Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλες, χαθηκαμε τελικα, δικιο εχει η Ιωαννα, τοσες μερες για μια μονο σελιδα, οταν παλιοτερα δε σας προλαβαινα. Εμενα τα δικα μου τα μικρα δε με αφηνουν σε ησυχια, καλυτερα οταν ειμαι στη δουλεια νομιζω.

Χρονια πολλα στα μωρακια που χρονισανε, πολυχρονα κι ευτυχισμενα να ειναι παντα.

Σιγα σιγα ερχεται και η σειρα μας. Εχουμε ενα χειρουργειο βεβαια μπροστα μας, και μετα το παρτυ. 31-1 η κορη, 9-2 ο γιος, 19-2 η μαμα αξιζει λοιπον να ειναι μεγαλο. Βεβαια ο μπαμπας μας δεν θελει γιατι ο μικρος θα ειναι απο χειρουργειο (και μεταξυ μας δικιο εχει για τον πολυ κοσμο) θα βρουμε μια μεση λυση.

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλησπέρα κι από εμάς!!

Γιωτούλα τέλεια τα νέα σου άντε με το καλό να κάνεις το αδερφάκι στην Νεφελίτσα!!!

Ιωάννα μου θέλει πολύ δύναμη με δύο παιδιά + δουλειά αλλά δεν σε φοβάμαι!!!!

Εμείς καλά είμαστε , κάναμε τις εξετάσεις αίματος το Σάββατο το πρωί και έπρεπε να ήταν νηστική από τις 12.30 το βράδυ + μου ξύπνησε από τις 5 το πρωί οπότε καταλαβένετε.. είμασταν όλοι ξύπνοι γιατί άρχισε να ουρλιάζει .. πεινούσε το μωράκι μου!!!

Γιωτούλα

Τελικά βρήκα άκρη και την πήγα στο Αγλαία-Κυριακού το μεσημέρι Σαββάτου σε παιδοοφθαλμίατρο και αν δεν ανοιξει το ματάκι μας μέχρι να γίνει 12 μηνών κλείσαμε στις 17/2 να γίνει η επέμβαση... Από εκεί που δεν το περίμενα βρήκα γνωστή + με βοήθησε από το πουθενά... + αν παίρναμε τηλ να κλείσουμε απλά να μας δουν ..?? μας λέγανε για Μάρτιο... καλά λέω + αν είναι ανάγκη????

τεσπα πάλι καλά!!

Το μόνο είναι ότι δεν θα της κάνω ανοιχτό πάρτυ στα γενεθλειά της μόνο παπούδες γιατί μας είπαν να μην είναι άρρωστο ή να μην βήχει...και λέω άντε να΄τελειώνουμε και μετά ας κάνουμε ότι θέλουμε!!!!!!!

Νατασούλα τι επέμβαση έχετε??? πάντως μετά όντως θέλει πολύ προσοχή με τις κολοιώσεις

έχω το σαυράκι στα πόδια μου + με γαργαλάει + συν ότι τα πετάει όλα κάτω χχχχχχ

Καλήνύχτα κοριτσάκια + να γράφουμε κι εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια

lX5Hp3.png

γεια σας κορίτσια και αγόρια

εμείς λίγο πολύ τα ίδια, ΄το σκ είμασταν σπίτι, σάββατο είχαμε ένα παιδικό πάρτυ, το βράδυ τον αφήσαμε στους γονείς μου και βγήκαμε, καλά πέρασε λίγο τους έβγαλε την παναγία μέχρι να κοιμηθεί αλλά τα κατάφεραν τελικά όλα καλά, κυριακή πήγαμε σε ένα παιδότοπο αλλά φυσικά δεν ήθελε να μπει μέσα (ευτύχώς γιατί θέλαν και 6 ευρώ χα χα χα) αλλά πιανόταν από καρέκλα σε καρέκλα και πήγαινε στα γειτονικά τραπέζια

δε θα λεγα ότι περπατάει, κάνει 2-3 βήματα και μετά καταρρέει σαν χάρτινος πύργος χιχιχι αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο

αξιώθηκα να κάνω το άλμπουμ της βάφτισης και έκανα και ένα μικρό για τα γενέθλια

σάββατο φεύγουμε για γαλλία!!!

Τα αλεσμένα τα έχετε σταματήσει;;

Ελενα καλή επιτυχία αν και εύχομαι να μη χρειαστεί τελικά η επέμβαση

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα

Αντε καλέ 10 ημέρες και ακόμα να αλλάξουμε σελίδα!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, αλλά ιδιαίτερα στον....

ΛΟΥΚΑ- ΑΝΔΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Χρόνια πολλά αντράκι όμορφο, να σε χαίρονται και να είσαι πάντα ευτυχισμένος με πολύ αγάπη και καλή τύχη στην ζωή σου!!!

Κορίτσια, γράψτε στο καφέ μας, φωνάζωωωωωωωωωωω....!!

Για να πάει σήμερα παιδικό ο Νικόλας βάλαμε την κάπα του σουπερμαν..οιμε!!!

Φιλάκια σε όλες, καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

xaxaxaxaxaxaxaxax pes mou oti ton phges me thn kapa na trelathw!!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

geia sas koritsia! kataxin xronia polla ston louka andrea!!! na ton xairesai natalia na ta xiliasei!!

kala leei i ioanna grafte k edo exei erimosei!

egw den eimai sta kalitera mou k den grafw pouthena oute sto face mpainw pleon, irtha omws apo edw na pw ena geia :) exasa mia agapimeni fili, mia adelfi stin ousia k eimai pio pato k apo ton pato.... pragmatika an den itan i mikri tha imoun pio xalia, me kanei k ksexniemai entelws! perpatame kanonika twra, ntaksi exoume k ta pesimata mas den einai na tin afiseis teleios moni xixixi to manaraki mou olo nazia k kako einai, olo kati tis mathainoume k to pianei me ti mia,kala pu iparxei sti zwi mou ti tixeri pou niwthw!! k genika oles mas eimaste e?? :)

ioanna ipomoni ti na sou pw, gia mena exeis k dikio k adiko tautoxrona..

giota kali epitixia!!! xaras to kouragio sas :P:P

nataza elpizw na einai to teleutaio xeirourgio kopela mou!!

filakia polla isws kanampw, allwste prepei na to parw apofasi, i zwi sinexizetai...................................

alpan syllhphthria dne 3erw ti na sou pw mallon 3erw alla ta 3ereis k esy

exasa ton kollhto mou ton aprilio, to syneidhtopoihsa ligo argotera giati htan troxaio kai poly 3afniko, ontws boh8hse o mikros kai apo thn apopsh oti h zwh synexizetai alla kai me ekane na 3exniemai

8a sou parei kairo alla 8a perasei, ola pernane

eimaste edw otan 8eleis na milhseis alla kai otan de 8eleis....

i1lzp2.png

Καλημεραααααααα!

Τι κανετε μανουλομπεμπίδια?Χρονια πολλα στους εορταζοντες αν έχουμε!!!

Alpan μου εφυγε τελικα ε?Ζωη σε σας κοριτσακι μου....Ξεκουραστηκε...

Σοφακι ετοιμαζόμαστε για Γαλλία ε!!!!Σουπερ!Να περασετε τελεια!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααα!!!

ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Χθές το απόγευμα, προσπαθούσε πάνω από 20 φορές, σηκωνότανε χωρίς να στηρίζεται κάπου, έκανε 1-2 βήματα, μπαμ κάτω...ε μτά από επόμονες προσπάθειες, τα κατάφερε και κάναμε 7 βήματα!!!Προφάνως της έπεσε βαρύ γιατί το βράδυ με ξενύχτησε..:evil::evil::evil:

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι βγάζει δόντι που πονάει πολύ, αφού ακόμα και στην κρέμα αν της ακουμπήσω το ούλο ουρλιάζει!!!Το βράδυ, έκλαιγε, την έπαιρνα αγκαλιά, το κεφάλι της έγερνε κατευθείαν στον ώμο μου και μετά από λίγο ξυπνούσε με τσιρίδα...εντωμεταξύ, κλασσικά, τα έχει όλα μαζί, βήχα, μύξες, δόντια και περπάτημα!!!Ουφ...!!!

Κατα τα άλλα σήμερα πήγαμε παιδικό χωρίς κάπα - ΕΦΗΗΗΗ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

kalhsperaaaaa.......λοιπον και εμεις περπατησαμε στις 15/01 δηλαδη 5 βηματα και μπουμ στην αγκαλιτσα.....μωρε μεγαλωσαν τα σκατουλια!!!

ioanna k βαλε μας και εμας στη λιστα...05/02 κωνσταντινος!!(σεβη)

καλα που εκανες τη λιστα και ειδα ποια ειναι ποια!!!

τα αλεσμενα mommy εμεις τα σταματησαμε εδω και καιρο....γαλλια θα παρεις και το μαριο μαζι?και εγω θελω ταξιδακι αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω με τον κωνσταντινο....

λοιπον και εγω διαιτα γιατι πηρα 3 κιλα στις γιορτες....αισθανομαι χαλια,σημερα ηταν η πρωτη μερα αντε να δουμε.......

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Καλε εμεις τι να σταματησουμε τα αλεσμενα.... δυο δοντια κατω εχουμε και μαλλον τωρα μας θυμηθηκε και ενα επανω και παει να βγει.... μου φαινεται θα της αλεθω για πολυυυυυ καιρο ακομα....:twisted::twisted::twisted:

Ελενα αντε μπραβο.... και μην ανησυχεις, ειπαμε για αυτους ειναι ρουτινα... Ευχαριστω για τις ευχες σου... η πλακα ειναι πως με ακουγε ο λαμπρος που σου ελεγα στο τηλ πως απαπαπα το δευτερο θα αργησει και με αρχισε στο μπουρ μπουρ και τελικα μ επεισε χαχα ......

Αλικη τι να πω δεν ξερω, πραγματικα η ζωη συνεχιζεται αλλα τους δικους μας ανθρωπους τους κραταμε παντα στην καρδια μας.... Ευχομαι συντομα να βρεις παλι τους ρυθμους σας και ας εχει καλο ταξιδι η κοπελα....

mYQbp2.png

κοριτσια..... καλησπερα!!!!!

αλικη συλληπητηρια, το' χω περασει και γω απειρα χρονια πριν.....

δεν θυμαμαι να εχουμε εορταζομενους αυτες τις μερες....

απο σημερα επισημως περπαταει και η αγαπη, αν και ηδη κανει πολλα βηματα απο παραμονη χριστουγεννων....ειναι ψιλοτεμπελιτσα παντως...ευτυχως για μενα!

Καλησπέρα κορίτσιααααααααααα!!!

ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!Χθές το απόγευμα, προσπαθούσε πάνω από 20 φορές, σηκωνότανε χωρίς να στηρίζεται κάπου, έκανε 1-2 βήματα, μπαμ κάτω...ε μτά από επόμονες προσπάθειες, τα κατάφερε και κάναμε 7 βήματα!!!Προφάνως της έπεσε βαρύ γιατί το βράδυ με ξενύχτησε..:evil::evil::evil:

Είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι βγάζει δόντι που πονάει πολύ, αφού ακόμα και στην κρέμα αν της ακουμπήσω το ούλο ουρλιάζει!!!Το βράδυ, έκλαιγε, την έπαιρνα αγκαλιά, το κεφάλι της έγερνε κατευθείαν στον ώμο μου και μετά από λίγο ξυπνούσε με τσιρίδα...εντωμεταξύ, κλασσικά, τα έχει όλα μαζί, βήχα, μύξες, δόντια και περπάτημα!!!Ουφ...!!!

Κατα τα άλλα σήμερα πήγαμε παιδικό χωρίς κάπα - ΕΦΗΗΗΗ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

xaxaxaxaxaxaxaxa krima tha xasane to theama opi goitonesxaxaxax!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...