Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera!!!!

ax mwre alikaki sulipitiria th na pw etsi einai,h zwh sunaixizete kai oi kaloi feugoun ouffffffff..

Perpatame loipon ama vevaia to katalavoume kathomaste sta wraiotata pampers mas,xtes sto golden hall mas efuge h mesh to miso to gurisame me ta podia apo to xeraki fysika,kala to theama htan apolaustiko ena anthropaki 80 pontous na perpataei olo to emporiko gelage kai emeis fusika..

exei ginei pollh papagalaki oti ths kaneis to epanalamvanei xaxxa plaka exei.Xres thn koitaza kai siniditopoihsa oti den einai pia mwraki mwraki megalosame ligo kai me epiase melanxolia,kai mh mou peite kane alllo EGW AUTO THELW SE MWRAKI PALI!!!!

Alesmena akoma trwme pote xekiname ta patimena xerete??

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα εγραψα ενα κατεβατο και χαθηκεεεεεεεεεεεεεεε αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι δουλεια θα ξαναμπω αργοτερα αν μπορω!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Να χαιρομαστε τα μωρακια μας που γιορτάζουν!!! Εμεις καλά ειμαστε, αν εξαιρεσεις το γεγονος πως εγω δεν μπορω καλα καλα να περπατησω απο τον πονο στην μεση μου!!!!!

Τι κανετε εσεις; παω να διαβασω τα νεα σας και επιστρεφω..

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα!!!!!!!!!!

΄Μπράβο στα μπεμπάκια που περπατήσανε!!!!!!!

Εμείς ακόμα έχουμε δρόμο αν + από μέρα σε μερα μπορεί να σηκωθεί + να πάθει η μανούλα.

Το σίγουρο είναι ότι τρέχει μπουσουλώντας + πιανεται + σηκώνεται + γενικά δεν βάζει κωλάκι κάτω χχχχχχχχχχ

Από δοντάκια μόνο τα 2 κάτω έχουμε ακόμα τα οποία μεγάλωσαν αρκετά και όταν γελάει εξέχουν + έχουμε πολύ γέλιο...

Εχθές κοιτούσαμε το dvd της βάφτισης + με έπιασε νοσταλγία... πω πω το μωράκι μου μεγάλωσε...΄στην βάφτιση ήταν μόλις 7 μηνών ακριβώς... αφού δάκρισα... περνάει ο καιρός!!!! ουφ.... αλλάζω θέμα

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Τι θα πάρετε κυρίες μου??? για του χρόνου????

πέστε ιδέες οι έμπειρες μανούλες γιατί θέλω να τα πάρω όλαααααααα....

(αν είχα τα χρήματα χχχ)

Φιλάκια τα λέμε αργότερα!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειμαι εμπειρη μανουλα αλλα της ψώνισα. Καλοκαιρινα της εχω παρει απο περισυ οποτε δεν χρειαζομαι κατι φετος εκτος απο παπουτσια, μαγιο και καπελο. Της πηρα για του χρονου τον χειμωνα ενα παλτο, δυο παντελονια, ενα μπουκαμισο, μια φουστα, 4 μπλουζάκια και 6 ζιπουνάκια. Επισης θα της παρω ένα μπουφαν, ενα γιλέκο, ενα καλο φορεματακι, δυο φόρμες, ενα ζευγαρι σπορτεξ και ενα ζευγαρι μποτάκια) Νομίζω πως ειναι καλα, τι λετε εσεις; Οι πιο εμπειρες μανουλες τι γνώμη εχουν;

Κοριτσια τα παιδικα ειναι πανακριβα, ειδικα μπουφαν, παλτα και παπουτσια. Δυστηχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να τα ψωνιζουμε εκτος εκπτωσεων!! Μάζευα οτι δωρακι σε λεφτα της εκαναν καθως και ενα μικρο ποσο που εβαζα καθε μηνα στον κουμπαρα της και μ'αυτα θα της ψωνισω. Μακαρι να μην τα χαλαγα αλλα δυστηχως με εμενα να μην βρισκω απογευματινη δουλεια δεν εχουμε επιλογες!!! Εδω η ανεργεια εφτασε στο 39%!! Σκεφτομαστε να φυγουμε με μεταθεση το καλοκαιρι!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Και εγω αλλαξα αρκετα απο την βαφτιση και πηρα ρουχα για του χρονου και φανταζομαι θα μας φερουν και στα γενεθλια οποτε προς το παρον δεν αγοραζω τιποτα.

Αληθεια σας ειπα??? νομιζω επανω βγαζουμε 3 δοντια !!! :D :D :D

mYQbp2.png

Εγω δεν ειμαι εμπειρη μανουλα αλλα της ψώνισα. Καλοκαιρινα της εχω παρει απο περισυ οποτε δεν χρειαζομαι κατι φετος εκτος απο παπουτσια, μαγιο και καπελο. Της πηρα για του χρονου τον χειμωνα ενα παλτο, δυο παντελονια, ενα μπουκαμισο, μια φουστα, 4 μπλουζάκια και 6 ζιπουνάκια. Επισης θα της παρω ένα μπουφαν, ενα γιλέκο, ενα καλο φορεματακι, δυο φόρμες, ενα ζευγαρι σπορτεξ και ενα ζευγαρι μποτάκια) Νομίζω πως ειναι καλα, τι λετε εσεις; Οι πιο εμπειρες μανουλες τι γνώμη εχουν;

Κοριτσια τα παιδικα ειναι πανακριβα, ειδικα μπουφαν, παλτα και παπουτσια. Δυστηχως δεν εχουμε την δυνατοτητα να τα ψωνιζουμε εκτος εκπτωσεων!! Μάζευα οτι δωρακι σε λεφτα της εκαναν καθως και ενα μικρο ποσο που εβαζα καθε μηνα στον κουμπαρα της και μ'αυτα θα της ψωνισω. Μακαρι να μην τα χαλαγα αλλα δυστηχως με εμενα να μην βρισκω απογευματινη δουλεια δεν εχουμε επιλογες!!! Εδω η ανεργεια εφτασε στο 39%!! Σκεφτομαστε να φυγουμε με μεταθεση το καλοκαιρι!!

Μαρία μου μια χαρά ειναι τι??? περισσότερα?? δεν νομίζω

Κι εγώ ότι αλλαγές έκανα από βάφτιση της τα πήρα για το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα...τώρα πλησιάζουν και τα γενέθλειά μας οπότε όλο και κάτι πάλι θα της πάρω.. κι εγώ θα ήθελα να της πάρω παπουτσάκια αλλά εχει ήδη πολύ μικρό πόδι τώρα φοράμε 16 αγκαλιάς + δεν μπορώ να την υπολογίσω... εν τω μεταξύ είναι να περπατήσει και δεν βρισκω παουτσι τόσο μικρό... + μου λένε πως θα πάει έτσι κι αλλιώς χαμενο.

Της πήρα ένα της Chicco 20 νουμερο ροζακι μεγάλο μεν αλλά θα το βαλει κάποια στιγμή...

Εσάς τι νουμ παπουτσι φοράει?? ειδικά τώρα που περπατάει??

lX5Hp3.png

ταχωπαιξει τι να λεω δεν ξέρω γιατί έτσι κουράστηκα αυτές τις μέρες...χθες ήρθε ενα παιδάκι το πρωί μια χαρά παίξανε

βέβαια πριν έρθει πρόλαβε και χτύπησε το βλέφαρο στη σίτα για το τζάκι τα είδα όλα μελάνιασε και στο βλέφαρο και κάτω από το μάτι (κατέβηκε αίμα) το βράδυ μπάνιο, πάω να το βάλω για ύπνο δε θέλει στήθος ωραία λέω του δίνω 100 φρέσκο το πίνει και μετά ήθελε παιχνίδι, εντάξει λέω το παιδί δε θέλει να κοιμηθεί, μετά από λίγο τον ξαναβάζω στο στήθος σηκώνεται όρθιος δέιχνει το μπουκάλι και λέει μαμ!!! του δίνω άλλα 100 φρέσκο, μια χαρά που πήρα άντε σιγά σιγά να το κόβουμε εντελώς το βυζί και κοιμαται μετά και όλο το βράδυ ξυπνούσε ανά μια ώρα χωρίς υπερβολή κλάιγοντας, στο τέλος δεν άντεξα τον πήρα στο κρεβάτι, μάλλον δόντι θα βγαζει τι να πω

σήμερα τον βάζω στο αμάξι να παω σε μια φίλη με 2 παιδάκια για καφέ και από την ώρα που μπήκαμε μέχρι να φτάσουμε 20 λεπτά έκλαιγε, τα είδα όλα, ευτυχώς ήταν νηστικός και δεν μου κανε πάλι εμετό

εκεί μια χαρά έπαιζε σκάλιζε, ξεκόλλησε τη γωνία από το τραπεζζακι και μετά χτύπησε το μάγουλο του, μια ομορφιά, έφαγε ψίχουλα από το πάτωμα, τέλεια, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο να φύγουμε ξανά κλάμα άλλο ένα 20 λεπτο, τον πάω στη μαμά μου, ακόμα να κλαίει τα είδα όλα, έφαγε και με τα χίλια ζόρια τον κοίμισα για να πάω οδοντίατρο (ναι ακόμη δεν τελείωσα και όχι δεν τα έχω φτιάξει μαζί του χιχιχι) κοιμήθηκε 15 λεπτά αυτό ήταν

φυσικά δεν ξεκίνησα για το σπίτι, χαζή είμαι; μόλις κατάφερα να τον κοιμίσω με τα χίλια ζόρια (και φυσικά τους χίλιους θηλασμούς) και αράζω στο πατρικό μου...

αχ τι ωραία θα περάσουμε στη γαλλία ....

i1lzp2.png

εμείς φοράμε 20 και σήμερα μπήκα στον πειρασμό και του πήρα ένα ζευγάρι μποτάκια GEOX

επίσης από χθες νομίζω περπατάμε ψιλοκανονικά βέβαια όταν κουραζόμαστε επιστρέφουμε στο μπουσούλημα :P

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτα με το καλο!! Απο ορεξη πως παει;

Αχ δεν ξερω.. λιγα πολλα; μηπως κατι δεν το χρειαζεται απο την λιστα που εχω σκεφτει; ή μηπως κατι το χρειαζεται και εγω δεν το εχω σκεφτει; Τι λες εσυ που εχεις μεγαλυτερη εμπειρια; Το μποτακι της Κροκοδιλινο ειναι νουμερο 18 και της ειναι ισα ισα, τα σπορτεξ (nike) της τα ειχα παρει περισυ ειναι νουμερο 20 και της ειναι λιγο μεγαλα, αλλα τα αλλα που ειναι geox 19 της ειναι μικρα. Αν καταλαβα καλα αναλογως την μαρκα αλλαζει και η φορμα ε;

ψυχουλα μου.. βρε Σοφακι τι επαθε ο Μαριος; Αυτος ηταν καλο και ευκολο παιδακι!! Τι να πω; Ποναει;

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Εγώ πάντως κορίτσια φοβάμαι να του πάρω από τώρα πράγματα. Ήδη την πάτησα με ένα μπουφαν τιμπερλαντ που του έφεραν στα βαφτήσια τον Σεπτέμβρη και του έπλεε και τον Δεκέμβρη που το χρειάστηκε ήταν μικρό και πήγε εντελώς χαμένο.... Παπούτσια φοράει νο19, όποτε τα φοράει δηλαδή, γιατί δεν τα θέλει καθόλου κι όλο τα πετάει... Τί θα κάνω, παντού με τις κάλτσες κυκλοφορούμε....

Τί έπαθε ο Μαριούλης; Έλα μωρέ το παιδάκι μου, κάποιο ζόρι θα τραβάει....

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Σήμερα δεν σηκωνόμασταν.. πολύ δύσκολα.. τα μάτια μου είναι κόκκινα αν + το μωρόμου 1 φορά μόνο έκλαψε + κοιμήθηκε αμέσως... τι να πω είμαι κουρασμένη..

και η κοπέλα που θα ερχόταν αύριο να μου καθαρίσει δεν θα μπορέσει...+ εγώ δεν έχω αντοχές καθόλου.............

Σήμερα έχουμε παιδίατρο... για να δούμε πόσο θα έχουμε πάει. Εμβόλια πια 14 μηνών.

Στη δουλεια είμαι + δεν έχω κάθόλου όρεξη..

Ξεκίνησα διατροφή και ήδη βλέπω αποτελέσματα και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Κοριτσάκια μου, τί κάνετε???

Εφή, άσε και οι γείτονες έχουν να σχολιάσουν τα δικά τους..τύπου

γλυκιά γειτόνισσα νο1: "καλέ και το μικρό το πάτε σχολείο???αχ η μαμά θέλει να κάνει τις βόλτες της!!!" απευθυνόμενη στο μωρό, απάντηση δική μου "εεε...δουλεύω????" απάντηση γειτόνισσας "αχ κοπέλα μου, και δεν έχεις να στο κρατάει κάποιος, ταλαιπωρία ο παιδικός!!!"

γλυκιά γειτόνισσα νο2 "καλέ τί σου φοράει πάλι η μαμά σου??πωπωπω κάθε μέρα και άλλο μπουφάν πιά, όλα τα λεφτά εκεί τα χαλάτε?" απάντηση " ναι, καλέ πως το καταλάβατε???:-)))

γλυκιά γειτόνισσα νο3 " πάλι βόλτα τα παιδάκια??τόσο πρωί καλέ???θα παγώσετε!!!!" απάντηση "στον παιδικό πάνε!" συνέχεια δες περίπτωση νο1..

και άλλα ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τέτοια!!!χαχαχαχαχα!!!

Λοιπόν, όσον αφορά τα ψώνια, θα σας έλεγα, όπως και σε παλαιότερο ποστ, μην πάρετε παπουτσάκια. Υπάρχουν και οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, που έχουν και χειμωνιάτικα σχέδια. Τα μωράκια είναι ακόμα σε ρυθμούς μεγάλης ανάπτυξης...όχι μόνο σε νούμερο, αλλά ακόμα και το σχέδιο μπορεί να μην τα βολεύει!Και πιστέψτε με, τον Οκτώβριο που θα είναι 20 μηνών, θα έχουν απόψη στο θέμα!! :-))

Θα σας έλεγα να πάρετε μπουφανάκια που είναι ακριβά, μην κοιτάτε νούμερο, δείτε ύψος, αλλά και με το μάτι, καλύτερα μεγαλύτερο παρά μικρότερο..

Μπλουζάκια κλπ βρίσκεις και εκτός εκπτώσεων σε καλές τιμές...εγώ παίρνω επίσης εσώρουχα και πυζαμάκια ...αυτά!!

Και εμείς περπατάμε αλλά όταν θέλουμε, βγάζουμε δόντι μάλλον γιατί κάποιες στιγμές έχουμε τρελή γκρίνια, ξυπνάμε το βράδυ 2-3 φορές, αλλά γάλα πίνουμε μόνο μετά τις 5 το πρωί ευτυχώς πλέον...

Το πάρτυ μας θα το κάνουμε μάλλον Σαββάτο απόγευμα και αν σας πώ το λόγο...θα με κακοχαρακτηρίσετε???Σκέφτηκα ότι αν το κάνω πρωί θα φαίνεται και ο παραμικρός κόκκος σκόνης στο σπίτι...είμαι τρελή???πείτε μου!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχααα!!!θέλω να τ' ακούωωωωωωωωωωωωω!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Κωνσταντίνα, georgiab/ 10-01-2010

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17-01-2010

Γρηγόρης-Jend/ 22-01-2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Ντορίνα- Inka/ 27-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ανδρέας- Kardoula/ 01-02-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Κωνσταντίνος- silia84/ 05-02-2010

Αγγελική - Litsaki19 / 06-02-2010

Μπεμπούλης- NatasaZ/ 09-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Σοφία- Eleonora2/ 12-02-2010

Νεφέλη- Giota!/ 12-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Αγάπη - riaili /17/2/2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Μιχάλης- ek31/ 19-02-2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...