Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera!!!

merika prwina einai tosoooooooooo omorfa san to shmerina an kai to vradi xupnise 2 fores kai to prwi stis 8 me antamipse me polllllllles agalies pou den to sinithizei.apo ths 8 mexri ths 9.30 eimastan sto krevati mou kai xaidologiomastan kai pezame me trelane sto nazi,exei ginei xadiara twra teleutaia kai exw kataxarei!!!

Wraia perasame kai extes sto golden,sofaki pollh xarika pou se gnorisa kouklooooooooooos o gios sou na ton xairesai an kai moiazei ston mpampa!!!!!

ante na stamathsei h vroxh na pame kana jumbo!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, είμαι στη δουλειά!!

Αντε σιγά- σιγά να ακούμε και άλλες εγκυούλες βρε κοριτσάκια...μην το αφήνετε για πολύ μετά..δείτε όλες εμάς τις διπλομανούλες τί ευτυχισμένες που είμαστε!!!χαχαχαχα!!!

Λέμε να πάμε για Πρωτοχρονιά στα πεθερικά αλλα να σας πώ το σκέφτομαι κιόλας όλο αυτό που πρέπει να μαζέψω, να κάνω βαλίτσες, να κουβαλήσουμε πάρκα, μπανάκια, σεντόνια, κουβέρτες..πωπωππω...κουράζομαι!!

Και είχα μια σκέψη, να ξυπνήσουμε το Σάββατο το πρωί, να ντυθούμε, να πάμε εκεί- είναι 2 ώρες- και να φάμε, να μείνουμε το μεσημέρι και μετά το απογευματάκι να την κάνουμε και να γυρίσουμε σπίτι..λίγο κουραστικό σαν διαδρομή, αλλά θα κοιμηθούμε σπίτι μας, πολύ βασικό..γιατι στην πεθερά μου κοιμόμαστε και οι 4 στο ίδιο δωμάτιο, δλδ χαμός!!

Αχ πώς θα ήθελα να πάμε κάπου, να μην χρειάζεται να πάρω τίποτα μαζί μου

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Σήμερα 1η μέρα δουλεια + βαριέμαι τρελά!!!!!

Τι ωραία που περάσαμε εχθες που καθόμουνα.........

Πέστε ιδέες για γενέθλεια???????????????? αντε πλησιάζει η ώρα!!

lX5Hp3.png

και γω δουλεια και βαριεμαι, το μισο γραφείο εχει αδεια!!!Ησυχια!!!!!

θα δουλευω στα γενεθλια της μικρης πεφτουν Δευτερα!!!! κλαψψψψψψψψψψ!!!! Θελω να παρω μετα αδεια να παμε Αμφιλοχια! Θα κανουμε ενα μπουφεδακι μπαλονια και τα σχετικα αλλα δε νομιζω να κανω θεμα γιατι μωρε δε καταλαβαινουν και πολλα ακομα τα μπεμπακια μας οποτε θα ναι κρμα!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Θυμάστε που σας έλεγα ότι από μωράκι έτρεχε το δεξι ματάκι της???? επειδή ακόμα τρέχει έκλεισα σήμερα κιολας να πάμε σε έναν παιδοοφθαλμίατρο στους Αμπελόκηπους - Αθήνα

λέγεται Νικολόπουλος Ιωάννης... δεν πήγαινε άλλο να δούμε τι θα κάνουμε...

εχω ένα άγχος....

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

έλενα, δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά όπως και να έχει, έλεγξε το!

Η Νεφ κοιμήθηκε 3:10 με 4:15 και ο Νικόλας κοιμάται από τις 3:50...όπως καταλάβατε είχα τον απεριόριστο χρόνο των 25 λεπτών για ξεκούραση!!!Γουαου!!!Μπράβο μου!!!χαχαχαχαχαχαχαχα...

Κοριτσάκια καλησπέρα,

Γυρίσαμε από τον γιατρό σχετικά ικανοποιημένοι.

Μας είπε πως ο πόρος φαίνεται να είναι ανοικτός όχι πολύ όμως γι'αυτό τουδίνουμε χρόνο μέχρι να χρονίσει το μωρό + μετά από κάποιο κοριζονούχο ελαφρώς κολύριο για 6 μέρες αν δεν περάσει του δίνουμε χρόνο + ξαναμιλάμε. Ήταν πολύ καλός και φάνηκε ότι δεν πήγαινε για την επέμβαση αμέσως...

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.....

Είμαι ράκος από το πρωι στο γυρισμό τσάκισα + 2 σουβλάκια.... χχχχχχχχχ

που δίαιτα ε???????????????

Καληνύχτα στα μπεμπάκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Έλενα μπράβο, καλά τα νέα σας..

Σήμερα συναντιέστε στην Ελίτα ε? αχ μπράβο να περάσετε καλά!!!

Θέλουμε φωτό όπως πάντα....

Αχ βρε κορίτσια, ανησυχώ πολύ τώρα τελευταία για τα οικονομικά μας, βάλαμε αγγελιά να πουλήσουμε το 2ο αυτοκίνητο, έχει πολλά έξοδα. Να πάρουμε ένα μικρότερο και να πουλήσουμε και το μικρό να έχουμε μόνο ένα..

αλλά πού αγοραστής??τίποτα...

αχ αγχώνεται και ο αντρούλης μου αλλά προσπαθεί να μην το δείχνει..Προσπαθώ να μειώσω και τα έξοδα μας αλλά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να μειώσεις...αχ ελπίζω να ανέβουν λίγο τα πράγματα..

Νομιζω οτι χανω πολλα από εσας που δεν ειμαι στο FB. Μηπως να περνουσατε κι από εδω να κανετε μια ανακεφαλαιωση?

Ιωαννα μου για ολους νομιζω ειναι δυσκολα. Να δουμε που θα μας βγαλει αυτη η κριση. Στεναχωριεμαι και για τα μικρα μας που ποιος ξερει τι θα εχουν να αντιμετωπισουν μεγαλωνοντας!

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Επιτελους σπιτακι μας!!!!!!!

Χρόνια πολλα σε ολες οσες δεν ειδα στην συνάντηση!!! Γεμάτα υγεια, αγάπη, χαρά και οτι η καθεμιά μας επιθυμει!!!

Χάρηκα πολυ που γνώρισα καποιες απο εσας απο κοντά και που ειδα επιτέλους τα πολυτιμα μπεμπάκια μας!!! Τελικα τα μωράκια μας ειναι το ενα πιο ομορφο απο το αλλο!!!!! Ελπιζω να επαναλάβουμε συντομα καποια συνάντηση με ακομα μεγαλύτερη συμμετοχή!!! Περιττό να αναφέρω πως το μονο τερατακι που δεν καθοταν καθολου στην συναντηση ηταν η κορη μου!! Ο ερμος ο μπαμπας της την γυρισε σε ολο το εμπορικο για να την κραταει ησυχη!!!

Γεωργια τι να πω; Δεν εχω λογια για την αδελφη σου!!Ελπιζω μονο να ειναι μια φαση και να της περασει!! Η μικρη πως αντιδραει;

Ο μπαμπας της ενδιαφερεται;Οσο για εσένα μπράβο σου!!! Είμαι σιγουρη πως η μικρουλα θα ειναι πολύ καλα μαζί σου!!!

Γιωτάκι ευχαριστώ πολυ!!! Και ευχομαι συντομα να υπαρχει και αλλη εγκυουλα στην παρεα μας!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις ευχές, με συγκινειτε!!

Τον αλλο μηνα μαλλον θα ειμαστε και εμεις Αμφιλοχια, λες να συμπεσουν οι ημερομηνιες;

Ελενα μια χαρα!! Πως την βλεπεις σημερα; Την βοηθαει το κορτιζονουχο;

Ιωάννα σε νιωθω απολυτα και εμεις ειμαστε πολυ στριγμωμένοι με ενα μισθο και ενοικιο!!! Σκεφτηκαμε να πουλησουμε το δικο μου αμάξι για να χαλαρωσουμε λιγακι. Αλλα εδω που μενουμε δεν γινεται να μεινω χωρις αμαξι με τα παιδια εγω. Οποτε τωρα σκεφτομαστε μηπως μετακομησουμε σε καποιο πιο οικονομικο και κεντρικο σπίτι. Τωρα εχουν πεσει πολυ οι τιμές καιμπορουμε να βρουμε μεγαλυτερο σπιτι απο αυτο που μενουμε και πιο οικονομικο!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

αχ από που να ξεκινήσω τόσα που εχω... Πολύ χάρηκα που γνώρισα τα κορίτσια. Κατερίνες έφη ναταλία ελίτα μαρία κούκλες και οι μαμάδες κουκλία και τα μωρα τους. Είχαμε και 4 μπαμπάδες στην παρέα μας. Τα πιο ήσυχα ήταν όντως ο ανδρέας λουκάς η χριστιανα και η έλενα και τα πιο ανήσυχα η μαρίνα και ο μάριος...

i1lzp2.png

αχ από που να ξεκινήσω τόσα που εχω... Πολύ χάρηκα που γνώρισα τα κορίτσια. Κατερίνες έφη ναταλία ελίτα μαρία κούκλες και οι μαμάδες κουκλία και τα μωρα τους. Είχαμε και 4 μπαμπάδες στην παρέα μας. Τα πιο ήσυχα ήταν όντως ο ανδρέας λουκάς η χριστιανα και η έλενα και τα πιο ανήσυχα η μαρίνα και ο μάριος...

και εμεις χαρηκαμε πολυ που σας ξαναειδαμε και χαρηκαμε που επιτελους γνωρισαμε τον μαριουλη!!! και σας πιασαμε και το μπουτακι χαχαχαχα....

mYQbp2.png

Καλησπέρα κορίτσιααααααααα!!!

Σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη παραμονή και μια ακόμα πιο όμορφη Πρωτοχρονιά!

Το 2011 να μας φέρει υγεία, τύχη και αγάπη, να είναι καλά τα παιδάκια όλου του κόσμου και με το καλό να ακούμε για νέες εγκυμοσύνες!!!

Αύριο φεύγουμε για Ρέθυμνο, πάω πεθερικά, βοήθεια μου!!!χαχαχαχαχα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...