Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

vre aliki!!!ti itan ki ayto pou perases?panagia mou !!!!i otitida den ehei ponoys?

loipon paidia eho kataliksei sto eksis siberasma ...otan peftei o piretos ok ..otan den peftei arpazoume to moro kai pame nosokomio !!!!ego ayto pou perase i aliki den thelo na to ziso ..panagia mou!!!!

gia tin fili sou ...katalava kala?

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!

Αλικη, φανταζομαι ποσο τρομερο ηταν αυτο που περασατε!!!!! το εχω ζησει απο κοντα οχι απο δικο μου παιδι αλλα μιας γειτονισας που το προσεχε η γιαγια του και νομιζε πως το χανει....ειναι οντως φριχτο.... τουλαχιστον τωρα θα εισαι υποψιασμενη και αντιπυρετικο αμεσως.

Νατασα καλη επιτυχια στη δοκιμασια σας ....ας ειναι αυτη η τελευταια φορα που θα ταλαιπωρηθει ο μικρουλης!

Χρονια πολλα και παλι στον Γρηγορακη (μηπως γιορταζει και την τριτη?) και φιλια σε ολες!!!!!

vre aliki ti perases koritsaki...perastika sto manaraki sou ...popopooo oyte na to skeftomai....ti na po!!! sok...kala ego tha eixa pethanei....peite me treli ypervoliki alla mia fora moy ekane pyreto o panos 37,8 k ton piga trexontas sto mitera...xezomai!!! prepei na sklirino ligo to xero..

episis sta mora o piretos mporei na anevei taxitata...axxx axxx na mi soy xanatyxei kati tetoio pote!!! ti na po....

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αλικη.. ποτε, ποτε, ποτε ξανα τετοιο πραγμα... θυμηθηκα που την ειχα και εγω στο αυτοκινητο με πυρετο και γυριζαμε αρον αρον απο το εξοχικο και τιναζοταν και μου ελεγε ο γιατρος απο το τηλεφωνο ξυπνα την να δουμε αν κανει σπασμους και αυτη δεν ξυπνουσε με τιποτα.. και μου λεει ο γιατρος αναστροφη και νοσοκομειο... μπρρρρρρρρρ ειχε παγωσει το αιμα μου, πρωτη φορα ενιωσα ετσι... ο φοβος οτι κατι παθαινει το παιδι σου και εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα ειναι απεριγραπτος... γιαυτο λεμε ας ειναι καλα και ας γκρινιαζουν και ας μας βγαζουν το λαδι και ολα... βεβαια μολις γινουν καλα λεμε ναι αλλα γκρινιαζει και μου εχει σπασει τα νευρα, χαχα....

Τζενουλα πολυ ωραιες οι φωτογραφιες απο το παρτυ σας... και ο Γρηγορακης ειπαμε ειναι ενος ετους? Σιγουρο ειναι αυτο? Αυτος μοιαζει για πολυ μεγαλυτερος .. ολοκληρος αντρας.. και καλε γιατι περιμενεις τον Μαη? (θες και δευτερο υδροχοο?)..αντε ξεκινα....

Η Νεφελη ειναι πολυ καλο παιδακι αυτες τις μερες... την πηγαινω βολτουλες τα πρωινα και καποια απογευματα βρισκομαστε με τα αλλα μωρακια της πολυκατοικιας και παιζουν και ειναι που χαρουμενη η ζουζουνα μου.. μονο που ρε γμτ προχθες το βραδυ την ακουσα που γκρινιαζε στον υπνο της (κατα τις δυο την νυχτα) και μπαινω να δω και με πηρε μια μποχα αλλο πραγμα.. τα ειχε κανει ουτε ξερω ποση ωρα αφου δυσκολευτηκα να την καθαρισω και το παιδακι μου ειναι κατακκοκινο και δεν επανερχεται το δερματακι της με τιποτα... βαζω συνεχεια σουντοκρεμ και πρωι βραδυ βαζω και βερνταλ αλλα δεν βλεπω προκοπη.... :(

mYQbp2.png

Αλικάκι εύχομαι να ειναι η τελευταία φορά που ένιωσες τέτοιο συναίσθημα...

Συγκινήθηκα + σε καταλαβαίνω σαν μανούλα κι εγώ που πριν από κάτι μήνες είχε ανεβάσει η δικιά μου 39 πυρετο + δεν έπεφτε με τίποτα μέχρι που την βούτηξα + την πήγα στο νοσοκομείο... το να βλέπεις το μωρό σου σε κώμα-να μην αντιδρά πόσο μάλλον με σπασμούς????? είναι ότι χειρότερο.

Μπράβο σου όμως που το αντιμετώπισες ψύχραιμα!!!

lX5Hp3.png

βρε αλικη μου ολα καλα κοριτσακι μου να σου πανε απ εδω και στο εξης!! τι λαχταρα περασες!!!!! περαστικουλια και μην το ξανανιωσεις ΠΟΤΕ !!! σου ευχομαι!!!

εμεις μολις κοιμηθηκαμε μετα την φρουτοκρεμα !!! βασικα εκει που αλλα παιδακια τρωνε το μεσημεριανο ο καλος μου τρωει την φρουτοκρεμα ! εχθες που ηταν οι νονοι του εδω κοιμηθηκε 4 με 6 ξεθεωμενος και δεν εφαγε ουτε καν απογευματινο , στις 6 το μεσημεριανο του !! καλα ειχαμε ενα προγραμμα μουρλιαααα αλλα απο σημερα τα κεφαλια μεσα ! δεν πηγα και για δουλεια εκατσα και μαζεψα τον αμαζευτο και εχω και ενα σωρο πλυντηρια !! θα ερθει καμια να μου τα σιδερωσει ???

εβαλα την πεθερα το σαββατο να σιδερωσει κατι λευκα τραπεζομαντηλα και κατι πουκαμισα του συζυγου απο τα xmas ??? απιστευτο ????

και μου ειπε : να μην τα αφηνεις τοσο γιατι σκληραινουν και θελουν πολυ ωρα σιδερο !

καλα της λεω πατατα εσυ τωρα και βλεπουμε , σιγα μην χαλασω την ζαχαρενια μου (ειμαιλετε γαιδουρα ?????)

συμπεθερουλαααα ναι αυτος ειναι ο γαμπρουλης σου !!!! χαχαχ το μαναρακι μου ! ειδες χορο ??? πεστα του συμπεθερου ε ??? θα με καταλαβει αυτος :)

και λεω για μαιο σου ειπα για να ειναι καπου μεσα στο χειμωνα να ξεπεταχτει !! να κανω και η δολια γυναικα κανα μπανακι χαχαχαχα το καλοκαιρι !!

αυριο κανονισα να τον παω να κοινωνησει το πρωι μιας και ξαναγιορταζουμε και μετα να παμε και γιατρο να δουμε μηπως κανει και το εμβολιο του ! αλλα δεν εχω ορεξη για αλλα τραπεζωματα . πειραζει λετε ????? το πολυ πολυ να εχω κανα γλυκακι και ποτο , αλλωστε δουλευει και ο μπαμπας μας μεχρι αργα το βραδυ !!!

παω να μαζεψω το δωματιο που παντα αφηνω τελευταιο , τον τρομο μου !! την ΚΟΥΖΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Α ρε Αλικη τι περασατε, περαστικα σας. Αυτα τα νοσοκομεια στο λαιμο μου καθονται!!!!

Βρε κοριτσια καντε γρηγορα το δευτερο να δειτε κι εσεις τη γλύκα! Το ενα μονο ειναι παραδεισος. Αλλα οταν τα βλεπεις και παιζουνε μαζι ειναι σκετη απολαυση! Τι Μαης βρε Τξενη. Ξεκινα τωρα κι οποτε σας κατσει...

Ειναι η τελευταια βδομαδα πριν το χειρουργειο κι αρχισα να αγχωνομαι. Ως τωρα ημουν πιο ψυχραιμη. Και φοβαμαι μην αρπαξει και τιποτα από την αλλη και αναβληθει......

nG0fp2.png yu71p2.png

Α ρε Αλικη τι περασατε, περαστικα σας. Αυτα τα νοσοκομεια στο λαιμο μου καθονται!!!!

Βρε κοριτσια καντε γρηγορα το δευτερο να δειτε κι εσεις τη γλύκα! Το ενα μονο ειναι παραδεισος. Αλλα οταν τα βλεπεις και παιζουνε μαζι ειναι σκετη απολαυση! Τι Μαης βρε Τξενη. Ξεκινα τωρα κι οποτε σας κατσει...

Ειναι η τελευταια βδομαδα πριν το χειρουργειο κι αρχισα να αγχωνομαι. Ως τωρα ημουν πιο ψυχραιμη. Και φοβαμαι μην αρπαξει και τιποτα από την αλλη και αναβληθει......

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Φάγαμε ψαράκι χθες!!!!!! Για τα δεδομένα της κορης μου τα πήγαμε πολυ καλα!!!! Εγω εχω βαρυνει αρκετά πλεον και με δυσκολία σηκώνομαι το βράδυ να την παω στην κουνια της, την πρωτη φορα που ξυπναει δε την φερνω στο κρεββατι μας να την κοιμήσω και μετα δεν αντεχω να την ξαναπάω στην κουνια της. Ξέρω πως ειναι λαθος.. τοσους μήνες το παλεύω και τωρα παω πισω, αλλα πραγματικα δεν εχω το κουράγιο!!!

Τζενούλα να χαίρεσαι το Γρηγοράκι σου!!!!!!!!

Έλενα περαστικά σας!!!

Αλικάκι δεν έχω λόγια. Ποτέ ξανά να μην περάσετε ούτε το ελάχιστο απ΄οτι περάσατε. Ουτε εσεις ουτε κανένας γονιός!!! Κάνε κουράγιο κοριτσάκι μου..

Nατάσσα κανε κουράγιο, εχετε ήδη περάσει τοσο δυσκολα και ολα πηγαν καλα.. ετσι θα πανε και τωρα!!! Αυτο ειναι το δευτερο και τελευταιο σας χειρουργειο ετσι; Πότε θα μπειτε;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλα που μου το θύμισες να αλλάξω τικερακι!!!! Στις 14 εβδομαδες μπαίνω τωρα!!! το μικρουλάκι πηρε μπρος και κάλυψε την διαφορα που ειχε υπερυχογραφικα!!!

3 μερες δεν ειχα καφε, σημερα ειχα λιγα το πρωι.. εε γενικως ετσι παμε.. φυσιολογικο ειναι με την ταλιμπαν μου!!!!! Το ακουω ομως καθε βραδυ οποτε ειμαι αρκετα ηρεμη πλεον!!!

Ελπιζω συντομα να εχω και παρεα στην εγκυμοσυνη μου... Η Γιωτούλα και το Τζενάκι αρχισαν αρχιστε και οι υπόλοιπες!!!

Κοριτσια θελω μια συμβουλη απο τις εμπειρες μαμαδες κυριως αλλα και απο τις υπολοιπες γιατι λιγο πολυ ολες "εμπειρες" θεωρουμαστε πλεον!!!

Οταν γεννηθει το μικρο, η Μαρίνα θα ειναι 16,5 μηνών!! Στην κορη μου εχω την κουνια κρεββατάκι της Ηρα!! Να παρω μια δευτερη κουνια για το μικρο ή να παρω κρεββατακι για την Μαρινα!! Σκεφτομαι πως ειναι πολυ μικρη για να της παρω κρεββατακι!! Εσεις τι λετε;

Μιλησε καμμια με την Ναταλία; Ειναι καλυτερα;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...