Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmera kai xronia polla ygeia kai eutyxia se olous!!!

Elita na xairesai ta paidakia sou kai ton antra sou..

Olga kai esu ton gio sou kai to mpampa sou alla kai thn ypolipoi oikogeneis..

kai tou xronou loipon na eimaste kalytera me ta paidakia mas kai oti allo epithimei o kathenas mas!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xronia Polla me agaph ugeia kai eytyxia:)

Elita na xairese ta mwroulia sou pou persi skorpisan anapantexei xara sto cafe mas kai mas gemisan oneira kai agwnia gia ta dika mas mwra. Na einai panta gera kai eutyxismena kai panta na skorpizoun xamogela eutuxias se olo to kosmo:)

Καταρχην θελω να πω χρονια πολλα στα Ελιτοδιδυμακια.... Να ειστε παντα γερα και καλοτυχα... Δεν σας ξεχασα αλλα δεν ειχα ιντερνετ στο εξοχικο :(

Και φυσικα χρονια πολλα σε ολους!!! Σε μανουλες, μπεμπακια και μπαμπαδες.... Περισυ καναμε ολες ευχη να γεννησουμε γερα μωρακια και φετος τα εχουμε ολοκληρα ανθρωπακια, να περπατανε να μας γελανε και να μας γεμιζουν το σπιτι χαρες....

mYQbp2.png

Και μια ξεχωριστη ευχη στην Μαρια μας.. Στην πρωτη εγκυουλα της παρεας...

Να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη, χωρις ταλαιπωρια και να φερεις στον κοσμο ενα γερο μωρο......

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και καλα κοπελες μου να στε καλακαι να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

Στα μωρακια που γεννηθηκαν μαζι με το Χριστουλι (Ελιτοδυδυμακια), ευχομαι να ναι παντα καλοτυχα και γερα και παντα πρωταγωνιστες οπως ειναι και στο καφε μας!!!!

Εμεις ειμαστε λιγο αρρωστουλες μυξουλες δοντια λιγο πυρετουλι ολα τα χουμε τελος παντων αλλα πανω απ΄ολα εχουμε θετικη σκεψη και τα ξεπερναμε ολλλλλλααααα ευκολα!!!!Τι να γίνει

Χριστιανα της Κατερινουλας ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗ και παντα κουκλιτσα!!!!!!!!

Μαρια να σου χαρισει ο θεουλης ενα γερο παιδακι και να σου πανε οοολλλλα καλα!!!!!

Αντε παω να φυσυξω τη μυτη μου πππππαααααππααααα συναχι!!!!!!! φιλλλλλλλλιιιιιιιιααααααα

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Χρονια Πολλα κι από εμας. Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας.

Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν.

Να τα εκατοστισουν και τα μωρακια τις Ελιτας.

Εμεις εδω καλα ειμαστε. Οικογενειακα. Εμφανιστηκε και ο Αγιος Βασιλης. Το βραδυ της παραμονης ειδε το μπαμπα στο μπαλκονι που καπνιζε και του εδωσε τα δωρακια για τα μικρα μου, εναν υπολογιστη για το καθενα, και τωρα εχουμε ολοι τον υπολογιστη μας και δεν ενοχλουμε το μπαμπα και τη μαμα οταν εχουν δουλεια και διαβασμα. Και επειδη ηταν πολυ καλα παιδακια εμφανιστηκε και στο τραπεζι των Χριστουγεννων και ολα τα μικρα εμειναν με ανοιχτο το στομα. Και τωρα εχουμε ενα σπιτι παιδοτοπο. Και δεν τα εχω ανοιξει ακομα ολα.

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατάσσα, τέλεια, μπράβο !!!Πάντα χαρές να έχετσ την οικογένεια σας!!

Μαρία μου, να σου ευχηθώ και εγώ, μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και το καλοκαιράκι να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου, το γλυκό σου μωρό υγιές και χαρούμενο!!!

αχ κούραση τα Χριστούγεννα βρε κορίτσια...πολύ όμως!Και σήμερα πάλι δουλειά..θέλω να πάω να πάρω 2 δώρα και ο άντρας μου, μου κάνει τον δύσκολο να κάτσει ένα απόγευμα με τα μωρά!!ουφ τον πιάνει ώρες- ώρες...εντωμεταξύ με έχει πιάσει και εμένα το "σκυλέ" μου και όλο φωνάζω, και μη αυτό και μή εκείνο και πως το κάνεις έτσι αυτό, αφήστε πολλά νεύρα...ουφ πρέπει να επανέλθω...αλλά τί να κάνεις όταν δεν σου φτάνουν οι ώρες της ημέρας ρε γμτ???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Μανούλες + μπεμπάκια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Να είμαστε πάνω απ' όλα καλά όλοι μας + να νιώθουμε πάντα τέτοια ευτυχία όπως φέτος που έχουμε τα μωράκια μας!!!!

Άντε πάμε + για άλλα ανθρωπάκια???? Σιγά σιγά να δείτε που θα σκάνει + άλλα μωράκια !!!!

Μαρία μου σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά!!!!!

Σήμερα δεν δούλευα + μου φάνηκε πολύ η μέρα που πέρασα με την κόρη μου, την ευχαρηστήθηκα, αλλάξαμε κάτι δώρα, πήγαμε στο jumbo super!!!

Βρε κορίτσια να γράφετε κι εδώ.. στεναχ όταν δεν έχει μηνύματα.. παλιά δεν σας προλάβαινα..

Πότε η επόμενη συνάντηση????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια που ειναι να μπαινεις στο καφε μας και να υπαρχει κινηση!!!!

αντε μην χανεστε καλε, και μην βαζετε σαν δικαιολογια το φις γιατι και παλια μιλουσαμε ωωωωρες στο μσν αλλα γραφαμε και στο καφε....

ε, ναι λοιπον ο μαριουλης αλλα και τα ολγαδιδυμακια χρηστος και νικολας ειναι τρελες φατσες... πολυ ομορφα παιδακια και πολυ ησυχα, χαχαχα... βεβαια ολα τα παιδακια οταν βολταρουν ειναι ησυχα,και τα κρατανε οοοολα για το σπιτ!!

Η Νεφελη μου σημερα ηταν υποδειγματικο παιδακι, εφαγε οολα τα φαγητα της χωρις γκρινια κοιμηθηκε κανονικα και γενικα ηταν μια χαρουλα ολη μερα, λετε να μου τα φυλαει για το βραδυ? θα δειξει.....

Αχ εχω διλλημα να κανω θεμα στα γενεθλια ή θα ειναι παρατραβηγμενο? πειτε και εσεις βρε κοριτσια....

mYQbp2.png

χρονια πολλα σε ολες ελπιζω να περασατε ομορφα χριστουγεννα...εμεις ετσι κ ετσι....δεν ξερω γιατι αλλα υπαρχει μια γκρινια παντα αυτον τον καιρο για το που πρεπει να παμε για φαγητο...για το αν θα παμε κανα ταξιδακι η οχι κτλ...(τα πεθερικα μου το θεωρουν δεδομενο οτι θα παμε εκει!!!)anyway...

καλη χρονια να ερθει και ας εχει μονο τετοια μικροπροβληματα.....αντε και σιγα-σιγα να ετοιμαζομαστε κ για τα πρωτα τους γενεθλια!!!!!φιλια πολλα σε ολες!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...