Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ax th travame kai den to martirame......

to koritsaki mou apo xtes mou kanei kati perierga ksespasmata neuron euxomai na einai rogo ioshs pou niwthei mia anasfaleia h kati telos panton tha deixoun oi epomenes meres!!

phgame shmera paidiatro na th dei eutuxos den exei akroastika ligo o laimos ths einai kokkinos kai afou htan kala piasame to thema ths atopikhs dermatitidas pou exei ginei ekzematohdh atopikh dermatitida ths exigisa loipon oti exoume dokimasei ta PANTA kai den ypoxorei,mou eipe pws tha fugei otan ginei 5-6 xronon frikara,th rwthsa an tha vlepw to mwro mou me kokkinh mourh gia ta epomena 5 xronia kai mou sinestise na vrw th ths prokalei thn allergia.psilous sta axira dhladh.kai opos katalavate xekiname exetaseis ante na dw pou tha mas vgalei..auta!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν...!!!

Από προχθές έχουν πρηστεί οι αμυγδαλές μου, 2 βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, πολύ χάλι...μάλλον με κόλλησε ο Νικόλας...χθές στη δουλειά κάποια στιγμή αισθανόμουν να έχω πυρετό, έτρεμα και είχα παγωμένα χέρια...αχ!!!

Σήμερα σπίτι, θα τα ετοιμάσω σε λίγο να πάμε θάλασσα, να αναπνεύσουν καθαρό αέρα, καλό θα τους κάνει με τις κολοιώσεις@@!!!

Εφη, κάντε κάποιες κοινές εξετάσεις στα βασικά αλλεργιογόνα και πού ξέρεις μπορεί να είσαι τυχερή...! Αλλά και πάλι οκ, σκέψου ότι σε 5 χρόνια όπως λές θα φύγει και μάλιστα πριν ξεκινήσετε σχολείο, πολύ βασικό...αλλά πάλι ποιός λέει ότι δεν μπορεί να φύγει και άυριο??? Το παιδί αναπτύσσεται και αλλάζει ,μπορεί κάτι που τώρα του προκαλεί άλλεργία, αύριο να μην το επηρεάζει πιά...σκέψου πως και στην εφηβεία αντιμετωπίζουμε πολλοί πρόβλημα ακμής, εμένα μου κράτησε σχεδόν 4 χρόνια...κουράγιο και υπομονή!! Να σκέφτεσαι πως είναι ένα απλό αισθητικό κάτα βάση πρόβλημα και όχι πρόβλημα υγείας...οκ??? Α και καλές στράτες!!!:-))))))))))))))

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και απο εμάς και απο εδώ!!

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορταζουν!!!

Τρέχω και δεν φτάνω... σήμερα έχουμε μηνογενέθλια και σε ένα μήνα ακριβως χρονιζουμε, βαπτιζόμαστε και παντρευόμαστε!! Καλό, ε???

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπουλινια!!!!!!!

Καλε εχει κρυο αλλα με ηλιο θελω να παω βολτα με την μικρη αλλα φοβαμαι

Αντε αυριο να παω να κανονισω τα των γενεθλίων της!!! Τουρτες και τα σχετικα!!!!!απιστευτο 1 χρονος περασε!!!!!! ποτε?δεν καταλαβα!!!!

μαμυ το χουν κοψει στη δουλει ατο φεισ γιατι οοολοιιιι οι υπαλληλοι....... καταλαβαίνεις, οποτε μονο εδω μπορω να μπαίνω και φεισ μονο σκ που δεν ειμαστε και ποτε σπίτι!οποτε............!!!!!

Ιωαννα περαστικα καλη βολτουλα καλε εκει δε κανει κρυο?????

Κοινωνισατε σημερα τα μωρα εγω δε τη κοινωνησα πως να παω μονη χωρις αμαξι φοβηθηκα μη μου κρυωσει να τη παω με το καροτσι!!!!!

Σας φιλω να χετε μια ωραια μερα και θα τα ξαναπουμε!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα!!!!

Χρόνια Πολλά λόγω ημέρας !!!!

Τι μου κάνετε?????

Ιωάννα μου περαστικά..υπομονή θα περάσει.. πολλά ζεστα να πίνεις + βρε που θα βγειτε έξω??? εκεί δεν θερίζει το κρύο??? Πρόσεχε μην σου εξελιχτεί σε τίποτα άλλο..

Εμάς γιορτάζει η κουμπάρα μας και θα μας βγάλει έξω το βράδυ..πάλι για φαγητό πώς να συγκρατηθώ η καημένη???

Εμείς μπουσουλάμε + φεύγουμε σηκωνόμαστε αλλά ακόμα για περπάτημα μόνες όχι...

φιλάκια!!!! καλά να περάσετε σήμερα!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελενα δεν σε ξεχασα την πηρα εχθες αλλα δεν την βρηκα και τωρα με την αρρωστια της μικρης ειμαι εντελως αλλου για αλλου... Θα την ξαναπαρω το απογευμα η αυριο και θα σου πω.

mYQbp2.png

Γεια σας κουκλες. Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν.

Λιτσακι η ωρα η καλη....

Γεωργια ειδες ποσο γρηγορα περναει ο καιρος. Εγω δεν πιστευω οτι εχουμε ηδη κοντα τρια χρονια τη μικρη μας.

Ο μπεμπουλης από τη μερα που καταλαβε οτι μπορει να ειναι ορθιος(σαν να αλλαξε ο κοσμος του) δεν θελει με τιποτα καθιστος. Κι επειδη επισης δεν γουσταρει καθολου μπρουμητα δεν μπουσουλαει, θελει ολο χερι και περπατημα. Και ο γιατρος ειναι κατα της στρατας, οποτε καταλαβαινετε.....

Ξεστολισαμε σημερα. Πανε κι αυτες οι γιορτες. Αντε καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω από ολα. τα υπολοιπα βρισκονται....

nG0fp2.png yu71p2.png

Τα τάισα, τα έντυσα καλά και πήγαμε για καφέ και μετά να δούμε τον αγιασμό!!ήταν πολύ καλά, το ευχαριστηθήκαμε!!

Αναπνεύσαμε καθαρό άερα, έκανε κρύο αλλά σε λογικά πλαίσια!!

Να είμαστε καλά, και του χρόνου!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!

Σήμερα είμαι σπίτι με το μπουσουλάκι μου και κάνουμε παρέα τις δουλίτσες!!!

Γιωτούλα τι έχει η μικρή??? αρρωστούλα??? Περαστικά!!!

Την έχει τσιμπίσει ένα κουνούπι στο κέντρο του κουτελού της ... τι να της βάλω??? είναι κατακκόκινο ρε κορίτσια, εν τω μεταξύ έχουμε να κάνουμε κακά μας από προχτές.. + όλο κλανουμε αλλά τίποτα... χχχχχ τι λαδάκι της βάζω αλλά τίποτα και τώρα που μπουσουλάει όλο κάτω είναι...

τα ξαναλέμε σε λίγο!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! Παρασκευή γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και το διαλλειμα μια χαρα ήταν το τι αγκλιτσες εκανα με τη Κων/να δεν υπαρχει το ευχαριστηθηκα!!! καλα περιττο να σας πω οτι μας κανει οοοοοτιιιιι θελει απαπα τι παιδι!!!!! και λεει ολο" αντε" και "επ"!!!! και "οχι" και ολα τα νευματα πλεον !!!παλαμακια, ζήλια κουπεπε!!!! θ ατη φαω καμια ωρα!!!! Αυτα σας αφηνω τωρα

Ιωαννννναααααααααααα πολυχρονηηηηηηηηη και του χρονου γερη και δυνατη!!!!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!

Σήμερα είμαι σπίτι με το μπουσουλάκι μου και κάνουμε παρέα τις δουλίτσες!!!

Γιωτούλα τι έχει η μικρή??? αρρωστούλα??? Περαστικά!!!

Την έχει τσιμπίσει ένα κουνούπι στο κέντρο του κουτελού της ... τι να της βάλω??? είναι κατακκόκινο ρε κορίτσια, εν τω μεταξύ έχουμε να κάνουμε κακά μας από προχτές.. + όλο κλανουμε αλλά τίποτα... χχχχχ τι λαδάκι της βάζω αλλά τίποτα και τώρα που μπουσουλάει όλο κάτω είναι...

τα ξαναλέμε σε λίγο!!

valths to vradi sto gala xamomilaki,ftiaxths kai kamia xortosoupa me mpoliko kolokithaki kai mprokolo!!

Ioanna xronia polla kai apo dw na eisai panta eutuxismenh kai erwteumenh!!!!!!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέραααααααααααα

σήμερα είναι το πάρτυ μας! Χθες ήρθε η πεθερά να κρατήσει το μικρό ώστε ΄να κάνω την τούρτα με την ησυχία μου και ο νίκος να καθαρίσει λίγο το υπόγειο και να το διαμορφώσει σε παιδότοπο (φωτος προσεχώς)

ε κάποια στιγμή που κοιμήθηκε ο μικρός της λέω θα μου σιδερώσεις το τραπεζομάντηλο και το φόρεμα που θα βάλω; την πάω στο σιδερωτήριο της ανοίγω και την τηλεόραση (όχι πείτε) της βάζω και νερό στο σιδερο και την αφήνω...άρχισε η καημένη να σιδερώνει τη ντάνα (2 πλυντηριάκια μη φανταστείτε) ανεβαίνει ο γιόκας της από το υπόγειο πού είναι ο μικρός; κοιμάται που είναι η μαμά μου; σιδερώνει

και τι μου λεει τι την έβαλες ρε παιδί μου θα τα κάνει όλα αυτή! Θα το σιδέρωνα εγώ το απόγευμα Ε καλά του λέω σταμάτα την αμάν πια Μετά από λίγο ξύπνησε ο μικρός (μην κοιμηθεί πάνω από μισάωρο αυτό το παιδί γρουσουζιά) ε πάει το σίδερο, ούτε 5 ρούχα δε πρόλαβε (δεν είναι και ο φλάς του σιδερώματος)

Τον άρχισα το βράδυ δεν το συζητώ, μια φορά ζήτησα και γω κάτι και μου το βγαλες ξινό, άλλες όλο ζητάνε, κτλ κτλ, σιγά θα την κουράσουμε τη μανούλα σου κτλ κτλ και μετά είπε αυτό που δεν έπρεπε Και ποιος σου είπε να κάνεις τόσα πράγματα;;; Σαν τη μάνα μου είσαι κι εσύ, οχτακόσια φαγητά!!!!! Και φυσικά καταλαβαίνετε ότι έφαγε κίτρινη κάρτα από το μπουφέ (αυτό σημαίνει θα φάει αλλά με μέτρο, το πιατάκι του και τέρμα)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...