Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσάκια μου δυστυχώς δεν προλαβαίνω να μπώ καθόλου...και στη δουλειά υποψιάζομαι πως μπορεί να τσεκάρουν το ιστορικό του υπολογιστή και έτσι δεν μπαίνω πουθενά..:-)

Είμαστε καλά, απλά πολύ κούραση και τρέξιμο...

Η Νεφ μια χαρά στον παιδικό, ο Νικόλας επίσης, κόψαμε και το μπιμπερό, μεγαλώσαμε λέμεεεε...μόνο η πάνα μας μένει!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Λοιπόν σήμερα είναι η μέρα που ξεδίνω στον υπολογιστή!!!

Αφού εξαφανίστηκα για μήνες ας σας εξηγήσω τι συνέβη γιατί το fb είναι μπάτε σκύλοι αλέστε!!!

Υιοθέτησα την ανηψιά μου... Εδώ και καναδυό βδομάδες εχώ κι εγώ 2 χαριτωμένα παιδάκια χωρίς να έχω μπει στη γνωστή διαδικασία για να αποκτήσω το 2ο!!!

Η αδερφή μου μετά το χωρισμό της τα έχει χάσει τελείως!!! Όλο αυτό το διάστημα(το τελευταίο 8μηνο δλδ.) προσπαθούσαμε να τη λογικέψουμε και να την κάνουμε να ενδιαφερθεί για το παιδί της! Αλλά μάταια... Έπιασε δουλεά σε ένα σαντουιτσάδικο κι ενώ μπορεί να δουλεύει και πρωι και απόγευμα εκείνη επέλεξε να δουλεύει πάντα απόγευμα ως τις 1 και μετά να γυρνάει στα μπαρ ως τις 6-7 το πρωί.Την ώρα που γυρνούσε σπίτι η μικρή ξυπνούσε για να πάει παιδικό. Όλη μέρα κοιμόταν και 4 η ώρα έπαιρνε τη μικρή και πήγαινε στην καφετέρια ως τις 6 που άφηνε το παιδί στη μάνα μου για να πάει πάλι στη δουλειά!!! Για όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαμε, προσπαθούσαμε αλλά η κατάσταση χειροτέρευε!!! Η διατροφή του παιδιού αποτελούνταν από τοστ, γαριδάκι και σοκολάτες!!! Έφτασε σε σημείο να έχει το παιδί πυρετό και να τρέχουμε εμείς στο νοσοκομείο(γιατί έχει ιστορικό σπασμών) κι αυτή να περιμένει μήνυμα στο κινητό να της πούμε τι κάνει αφού βέβαια πρώτα μας έκραξε γιατί δεν είχαμε καμία υποχρέωση να πάμε εμείς στο νοσοκομείοας πήγαινε ο μπαμπας της. Κι όταν της μιλήσαμε ξεκάθαρα για τη συμπεριφορά της η απάντησή της ήταν ότι είναι μικρή(27) και δεν έχει ζήσει τη ζωή της...

Έτσι "ξεφορτώθηκε" το παιδί της στη μάνα μου που είναι 54 και δουλεύει ως τις 4 και η οποία με τη δική μας βοήθεια προσπαθεί να μεγαλώσει ένα 3χρονο!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Τι κανετε κοριτσακια μου?? Τα μπεμπακια σας??? Να δειτε που θα φτασουν ολα 20 χρονω και παλι μπεμπεκαι θα τα λεω !!!! Αχ πως μεγαλωσαν ετσι!!! Σημερα ελεγα στη Κωσταντινα "αστο , αστο" για κατι που δεν επρεπε να κραταει και επαναλαμβανε σε ακαταλαβιστικο παντα ηχο ετσι, και γελεγε κιολας, να που αρχίσαμε το δουλεμα λεω!!!!!

Σημερα την εκοπανησα απ τη δουλεια καλα το τελευταιο καιρο με τις απεργίες μου φυγανε ενα σωρο λεφτα στα ταξι να πηγαινω στη δουλεια αφηστε!! Οποτε σημερα ειπα να γλιτωσω τιποτα!! ε! και πηρα τη μικρη και βγηκα στο Βυρωνα βολτα (παρεπιπττωντος Ολγα αααααααααααααααα που εισαι καλε!!!!!!!!)

Φκιαχνω κατι μακαρονια στο φουρνο σημερα ειοπα αυτη την εβδομαδα να μαγειρεψω πιο ελεφρια μιας που αναμενεται να φαμε πολυ το σκ

Σας αφηνω κατι μυριζει απ τη κουζινα μαλλον το καψα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

μΠΡΑβο βρε Γιωργια αξια!!!!Τωρα διαβασα για την "ιυοθεσία".το καημενο το παιδακι.τουλαχιστον χαιτρεται που αποκτησε αδερφακι?

ρε γαμωτο εχουμε κολλησει στο φεις κι εδω εχει πεσει νεκρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kalhmera koritsia kai mwrakia!!!

Kala xristougenna na exoume me ygeia pano ap ola kai euxomai na exetai oti thelei h kathe mia sas!!!!

Po po prwta xristougenna me thn mpempa mou apisteuto mou fainete an kai allios ta perimena alla ola mes to programa einai..

xanarxisame ta vradina xupnimata mono 1 mhna kratise h xara mou oti den tha xanaxupnisw to vradi edw kai 2 meres xupnaei stis 5 gala kai ypno mexri ths 8.30.To phra apofash den tha to kapsei pote.H mouri ths den leei na sinelthei gia na doume th tha ginei kai me auto.

Filakia koritsia kala na perasetai me tis oikogeneies sas!!!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Φιλεναδες μου καλες... χρονια πολλα σε ολες !!!!

Καλα Χριστουγεννα σε εσας και τις οικογενειες σας και με το καλο να ερθει η νεα χρονια...

Γιωργια ενα μονο εχω να σου πω.. ΜΠΡΑΒΟ.

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!

Ο χρόνος που πέρασε μας χάρισε ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής..μια μικρούλα ζωή στην αγκαλιά μας!!! Τα μωράκια μας μεγαλώνουν και γίνονται παιδάκια, και λένε λεξούλες και κάνουν βηματάκια...κρατήστε αυτές τις μαγικές στιγμές μέσα στην καρδιά σας και ρουφήξτε εικόνες, ήχους, μυρωδιές από τα μικρούλια σας...είναι η ζωή μας!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Χρονια Πολλα κ απο εδω στο καφε μας!!!!!!!!!!!

Να ειμαστε παντα καλα ..κ ευτυχισμενοι κ με τις οικογενειες μας κ τα πανεμορφα παιδακια μας!!!!!!!!! :D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...