Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρια τη Δευτερα ειναι το τριτο μας χειρουργειο και τελευταιο μας φανταζομαι.

Εμενα που εχουν δυο χρονια διαφορα της πηρα κρεβατι με προστατευτικο μπροστα. Η δικια σου θα ειναι πιο μικρη, αλλα ειναι και πεταμενα λεφτα μια δευτερη κουνια νομιζω. Οσο για τον υπνο καποτε κι εγω δεν ηθελαν να μαθουν στο δικο μας, μετα το ξεπερασα, πολυ κουραση. Μια ψυχολογος που ερχοταν οταν ημαστε θερμοκοιτιδα, μας ελεγε οτι σημασια εχει τα παιδια να ξυπνανε στο δικο τους χωρο τελικα! Και αυτο εφαρμοσα! Ο μικρος μονο στο κρεβατι μας κοιμαται, ευτυχως δεν τον εχει παρει η κορη ακομα (τους ετοιμαζουμε την ιδια ωρα), τον ταϊζω στο δωματιο του κοιμαται στην αγκαλια και μολις παω να τον ακουμπησω κλαμα και αλλαγη δωματιου!!!! Και μετα απο ωρα πισω στα δικα του.

Η Ναταλια τι εχει? Εχει γινει κατι? Δεν ξερω!

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασα μου θα ειναι και το τελευταιο θα δεις... Μην σε παιρνει απο κατω τωρα που τελειωνεις... περασες τοσα, μια βδομαδουλα ειναι και θα περασει χωρις να το καταλαβεις... και μετα φτου φτου ποτε ξανα σε νοσοκομειο... Οτι θες να μπαινεις να μας λες, και κανε και και κανενα φεις να τα λεμε πιο καλα!! :D

mYQbp2.png

Λοιπον εγω πηρα την μεγαλη αποφαση να την μαθω υπνο στην κουνια.. Την εβαλα μαζι με τον σκυλο της (τι ερωτας και αυτος πια) και καθησα διπλα και λεω Νεφελη μου νανι η μαμα, νανι και ο σκυλος νανι και εσυ... Αρχισε να παιζει, εγω εκανα οτι κοιμομουν περασε ενα τεταρτο, μιση ωρα, μπορει και αποκοιμηθηκα καπου στο ενδιαμεσο (:tongue:) και καποια στιγμη αρχισε να τρεχει πανω κατω στην κουνια.. εφευγε απο την μια μερια πηγαινε τρεχοντας στην αλλη και μολις εφτανε χτυπουσε το ξυλο και εκανε οοοοοιιιιιιιιιιι... αυτο το εκανε βρε κοριτσια κανενα πενταλεπτο δεν ζαλιστηκε ηθελα να ξερω.. χαχα.. αφου δεν μπορουσα να συγκρατησω τα γελια μου. Με τα πολλα μετα απο περιπου τρια τεταρτα ξαπλωσε πηρε τον σκυλο αγκαλια και κοιμηθηκε :P:p:p... Βεβαια εννοειται πως αν θελει καθε φορα τοση ωρα δεν παλευεται αλλα θελω να πιστευω πως ειναι η αρχη αυτη, μεχρι δηλαδη να μαθει... Το καλο ειναι πως δεν γκρινιαζε καθολου απλα δεν κοιμοταν, το κακο ειναι πως κανα δυο φορες που εκανα πως παω να φυγω πανικος... οσο ομως με εβλεπε εκει ολα καλα.. για να δουμε....

Ααααα επισης της ειπα πως αν συντομα δεν μαθει να κοιμαται μονη της.. θα εφαρμοσω το βιβλιο, αλλα δεν την ειδα να ιδρωνει το αυτι της χαχαχαχα....

mYQbp2.png

Λοιπον εγω πηρα την μεγαλη αποφαση να την μαθω υπνο στην κουνια.. Την εβαλα μαζι με τον σκυλο της (τι ερωτας και αυτος πια) και καθησα διπλα και λεω Νεφελη μου νανι η μαμα, νανι και ο σκυλος νανι και εσυ... Αρχισε να παιζει, εγω εκανα οτι κοιμομουν περασε ενα τεταρτο, μιση ωρα, μπορει και αποκοιμηθηκα καπου στο ενδιαμεσο (:tongue:) και καποια στιγμη αρχισε να τρεχει πανω κατω στην κουνια.. εφευγε απο την μια μερια πηγαινε τρεχοντας στην αλλη και μολις εφτανε χτυπουσε το ξυλο και εκανε οοοοοιιιιιιιιιιι... αυτο το εκανε βρε κοριτσια κανενα πενταλεπτο δεν ζαλιστηκε ηθελα να ξερω.. χαχα.. αφου δεν μπορουσα να συγκρατησω τα γελια μου. Με τα πολλα μετα απο περιπου τρια τεταρτα ξαπλωσε πηρε τον σκυλο αγκαλια και κοιμηθηκε :P:p:p... Βεβαια εννοειται πως αν θελει καθε φορα τοση ωρα δεν παλευεται αλλα θελω να πιστευω πως ειναι η αρχη αυτη, μεχρι δηλαδη να μαθει... Το καλο ειναι πως δεν γκρινιαζε καθολου απλα δεν κοιμοταν, το κακο ειναι πως κανα δυο φορες που εκανα πως παω να φυγω πανικος... οσο ομως με εβλεπε εκει ολα καλα.. για να δουμε....

Ααααα επισης της ειπα πως αν συντομα δεν μαθει να κοιμαται μονη της.. θα εφαρμοσω το βιβλιο, αλλα δεν την ειδα να ιδρωνει το αυτι της χαχαχαχα....

Koita giota kai emena pou theoritika koimatai moni ths den simenei pws thn vazw sthn kounia kai se 5 lepta exei koimithei,oxi vevaia,exei ta paixnidia ths mesa kai 3 pipiles kai kathetai kana misawro paizei kai meta koimatai aaaa kai mousikh fusika xwris mousikh den koimataiPOTE.exoun uparxei fores pou exei kanei kai mia wra na koimhthei alla den griniazei apla kathete kai paizei..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Καλημεραααα..

Νατασσα μου κουράγιο!! Νομιζα πως ειχατε κανει ενα χειρουργειο μονο!!!! Ευχομαι αυτο να ειναι το τελευταίο της ζωης του, να ειναι παντα υγιής και να μην χρειαστει ποτε ξανα να περάσει οποιδήποτε προβλημα υγείας!!! Ολα καλα θα πανε και εσεις θα ηρεμησετε επιτέλους!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς τρέχουμε... αλλά πλησιάζει η ώρα, θα τελειώσουμε και μετά θα ξεκουραστούμε (λέμε τώρα...)

Ιωάννα, να χαίρεσαι τη Νεφελίτσα!! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Νατάσα, με το καλό να ξεμπερδεύεται απο αυτή την άσχημη περιπέτεια! Σε λίγο καιρό όλα θα είναι παρελθόν και απλά μια ανάμνηση! Το αντράκι σας θα είναι γερό και δυνατό!!!

Αλίκη, πολύ δύσκολο αυτό που πέρασες!! Ελπίζω να μην το ζήσει καμία μανούλα ξανά!

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια να έχετε μια υπέροχη μέρα (έστω και παγωμένη)! Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!!!

Φιλιά πολλά!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

επιστρέψαμε σπιτάκι μας! Ωραία ήταν πολύ καλύτερα από ότι περίμενα... Ο μάριος ήταν καλό παιδί εκτός από τις ώρες που είμασταν στο αυτοκίνητο... Η νιόπαντρη ξαδέρφη πήρε μια καλή ιδέα πάντως... Η που δε θα κάνουν πότε παιδί η που θα βάλουν μπρος αύριο πάντως... Ο άντρας της ψηθηκε αυτή δεν ξέρω...τυχαίο; δε νομίζω καλώς η κακώς όσο και να βοηθάνε οι άντρες και μιλάω εγώ που εχω ένα νίκο που κάνει τα πάντα.-τα περισσότερα εμείς τα τραβάμε... Φάγαμε άπειρα πολύ δεν μπορώ να σας περιγράψω. Η πόλη όμορφη αλλά πολύ ήρεμη και οικογενειακή γεμάτη μαγαζιά με παιδικά τι άλλο να κάνει εκεί ο κόσμος; χα χα χα αυτα προς το παρόν βάζω πλυντήρια και συμμαζεύω φιλιά

i1lzp2.png

Helloooooo και απο εδώ!!!!

Νατάσα μου Καλή Επιτυχία στο μικρούλη!!!! Περιμένουμε νέα του γρήγορα!!!!

Γυρίσαμε και εμείς εχθές απο το London και σήμερα μάζευα απο το πρώι..

Και εμείς περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!! Ο μικρός ήταν σαν να μην υπήρχε, δεν μας κούρασε καθόλου, η μικρή είδε πολλά πράγματα και δεν μετάνιωσα καθόλου που τα πήρα μαζί!!! Όλη την μέρα ήμασταν στο τρέξιμο για να μπορέσουμε να δούμε όσα περισσότερα μπορούμε, τιμήσαμε όλες τις κουζίνες, κινέζικο, ινδικό, ιταλικό, αγγλικό και κυρίως φάγαμε πολλάάάάάάάά cupcakes!!!!!

Πάω να φτιάξω τπτ να τσιμπήσουμε!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω συμβουλές γιώτα...εμένα κοιμάται βέβαια στο κρεβάτι του αλλά αποκοιμιέται είτε στο στήθος είτε με κούνημα....βέβαια στις 4-5 που ξυπνάει τον φέρνουμε στο κρεβάτι μας γιατί πραγματικά δεν έχω αντοχή να τον ταισω και να τον νανουρίσω στην πολυθρόνα...

εγώ σκέφτομαι σύντομα να πάρω ένα κανονικό κρεβατάκι ώστε να μπορώ να ξεπλώνω λίγο δίπλα του και να τον κοιμίζω εκεί...

κατεβήκαμε αγορά σήμερα, ήπιαμε καφεδάκι, ψωνίσαμε κάτι ψιλά και τώρα επιστρέψαμε να φτιάξουμε βαλίτσες

ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΑΞΙΟΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.

SOFIA ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕββατια η μικρη σκαρφαλωνει ηδη.σημερα προσπαθουσε να ανεβει στο δικο της το διωροφο και ανεβασε το [οδαρακι και τσουπ καιεπαιζε με τα κουρτινακια πουχει μπροστα.μετα κατεβηκε σαν κυρια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπερα κοριτσάκια!!!

Δύσκολη ημέρα στη δουλειά σήμερα, είχαμε επιθεώρηση συστήματος. αλλά όλα καλά!

Πήγα και παρήγγειλα την τούρτα, δεν σας λέω το σχέδιο, έκπληξηηηηηηηηη!!!

Θα σας βάλω φωτό, τελικά θα κάνουμε το πάρτυ Σαββάτο απόγευμα, παρήγγειλα και διάφορα αλμυρά για μπουφέ γιατί δεν έχω χρόνο να φτιάξω τίποτα..ελπίζω να έιναι καλά!!

Χρόνια πολλά σε Ντορίνα, Χρήστο και Νικόλα, πάντα ευτυχισμένα και καλότυχα να είστε παιδάκιαααα!!!

Θα κάτσω τώρα να προγραμματίσω τις δουλειές που μου μένουν γιατί δθστυχώς πάλι ο χρόνος είναι λίγος...

ουφ!!!

Φιλάκια σε όλεςςςς!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ντοριτακι, Χρήστο, Νικόλα χρόνια πολλα και απο εδω!!! Πάντα υγιής, ευτυχισμένοι και καλοτυχοι να ειστε στην ζωη σας!!!!!!!

Νατασσουλα πως ειστε;

Τι κανετε κοριτσακια!!! Εμεις ειδαμε το σπορακι χθες, σε εναν υπερυχο ο θεος να τον κανει υπερυχο!! Ουτε ηχο για την καρδια δεν ειχε!!! Αλλα οκ μια χαρα ηταν το ζουζουνι μου!! Κολυμπουσε!!!!!! Η Μαρινα φυσικα ξεσηκωσε το μαιευτηριο αλλα ηταν φατσα και ολοι της γελαγαν!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα. Τι χαλια καιρος!!! Σκετη μελαγχολια, επιτηδες το κάνει;;;;

Κυριακη μπάινουμε μεσα, ενα αγχος το εχω, ψεματα να πω;

Ελεονορα πατε ταξιδακι;

Να σας πω και κατι τρελο, προχτες γυρνωντας από τη δουλεια, μονη στο αυτοκινητο εκανα κατι σκεψεις για τριτο παιδι, ουτε στον αντρα μου δεν το ειπα φυσικα, θα με χωρισει.... Πρωτη φορα μου περασε υστερα από ολα αυτα τα βασανα. Μετα επανηλθα!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...