και θα περάσει κι αυτό.

Όσο για το ταξιδάκι τίποτα σίγουρο αλλά θέλω κι εγώ μετά την επεμβαση να αποδράσουμε λίγο. Κι εμείς έχουμε κλειστεί λίγο γιατι γύρω μας όλοι κάτι έχουν και στις 17/2 θέλω να τελειώνουμε κι εμείς...

Όλγα μου να τα χαίρεσαι και πάλι τα αντράκια σου λυπάμαι που δεν θα είμαστε μαζί σας..

Καλά να περάσετε!!!!

Αλίκη μου μπράβο σου που το αντιμετώπισες έτσι + ασχολήθηκες λίγο με τον εαυτό σου για να ανεβάσεις την ψυχολογία σου!!! είναι το παν .. (το λέω για να το ακούω κι εγώ..)

Λοιπόν φιλάκια και τα ξαναλέμε σε λίγο άλλωστε μέσα θα είμαστε!!!

lX5Hp3.png

Πηγαμε πρωι πρωι μας εκαναν τις καθιερομενες εξετασεις και μας αφησαν να φυγουμε αρκει να ειμαστε ξημερωματα μεσα. Ευτυχως τον αφησαν να τρωει κιολας, μονο γαλα βεβαια, αλλα στην αρχη ελεγα μηπως τον ηθελαν τελειως νηστικο και πως να κρατησεις νηστικο μωρο τοσες ωρες?

Ο μικρος στο μεταξυ, λογω του πρωτου χειρουργειου, εχει λαρυγγοτραχειομαλακια και η αναπνοη του ειναι θορυβωδης καμια φορα κι επειδη το συστημα υγειας ειναι χαλια γιατροι αναισθησιολογοι δεν υπαρχουν πολλοι και προσπαθουν να αποφυγουν καποια χειρουργεια, μας αγχωσαν μηπως και δεν γίνει, και καλα ειναι αρρωστος και δεν το λεμε. Ενημερωσαμε και τον πνευμονολογο μας, ο οποιος ειναι ΑΓΙΟΣ ανθρωπος και θα ερθει και πιστευω να πάρει την κατασταση στα χερια του. Γιατι αλλιως ποιος ξερει τι καθυστερησεις θα υπάρχουν? Αντε να τελειωνουμε.....

nG0fp2.png yu71p2.png

natasaz ευχομαι τα καλυτερα....μετα απο αυτο το χειρουργειο να εχετε μονο χαρες!!!

σιγουρα δεν μπορω να ερθω στη θεση σου αλλα ειλικρινα σε θαυμαζω για την δυναμη σου!!!

μονο χαρες κ γελια.....δωσε κ ενα φιλακι στο αντρακι σου!!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Πηγαμε πρωι πρωι μας εκαναν τις καθιερομενες εξετασεις και μας αφησαν να φυγουμε αρκει να ειμαστε ξημερωματα μεσα. Ευτυχως τον αφησαν να τρωει κιολας, μονο γαλα βεβαια, αλλα στην αρχη ελεγα μηπως τον ηθελαν τελειως νηστικο και πως να κρατησεις νηστικο μωρο τοσες ωρες?

Ο μικρος στο μεταξυ, λογω του πρωτου χειρουργειου, εχει λαρυγγοτραχειομαλακια και η αναπνοη του ειναι θορυβωδης καμια φορα κι επειδη το συστημα υγειας ειναι χαλια γιατροι αναισθησιολογοι δεν υπαρχουν πολλοι και προσπαθουν να αποφυγουν καποια χειρουργεια, μας αγχωσαν μηπως και δεν γίνει, και καλα ειναι αρρωστος και δεν το λεμε. Ενημερωσαμε και τον πνευμονολογο μας, ο οποιος ειναι ΑΓΙΟΣ ανθρωπος και θα ερθει και πιστευω να πάρει την κατασταση στα χερια του. Γιατι αλλιως ποιος ξερει τι καθυστερησεις θα υπάρχουν? Αντε να τελειωνουμε.....

nAI EINAI POLY DYSKOLO NA TA KRATHSEIS NHSTIKA. EMENA TIS PROALES ME TIW EKSETASEIS AIMATOS OYRLIAZE APO TIS 05.:00. KAI TI DEN KANAME NA THN APASXOLHSOYME. KAI TWRA GIA TO MATAKI THS MEXRI TIS 2 TA KSHMERWMATA MAS EIPAN GALA META TIPOTA...

NATASSA POU THA THN KANETE THN EGXEIRHSH???

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...