Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!!

Σιλβή, να ζήσετε και να χαίρεστε και την κορούλα σας!!

Ναταλάκι, να σας ζήσει ο άντρακλας!!

Εγώ είμαι σπίτι, πήγα γραφείο αλλά έφυγα νωρίτερα γιατί δεν νιώθω πολύ καλά και το Σαββατο δεν πρέπει να είμαι άρρωστη...!!!!

Ti exete to Sabbato??????????????????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nαι βρε Ελενα αρωσταινουν ετσι ξαφνικα... εμεις δεν ειχαμε κανενα συμπτωμα και το περιεργο ειναι πως ηταν δροσερη, αφου μολις ειδα την ενδειξη στο θερμομετρο νομιζα πως ηταν χαλασμενο.. και εβαλα αλλο θερμομετρο για να τσεκαρω, που ομως εδειξε το ιδιο... ειναι δυνατον να εχει σχεδον 39 και να μην ειναι ζεστο το μετωπο της?

Αληθεια Λιτσα θυμησε μας τι ειναι το Σάββατο... γερασαμε μου φαινεται και ξεχναμε....

mYQbp2.png

έχουμε πάθει σύνδρομο στέρησης λαπτοπ και οι δύο... Το χω ξεκοιλιασει εντελως αλλα εξελιξη δε βλέπω... Λέω να πάμε καμιά επίσκεψη γιατι πολύ γκρίνια έπεσε σήμερα ίσως δόντι τι να πω. Πάντως κοιμηθήκαμε τέλεια το βράδυ 8 με 9 με ένα ξυπνημα . Στρώνει; τι να πω μακάρι...

Γιώτα περαστικά στη νεράιδουλα.,

i1lzp2.png

Kalhmera se oles!!!!

kala koimomaste ton teleutaio mhna mia fora xupnaei mono kai meta to prwi oute pou akougetai to ypolipo vradi,twra fantasou akoma koimatai giati xypnise stis 7mish gia gala kai thn xanaevala na dw an nystazei kai xerathike to manaraki mou!!

Th travaw me to prwsopaki ths thee mou pali xalia htan xtes toso xalia pou hthela na thn parw apo to mall na pame spiti gia ypno na mhn th vlepw kai stenaxoriemai.Giati rw gamwto ginetai etsi>pou na apeuthinthw pia stous kalhterous thn exw paei kaneis den mou leei kati standar,tha skasw me ayth thn istoria,ekei pou lew ok to phra apofasei etsi tha einai otan einai se exarsei molis fountonei stenaxoriemai....

Perastika elena...

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααα!!!!!!!!!!!!!!

αντε ξυπνηστε !! κερναω καφε και κατι κουλουρακια πορτοκαλιου που εφτιαξα εχθες !!!

εμεις ειμαστε καλυτερα σημερα θελω αν πιστευω, τον εχω τρελανει στις αποφραξεις και τους ορους και δεν εχει μυξουλες ! αλλα εχει αποκτησει παραξενες συνηθειεςςςς και θα με στειλει στο τελος !!!

κοιμαται κανονικα στην ωρα του και εχουμε μεταμεσονυχτια παρτυ 2 βραδυα τωραα

ξυπναει κατα τη μια και θελει παιχνιδιαααααααα μεχρι που μας εξοντωνει κ του φτιαχνουμε γαλα και κοιμαται κατα τις 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσα δεν μου εκανε νεογεννητο μου τα κανει τωρα!!!!!!!!!!!!

θα πηδηχτω απο το παραθυρο σας λεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Kalhmera se oles!!!!

kala koimomaste ton teleutaio mhna mia fora xupnaei mono kai meta to prwi oute pou akougetai to ypolipo vradi,twra fantasou akoma koimatai giati xypnise stis 7mish gia gala kai thn xanaevala na dw an nystazei kai xerathike to manaraki mou!!

Th travaw me to prwsopaki ths thee mou pali xalia htan xtes toso xalia pou hthela na thn parw apo to mall na pame spiti gia ypno na mhn th vlepw kai stenaxoriemai.Giati rw gamwto ginetai etsi>pou na apeuthinthw pia stous kalhterous thn exw paei kaneis den mou leei kati standar,tha skasw me ayth thn istoria,ekei pou lew ok to phra apofasei etsi tha einai otan einai se exarsei molis fountonei stenaxoriemai....

Perastika elena...

καλημερα κοριτσακι !!!

περαστικουλια ελενα!!!

βρε κοριτσι μου μην στεναχωριεσαι και της μεταδιδεις ασχημη ψυχολογια ...ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα αν θυμαμαι καλα σας εχουν πει πως καποια στιγμη θα φυγουν ετσι δεν ειναι ??? να λες που ειναι γερη και δυνατη και να σκεφτεσαι αυτοοο!!!!

καλημερα κοριτσακι !!!

περαστικουλια ελενα!!!

βρε κοριτσι μου μην στεναχωριεσαι και της μεταδιδεις ασχημη ψυχολογια ...ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα αν θυμαμαι καλα σας εχουν πει πως καποια στιγμη θα φυγουν ετσι δεν ειναι ??? να λες που ειναι γερη και δυνατη και να σκεφτεσαι αυτοοο!!!!

Kala nai auto ennooite den to sizitw kan auto pou exei h

Elana einai to ligotero mprosta se alla kai pistepsemai exw dei ta xeirotera,alla otan fountonei pragmatika einai ena asxhmo theama den mpwrw na to pniksw stenaxoriemai.Twra pou xupnise einai pali kalytera mexri pote omws??tespa tha perasei pou tha paei!!

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Kala nai auto ennooite den to sizitw kan auto pou exei h

Elana einai to ligotero mprosta se alla kai pistepsemai exw dei ta xeirotera,alla otan fountonei pragmatika einai ena asxhmo theama den mpwrw na to pniksw stenaxoriemai.Twra pou xupnise einai pali kalytera mexri pote omws??tespa tha perasei pou tha paei!!

Kalhmera!!!

Ax kopelia den ksereis poso se katalavainw.... ki emena den einai toso entono...

opws yparxoyn kokkiniles pou opote to thymountai mesa sthn hmera fountwnoyn...eimai me mia enydatikh sto xeri..kai stenaxwriemai na to vlepw to mwro mou!!!

lX5Hp3.png

Giota περαστικά σας! Ελπίζω η Νεφέλη να είναι καλύτερα σημερα!

Το Σαββατο έχουμε παιδικό πάρτυ....

Εγώ σήμερα είμαι στο σπίτι αλλά ευτυχώς πολύ καλύτερα...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τί κάνετε???

Περαστικά Νεφέλη και Γρηγόρη με τα ξενύχτια σου!!!

Εμείς είμαστε καλά, ξενύχτια και εμείς ανάλογα τα κέφια μας...και δυστυχώς είμαι τόσο κουρασμένη που αν την κοιμίσω μία φορά και ξυπνήσει πάλι, της δίνω γάλα και κοιμάται..ξέρω πως είναι λάθος, αλλά δεν αντέχω βρε κορίτσια το ξενύχτι πια...ουφ!!

Η δουλειά πάει σφαίρα, δεν σηκώνω μάτι από τον υπολογιστή μέχρι να φύγω, εννοείται πως δεν προλαβαίνω να κάνω καμμία δουλειά σχεδόν σπίτι, βασικά αυτό που κατάλαβα είναι πως τέλος ο μεσημεριανός ύπνος για εμένα αν θέλω να προλαβαίνω καμμιά δουλίτσα...ε θα συνηθίσω πού θα πάει! Χρειάζονται θυσίες...

Εντωμεταξύ η ζυγαριά έχει ανέβει και πρέπει να πάρω απόφαση να την κατεβάσω αλλά πού...

Πρέπει να ήσασταν εδώ από μια μεριά, όταν ετοιμαζόμαστε το πρωί!Σας λέω ο πανικός,,!!!Απλά σκέφτομαι πως ακόμα είναι αρχή και δεν έχουμε βρει ρυθμούς και ησυχάζω κάπως...

Εχω και τον αντρούλη μου να παραπονιέται για αθέτηση συζυγικών καθηκόντων...φταίω εγώ που όταν πέφτω στο κρεββάτι με παίρνει ο ύπνος???Και με κυνηγάει ο κακομοίρης..αλλά όταν π.χ. έχω σηκωθεί στην 1 που έχει ξυπνήσεη η Νεφ και πάω ξάνα στο κρεββάτι στις 2:30, πείτε μου βρε κορίτσια, θα είχατε εσείς όρεξη για γουτσου???Και να σκέφτομαι πως αν είμαι τυχερή θα ξυπνήσω πάλι στις 7, αλλιώς μπορεί και 5...

Σορυ για το κατεβατό,,,αλλά ξέρετε εσείς...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

χαχα ναι Ιωαννα, ξερουμε εμεις!!!!

μια απο τα ιδια, και που ορεξη για γουτσου - γουτσου.... βεβαια οπως ειχε πει καποτε η κατερινα τρωγοντας ερχεται η ορεξη ;)

υπομονη κοριτσια, τα πρωτα εκατο ειναι δυσκολα......

mYQbp2.png

kalispera!! perastika se ola ta mwrakia!!

pw pw giota ti itan auto pou pathate etsi ksafnika! pisteyw na einai kala twra e? :)

ioanna ipomoni! fantazomai pws einai..einai sigouro pws tha breite tous rithmous sas! k akous ekei ''mission accomplished'' euxaristoume re kopelia emeis den mporoume na paroume ta podia mas exoume ksexasei pws ginete leme!!! egw aytin tin ebdomada eimai poli kalitera k i mikri to idio.prosarmostikame mou fainete :)

efi ipomoni efoson piges se tosous giatrous k sou lene ta idia, ipomoni mono ti allo na kaneis, fantazomai pws stenaxwriesai pou blepeis etsi ti zouzou sou alla apo ti stigmi pou ksereis oti den einai kati sobaro, ola kala :):)

jend ap'oti exa katalabei pernane faseis! k emena mou kanei pou k pou kati tetoia alla meta ksanastrwnei! re ti trabame oi manes xxixixiix

emas irthe o paidiatros to apogeuma ola kala einai 8900 k 74 pontous.mia xara tin brike genikws. mou eipe na arxisw na tis dinw psari k kroko augou. k genika siga siga ta panta apo ta dika mas alla xwris alatia k mpaxarika. mipws einai nwris?? simera exoume minogenethlia giname 10 minwn!!! ante ante megalwnoune ta mwra mas!!!!! :):):)

mummy pare grigora lapitopi na krakseis ligo ti fili sou tin olga pou exei ksefigei k mas exei tsakisei me ta glika tis kathe treis k ligo fotografies!!!me poia eisai telospantwn i vefa tou parents????? den antexw k thelei na ferei k sokolatopita to sabbato !! mariiiiii ama se dw tha se kraksw apo konta de mou ti glitwneis!!!! xaxaxaxa na thes na peis diladi mia koubenta na ksexaseis ti peina sou, na mpaineis sto face k tsoupppp na sou petagete o kormos tis olgas, meta apo ligo tsouppppp na k kati mpiskota, mexri na aplwseis ena plintirio ksanampaineis k tsoupppp na k ena keik almiro... tin epomeni ksana mana ta idia, tsoupppp na sou k petagete mia milopita!! k san na min eftane ayto bazei k lista me ta kerata mou apo fagita gia ta genethlia!!! XAXAXAXAXAX tha se katharisw sou lewwwwww :P:P:P:p:pppppp

ayta ta oliga gia simera! den exete parapono einai na min arxisw na grafw egw e??? :P:P

filakiaaaaa kalo bradi na exoume!!! exw polla kefia simera! krima tosi energeia na paei xameni k na koinithw, as paw twra na ftiaksw tin milopita tis vefas (blepe olga) xoxoxoxoxo

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...