Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλες, πως ειστε? Εμεις γενικα καλα, λιγο στην απομονωση, γιατι εδω οι υπόλοιποι γυρω ψιλοαρρωστοι και ενοψη του χειρουργειου την αλλη Δευτερα δεν βλεπουμε κοσμο. Ο μικρος προσπαθει να περπατησει αλλα φοβαται κιολας, οποτε θελει συνεχως καποιον διπλα να του κραταει τα χερακια. Η κορη δεν τον αφηνει σε ησυχια, ειναι ο σεισμος διπλα του!!!!

Αλπαν συλλυπητηρια, καταλαβαινω μεγαλο στηριγμα το παιδι τετοιες στιγμες.

Σοφια καλα να περασετε στα ξενα και περαστικα σας, το ματιασανε το μικρουλη.

Εγω παπουτσια ποτε δεν αγορασα μεγαλυτερο νουμερο, ειναι πολυ ευκολο να κανεις λαθος, το παιδι πρεπει να το δοκιμασει πρωτα νομιζω. Για τη μικρη δεν παιρνω τιποτα. Εχω από βαφτιση και γενεθλια χειμωνιατικα ακομα και 5 χρονών. Για τον μπεμπου του πηρα μερικες φορμιτσες και ζακετουλες 2χρονων (92εκ).

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωαννα δεν το εκανα επιτηδες, αλλα σε προλαβα και αλλαξα σελιδα, χαχαχα.....

xaxaxaxa, ok se sigxwrw!!alla min epanalifthei!!!

πάντως κάτι κάναμε, αλλάξαμε σελίδα σε μία ημέρα!!Αντε, πρέπει να παραπονιέμαι για να επανέλθετε!!!:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ουοαουυυυυυυυ.... Νεα σελιδα σε μια μερα??? Απιστευτο.....

Εμεις ειμαστε ολο γκρινια σημερα... Σκανε δοντακια 3 αν βλεπω καλα και καταλαβαινετε το παιδακι τι τραβαει. Το βραδυ ευτυχως δεν ξυπναει αλλα κοιμαται πολυ ανησυχα, ολο αχ και βαχ το καημενουλι μου.. αποψε της εδωσα λιγο ντεπον να κοιμηθει πιο καλα και τουλαχιστον μεχρι στιγμης μονο μια φορα την ακουσα που νιαουρισε στον υπνο, μακαρι να την βοηθησε, τι να πω...

Και με τα δοντια αναβληθηκε για αλλη μια φορα το μεγαλο προτζεκτ που ειναι μαθαινω την Νεφελη να κοιμαται στην κουνια και οχι στο καροτσι.. δεν μπορω να τα καταφερω με τιποτα βρε κοριτσια, στην αρχη σηκωνεται να παιξουμε και χοροπηδαει κανει χαρουλες κλπ και μολις βαρεθει ουρλιαζει και θελει να την παω στο καροτσι. Ακομα και αν τα ματια της κλεινουν δεν κοιμαται εκει ... θελει καροτσι... πειτε καμια γνωμη και εσεις τι να κανω πια????

mYQbp2.png

Καλημέραααααααααααααα!!!

Παρασκευή σήμερααααααααααα, γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Ευχομαι σε όλες να έχουμε ένα υπέροχο ΣΚ~~~

Γιώτα, αλήθεια δεν ξέρω τί να σου πώ...την μόνη λύση που βλέπω είναι να την αφήνεις κάθε μέρα και λίγο παραπάνω στην κούνια, μέχρι να μην την βάλεις καθόλου στο καρότσι...πάρτο να μην το βλέπει κιόλας...θα κλάψει αρκετά, όσο αντέχεις κράτα, να σκέφτεσαι ότι δεν πονάει ,αλλά είναι απλά το παράπονο...και προσπάθησε όσο μπορείς, γιατί είναι δύσκολο, να μην δείξεις ταραχή..αυτά, πολύ βοήθησα!!:D:D

Η συνυφάδα μου γεννάει από μέρα σε μέρα...έρχεται η βαφτιστήρα μου!!!

Θέλω να πάω σε ένα spa για 4 ώρες, να με περιποιηθούν ,αλλά ο μόνος τρόπος για να γίνει είναι...να το ονειρευτώ!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Φιλάκια πολλάααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!! Μπαίνω γρηγορα να σας πω μια καλημερα γιατι απο λεπτο σε λεπτο θα ξυπνησει η ταλιμπάν μου!!!!!!

Ιωάννα δεν εχω λόγια!!! Ηθελα να ήξερα οταν τις σχολιαζαν στα δικά τους παιδια αυτες δεν τις πειραζε; Εγω πάντως εβρισα μια γειτονισσα στο πατρικο μου τα Χριστουγεννα που ειμασταν Αθηνα. Είχα παει την Μαρίνα στον παιδότοπο και την είχα παρει με το σλινγκ!! Εε μας βλέπει και αρχισε να λεει που το παω το κακομοιρο!!!! Με το που ακουσα την λεξη κακομοιρο εγινα τουρκος!!! Της τα εχωσα λοιπον και της δηλωσα πως εγω εχω ενα πολυ εξυπνο και καλοαναθρεμμένο παιδι και να παει να αποκαλέσει κακομοιρα τα δικα της παιδια και εγγόνια. Για το δικο μου δεν της το επιτρέπω!!!!!!! Περιττό να σας πω πως εμεινε η γυναίκα και προσπαθούσε να μου δικαιολογηθεί πως δεν ήθελε να πει κατι κακο!!! Απτοητη εγω!!! Επανέλαβα πως προφανως δεν γνωριζει την σημασια της λεξης κακόμοιρο οποτε να ανοιξει κανενα λεξικο!! Παραδέχομαι πως μπορει να εγινα σκυλα αλλα ελεος ειναι η δευτερη φορα που η συγκεκριμένη αποκαλει το παιδι μου κακομοιρο για τον ιδιο λογο!!! Ακους εκει κακόμοιρο το παιδι μου!!!! το θυμάμαι και φουντώνω!!!!

Γιωτα εγω ειμαι η πλεον ακατάλληλη να σου προσφέρω οποιαδηποτε συμβουλή μιας και το παλεύω εδω και ενα 7μηνο να κοιμηθει στην κουνια της η Μαρίνα. Πόσο βρίζω εκεινο το 10ημερο που εμεινε η μανα μου νοσοκομειο οποτε την κοιμίζαμε στο κρεβάτι μας στην Αθηνα αντι στην κούνια της και μετα το 10ημερο που πηγαμε στο πατρικο του ανδρα μου και την κοιμίζαμε αναγκάστηκα στο κρεββατι μας γιατι δεν χωραγε το παρκοκρεββατο στο δωματιο!!!!!! Γκρρ.. αυτες οι 20 μερες μας κατέστρεψαν!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

Αχ Παρασκευη!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε εχτες στην παιδιατρο τισ εξετάσεις μας και ολα πολύ καλα!!!!!!!!!!!!!

απο βαρος πήραμε 260γρ!!! Ειμαστε 6300 (λιγο) αλλα ανεβαινουμε σταθερα

εχει κανει την δικη της καμπυλη αναπτυξης μας ειπε αλλα ειναι πολύ καλη

Της ειπαμε για την επέμβαση και συμφωνησε οτι πολυ καλα καναμε.

απλα μας ειπε να προσεχουμε να μην κρυώσει.. οχι σε κλειστους χωρους - να την ντυνω και εξω, καλο της κανει.

εχει εξαρση το αναπνευστικο-βήχας αυτη την περιοδο

Αντε να φυγει η επεμβαση να χαλαρωσουμε!!!!!!!!!!!

Φιλακια!!!!

lX5Hp3.png

Αντε να φυγει η επεμβαση να χαλαρωσουμε!!!!!!!!!!!

Πως σε καταλαβαινω..... Καλη επιτυχια.

Κι εγω θελω να τελειωνουμε. Εχω κι ενα αγχος μη μας αρρωστησει και χασουμε το ραντεβου και ποιος ξερει ποσο πισω θα μας παει...

nG0fp2.png yu71p2.png

κανενα μηνυματάκι??????????????????????????

Που είσαστε????

Μάλλον πάει για βροχη... πάλι Σ/Κ περίμενε για να κάνει βροχές!!!!!!!!

Πώς να πάμε βολτούλα????

Σε λίγο φεύγω από δουλεια, αντε κοριτσάκια

να περάσετε ενα πολύ όμορφο Σ/Κ!!!

lX5Hp3.png

Πως σε καταλαβαινω..... Καλη επιτυχια.

Κι εγω θελω να τελειωνουμε. Εχω κι ενα αγχος μη μας αρρωστησει και χασουμε το ραντεβου και ποιος ξερει ποσο πισω θα μας παει...

Καλή επιτυχία και σε εσάς!!!!

Κι εγώ γί' αυτό φοβάμαι + προσέχω γιατί με μέσο μου είπε σε ένα μήνα,

αλλιώς πότε πάλι θα μπορέσει να μας βάλει στο πρόγραμμάτης????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

ούτε εγώ μπορώ να σου δώσω συμβουλές γιώτα...εμένα κοιμάται βέβαια στο κρεβάτι του αλλά αποκοιμιέται είτε στο στήθος είτε με κούνημα....βέβαια στις 4-5 που ξυπνάει τον φέρνουμε στο κρεβάτι μας γιατί πραγματικά δεν έχω αντοχή να τον ταισω και να τον νανουρίσω στην πολυθρόνα...

εγώ σκέφτομαι σύντομα να πάρω ένα κανονικό κρεβατάκι ώστε να μπορώ να ξεπλώνω λίγο δίπλα του και να τον κοιμίζω εκεί...

κατεβήκαμε αγορά σήμερα, ήπιαμε καφεδάκι, ψωνίσαμε κάτι ψιλά και τώρα επιστρέψαμε να φτιάξουμε βαλίτσες

i1lzp2.png

Καλησπερα κοριτσάκια!!

Καλη επιτυχία στα μωράκια που έχουν επεμβασούλες!!

Εμείς ακόμα παλέυουμε με μύξες και βήχες, μου φαίνεται θα καλοκαιριάσει για να μας περάσει..:-)

Σοφία, θα του πάρεις κρεββάτι κανονικό? Εχεις σκεφτεί πως όταν θα ξυπνάει το βράδυ μπορεί να κατεβαίνει και να τριγυρίζει? Και καλά να έρθει στο δωμάτιο σου, αν θέλει να κάνει βόλτες στο σπίτι? Αλλά ακόμα και το να ξαπλώνεις πλάι του δεν είναι λύση βρε έτσι δεν είναι? Αχ είναι πολύ δύσκολο να τα συνετίσεις ως προς τον ύπνο, γιατί για όλους είναι ώρα ξεκούρασης και δεν έχεις αντοχές. Εγω έχω εξαντληθεί πάντως...πλέον ξυπνάω τον Βασίλη εδώ και 3 ημέρες και τα έχει δεί όλα, δεν μπορεί μέτα να ξυπνήσει το πρωί για να φύγουμε. Και του το λέω συνέχεια, βλέπεις τί δύσκολο είναι? Και τί τραβούσα τόσο καιρό???

Σήμερα εχει γενέθλια ο Γρηγοράκης της Τζένης!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΣΚ με βροχες σε όλη την χώρα, ουφ κλεισούρα πάλι...

Σοφία πότε φεύγετε???????????

Koritsια εχω προβλημα με το κομπιουτερ μου...με χιλιες προσπαθειες μπηκα εδω,κ στο φεισ δεν μπορω να μπω καθολου......εχει κολλησει ρημαδοιους κ με πεταει εξω συνεχεια..απο παντου..εχω κανει τα παντα...αλλα μαλλον θελει format...αχ...

δεν σας εχω ξεχασει.......

προσπαθω να το φτιαξω......

Φιλιααααααα......

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...