Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοβαρά επαιρνε τόσο πολύ ε???? εμεις το αντίθετο...

Η σκέτη η Fucidin δεν ειναι επιβαρυντική ε???

γιατί κι εγώ με αυτή που μου είπε για τις κοκκινίλες χωρίς κορτιζόνη δεν βλέπω αποτέλεσμα σήμερα που την ξαναάρχισα για 3 μέρες θεραπεία την fucidin καμια σχέση...

Ν αδω πότε θα φύγουν αυτές οι κοκκινίλες... μου είπε πως εχει πιο ευαίσθητο δέρμα από άλλα παιδάκια... τι να πω... μήπως να πάρω κι εγώ την απλή την fucidin???

an exeiσ apotelesma kai den blaptei toso pes moy!!!

Apokloiete na mhn vlapth exei antiviwsh kai auth den einai gia pollh kairo.Me thn fusidin h eixame dei veltiosh einai kalh alla den kanei na vazeis sinexeia kortizonei giati to derma pathainei ethismo esti mou eixe pei h paidodermatologos,nai einai pio euestita apo ta alla paidakia kai genika sth zwh tous tha exoun panta mia euestisia me to derma na xereis einai kai klironomiko.Pantos shmera einai pio xalia apo pote oton thn eide o antras mou to apogeuma trelathike mono pou den eklege o anthrwpos tespa perastiko einai!!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααααααααααααααα μετα απο πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο!!!

Οχι οτι δε σας σκεφτομαι και δε μου λείπετε αλλα κοριτσια πραγματικά δε προλαβαίνω ποτε να μπω!!! Στη δουλεια πανίκος όπως τ΄αφησα και χειροτερα!!!!!

Η Κωσταντινα μια χαρα τα περναει με τη κοπελα φανερα τουλαχιστον αλλα απο τοτε που γυρισα στη δουλεια εχει χαλασει ο βραδινός της ύπνος!! Εκει που μου κοιμοταν σερι μεχρι τις 7 το πρωι τωρα μου ξυπναει και 3 φορες το βραδυ και πρεπει να τη παρω αγκαλιτσα να ξανακοιμηθει αλλιως τσιριζει!! και καποιες φορες εχει τετοια υπερενταση που δε ξανακοιματε!! Αφήστε απελπίζομαι καποιες φορες πολυυυυυυυ!!!!!

Τα Χριστουγεννα θα τη βγαλουμε σπιτακι και θα περιμενουμε....... και τη mummy

mummy μη το κανεις όπως εγω που ηρθα το καλοκαιρι και δε καταφερα να σε δω!!!ακους

Μαρακι προλαβα να διαβασω την ομορφη εξελιξη στη ζωή σας σου ευχομαι να ταπας τελει και να κρατησεις με το καλο το παιδακι σου αγκαλιτσα!!!!!Αντε το Μαρινακι να χει αδελφακι ααααα και να χαιρεσα και το Σπύρο σου αν και ετεροχρονισμενα!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου κλεινω σας φιλω και να μου είστε καλα, οποτε μπορω θα ξαναμπω !!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιααααα.. εχω μονο καφεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Εκλεισα 35 ωρες χωρις αιμααααααα!!!!!!!!!!!! Νιωθω πολυ πιο αισιοδοξη τωρα!!!!!!!!! Εεε μα.. εκλεισα σχεδον δυο εβδομαδες με αιμα!!!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!Αντε να αρχισει και καμμια αλλη τις προσπαθειες μην ειμαι η μονη εγκυουλα!!!

Μηπως της λειπεις πολυ γι'αυτο ξυπναει τα βραδια; Και η Μαρινα το κανει καποιες φορες, συνήθως οταν λογω δουλειων δεν εχω ασχοληθει αρκετα μαζι της πριν κοιμηθει! Κάνε κουραγιο!

Οσο για συναντηση, εγω αν ολα πανε καλα και μπορεσω να μετακινηθω μεχρι τοτε θα ειμαι Αθηνα μεχρι και 26!! Αν μπορειτε να το κανονισουμε!! Την Πεμπτη θα ξερω τι γινεται με την αποκολληση!!

Ξερει καμμια τι επαθε το φειςμπουκ; Χθες με πεταξε εξω και δεν μπορουσα να ξαναμπω, το πρωι τα καταφερα αλλα τωρα παλι δεν μ'αφηνει.

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Μαρακι υπομονη ξεκουραση και οχι αχγος θα πανε ολα καλα!!!!!

Εγω στη Κωσταντινα επαιρνα προγεστερονη μεχρι τον 4ο φαντασουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!ειχα και γω αιμα οχι συνεχεια βεβαια λογω πολλων συσπασεων!!!!αλλα μαι χαρα τα πηγα τελικα αισιοδοξίαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

έχεις δικιο οτι της λειπω, ειναι και τα δοντακια στη μέση, που δε λενε να βγουν, τη πονανε πολυυυυ, το κακομοιρακι μου!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Μαρακι υπομονη ξεκουραση και οχι αχγος θα πανε ολα καλα!!!!!

Εγω στη Κωσταντινα επαιρνα προγεστερονη μεχρι τον 4ο φαντασουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!ειχα και γω αιμα οχι συνεχεια βεβαια λογω πολλων συσπασεων!!!!αλλα μαι χαρα τα πηγα τελικα αισιοδοξίαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

έχεις δικιο οτι της λειπω, ειναι και τα δοντακια στη μέση, που δε λενε να βγουν, τη πονανε πολυυυυ, το κακομοιρακι μου!!!!!!!

Γεωργία μου ακόμα να βγάλετε δοντάκια???? και νόμιζα ότι είχαμε μείνει τελευταίες που δεν είχαμε .. κι εμείς πρόσφατα βγάλαμε τα 2 κάτω....

Είσαστε καλά??? καιρό εχω να σε ακούσω!!!

lX5Hp3.png

Καλημερα κοριτσιααααα.. εχω μονο καφεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!! Εκλεισα 35 ωρες χωρις αιμααααααα!!!!!!!!!!!! Νιωθω πολυ πιο αισιοδοξη τωρα!!!!!!!!! Εεε μα.. εκλεισα σχεδον δυο εβδομαδες με αιμα!!!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!Αντε να αρχισει και καμμια αλλη τις προσπαθειες μην ειμαι η μονη εγκυουλα!!!

Μηπως της λειπεις πολυ γι'αυτο ξυπναει τα βραδια; Και η Μαρινα το κανει καποιες φορες, συνήθως οταν λογω δουλειων δεν εχω ασχοληθει αρκετα μαζι της πριν κοιμηθει! Κάνε κουραγιο!

Οσο για συναντηση, εγω αν ολα πανε καλα και μπορεσω να μετακινηθω μεχρι τοτε θα ειμαι Αθηνα μεχρι και 26!! Αν μπορειτε να το κανονισουμε!! Την Πεμπτη θα ξερω τι γινεται με την αποκολληση!!

Ξερει καμμια τι επαθε το φειςμπουκ; Χθες με πεταξε εξω και δεν μπορουσα να ξαναμπω, το πρωι τα καταφερα αλλα τωρα παλι δεν μ'αφηνει.

Άντε Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λίγη υπομονή θέλει ακόμα και θα δεις!!!!

lX5Hp3.png

Γεωργία μου ακόμα να βγάλετε δοντάκια???? και νόμιζα ότι είχαμε μείνει τελευταίες που δεν είχαμε .. κι εμείς πρόσφατα βγάλαμε τα 2 κάτω....

Είσαστε καλά??? καιρό εχω να σε ακούσω!!!

Εχουμε βγαλει 2 πανω και 2 κατω και δε τη ποναγανε πολυ, μια χαρουλα τσουπ ξεπεταγοταν ,σχεδον απο το πουθενα, αντε ναχε μια μερα γκρινια ας πουμε, αλλα τωρα τι να πω, τι αλλαξε δε μπορω να καταλαβω εν το μεταξυ καθε μερα κοιταω, ειναι τοσο πρησμενα δε φανταζεσαι αλλα τιποτα δεν εμφανίζεται.....!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Αχ ξέρω έχω καιρό να γράψω αλλά όπως καταλαβαίνετε τρέχω...!!!

όλα καλά με τη δουλειά, βέβαια από τις 8:30 που πάω μέχρι τις 13:30 που φέυγω, μιλάμε άντε να σηκωθώ για τουαλέτα μια φορά, τρελούς ρυθμούς και πολλές απαιτήσεις!!Αλλά οκ το παλεύω..!!

Τα μωρούλια μου μεγαλώνουν και είναι μια χαρούλα!Σήμερα είχαμε Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον παιδικό σταθμό και πήγαμε και με τα δύο εννοείται, οικογενειακώς, ήταν πολύ-πολύ ωραία, ο Νικόλας ξετρελάθηκε με τον Αγιο Βασίλη και η Νεφέλη συνέχεια χτυπούσε παλαμάκια!!Βγάλαμε και φωτό με τον Αγιο Βασίλη και βγάλαμε και στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όλοι μαζί- ο φωτογράφος ήταν αυτός της βάφτισης μας και τον αγγάρεψα!!

Κάνει πολύ κρύο, κυκλοφορούμε με σκουφιά και γάντια, πόσο πολύ άλλξε ο καιρός δενς το πιστεύω...

Αύριο λέμε να πάμε Ηράκλειο έχουν φτιάξει το χωριό του Αγιου Βασίλη, όσο μπορούμε να τα πάμε να δούνε ,είναι η γιορτή των παιδιών άλλωστε...

Γεωργία, όλο ρωτούσα τί κάνεις!!!Βρε κορίτσι ,είπαμε, ανησυχήσαμε κιόλας!!!Να μας λές νέα σου οκ???

Μαράκι όλα καλά θα είναι, είμαι σίγουρη!!

Αυτά από εμένα, περιμένουμεφωτό από τη συνάντησηηηηηηηηηη!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κοπελιες καλημερα ειμαι ενα κινητο πτωμα αλλα αισιοδοξω να επανελθουμε στις παλιες συνηθειες υπνου!!!!

το σπιτι χαλια και μπορει να ρθει ο νονος την Κων/νας το απογευμα γρρρρρρρρρρρρ οα ντρας μου ουτε που θελει ν΄ακουσει για δουλειες και αυρια λεει να παμε σε κανα εμπορικο να χαζέψουμε!!μια χαρα

φετος δεν εχει χριστουγεννιατικα η Αθηνα για παιδακια τι εγινε ΜΝΗΜΟΝΙΟ και στα Χριστουγεννα μαλλον!!!

Σας αφηνω παω να΄απλωσω ενα πλυντηριο φιλακια τα λεμε!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

θελω να αλλαξω τικερακια τα βαρεθηκα αντε να δουμε ποτε θα αξιωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να περασετε ομορφα σημερα Ω Ρ Α ΙΙΙΙΙΙΙΙΙαααααααααααα μερααααααααααααααα!!!!!!ε

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Κι εμείς τελικά δεν θα πάμε πουθενα γιατί από εχτές εμένα + τον άντρα μου μας πονάει το στομάχι μας και πάμε τουαλέτα... τι να πω μόνο για το μωρό φοβάμαι μην το κολήσουμε τίποτα.... είμαστε πολύ καλύτερα αλλά δεν το διακινδυνεύουμε να παμε στο παιδικό πάρτυ του ανηψιού μας.... και είμαι όλο νεύρα πάλι κλεισμένοι μέσα...

Αύριο ελπίζω να βγούμε + κυρίως να είναι έτσι ωραία η μέρα... να δούμε τίποτα ...

Φιλάκια καλά να περάσετε σήμερα.... μπεέιτε και το καφέ ή στο φβ να μάθουμε νέα σας???

lX5Hp3.png

Καλησπέρα κορίτσιααα!!!

Σήμερα περάσαμε πολυ ωραία αν και κουραστήκαμε αρκετά!!!

Πήγαμε Ηράκλειο, είδαμε Αγιο Βασίλη, Ρουντολφ, έλκηθρο, χιονισμένο χωριό, παγοδρόμιο και πολλάααααααα άλλα...θα σας βάλω φωτό άυριο!!!

Εχω ένα πρόβλημα βρε κορίτσια...η Νεφ έχει βγάλει στα ποδαράκια της στις γαμπίτσες, απο το καλοκαρί, κάτι τύπου εξανθήματα πού είναι σαν γρατζουνιές κάπως, σαν να είναι το δέρμα σκασμένο. Δεν είχα δώσει σημασία γιατί νόμιζα πώς είναι επειδή κουνούσε τα ποδαράκια στο καρότσι και "τρίβοταν" εκεί..

Τις τελευταίες ημέρες όμως έχει γίνει πιο έντονο και έχει προχωρήσει και πίσω από το μπούτι και στον ένα αγκώνα της...σας έχει υβεί τίποτα τέτοια???

Σκέφτομαι μήπως είναι το δέρμα της ευαίσθητο και λόγω κρύου έγινε πιο έντονο, και η αλήθεια είναι ότι δεν της βάζω και κρέμα μετά το μπάνιο...θα την πάω Δευτέρα στη γιατρό να την δεί αλλά είπα να ρωτήσω κιόλας...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...