Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πήραμε μπαλόνια και μάθαμε να κάνουμε ζωάκια από βιντεάκια youtube ελπίζω να το φχαριστηθούν τα πιτσιρίκια χιχιχι

πήραμε και ένα κλοουν-κατασκευή από μπαλόνια ούτε 10 λεπτά δε θα μείνει όρθιος είμαι σίγουρη

τους πήραμε και δωράκια, παζλάκια για τ αμικρά και playmobil για τα μεγαλύτερα

Αυτά!! Ελπίζω να περάσουμε καλά και ξεκούραστα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε κάποια στιγμή που κοιμήθηκε ο μικρός της λέω θα μου σιδερώσεις το τραπεζομάντηλο και το φόρεμα που θα βάλω; την πάω στο σιδερωτήριο της ανοίγω και την τηλεόραση (όχι πείτε) της βάζω και νερό στο σιδερο και την αφήνω...άρχισε η καημένη να σιδερώνει τη ντάνα (2 πλυντηριάκια μη φανταστείτε) ανεβαίνει ο γιόκας της από το υπόγειο πού είναι ο μικρός; κοιμάται που είναι η μαμά μου;

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Σαλονικαααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχα.... αλλα μαλλον δεν πετυχε ε?? χαχα

mYQbp2.png

Καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε και ξέρω απο πότε έχω να γράψω εδώ!!!! Αχχχχχχ με έφαγε το face!!!!!!

Καλή χρονιά να έχουμε κοριτσάκια μου, με Υγεία και ότι άλλο επιθυμεί η κάθε μια!!!

Εγώ προσπαθώ να οργανωθώ για τα γενέθλια αλλά τα περισσότερα θα τα φτιάξει ο "Στεργίου" εγώ θα βάλω κανένα κρέας στο φούρνο και κανένα σουφλέ! Την τούρτα την παρήγγειλα στην φίλη μου που έφτιαξε τα cupcakes για την βάπτιση!!!

Τώρα προσπαθώ να βρω θέμα στα πιατάκια κλπ αλλά αυτά του jumbo δεν με ξετρέλαναν οπότε θα πάω να ρίξω και μια ματιά στο Μουστάκα...

Στις 18/01 αναχωρούμε για Λονδίνο και είμαι σε δίλημμα για το αν πρέπει να πάρω τα μικρά η όχι... Πείτε και εσείς βρε κορίτσια...

Αυτά για την ώρα!!!!!

Φιλάκιααααααα!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Aaaaaaaaaaaaax εγω να δεις παρος ποσο καιρο εχω να γραψω εδω....

Γραμμενο το εχω το κακομοιρο το καφεδακι μας!

Παρος...κ εγω σε αυτοτο διλημα ημουν γιατα Χριστουγεννα που ηθελα να παω στον μπαμπα μου...Αγγλια..

για το αν θα παεή οχι..ολοι μαζι εννοειται..αλλα τελικα ειπα ..οχι δεν παω..για το γνωστο θεμα...χαχαχα ξερεις τον λογο..

οποτε εγω δεν ειμαι η καταλληλη για να σου πω...χαχα..;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Τώρα που σας διάβαζα συνειδητοποίησα πως μου έλειψε το καφέ. Στο φεις τα πράγματα σβήνονται πολύ εύκολα, μόνο οι φωτό μένουν. Σοφία είσαι άπαιχτη, θα στρώσω και τη δική μου πεθερά την επόμενη φορά.... Αν απαγόρευα στον δικό μου την πρόσβαση στο μπουφέ θα ήταν αιτία διαζυγίου. χεχεχε. Τρώει σαν έφηβος το καμάρι μου.... Και δε βάζει δράμι, για αυτό έχω γίνει εγώ βουβάλα. Στο πάρτι τα περάσατε τέλεια ε; Ζηλέυω που δεν έχουμε παιδάκια να κάνει παρέα ο σκιου.

Ναταλία δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ σε δίλλημμα θα ήμουν. Εμένα παντρεύεται η κολλητή μου στην Κύπρο τον Ιούλιο και ακόμα το σκέφτομαι αν θα τον πάρω. Τα φοβάμαι τα αεροπορικά, τις καθυστερήσεις, τα αυτάκια τους κτλ. αλλά πάλι δεν είναι και βρέφη. Να τον αφήσω πίσω μου φαίνεται θα μου κοστίσει πιο πολύ.

Διαφημίσεις

kalhmera sas!!!!!!!!!!!!!

na xaireste ta mwra sas stous eortazontes me ygeia kai eytyxia!!!

Emeis kala eimaste mas exoun minei liges mixoules kai ligh grinia akoma,h grinia den xerw pou ofilete pantos den einai dontia ama den kaneis auto pou thelei kanei oti klaiei mallon kakomathimeno legetai auto,alla eipa komena ta polla polla!!to prwsopaki mas einai teleio epitelous ASPRO exw na th dw etsi 4 mhnes exw telathei apo th xara mou ths vazw mia alhfh gia atopikh dermatitida varias morfhs.shmera exoume kai giatro emvolio zigisma gia na doume th kaname.xaxaxax

Natalia egw prwsopika den exw tetoia dilhmata tha phgena me ton avtra mou giati tha pernaga super,genika eimai uper ths apopsis oti kalo einai ta paidia oso den katalavenoun kai pollh 5eton kai katw na mhn ta pernoume se tetoia taxidia mazi giati talaiporountai kai auta kai emeis opote poios tha perasei kala oeo????

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Βλεπω ενα τικερακι που γραφει ....''ο βεντουζας ειναι ενος ετους...." :shock::shock::shock:

Καλε ποτε απο βεντουζας εγινες Μαριουλης και ποτε απο μπεμπε εγινες και γοης να σου την πεφτουν τα κοριτσια....

Ατιμα χρονια περνανε τοσο γρηγορα....

Κωνσταντινα χρονια πολλα και σε εσας !!!

mYQbp2.png

Μαριε χρονια πολλλλαααααααααα να σαι παντα χαρουμενος και υγειής!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις σημερα το παρτακι μας!!!

Ειπαμε τα πρωτα γενεθλια να τα κανουμε την ιδια μερα μη τα μεταφερουμε!!! H minnie θα μας κανει παρεα γενικα και η τουτριτσα με κομμενες φραουλιτσες μεσα εννοειται ετοιμη!!! και λιγα μεζεδακια απ τη Γιωργιτσα ως μπουφς και τελος!!!!! Αντε να σχολασω να παω να τα στολισω σβήνουμε κερακι στις 6:30 και καλουμεεεεεεεεε οοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλο τα παιδακια του καφε!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλια πολλλλλλλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

καλημέρα κοιμόμουν από τις 10 μέχρι τις 9 ψόφησα αλλά άξιζε τον κόπο το ξανακάνω άνετα...είχαμε 17 παιδάκια και 30 ενήλικες, τα παιδάκια με τους γονείς ήταν κάτω στο υπόγειο που ήταν σαν παιδότοπος και οι υπόλοιποι στο σαλόνι βγαίναν κι έξω για τσιγάρο και όλα μια χαρά, τα φαγητά φαγώθηκαν όλα, και όσα μείναν τα πήραν σε σακουλάκι για κολατσιό γιατί σήμερα ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΙΑΙΤΑ!!! Τέλος το φαί, τα ψέματα τελείωσαν...Η τούρτα έγινε καλή και δεν ήταν καθόλου δύσκολη, λίγο το μέγεθος με δυσκόλεψε αλλά είμασταν και τόσα άτομα

ήρθε και το ποδηλατάκι μας μόλις αλλά το party animal κοιμάται από τις 12 και δεν το χει δει ακόμα

έχω κάτι αλλαγές να κάνω, κυρίως σε νούμερα (υπήρχαν μερικοί που φέραν 9-12 μηνών αν είναι δυνατόν)

i1lzp2.png

Σοφακι μπραβοοοο!!!! Και του χρόνου!!!!!! Αχ και εγω ανυπομονω για το δικό μας πάρτυ!!!!! Και εμένα στην βάπτιση έφεραν 9-12 και τα άλλαξαν και πηρα για 2 ετών και μερικά για 3ων!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

ΜΑΡΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Nα ειστε γεροι και ευτυχισμενοι!!!!! σαν σημερα θυμαμαι εκεινη την Κυριακη του Γεναρη που η Σοφια ειχε κατι πονακια και μετα εφαγε και goodys και μετα ....γεννησε!!!!! και την συμπεθερα μου κ εμενα που θελαμε τσιγαρο απο την συγκινηση!!! να μην πω δε για τις κουρτινες της Γεωργιας χαχαχαχαχα να ειναι γερα τα παιδακια σας και οολα τα παιδακια του κοσμου!!!!!

καλε και εγω εχω να γραψω καιρο στο φορυμ ..ε τι πισω θα εμενα ??χαχαχαχα

Σοφακι και εγω απο σημερα διαιτα τελος !!! θες να μου κανεις και να σου κανω συμπαρασταση ??? ασε που θ αεχουμε την ολγα και την ραμον για αστυνομικους και λεω να τους δινω και αναφορα καθε εβδομαδα για τα ποσα εχω χασει.... θα τις χρησω προσωπικους μου διαιτολογους !!!!!!!

εμεις μια χαρα ειμαστε αν εξαιρεσετε κατι μικρογκρινιες την νυχτα που θελει να ερθει στο κρεβατι μας για να κοιμηηθει ο κυριος (οχι οτι φταιει το παιδακι μας ...αλλα τον ξεγαλαμε μολις αποκοιμηθει τσουπ στην κουνιτσα του και ζζζζζζζζζζ μεχρι το πρωι )

ααα παμε και την περπατουρα σφαιρα κ καρδιοχτυπω καθε φορα !!!

εδω πες μου αλλα περπατησαν και εσυ κανεις θεμα την περπατουρα ?? χαχαχα εμ να μην καμαρωσω η μανα το παιδακι μου που ξεκουβαλησε επιτελους????

αντε παω να κανω τις φακες μου !!!!! (μεταξυ μας μπλιαχ αλλα τι να κανω ??? )

φιλιααααααααααααα

Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γιορτάζουν!!!!!

Να τα εκατοστήσουν!!!!!

Τι μου κάνετε??? Εμείς καλά είμαστε...ψάχνω να δω που θα κάνω τις εξετάσεις αίματος που μας έχει δώσει η παιδίατρος γενικές + διάφορες άλλες.. + μια φίλη μου πήγε σήμερα στην Βιοιατρική για παρομοιες εξετάσεις + έδωσε 466 € φρικαρα.............................

οπότε μάλλον θα την παω στο ιατρικό κέντρο κόντα στο σπί τι μας που την είχα ξαναπάει με 200 € τότε...

Αυτά!!!! κοριτσάκια!!!

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...