Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα,

Πήγαμε κι εμείς εχθές παιδίατρο και πήραμε μονο 250 γρ.. ειμαστε μολις 6050 κιλά, 66 εκ.

εννοείται πως είμαστε κάτω από το όριο στα κιλά κατα τα άλλα όλα φυσιολογικα..

Από το νεο ετος κανουμε εξετασεις αίματος (για τον σιδηρο που σταματαμε σε λίγο).

Στεναχωρήθηκα , πίστευα ότι θα ειχε παρει περισσότερο...

Μέχρι για παλινδρόμηση σκεφτομαι να κοιτάξουμε.. γιατί στο γάλα πίνει το μισό και μετά συνεχίζουμε μετά από 1 ώρα.. δεν κανει εμετο το γάλα, αλλά στο φαγητό αν δεν ρευτει δεν της αφήσεις χρονο στα μισα ειναι ετοιμη να τα βγαλει...

Τι να πω ..με εχει παρει από κατω λίγο..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιώτα και εγω ζηλευω πολύ!!!!!!!!!!!!

Αλλά κακομοίρες μου, ένα σας λέω!!!όταν έρθω Αθήνα θα έρθετε ΟΛΕΣ να σας δώ..και εσύ κυρία φαρμακοποιέ, το πολύ να κάνουμε συνάντηση στο φαρμακείο να πάρουμε και καμμιά πιπίλα!!!

να μου κάνετε και τζίρο:tongue::tongue::tongue:

Ελενα, σε καταλαβαίνω ότι ανησυχείς, αλλά όμως όταν βλέπεις ένα μωράκι, που αναπτύσσεται κανονικά σε όλα του και απλά είναι πιο μικροκαμωμένο, είναι αλήθεια λόγος για να ανησυχείς..?Δλδ εδώ έχουμε όλες μωράκια με διαφορές το πολύ ενός μήνα. Και βλέπεις ο πρίγκηπας π.χ. και ο Γρηγόρης είναι σχεδόν 11 κιλά και 78 πόντους και η δική σου και της Ελίτας είστε 7 κιλά και κάτω από 70 πόντους..τώρα βέβαια αν δεν τρώει καθόλου, οκ τί να πώ...έχεις σκεφτεί να πάς σε κάποιον πιο ειδικό γιατρό, φαντάζομαι τύπου αναπτυξιολόγος τί να πώ...δεν ξέρω πως ακούγονται αυτά που σου λέω, τα λέω πάντως με την καλύτερη μου διάθεση οκ???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Έλενα, μην τρελαίνεσαι! Καταλαβαίνω οτι ανησυχείς και είναι λογικό, αλλά απο την στιγμή που η μικρή αναπτύσσεται δεν σημαινει απαραίτητα οτι υπάρχει πρόβλημα! Συμφωνώ με την Ιωαννα, μήπως χρεάζεται να δείτε κάποιον πιο ειδικό και φυσικά εννοειται οτι το λέμε απο ενδιαφέρον και μόνο! Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εμείς!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Ελενα και εγω θα σου ελεγα να μην στενοχωριεσαι... ο γιατρος ξερει καλυτερα και αφου αυτος σου λεει οκ , μην ανησυχεις. Βεβαια η αληθεα ειναι πως μια δευτερη γνωμη ποτε δεν εβλαψε κανενα....

Εμεις παλι εχουμε θεμα με το κοτοπουλο... πριν κανενα μηνα αν θυμαστε καθε φορα που της εδινα κοτοπουλο το μεσημερι, το απογευμα εκανε εμετο. Το κοψαμε λοιπον για ενα διαστημα και τωρα που της ξαναεδωσα, τσουπ παλι εμετος.... θα μιλησω αυριο με τον γιατρο, αλλα ρε γμτ και εγω στενοχωρηθηκα πολυ.... δεν μπορει να το χωνεψει? δεν ξερω τι γινεται....:(

mYQbp2.png

γεια σας κορίτσια.... επιτελους μπορω να πω πως ειμαστε καλυτερα....αρρωστησε η Αγαπουλα και της επεσε βαρια η ιωση....τελικα παιρνει αντιβιωση γιατι δεν γινοταν αλλιως και τουλαχιστον αρχισε να τρωει λιγο....και φυσικα δεν ηταν μονο η Αγαπη αρρωστη αλλα και ολοι οι υπολοιποι!!!!!! και εννοειται πως δουλευα, επρεπε να παραδωσω βαθμολογια στα σχολεια(που σημαινει διορθωμα διαγωνισματων κλπ) και εδωσα και για το ρημαδι το προφισιενσι....θα σας πω αποτελεσματα το Φεβρουαριο!!!!!

κατα τα αλλα χρονια πολλα στους εορταζοντες, περαστικα σε ολα τα αρρωστα μπεμπακια και θελω να καταγγειλω πως ζηλευωωωωωωω για τη συναντηση!!!!! Επισης θελω να στειλω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στη συντροφο Ιωαννα που ταλαιπωρειται με δουλεια και παιδια, χωρις εξωτερικη βοηθεια και ομως τα καταφερνει μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο στην Αγαπούλα που είναι καλύτερα. Και στον εργοδότη σου, Ιωάννα.

Έλενα κι εμένα ο μικρούλης για βάρος είναι στην κατώτατη καμπύλη για αγοράκια (8 κιλα) αλλά δεν ανησυχούν αφού κάνει όλα τα άλλα στην ώρα τους. Εγώ θα έλεγα να αφήσεις το παιδάκι ήσυχο. Καθένας μεγαλώνει και κυρίως βάζει βάρος με τους δικούς του ρυθμούς.

Kalhmera koritsia..perastika sta arrwstoulia giati vlepw exoyme arketa!!

emeis den eimaste arrwstes alla exoume ta gnosta provlimata me to proswpaki mas,xtes to prwi pou xupnise htan xalia san ton proto kairo thn eida kai trelathika lew re gamoto meta apo 2 mhnes toses alhfes tosh peripoihsh kai na mou xanaginei etsi.phgame jymbo gia pipiles kai mia kyria thn vlepei kai mou leei"kale th exei to prwsopaki ths kai ths to xaideyei"poios eide thn efi kai den th fovithike ta akouse gia ta kala...tespa.o mpampa mas phge gia douleia telos h adeia opote ta kefalia mesa kai emeis!!

Ioanna ti na pw yparxoyn tetoioi anthrwpoi shmera???

Elena afou to paidaki einai kala den pirazei katholou opoy nanai pou tha arxisoyn na trwne vlakeies na deis pws tha parei..

Pia perastika sas

pP3gp3.png?eFIobjVKFp42p3.png?QwwiArHL

Καλημέρα σε όλες + σας ευχαριστώ για καλά σας λόγια...+ εννοείται πώς ότι λέμε για τα παιδάκια μας εδώ είναι για να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε/ξέρουμε περισσότερο!!

Η αλήθεια είναι ότι αναπτύσεται κατα τα άλλα μια χαρά + είναι μάλιστα από νεογέννητο πολύ ζωηρή.. αλλά με το φαγητό της .. δεν είναι ότι δεν τρώει απλά δεν θα φάει μεγάλες ποσότητες και τι να πω δεν την πιανει βρε κορίτσια.. όλη μέρα χτυπιέται..

δηλ λέω όταν θα περπατήσει πόσο πια θα χάσουμε βάρος?????χχχχ

Τεσπα λέω τον πόνο μου.....:)

Φιλάκια τι τέλεια μέρα?????? για βολτούλες... ε????? αχ σας ζηλεύω!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό ΣΚ να έχουμεεεε!!!!

Καλέ χιονίζει παντού!!!Τ΄πτώση θερμοκρασίας είναι αυτή!!

Και εδώ έχουμε ψοφόκρυο, μιλάμε για 5 βαθμούς...μπρρρρρρρρρ!!!

Σήμερα παντρευεται η Ρούλα βρε κορίτσια???Δεν θυμάμαι...!!!!Με το καλό όπως και να έχει!!

Μαράκι, συγχαρητήρια και πάντα καλά νέα σου εύχομαι!!!

Βρές επειγόντως βοήθεια και μην φοβάσαι να ξεβολέψεις και κάποιον, είναι θέμα υγείας αυτή τη στιγμή!!!

Τα νέα μου είναι καλά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, την άλλη Παρασκευή έχουμε χριστουγεννιάτικη γιορτή στον παιδικό και το περιμένω πως και πως να πάω με τα παιδάκια μου:::)))

Φιλάκια σε όλες και να γράφετε στο καφε μαςςςςςςςςςς!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...