Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ μια που ετοίμασα βαλίτσες και μια που τις άδειασα!

Παρασκευή μεσημέρι ο Νικόλας έκανε πυρετό και έτσι μείναμε σπίτι μόνοι μας..Πρωτοχρονιά κάναμε κοιμισμένοι, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, αλλά ήμουν πτώμα, εντωμεταξύ η παιδίατρός μας ήταν Αθήνα και δεν ήθελα να την πάρω, μα τί να μου πεί και από το τηλ και φοβόμουν να μνην μου κανει λαρυγγίτιδα ο Νικόλας..Σάββατο και Κυριακή βράδυ η Νεφ ξενύχτησε από τις 1 μέχρι τις 5 το Σάββατο και 1 με 2 την Κυριακή και μετά από τις 5:30 το πρωί ξύπνια..πως είμαι ακόμα όρθια και λειτουργώ, απορώ!

Σήμερα πήγα δουλειά, η Νεφ σχολέιο και ο Νικόλας με τον Βασίλη στη γιατρό, θα κάνουμε εισπνοές και soldesanil αλλά όχι αντιβίωση ακόμα...

Αυτά από εμάς, ήταν μια διαφορετική παραμονή αλλά δεν πειράζει, όλακαλά αρκεί να έιναι τα παιδάκια μου καλά!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KALH XRONIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ante na grapso kai ego edo na min fonazei i apousiologos mas

kali xronia na exoume filenaditses mou kai ygeia pano ap olaaaaa gia emas kai ta paidakia mas kai ta paidakia oolou tou kosmou !!!

emeis protoxronia kaname sto spiti tou adelfou mou kai to ska8ari koimi8ike kata ti 1 afou allaksame xrono prota em! na exane tin proti tou protoxronia??

tin alli mera anebikame a8ina stin pe8era mou, eidame kai tin sinomiliki ksadelfoula mas i opoia perpataei apo 10 minon sxedon ( s anti8esi m emas xaxaxa) kai katebikame x8es to mesimeri me enan oraiotato bixa pareoula !! pira tin giatro kai mou eipe poli oro ( akoma perissotero ap oti mexri tora - afou sto telos 8a to kanei monos tou nomizo )

kai tis idies stagones me tin ioanna soldesanil an kanei braxna ante na perasei kai auti i nixta na doume pos 8a paei !!!

entometaksi o santa tou efere ena pelorio fouskoto kastro apo ta jumbo, to opoio ppiga kai to fouskosa ekso apo to spiti san auta pou exoun stous paidotopous kai eimai etoimi na bgalo tin trapezaria gia na xoresei xaxa oxi mia xara xoraei kai mia xara paizei kai to mikro mou !! alla paei to saloni mou egine paidotopos piaaaaaaa kai ta eixa mia xara mazemena ola sto domatiaki tou mexri tora xaxax

kale balete kai emas stin lista 22-1 !!!!!!

ante pao na kano nanakia kai ego !

den ksero ti me perimenei apopse !!

filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Καλημερα...

Γμτ εχει αρχισει να ξυπναει παλι την νυχτα, τα νευρα μου... ξυπνησε κατα τις εντεκα και κατι και κοιμηθηκε δυο.. Γαλα δεν ηθελε, δεν κρυωνε, δεν τα ειχε κανει τι ηθελε θα μου πειτε????

mYQbp2.png

Καλησπέρα τι κάνεται μωρουλινια και μαμαδες!!!!! Εμεις καλα, δε μας ξεφευγει πλεον τιποτα και μιλαμε συνεχεια αμα μας πιασει βεβαια!!! Και νευρα καλε πολλα νευρα τι θα γίνει θα με δειρει καμια ωρα!!!!

θα πρέπεινα τη παω κομμωτηριο αντε να δουμε πως θα κατσει να τη κουρεψουμε Παναγία μου!!!!

Κοριτσια κανεται το εμβολιο το ingerix ειχατε παρενεργειες?????

Ειμαι στη δουλει κι εχω ολο νουμερακια πανικος!!!!

Εχω και κατι νευρα με το Χρήστο θα παω το βραδυ να του τα ψαλλω λεμε γιτι χτες δε προλαβα επρεπε να κοιμησω την Κωνσταντινα!!! Πολυ λασκα τον εχω αφησει και μου κανει "νερα" για να δουμε τι θα γίνει!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Φραγκίσκος & Ελπιδα- elita/ 25-12-2009

Mάριος mummycool/ 10-01-2010

Κωνσταντίνα, georgiab/ 10-01-2010

Ανδρέας-Λουκάς paros99 17-01-2010

Γρηγόρης-Jend/ 22-01-2010

Νεφέλη- ioanna_k/ 26-01-2010

Ντορίνα- Inka/ 27-01-2010

Νικόλας & Χρήστος- ΟΛΓΑ79/ 27-01-2010

Ανδρέας- Kardoula/ 01-02-2010

Ελενα - ELENA10/ 03-02-2010

Αγγελική - Litsaki19 / 06-02-2010

Μπεμπούλης- NatasaZ/ 09-02-2010

Αποστολος-Αγγελος- ramonitsa/11-02-2010

Σοφία- Eleonora2/ 12-02-2010

Νεφέλη- Giota!/ 12-02-2010

Αλεξάνδρα-alpan/14-02-2010

Αγάπη - riaili /17/2/2010

Δημήτρης- Cate/ 19-02-2010

Μιχάλης- ek31/ 19-02-2010

Μαρίνα Αναστασία-mariamg/20-02-2010

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλημέρα!! ξαναγράφω λοιπόν!!

προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το πάρτυ που είναι την Κυριακή, τα γενέθλιά μας είναι Δευτέρα και με έχει πιάσει κάτι να τα κάνω όλα χειροποίητα λες και θα μου πει κανένας κάτι...ξύπνησε συνεχίζω αργότερα φιλιά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Σοφια εγω να σουπω εδω οι μαμαδες ηταν οι περισσοτερες σε διαιτα και στο τελος τα φαγαμε εμεις!!!!!τσιμπολογισαν ελαφρα βασικα.

Καιρο ειχα να γραψω κι εγω εδω.Φιλακια σε ολες!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

χα χα χα το σύνδρομο ναι αυτό έχω ρία, βασικά μου την έχει δώσει που κάθομαι σπίτι και όλο θέλω με κάτι να ασχολούμαι... ελπίζω στους μπαμπάδες και στα παιδάκια...αλλιώς έχω πάρει σακουλάκια να τους τα δώσω για το σπίτι χιχιχι

πήραμε και ένα πράσινο τραπεζάκι στρογγυλό από το ΙΚΕΑ και προσπαθώ να κάνω το υπόγειο παιδότοπο!!!

σήμερα θα πάω τζάμπο για δωράκια και θα πάμε να βγάλουμε διαβατήριο στο Μάριο, μια ώρα χθες να προσπαθεί ο φωτογράφος να τον βγάλει, όλο γελούσε!!!

i1lzp2.png

Καλησπέρα τι κάνεται μωρουλινια και μαμαδες!!!!! Εμεις καλα, δε μας ξεφευγει πλεον τιποτα και μιλαμε συνεχεια αμα μας πιασει βεβαια!!! Και νευρα καλε πολλα νευρα τι θα γίνει θα με δειρει καμια ωρα!!!!

θα πρέπεινα τη παω κομμωτηριο αντε να δουμε πως θα κατσει να τη κουρεψουμε Παναγία μου!!!!

Εχω και κατι νευρα με το Χρήστο θα παω το βραδυ να του τα ψαλλω λεμε γιτι χτες δε προλαβα επρεπε να κοιμησω την Κωνσταντινα!!! Πολυ λασκα τον εχω αφησει και μου κανει "νερα" για να δουμε τι θα γίνει!!

γιωργία πρέπει να ανοίξεις fb οπωσδήποτε...αλλιώς θα περιμένουμε την Κωνσταντίνα όπου να ναι άντε...να μας τη φιλήσεις

το εμβόλιο δεν είχε παρενέργειες καθόλου σε εμάς

i1lzp2.png

γιωργία πρέπει να κάνεις fb άντε

το εμβόλιο δεν είχε παρενέργειες σε εμάς καθόλου

καλέ μην το κουρέψεις το παιδί!!

να μας φιλήσεις την Κωνσταντίνα!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...