Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσιααααααααααααα

καλέ μην χάνεστε λέμεεεε!!!

Τώρα που έχει και κρύο, που γυρνάτε όλες???γράψτε και εδώ τίποτα...!!

Βρε κορίτσια, η Γεωργία τί κάνει??? Εχει καμμιά τηλ της???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κουκλες. Καιρο ειχα να γραψω, αλλα κι εσεις φαινεται ολο λειπετε από εδω.

Καλε η Μαρια ειναι εγκυος? Αντε με το καλό.

Ιωαννα κι εσυ μια χαρα φανηκε το αφεντικο. Καλη αρχη λοιπον.

Εμεις εδω ηρεμα προχωραμε, με τα πανω και τα κατω μας. Βρεθηκαμε στα προθυρα μιας ιωσης αλλα προλαβαμε εγκαιρως και την ξεπερασαμε. Στολισαμε κιολας. Τα παιδια ενθουσιαστηκαν. Σημερα ξεκινησαμε την αγορα και των δωρων. Στα παιδια μας αποφασισαμε να τους παρουμε το πρωτο τους λαπτοπ εμεις (ο Αγιος Βασιλης δηλαδη), αφου ο μπαμπας ειναι τρελος γκατζετακιας πρεπει και τα παιδια. Βρηκαμε ενα της Disney για το μικρο, για την κορη ομως δεν εχουμε ενθουσιαστει με κατι ακομα, θελει λιγο ψαξιμο.

Καλες γιορτες να εχουμε ολοι με οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα.....

nG0fp2.png yu71p2.png

hello

mera pe8eras shmera, thn eixame gia faghto, kalh xrysh agia alla th bare8hka :)

phgame kai sto kosmos bghkame photo me ton agio vasilh, egw, 2 files mou kai o marios

o opoios marios koimh8hke 7-8 kai twra alepoudeyei

x8es phga sto farmakeio pou douleyei mia filh kai mas ebapse enas makigier me proionta Korre, poly wraio kai fysiko apotelesma alla tipota special

Georgia kai Kwnstantina xairoun akras ygeias molis mou steilan sms

i1lzp2.png

Kalhmera koritsia kai mwrakia!!!ti kanete?

emena akoma koimate kati exei to paidaki mou,eixame ena pollh wraio vradi xypnise stis 7 gia gala kai akoma koimatai mia xara!!

Natalia na xeraisai to antraki sou na einai gros kai dunatos..

Exei hlio exw kai se xegelaei les tha paw kamia volta wraia alla ama anoixeis thn porta exei psofokryo paki mesa tha th vgaloume tha frikari h mikrh..xixixxi

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημερούδια κοριτσάκια και μπεμπάκια!!! Να χαιρόμαστε τους Σπύρους κι εγώ τον αντρούλη μου!!!

Θα σας πως αργότερα τα νέα μας!!!

Φιλάκια!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααααααααα

Λίτσα & Μαρία, χρόνια πολλά, να χαίρεστε τους άντρες σας!!! Εύχομαι ότι καλύτερο για την οικογένεια σας!!!

Σήμερα από το πρωί η ημέρα πάει φουλ, τώρα ηρεμήσαμε λίγο που κοιμηθήκαν και τα δύο..ουφφφ!!!Και μιλάμε πως έχουν ξυπνήσει από τις εφτά!!

Νατάσσα, καλή αρχή με τα δώρα!!Εμείς του Νικόλα θα του πάρουμε μάλλον τρενάκι και φιγούρες σουπερμαν και σπαιντερμαν που τώρα τελευταία τρελαίνεται!!Και μου ζητάει και την στολή του σουπερμαν!!

Στη Νεφ θα της πάρω κουκλίτσες για μικρές δεσποινίδες και κάτι εκπαιδευτικό, τύπου με σχηματάκια και ήχους..

Το κρύο τσουχτερό αν και έχει ανεβει η Θ γύρω στους 10 βαθμούς έχουμε τώρα.

Εβαλα και 2 πλυντήρια, με τέτοια αέρα και ήλιο που έχει ελπίζω κάτι να στεγνώσει..

Πάω να φτιάξω λίγο τα νύχια μου πού είναι χάλια...θέλουμε να πάμε βολτούλα, αλλά έτσι που νυχτώνει γρήγορα και με το ψοφόκρυο πού να πάμε??Σε καφετέρια στανταρ θα καπνίζουν...ουφ!!Αν είμαστε καλά, λέμε Τετάρτη απόγευμα να πάμε Ηράκλειο, να δουν και το δέντρο- το "ανάβει" σήμερα η Νατάσσα Θεοδωρίδου, αμέεεε!!!- και να βγάλουμε και φωτό με τον Αγιο Βασίλη να πάρουμε και κανένα δωράκι!!Μακάρι να τα καταφέρουμε!!

Φιλάκια σε όλες, καλό υπόλοιπο Κυριακής!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Κορίτσια επιτέλους παντρευτήκαμε .............δεν μπορείται να φανταστείτε πως ημουν χθες ετρεμαν τα ποδια μου και εμενα και του κουμπάρου από το αγχος ενας κομπος να περιμενει ο φωτογράφος να βγούμε και να μην τολμάμε ...τι ουίσκι μου δίνανε τι μου μιλάγανε εγω κοντευα να σκασω ..είχα τετοιο αγχος ....άργησε και ο κομμωτής και το μακιγιαζ και πηγα σπίτι πέντε και τεταρτο οπου ηταν ολοι μαζεμένοι και η καμερα και ετρεχαν ολοι να με ντύσουνε ενα χαος ,ευτυχως η μπέμπα ηταν ντυμένη ετοιμη οταν ηρθα .Καλά οταν φτασαμε στην εκκλησια ετρεμα χειρότερα ..είχε πάρα πολυ κρυο και ετρεμα και απο το κρυο!!Αλλα ολα πηγαν τέλεια και περάσαμε πολυ ωραία ..δεν ηταν τίποτα μολις εγινε ο γάμος μου πέρασαν όλα και στην βαπτιση ημουν πιο χαλαρή ,η μικρή εκλαψε στο τέλος κουράστηκε αλλα στο κεντρο όλο το βραδυ κοιμοτανε και δεν ακουστηκε καθόλου ουτε από την ορχηστρα ξύπνησε.

Αχ τωρα που τελείωσαν όλοι είμαι πολυ καλά σημερα είχαμε απο το πρωι φίλους στο σπίτι με δωρα και περάσαμε σούπερ.!!Γέμισα βέβαια ρούχα μικρα για την μπέμπα που πρέπει αυριο να αρχίσω να τα αλλάζω αλλα και καφετιέρες!!!Αφηστε που ο κουμπάρος δεν είχε κοψει τις ετικετες από τα στέφανα και σταματήσαμε να τις κόψουμε εμείς!!!!Πολλα είπα για σημερα φτάνει ...φιλάκια σε όλες!

mz6Up2.png

Σιλβη να σου ευχηθωκεδω.....

Να ζησετεεεεεεεεεεεεεεεεεε να ευτυχισετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

καλοτυχη κ γερη η νεοφωτιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

παρος μου κ για εσενα το ιδιο για τον ομορφαντρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

καλε ερημωνει το καφε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμ ολες πιασαμε μπαρλα στο φεις!!!!!!!!!

Για να κοπιασουμε.,..για να κοπιασουμε!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

καλημερα litsaki και καλημερα σ ολεςςςςς!!

να εχουμε μια καλη εβδομαδα και κυριως γερη και οποια ιωσουλα μας περιτρυγυρνα να φυγειιιιιιιιι μ ακους ?????

να χαιρεστε τα αντρακια σας λιτσα και μαρακι !!

να σας ζησει ναταλι ο νεοφωτιστος !!! να ειναι γερος !!!

και ρουλακι να ζησετεεεεεεεε και να χαιρεστε και το μικρο θαυματακι σαςςς!!!!

ωραια πραγαμτα μας συμβαινουν μετα τα χιονια και τον παγο (γιατι εχουμε ακι αυτα εδω -ειμαστε μεσα στα χωραφια και χθες το απογευμα ειχαμε τους ανεμομεικτες να δουλευουν απο τις 7 -λες και ειμαι διπλα στο ΕΛ.ΒΕΝ νιωθω ) εχουμε και το γρηγορακη με μυξες, μαλλον λαιμακια και κατακκοκινα μαγουλα αλλα οχι πυρετο !!!!!

τι να πω !!! δεν μπορω να εξηγησω αυτο με τα μγουλα και η γιατρος μας μολις την παρασκευη εγινε μανουλα δεν θελω να την ζαλιζω την γυναικα και τον εχω πλακωσει στους ορους κ τις αποφραξεις !!!

εχθες το βραδυ κοιμηθηκε κλασσικα κατα τις 10 και μιση και στις 2 νταν!!! το ματι γαριδα μεχρι τις 4!!! ηπιε αλλο ενα 120 γαλα και ηθελε παιχνιδιααααααααα

κραβατι το εβλεπε και εβγαζε κοκκινιλες !!

κατεβηκαμε λοιπον στο σαλονι ( ευτυχως και ο μπαμπας ηταν ξυπνιος ) και αρχισε να μπουσουλαει και να μας κρυβεται και ηθελε να παιξει με την μπαλααααα

ευτυχως ειχα κοιμηθει κανα 2ωρακι και εγω και την παλεψα καπως

και τωρα τον ξυπνησα γιατι αν τον αφηνα θα ξυπνουσε κατα τη μια το μεσημερι νομιζω!!!!!!

Καλημέρα + καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!!!!!!

Πολύ κρύο ε???? Εμείς Σ/Κ ούτε που το κουνήσαμε .. μέσα μείναμε αγκαλιά με το τζάκι!!!

Τέλεια περάσαμε είδαμε και κάτι ταινίες + γενικά την περάσαμε τα 3 μας!!!!

πολύ φαι..... και τα σχετικα .. αχ να δω πώς θα χάσω αυτά τα κιλάκια που θέλω!!! δεν με βλέπω αυτό το χρόνο χχχχχχχχχχχ

Σιλβή μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε + το παιδάκι σας!!!!

Καλοφώτιστη + γερή!!!!

Από δώρα αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσω να παίρνω.. αν και στιε γιορτές οικογενειακά θα είμαστε οπότε δεν αγχώνομαι.. είναι + η αδερφή μου με το 3 μηνών αγοράκι οπότε δεν έχουμε + πολλά περιθώρια...

Εσείς???? πώς θα περάσετε???? σπίτι σας ????

Χρόνια πολλά Στους Σπύρους!!!!!!!!!!!! κορίτσια να χαίρεστε τους συζύγους!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!!

Σιλβή, να ζήσετε και να χαίρεστε και την κορούλα σας!!

Ναταλάκι, να σας ζήσει ο άντρακλας!!

Εγώ είμαι σπίτι, πήγα γραφείο αλλά έφυγα νωρίτερα γιατί δεν νιώθω πολύ καλά και το Σαββατο δεν πρέπει να είμαι άρρωστη...!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερα!!!

Εμεις Σαββατο πρωι φυγαμε για το εξοχικο, ειχαμε καλεσει και φιλους, πηγαμε αναψαμε και τζακι τι ωραια, τι καλα!!!

Και ξαφνικα η Νεφελη καπως σαν να ηταν κακοδιαθετη, καπως σαν να γκρινιαξε, βαζω θερμομετρο 38,7.... καλα βρε κοριτσια και ακουμπουσα το χερι στο μετωπο της και ηταν δροσερη, δεν καταλαβαινες πως εχει πυρετο... (πως γινεται αυτο???)... τεσπα πηρα τον γιατρο μου λεει ντεπον, μπανακι, κομπρεσσες... της δινω ντεπον αποκοιμιεται και ξαφνικα αρχιζει να τιναζεται μεσα στον υπνο της.... ξαναπαιρνω τον γιατρο ξυπνα την αμεσως μου λεει να δουμε αν κανει σπασμους... να της μιλαω να μην ξυπναει, να συνεχιζει να τιναζεται αλλα να μην ξυπναει... τελικα εννοειται πως ξυπνησε το καημενο αλλα μου ειχε παει η ψυχη στην κουλουρη... και αν καταλαβα καλα και ο γιατρος φοβηθηκε... φυσικα γυρισαμε πισω μεσα στην νυχτα, δεν καθομουν εκει με τιποτα....

τωρα ειναι καλυτερα ευτυχως , σχεδον απυρετη, για να δουμε....

mYQbp2.png

Καλημερα!!!

Εμεις Σαββατο πρωι φυγαμε για το εξοχικο, ειχαμε καλεσει και φιλους, πηγαμε αναψαμε και τζακι τι ωραια, τι καλα!!!

Και ξαφνικα η Νεφελη καπως σαν να ηταν κακοδιαθετη, καπως σαν να γκρινιαξε, βαζω θερμομετρο 38,7.... καλα βρε κοριτσια και ακουμπουσα το χερι στο μετωπο της και ηταν δροσερη, δεν καταλαβαινες πως εχει πυρετο... (πως γινεται αυτο???)... τεσπα πηρα τον γιατρο μου λεει ντεπον, μπανακι, κομπρεσσες... της δινω ντεπον αποκοιμιεται και ξαφνικα αρχιζει να τιναζεται μεσα στον υπνο της.... ξαναπαιρνω τον γιατρο ξυπνα την αμεσως μου λεει να δουμε αν κανει σπασμους... να της μιλαω να μην ξυπναει, να συνεχιζει να τιναζεται αλλα να μην ξυπναει... τελικα εννοειται πως ξυπνησε το καημενο αλλα μου ειχε παει η ψυχη στην κουλουρη... και αν καταλαβα καλα και ο γιατρος φοβηθηκε... φυσικα γυρισαμε πισω μεσα στην νυχτα, δεν καθομουν εκει με τιποτα....

τωρα ειναι καλυτερα ευτυχως , σχεδον απυρετη, για να δουμε....

Πω Πω ταλαιπωρία!!!! Τουλάχιστον είναι καλά τώρα???? Περαστικά σας!

Αυτο είναι από τη μια στιγμή στην άλλη πώς αρρωσταίνουν???? μου λες????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...