Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω να πω τα εξής: ιωάννα υποκλίνομαι είσαι η τέλεια σύζυγος! Τι να πω εμείς με ένα και χωρίς δουλειά και ας μη σχολιάσω κάθε πότε...

Όλγα αν σε βάλουν κάτω το σάββατο και σε μπουκώσουν με το ζόρι στο φαΐ πολύ θα το ευχαριστηθώ

Γενικώς είμαστε καλά αν και 2 με 3 όρους τη μέρα τους έχουμε για πλάκα.

Χθες πήγαμε τζάμπο για μια πρώτη δόση δώρων και έπεται συνέχεια σε άλλα μαγαζιά

Την άλλη βδομάδα θα σας πω σίγουρα ότι θα κατεβούμε υποψήφιες μέρες για συνάντηση κυριακή 26 και δευτέρα 27 σκεφτείτε αν μπορείτε και το συζητάμε. Θα μένουμε νίκαια αλλά θα χουμε αυτοκίνητο οπότε μπορούμε να μετακινούμαστε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:roll::roll::roll::roll::roll::roll: Καποια ειχε πολύ ενέργεια εχθές το βραδυ!:lol::lol::lol::lol::lol:Γι'αυτο εμεινε ξύπνια!!!

Ακου να με μπουκωσουν:twisted::twisted:

Με ζηλευεις που ειμαι μια κουκλα!:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen:

:twisted::twisted::twisted:

i1lzp2.png

εμενα παλι ο αντρας μου εχει νεο συστημα.. κοιμομαστε και αν μας ξυπνησει η μικρη πχ για πιπιλα μου λεει ... τωρα που εχεις κοιμηθει και εισαι ξεκουραστη για ελα απο εδω μια βολτα...;)

mYQbp2.png

εχω να πω τα εξής: ιωάννα υποκλίνομαι είσαι η τέλεια σύζυγος! Τι να πω εμείς με ένα και χωρίς δουλειά και ας μη σχολιάσω κάθε πότε...

Όλγα αν σε βάλουν κάτω το σάββατο και σε μπουκώσουν με το ζόρι στο φαΐ πολύ θα το ευχαριστηθώ

Γενικώς είμαστε καλά αν και 2 με 3 όρους τη μέρα τους έχουμε για πλάκα.

Χθες πήγαμε τζάμπο για μια πρώτη δόση δώρων και έπεται συνέχεια σε άλλα μαγαζιά

Την άλλη βδομάδα θα σας πω σίγουρα ότι θα κατεβούμε υποψήφιες μέρες για συνάντηση κυριακή 26 και δευτέρα 27 σκεφτείτε αν μπορείτε και το συζητάμε. Θα μένουμε νίκαια αλλά θα χουμε αυτοκίνητο οπότε μπορούμε να μετακινούμαστε

καλε τι 2-3 εμεις ακομα κ τωρα πριν απο καθε γευμα μηπως ειμια υπερβολικη /??? δλδ εσεις εχετε σταματησει ???? αμ για αυτο το παιδακι μου τιναζεται καθε φορα ε ???

αχ ωραια ρε σοφι θα ερθετε ε?? αντε κανονιστε το μηπως και αυτη την φορα τα καταφερουμε θα δω μηπως τα καταφερω και εγω ...ξερω εχω γινει γραφικη αλλα τελικα δεν περιμενα να μουθ ειναι τοσο δυσκολο να ανεβαινω αθηνα που την ειχα για καφε προ greg εποχη....ρε που καταντησα η δολια μαναααααααα:-D:grin::-D:grin::-D

Διαφημίσεις

εμενα παλι ο αντρας μου εχει νεο συστημα.. κοιμομαστε και αν μας ξυπνησει η μικρη πχ για πιπιλα μου λεει ... τωρα που εχεις κοιμηθει και εισαι ξεκουραστη για ελα απο εδω μια βολτα...;)

χαχαχα καλο !!

ακου η λυση σ αυτο ειναι να τον αφηνεισ να ξυπνα αυτος ...

κανε πως κοιμασαι και θα σηκωθει θα βαλει την πιπιλα και θα ξαναπεσειι:tongue::tongue::tongue:

χαχαχα καλο !!

ακου η λυση σ αυτο ειναι να τον αφηνεισ να ξυπνα αυτος ...

κανε πως κοιμασαι και θα σηκωθει θα βαλει την πιπιλα και θα ξαναπεσειι:tongue::tongue::tongue:

το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν επιασε... οχι οτι με χαλαει και εμενα βεβαια...;) ;) ;).... ειπαμε τρωγοντας ερχεται η ορεξη!!!

mYQbp2.png

Kalhmera koritsia!!

phgame xtes paidiatro shmera eixame kanonika alla to prwsopaki mas xeirotereue.Telika h atoikh dermatitida pou exei ths dimiourise moplinsh kai tha paroume pali fusidi alifi exri na figei teleios,gi na dome.Kata ta alla mia xara th vrike varos den phre mono 100gr mu epe einai fisioligiko toso tha pernei pleon afou mpousoulaei kai einai drastiria opote 10kila 81 ek upsos.

To kalytero einai oti to vradi den xupnise,xupnise kateuthian sths 8 mish to prwi TELEIO.

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

καλημερα!!!!!!!!!!!! εδω εχουμε χιονι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εφη, μια χαρα ειναι η κορούλα σου !!!!!! Πολύ ψηλή!!!!!

Μια γνωστη ειχε παρομοιο προβλημα με το παιδακι της και εκει τελικα οφειλοταν στο γαλα... Παντως το αντιμετωπισαν με ομοιοπαθητικη.Ψαξτο δεν εχεις να χασεις τιποτα....

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε; Εμεις τα ιδια!! Την τριτη εχω ραντεβου με τον νεο γυναικολογο στο Ελενα. ελπιζω να ειναι καλος!!!

Νιωθω πολυ ασχημα που εχω περιορισει τοσο το Μαρινακι μου, αλλιως ονειρευομουν τα πρωτα της Χριστουγεννα!!! Και απο την αλλη ουτε το σπορακι μου μπορω να προστατευσω αρκετα.. Μην μου πειτε πως τα εχουν παιξει οι ορμονες μου.. με τοση εξτρα προγεστερονη που παιρνω φυσικο ειναι!!!

Με το γαλα δεν εχουμε καταφερει τιποτα ακομα.. Αλλα σημερα θα παραλαβουμε απο την Αγγλια το πρωτο της ποδηλατο!!! Μακαρι να μπορουσα να την παω βολτα!!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia!!

phgame xtes paidiatro shmera eixame kanonika alla to prwsopaki mas xeirotereue.Telika h atoikh dermatitida pou exei ths dimiourise moplinsh kai tha paroume pali fusidi alifi exri na figei teleios,gi na dome.Kata ta alla mia xara th vrike varos den phre mono 100gr mu epe einai fisioligiko toso tha pernei pleon afou mpousoulaei kai einai drastiria opote 10kila 81 ek upsos.

To kalytero einai oti to vradi den xupnise,xupnise kateuthian sths 8 mish to prwi TELEIO.

Mia xara eisaste, kai arketa pshles!!!! Bravo sas !!

Emeis pou phrame 250 gr kala den einai??? asxeta an eimaste adynates kai prepei na aneboume toylaxiston 1 kilo e???

Tin fucidin tin H???? kai ti dosologia sas edwse?????

Giati ki emena ksanafountwse kai ths thn ksekinhsa 3 fores thn hmera...

Se katalabainw!!!

lX5Hp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε; Εμεις τα ιδια!! Την τριτη εχω ραντεβου με τον νεο γυναικολογο στο Ελενα. ελπιζω να ειναι καλος!!!

Νιωθω πολυ ασχημα που εχω περιορισει τοσο το Μαρινακι μου, αλλιως ονειρευομουν τα πρωτα της Χριστουγεννα!!! Και απο την αλλη ουτε το σπορακι μου μπορω να προστατευσω αρκετα.. Μην μου πειτε πως τα εχουν παιξει οι ορμονες μου.. με τοση εξτρα προγεστερονη που παιρνω φυσικο ειναι!!!

Με το γαλα δεν εχουμε καταφερει τιποτα ακομα.. Αλλα σημερα θα παραλαβουμε απο την Αγγλια το πρωτο της ποδηλατο!!! Μακαρι να μπορουσα να την παω βολτα!!!!

Maria mou kane ypomonh kai tha ta zhsete ola!!!!!

Ante kalh epityxia!!!!!

lX5Hp3.png

Ναι βρε Μαρια.... μια χαρα θα περασει το Μαρινακι... οταν τα παιδακια μας τα αγαπαμε, οπως εσυ την Μαρινα ειναι ολα μια χαρα.... Μην νοιωθεις ενοχες, δεν την παραμελεις για να πας για καφε....

Αααααα και καλες βολτες!!:)

mYQbp2.png

Mia xara eisaste, kai arketa pshles!!!! Bravo sas !!

Emeis pou phrame 250 gr kala den einai??? asxeta an eimaste adynates kai prepei na aneboume toylaxiston 1 kilo e???

Tin fucidin tin H???? kai ti dosologia sas edwse?????

Giati ki emena ksanafountwse kai ths thn ksekinhsa 3 fores thn hmera...

Se katalabainw!!!

epeidh valame gia arketo kairo fusidin h mou eipe oxi allh kortizonh gia twra,ths vazw 2fores thn hmera th fusidin th sketh me thn antiviwsh.Shmera vaivea einai akoma prwth mera alla den vlepw kamia veltiosh..mia xara einai ta 250 fantasou oti emena eperne 600-800 kathe mhna kai twra 90gr..

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

epeidh valame gia arketo kairo fusidin h mou eipe oxi allh kortizonh gia twra,ths vazw 2fores thn hmera th fusidin th sketh me thn antiviwsh.Shmera vaivea einai akoma prwth mera alla den vlepw kamia veltiosh..mia xara einai ta 250 fantasou oti emena eperne 600-800 kathe mhna kai twra 90gr..

Σοβαρά επαιρνε τόσο πολύ ε???? εμεις το αντίθετο...

Η σκέτη η Fucidin δεν ειναι επιβαρυντική ε???

γιατί κι εγώ με αυτή που μου είπε για τις κοκκινίλες χωρίς κορτιζόνη δεν βλέπω αποτέλεσμα σήμερα που την ξαναάρχισα για 3 μέρες θεραπεία την fucidin καμια σχέση...

Ν αδω πότε θα φύγουν αυτές οι κοκκινίλες... μου είπε πως εχει πιο ευαίσθητο δέρμα από άλλα παιδάκια... τι να πω... μήπως να πάρω κι εγώ την απλή την fucidin???

an exeiσ apotelesma kai den blaptei toso pes moy!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...