Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι ναι λοιπόν κάναμε κι εμείς τα πρώτα μας βήματα!!!!! Την Παρασκευή είχαμε πάει για διαβατήριο και έκανε 2 βήματα στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν τα ξανάκανε και νόμιζα ήταν η ιδέα μου αλλά σήμερα έκανε 3-4 βηματάκια και το κανε 2 φορές

βέβαια σήμερα στο αυτοκίνητο γυρνούσαμε σπίτι και προσπαθούσε να κοιμηθεί και δεν τα κατάφερε και τον πιάνουν κάτι κλάματα που έκανε εμετό από τα νεύρα του και τα χρειάστηκα μέχρι να κάνω δεξιά έτρρεχα με 130

i1lzp2.png

Πηραμε και εμεις την μεγαλη αποφαση για το δευτερο παιδακι.. Πηγα σημερα στον γιατρο και βρε κοριτσια με επιασε μια νοσταλγια αλλο προγμα, τι να πω... μου ηρθε να βαλω τα κλαματα απο την συγκινηση... αρχιζουμε λοιπον και ο θεος βοηθος...

περιττο να πω πως εχω τοση χαρα που δεν εχω λογια να την περιγραψω...:D:D

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Μανούλες και μπεμπάκια καλημέρα!!!

Μου φαίνεται οτι περασε πολύ μεγάλο διάστημα απο την τελευταία φορά που μιλούσαμε απο εδώ....

Νοσταλγώ τις εποχές που γράφαμε σελίδες ατελείωτες και δεν προλαβαινα να σας διαβάσω κάποιες φορές....

Γεωργία μου χρόνια πολλά στην κουκλίτσα σου!!!

Γιώτα, με το καλό!!!!

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τα του γάμου/βάπτισης/γενεθλίων..... ουφ!!!

Ελπίζω να προλάβω!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Ναι, ναι ξέρω πως έχω καιρό να γράψω, ζητώ ταπεινά συγνώμη, αλλά δεν είχα πολύ χρόνο...

Τις τελευταίες 10 ημέρες ο Νικόλας ταλαιπωρείται με 2 3ημερους πυρετούς που τελικά εκαναν αμυγδαλίτιδα με αδενίτιδα μαζί, και έτσι δεν πήγε 3 ημέρες στον παιδικό και ήταν με τον Βασίλη στο γραφείο...την Παρασκευή, και εκεί που κάπως είχαμε ησυχάσει, μας παίρνουν από τον παιδικό πως η Νεφ κάνει πυρετό και έκανε και εμετούλι...αχ Παναγία μου! Με το που την πήρα από τον παιδικό έχει ξεκινήσει έναν βήχα άλλο πραγμα..Σάββατο πρωί πήγαμε παιδίατρο, ο Νικόλας τα πάει μια χαρά ευτυχώς, και η Νεφέλη ερεθισμένο λαιμό, κόκκινο αυτί- κλασσικά- και αντιβίωση, ορό, και εισπνοές αερολίν...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αχ βρε Ιωαννα περαστικα σας για μια ακομα φορα... Ποτε θα μεγαλωσουν επιτελους τα παιδακια μας να ηρεμησουν λιγο απο τις ιωσεις???

Εγω μαγειρεψα στον καλο μου εχθες , βαλαμε και μουσικουλα και χαλαρωσαμε πολυυυ... Χρειαζεται και αυτο που και που γιατι εκτος απο γονεις ειμαστε και ζευγαρι... Ο αντρας μου χαρηκε, του αρεσε η εκπληξη και του ειπα πως αν ειναι καλο παιδι θα την επαναλαβω συντομα.. χαχαχαχα....

Η μικρη ευτυχως κοιμαται ακομα και εγω σηκωθηκα να συμμαζεψω λιγακι και να ετοιμασω πρωινο για την οικογενεια.. λετε να κανω και της Νεφελης καμια ομελετα??? :tongue::tongue::tongue:

mYQbp2.png

...και συνεχίζω, αφού φάγαμε κρέμα...

Μόλις έμαθα από τον παιιδικό ότι ο Νικόλας είχε πρηστεί ο αδένας του, πήρα τηλ την αδερφή μου και της λέω μήπως θα μπορούσες εσύ η η μάμα να έρθετε για 3-4 ημέρες να μείνετε σπίτι με το Νικόλα?? Η αδερφή μου μου τα μασούσε, η μαμά δεν είναι πολύ καλά και κάνει εξετάσεις, εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια...τέλοσπαντων, να μην τα πολυλογώ, πάλι βγήκε στην επιφάνεια το γνωτό θέμα, "είμαστε μακρία, αν ήμασταν κοντά θα ήταν αλλιώς..." εντωμεταξύ και τα πεθερικά το ίδιο μου λένε κάθε φορά που λέω πως είναι άρρωστα τα μωρά..."αχ ρε παιδί μου αν ήμασταν κοντά θα ήταν διαφορετικά" ...οκ ,δεν είμαστε! Πάρτε το απόφαση! Εγώ το έχω πάρει!Δλδ σσυνέχεια με αυτή την δικαιολογία θα είμαστε??? Και έτσι για άλλη μια φορά κατάλαβα πώς είμαι εντελώς μόνη μου, και ότι πρέπει να βρώ λύση για όταν αρρωσταίνουν τα μωρά, μια κοπέλα να έρχεται σπίτι κάτι τετοιο...δυστυχώς δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε κανέναν..τί να πώ..από την μία τους καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη με πιανει το παράπονο...

ήρθα και τα πεθερικά μου το Σάββατο, στις 10 το πρωί, πήγαν την βόλτα στην αγορά, εμείς τρέχαμε πάνω κάτω στη γιατρό και με τα δύο και όταν ο Βασίλης είπε στη μάνα του να του πάρει ένα κουνελάκι να του τηγανίσει για μεσημέρι που του αρέσει, ξέρετε ποιά ήταν η απάντηση?? έλα μωρέ τώρα, θα παραγγείλουμε!! Ναί όπως το ακούτε...και ενώ ήταν να φύγουν αργά το βράδυ, τους πήρε ο άλλος ο γιός τους ότι χρειάζεται να του κρατήσουν τον μπέμπη και έφυγαν στις 4!! Και ο άλλος ενώ ήξερε ότι είχαν έρθει εδώ και κανονικά δούλευε πρωί, επειδή ο καιρός ήταν χάλια και δεν μπόρεσε να μαζέψει ελιές, άλλαξε βάρδια και πήγε απόγευμα! Δλδ ο καθένας την πάρτη του εντελώς...τί να πώ..

Τους λέω για τα γενέθλια της μικρής, σας βολεύει κάποια μέρα, το ένα ΣΚ γεννάει η νύφη το άλλο ΣΚ κάνει πολιτικό γάμο η κόρη, μεσοβδόμαδα είναι παααααααααααααρα πολύ δύσκολο να έρθουν...ε οκ και εγώ θα κάνω το παρτάκι, δεν θα είναι κανείς δικός μας και όλοι θα ρωτάνε πάλι, καλέ πού είναι οι δικοί σας????Σπίτια τους θα λέω και εγώ!!

Σας λέω πολύ απογοήτευση από την μία...από την άλλη λέω πάλι ο καθένας την ζωή του...όποιος θέλει ας έρχεται να μας βλέπει, τέλος...

Στην δουλειά εντωμεταξύ έχω πολύ πίεση γιατί έχουμε επιθεώρηση πιστοποίησησς στις 27 και γίνεται πανικός!!Αλλά σκέφτηκα και εκεί μια λύση..επιδή εκεί δουλεύουν 8 με 10 το βράδυμ, θα τους προτείνω όταν κάποιο είναι άρρωστο να πηγαίνω στην 2η βάρδια δλδ μετά τις 2...να δούμε...

αχ τα είπα και ξελάφρωσαααααααααααααα....!!!

Kalhmera koritsia kai egw exw kairo na grapsw!!!!

ax vre ioanna pragmatika den mporw na erthw sth thesh sou exw tosh vohtheia kai kamia fora skeutomai pws an deb tous eixa tha eixa trelathei kai exw kai ena mono mwro pou kai esu me 2.Tipota na ypologizeis mono se sena kai ton antra sou san na mhn yparxoun aloi kai as erthoun meta na sou zhthsoun kai ta pesta.perastika sas ponw apo ola!!

Emeis ekei pou xanaginame kala koritsakia kai trwgame kai koimomastan kai den griniazamai katholou thn xanakolhsa thn kaimenh pali sinaxi pali vixa pali xenixtia,oxi tipota allo eimai ptwma exw na koimithw 2 vdomades den mporw allo..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

Λοιπον Ιωαννα... δυο τα ποδια τα δικα σου και δυο του Βασιλη τεσσερα... ειναι αρκετα... στηριξου σε αυτα και ολα θα πανε καλα... ναι ετσι ειναι ο καθενας για την παρτυ του, δεν το ηξερες? ομως εσυ να κοιτας τα παιδακια σου και τον βασιλη σου και θα δεις ολα θα πανε μια χαρα... σε λιγο καιρο που θα εχεις βρει τους ρυθμους σου ολα αυτα θα σου φαινονται αστεια.... και να σου πω και κατι? απο το να τους εχεις μεσα στα ποδια σου και να ανακατευονται και να σου ανεβαζουν την πιεση καλυτερα ετσι....

mYQbp2.png

Λοιπον Ιωαννα... δυο τα ποδια τα δικα σου και δυο του Βασιλη τεσσερα... ειναι αρκετα... στηριξου σε αυτα και ολα θα πανε καλα... ναι ετσι ειναι ο καθενας για την παρτυ του, δεν το ηξερες? ομως εσυ να κοιτας τα παιδακια σου και τον βασιλη σου και θα δεις ολα θα πανε μια χαρα... σε λιγο καιρο που θα εχεις βρει τους ρυθμους σου ολα αυτα θα σου φαινονται αστεια.... και να σου πω και κατι? απο το να τους εχεις μεσα στα ποδια σου και να ανακατευονται και να σου ανεβαζουν την πιεση καλυτερα ετσι....

Εχεις απόλυτο δίκιο, έτσι σκέφτομαι και εγώ, αλλά σαν αν΄θρωπος στην δύσκολη στιγμή σου, αποζητάς κάποιο στήριγμα...και όταν βλέπεις γύρω σου γιαγιάδες 85 χρονών να βγάζουν βόλτα 2 εγγονάκια, και μαμάδες με διπλές και τριπλές βοήθειες, ε σε πιάνει λίγο το παράπονο έτσι δεν είναι??

Το μόνο που θέλω είναι να έχουμε την υγεία μας, και τα παιδάκια μας να είναι καλά...

και επίσης να σταματούσαν τα σχόλια τύπου "αν ήσασταν κοντά..." ουφ βαρέθηκα τις δικαιολογίες!!!

Καλημέραααααααααααα

Αντε καλέ 10 ημέρες και ακόμα να αλλάξουμε σελίδα!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, αλλά ιδιαίτερα στον....

ΛΟΥΚΑ- ΑΝΔΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Χρόνια πολλά αντράκι όμορφο, να σε χαίρονται και να είσαι πάντα ευτυχισμένος με πολύ αγάπη και καλή τύχη στην ζωή σου!!!

Κορίτσια, γράψτε στο καφέ μας, φωνάζωωωωωωωωωωω....!!

Για να πάει σήμερα παιδικό ο Νικόλας βάλαμε την κάπα του σουπερμαν..οιμε!!!

Φιλάκια σε όλες, καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Κωνσταντίνα, georgiab/ 10-01-2010

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17-01-2010

Γρηγόρης-Jend/ 22-01-2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Ντορίνα- Inka/ 27-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ανδρέας- Kardoula/ 01-02-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Αγγελική - Litsaki19 / 06-02-2010

Μπεμπούλης- NatasaZ/ 09-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Σοφία- Eleonora2/ 12-02-2010

Νεφέλη- Giota!/ 12-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Αγάπη - riaili /17/2/2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Μιχάλης- ek31/ 19-02-2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΥΚΑ- ΑΝΔΡΕΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...